2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mustelanın minik yüz kremi var. Onuda tavsiye ederim bende kullanıyorum kendime çok nemlendiriyor. Ozaman weledaya geçeceğim tek seçenek o

Ya elini parmak emmesi var mı bizimki çok nadir yapıyo
Yumruğunu denk getirirse ağzına, hemen emiyo.
Çalışabiliyo musun? sen de evden çalışıyodun, ben çok zor bakabiliyorum işe, gece çalışırım diyorum gece olunca da çok yorgun olduğumdan neyse öğlen uyursa çalışırım diyorum böyle öteleyip duruyorum.

Evet bende evden çalışıyordum. Aslında öğlenleri yapabiliyordum tek tük ama şimdi öğlenleri de sıkıntı var uykuda yapamıyorum. Öyle birşeyki ayağıma aldığımda yapıyım desem o pozisyonda tabloyu yapamam. E 20 dakka falan yarım yamalak uyuyor. Boyaları hazırlasam ilerleyemeden uyanıcak boyalar kuruycak tekrar uyuyana kadar. Boyalarım zaten çok pahalı hepsi dolar üzerinden geliyor. Yani kar yapıyım derken zarara sokacak beni annemler anne kucağı almış şu elektrikle saklananlardan kargodan gelmesini bekliyorum inşallah işe yararda uyanıkken biraz oyalanır bende günlük 2-3 saat işime zaman ayırabilirsem süper olucak.
Seni çok iyi anlıyorum bende öyle öteledim bazen öğlen dedim geceye öteledim gece dedim öğlene öteledim

Mustelanın minik yüz kremi var. Onuda tavsiye ederim bende kullanıyorum kendime çok nemlendiriyor. Ozaman weledaya geçeceğim tek seçenek o
Weledayı hiç bilmiyorum kullan bakalım belki daha iyi gelir. Denk düşerse bende alıyım kremini hiç olmadı kendime kullanırım

Senin de zaman problem boya meselesi olmasaymış iyiymiş, benim de vergi dönemleri var denetim ayrı bi telaş hep süreli işlerim ve uykuları düzensiz. Uyanıkken de kucakta gezecek illa çok sıkılıyor anakucağında kucağın kendisini istiyor :) ne ara alıştı anlamadık. Bi süreliğine işe birini alacak gibiyim böyle giderse, bakalım bu ayı da atlatayım da.

İşlerinin süreli olması sıkıntı . Bilmiyorum bu zamanlar geçer mi ya çocuk çok güzel birşey yiyesim geliyor hep ama eski hayatımı çok özlüyorum hep buhranlıyım aynı buhran eşimde de var seziyorum 4 yık sonra çocuk sahibi olduk sanırım rahatlığa alışkındık
Ay inşallah bizimki sıkılmaz anakucapında. Adı ana kucağı ama yemiyorlar ananın kucağını istiyorlar gerçek olanı

Bugun 2 ayini doldurdu kizim Yarin asiya gidecegiz insallah kolay atlatiriz.

Benim kiz kucakta ya da memede uyuyor yerine koyunca uyaniyor hep. Sanirim ustunu orttugumde uyaniyor. Uyku tulumu kullansam belki daha rahat uyur diye dusundum.

Bebisine uyku tulumu kullanan var mi? Kac tog almak lazim acaba.

Aynenn aynı şeyleri yaşamışız canım gerçekten zormuş yaa bi doz daha deseler o ateş ve ağrıdan sonra çok zor yaptırmak benim için nasıl korktummm

Geçmiş olsun ilk dozu ne zaman olmuştunuz? Ben de ikinciyi olacağım da arasi yakın olunca mı ağır etkiliyor acaba?

Ben kullanıyorum. Genelde 1.5 2 toglar var piyasada. Ben h&m den almıştım 2tog onunki. Yatak odamız 22-23 derece çıtçıtlı body ve tulum üstüne giydiriyorum ne üşüyorlar ne terliyorlar.

Aynenn aynı şeyleri yaşamışız canım gerçekten zormuş yaa bi doz daha deseler o ateş ve ağrıdan sonra çok zor yaptırmak benim için nasıl korktummm
İnan ben de korktum Çok etkiledi inan beni. Eşim etkilenmedi işin garip tarafı. Ama annemler etkilenmişler bana dememişler gözüm korkmasın diye

Dün bir arkadaşımla konuştuk. ‘Biliyorum çok zor ama ikiz olsun istiyorum’ diyor. Dedim yavrum o öyle bir ‘çok zor’ değil, gerçekten çook zormuş. Uzaktan ‘zor ama bebek işte’ gibi zor zannediliyor. ‘Niye ya, koyunca durmuyor mu?’ Dedi. Heee duruyor
İşe yararsa yazar mısın? Burada kullanan arkadaşlar vardı ama nedense emin olamıyorum.
Düzenli öğle uykuları göreceğimiz günler yakındır umarım

Zor kavramı çocuk doğana kadar anlaşılmıyor bence. Ben de hep ikiz isterdim. Eşimin ikizi var, babannesi ikiz. Ailede var diye çok hevesliydim. Allah kat kat güç kuvvet versin ikiz annelerine diye dua ediyorum şimdi. Hamileliği ayrı zor,bakması ayrı zor. Koyunca durmayı geçtim bugünlerde kucağımda bile durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…