- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.041
Bebek arabası ile bir tur atmayı deneyebilirsinKızlar benim kız gündüzleri doğru düzgün uyumamaya başladı ya derin uykusu bugün hiç olmadı resmen . Dünde aşırı gaz vardı akşam saatlerinde 6 dan gece 12 ye kadar cebelleştim resmen
Birkac hafta boyunca benimki de hic uyumadı, hatta buraya yazdım. Emiyo memede uyuyor, yanıma koyuyorum hemen uyanıp tekrar memeye alana kadar agliyodu tüm gün bu kısır döngü içinde düzgün bir uykusu olmadan beni yoruyoru ama ne olduysa bu son bir haftadır falan gün içinde 2-3 kez 1-1.5 saatlik uykuları olmaya başladı çok şükür o aralarda karnımi doyurup dinlenebiliyorum. Ben atak haftalarıni takip etmiyorum bilmiyorum ama belki öyle bi sürece girmissinizdir geçer mutlaka canımKızlar benim kız gündüzleri doğru düzgün uyumamaya başladı ya derin uykusu bugün hiç olmadı resmen . Dünde aşırı gaz vardı akşam saatlerinde 6 dan gece 12 ye kadar cebelleştim resmen
Oh iyi ki yazdın. Çok teşekkürler.Her saniye ver yine içer 3 aya kadar doyma hisleri yok onların içimi ferah tut bende çok taktım. Doktorumuz bana süreklide bıkmadan anlattı
Çok teşekkürler.Çok geçmiş olsun bebeğinize. Benim kızım da arada ufak öksürüyor. Dr sırtını dinledi bir şey yok, burnunu açık tut,kış geldi kimsenin kucağına verme dedi. Ben yine de korkuyorum öksürünce. Gerçi bazen de tükürüğü yüzünden öksürüyor. Salyası çok fazla kızımın. Benim ilk çocuğum,sizin kadar tecrübeli değilim ama kızımda gözlemlediğim karnı tok da olsa mamaya yok demedi hiç. Sütün olup olmaması göğüslerin büyüklüğü ile de ilgili değil. Sütünüz yetiyordur bence.
Sağol canım.Çok çok geçmiş olsun
Benim sütüm pek yol o nedenle biz hep mama yiyoruz zaten. Doktor doğru demiş aç olsa zaten yıkar ortalığı fena ağlar bizimki tamda öyle o nedenle yetiyordur sütün neden yetmesin ağlamıyorsa. Bizimkinin karnı doyunca daha fazla mamayı reddediyor. Ama kilosu azsa kilo alsın diyorsan veya yetmiyor diye düşünüyorsan mama takviye yapmanda bir sakınca görmüyorum ben
Çok teşekkürler. Geçmiş olsun size de.Çok geçmiş olsun çocuklarımız hiç hastalanmasınlar. benim bebişim de hastalandı 2 hafta önce hiç kıyamıyor insanbebeğim de köhköh arada öksürüyordu daha çok burnu tıkalıydı. Sizde burun akıntısı var mıydı şüphe ettim şimdi ama virüs olsa doktor anlarsı heralde
Geçmiş olsun anlamadım ne mantarı popoda mı?Kızlar selam, dün 2. ay kontrolüne gittik. 1.2 kg almış miniğim, 5 kilo olmuş. Boyu da 56.5 cm. Her şey yolunda.
Yalnız mantar varmış. Onun için bir krem verdi, umarım geçer hemen
Çok geçmiş olsun öncelikle.Allah tekrar yaşatmasın. Süt vardır orada duruyor. Kesilse azalsa olmasa anlarsın. Bebek aç olsa ortalığı yıkar. Memelerin büyük küçük olması süt varlığıyla miktarıyla alakalı değil. Kafandan bu düşünceyi sil çünkü düşüncesi bile sütü etkiliyor. Konak için bebek saç fırçası ile tarıyorum banyo yaptırırken hani şu at kılından olan fırça.ama hemen değil iyice ıslanıp yumuşayınca. Bizde başlangıç vardı geçti çok şükür.Ve size birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdi benim oğlum 2 gün kaka yapmıyor 3. Gün yapıyor ama böyle çok çok fazla arındıramayacağımı sanıyorum o kadar fazla. Bu acaba onu rahatsız ediyor mudur nasıl duruyor onca şey içinde diyorum. Her gün yapması mı lazım yoksa normal mi bu düzen de? Nette bakıyorum ama miktarından bahsetmiyor pek.
Konak başlamış kafasında minik minik mustela konak önleyici şampuan kullanan var mı ya da konağı geçiren denenmiş bir yöntem bilen?
Bir de benim için asla cevap bulamamış soru "süt yetiyor mu" hala gündemimde. Doktor kilo alıyor ağlamıyor yıkar ortalığı yetmezse diyor ama mesela mama versem de reddetmiyor içiyor ve göğüslerim minicik boş gibi. Aç olmasa da mama içer mi bebekler? 2 günde 1 120 cc veriyorum içgüdülerime güvenip vermesem içim rahat etmiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bizim hala uyku düzeni yok ki zaten düzene girmesi de öyle hemen olmuyor. Bi gün çok güzel uyuyor üç gün hiç uyumuyor. Artık deneme yanılma her yolu deniyorum uyusun diye.Kızlar benim kız gündüzleri doğru düzgün uyumamaya başladı ya derin uykusu bugün hiç olmadı resmen . Dünde aşırı gaz vardı akşam saatlerinde 6 dan gece 12 ye kadar cebelleştim resmen
Kız bebekler ileri aylarda saçına bant toka filan taktırmıyor rahatsız oluyorlar Hemen söküp atıyorlar. ama kolyeyi çıkaran görmedim dahaYa benim eşimde sipariş etmiş Mardin’den gelecek. Ama benim anlamadığım bu çocuk devamlı kolyeyle nasıl duracak yatacak
Amin cümlemize yaşatmasın inşallah. Harikasın hepsi için paylaşmışsın bilgilerini çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun anlamadım ne mantarı popoda mı?
Çok geçmiş olsun öncelikle.Allah tekrar yaşatmasın. Süt vardır orada duruyor. Kesilse azalsa olmasa anlarsın. Bebek aç olsa ortalığı yıkar. Memelerin büyük küçük olması süt varlığıyla miktarıyla alakalı değil. Kafandan bu düşünceyi sil çünkü düşüncesi bile sütü etkiliyor. Konak için bebek saç fırçası ile tarıyorum banyo yaptırırken hani şu at kılından olan fırça.ama hemen değil iyice ıslanıp yumuşayınca. Bizde başlangıç vardı geçti çok şükür.
Kaka olayı da normal. Bizimki salıdan beridir yapmıyordu bugün yaptı. 10 güne kadar bu aylarda yapmaması normal siz müdahale etmeyin dedi doktorlar burada da baya yazıldı herkes aynı şeyi yaşamış. Yapar yapmaz temizleyince rahatsızlık vermiyor zaten bebeklere ama yapabiliyorsan duru su ile yıka böyle Olduğu zaman. Daha da rahatlıyorlar. Bir de tabi bir kaç gün yapmayınca biraz fazla olması normal.
Doktorum bana büyüyen ve bağırsakları gelişen bebek her zaman kaka yapmaz dedi. Eskilerdede hep şunu diyorum hergün yaparsa nasıl kilo alacak diye. Kiloya gittiğini derler inş öyledir ama korkma benim kızım günde beş kez yaparken bir anda 2 günde 3 günde bir yapmaya başladı çok ağlamıyorsa kıvranmıyorsa korkma. Biz biogaia diye bir damla kullanıyorduk çok kıvrandırıyordu şimdi bıraktık bakalım izliyoruz. Konağıda ellemeyin diyorlar şampuanını kullan yeter bizdede kepek var sampuan değiştirilecek mustela yaramadı galiba.Ve size birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdi benim oğlum 2 gün kaka yapmıyor 3. Gün yapıyor ama böyle çok çok fazla arındıramayacağımı sanıyorum o kadar fazla. Bu acaba onu rahatsız ediyor mudur nasıl duruyor onca şey içinde diyorum. Her gün yapması mı lazım yoksa normal mi bu düzen de? Nette bakıyorum ama miktarından bahsetmiyor pek.
Konak başlamış kafasında minik minik mustela konak önleyici şampuan kullanan var mı ya da konağı geçiren denenmiş bir yöntem bilen?
Bir de benim için asla cevap bulamamış soru "süt yetiyor mu" hala gündemimde. Doktor kilo alıyor ağlamıyor yıkar ortalığı yetmezse diyor ama mesela mama versem de reddetmiyor içiyor ve göğüslerim minicik boş gibi. Aç olmasa da mama içer mi bebekler? 2 günde 1 120 cc veriyorum içgüdülerime güvenip vermesem içim rahat etmiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ya bugğn dışarı çıkardım yürüyüş yaptım bebek arabasında uyudu eve getirdim cin gibi gözler açtıBebek arabası ile bir tur atmayı deneyebilirsin
1.sinif oglum kendini tamda koruyamiyor malesef keske diyorum ben hasta olsaydimÇok geçmiş olsun acil şifalarben de kıza okuldan her geldiğinde duş al diye diye bıktırdım Ama elimden anca bu geliyor
Evet hatırlıyorum seni yazmıştın sanırım atak haftası da olabilirıygulamadan bakıyorum da gaz olarak sıkıntılı haftalarmış. Gazinoda çıkardım gerçi ama bilemiyorum sadece çok yoruldum. Bizim kız günlük 2 defa 3 er saat uyuyordu şimdi yok yarım saat 20 dakika 10 dakika anca ayağımda sallayınca uyuyor yerine koyunca uyanıyo aynı bahsettiğin gibi inşallah rahatlar bizimkideBirkac hafta boyunca benimki de hic uyumadı, hatta buraya yazdım. Emiyo memede uyuyor, yanıma koyuyorum hemen uyanıp tekrar memeye alana kadar agliyodu tüm gün bu kısır döngü içinde düzgün bir uykusu olmadan beni yoruyoru ama ne olduysa bu son bir haftadır falan gün içinde 2-3 kez 1-1.5 saatlik uykuları olmaya başladı çok şükür o aralarda karnımi doyurup dinlenebiliyorum. Ben atak haftalarıni takip etmiyorum bilmiyorum ama belki öyle bi sürece girmissinizdir geçer mutlaka canım
Doğru, aynı şekilde her bezinde vardı günde 7-8 kez şimdi 2 ya da 3 günde 1 oldu. Biogaia'yı biliyorum kullanmıştım kızımda. Kıvranmıyor aslında ama ben bunca şey içinde rahatsız etmez mi diye düşündüm.Doktorum bana büyüyen ve bağırsakları gelişen bebek her zaman kaka yapmaz dedi. Eskilerdede hep şunu diyorum hergün yaparsa nasıl kilo alacak diye. Kiloya gittiğini derler inş öyledir ama korkma benim kızım günde beş kez yaparken bir anda 2 günde 3 günde bir yapmaya başladı çok ağlamıyorsa kıvranmıyorsa korkma. Biz biogaia diye bir damla kullanıyorduk çok kıvrandırıyordu şimdi bıraktık bakalım izliyoruz. Konağıda ellemeyin diyorlar şampuanını kullan yeter bizdede kepek var sampuan değiştirilecek mustela yaramadı galiba.
Günde 4 defa 8 damla verebilirsiniz dedi bizim doktor. 32 damla yani totalde.Sab simplex verenler günde 8 damlayı 1 seferinde mi veriyorsunuz 2 kere 4 mü
Aynen canım artmadı valla aynı az sütüm artık dert etmiyorum napim mamaysa mama öyle doyucak. Yeterki doysun büyüsün. Maşallah çok güzel kilosuSağol canım.Zaten promalt falan uğraşıyodun sen de benim gibi süt arttırmaya. Bilmem arttırabildim mi ama görüntü hep aynı göğüslerde. Mama içince benim içim rahat ediyor ya doyduğuna emin oluyorum. Bi de bir kapışı var mamayı gözlerini açıp böyle aha geldi yaşasın diyor resmen. Kilosu 5400 boyu biraz kısa ama kilosu normal gibi.
Bu arada aynen mamaya öyle bi tepkileri var ama bizimki onu aç olunca yapıyor bşberona saldırıyo gibiSağol canım.Zaten promalt falan uğraşıyodun sen de benim gibi süt arttırmaya. Bilmem arttırabildim mi ama görüntü hep aynı göğüslerde. Mama içince benim içim rahat ediyor ya doyduğuna emin oluyorum. Bi de bir kapışı var mamayı gözlerini açıp böyle aha geldi yaşasın diyor resmen. Kilosu 5400 boyu biraz kısa ama kilosu normal gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?