2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet oyun oynamak bana bu zamanlardan daha zor geliyor valla. Barbie görmek istemiyorsun sürekli evcilik oynuyosun. İşte orda ikizlik çok güzel olacak.
Ay bende büyüsünde barbie alayım diye heves ediyorum ben kendim çok seviyorum barbieleri hep kıyafet dikerdim yine dikerim kızım oynarken

Ben de düşünmüyor değilim. Rahata alışırsam ikinciyi yapmam dedim eşime Hazır insanlıktan çıkmışken bir tane daha olsun ve çocuk faslı tümden kapansın.
Niyetin varsa kesinlikle çok ara verme bizde 4 yaş var büyük çok hareketlendi. 3 yaş daha mı iyidir acaba diye düşünmüyor değilim. 2 yaşta da büyüğe kiyammazdim sanki

Kortizonlu bir krem verdi, 5 gün kullanacakmışız. Şimdilik iyi görünüyor ama krem bitince ne olur bilmiyorum. Umarım uzun sürmez
Bak canım gittiğim 3 farklı doktor ve verdiği kremler arko kremi bile bi umut denemişliğim var resimde eksik ketoral var bide pişik benim kabusum oldu artık hala her bez açmada korkarım o yüzden inşallah hemencik geçer annesi

Eklentiler

• IMG_20211115_183509.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 44
En etkili hipokortu göremedim bizde en az 4 kez yaşıyoruz kabusu şimdide var. Sebebi bellimi sizinkinin

Bebişimin kaşında hafif kabuklanma vardı sarı gibi, ama sanıyorum konaktı. Doktor çok az konağı var demişti. Sizlerde ki konak olabilir mi acaba?
Evet benimkindede vardı kir de olabilir banyodayken ligledim kaşlarını kafasınıda banyo sonrası bebe yağıyla taradım. Bebe yapı yoksa zeytintağıda olur ama dikkat et gözüne kaçmasın zararı olduğunu düşünmüyorum ama belki canı yanar. hande___

Kızlar emzirme döneminde sporu doktora soran olduğumu süte zararı var mı diye? Sitemizin altında var gitmek istiyorum ama kötü etkilemesinden de korkuyorum

Niyetin varsa kesinlikle çok ara verme bizde 4 yaş var büyük çok hareketlendi. 3 yaş daha mı iyidir acaba diye düşünmüyor değilim. 2 yaşta da büyüğe kiyammazdim sanki
ilk doğum yaptığımda ikinci çocuk mu yoo asla modundaydım. bebişim büyüyüp dillendikçe düşüncelerim değişmeye başladı. ancak 2 yaş aralığıyla ben altından kalkamam sanırım keçileri kaçırırım 4 sene sonra 35 olucam o zamana inşallah kısmet olursa ikinci çocuğu o zamanlara mı düşünsek diyorum şimdi ama bakalım. ne de olsa biz plan yapıyoruz ama hayat bu

Kızlar emzirme döneminde sporu doktora soran olduğumu süte zararı var mı diye? Sitemizin altında var gitmek istiyorum ama kötü etkilemesinden de korkuyorum
Geçen instagramda bi diyetisyenin canlı yayınında bunu sordular ve o da ağır egzersiz önermedi, vücutta laktik asit birikip sütün tadını degistirirmis. Emzirme döneminde ağır egzersiz önermiyoruz yürüyüş öneriyoruz dedi

Ağır zaten istesemde yapamam. Ama reformer pilates gibi sporlar aslında stres alıcı. Zararı olmamalı ya

C Cikilop1 ne yapıyor acaba? 1 yıl arayla doğum yapmıştı hem de sezeryan ile.

Kesinlikle planlanan ile hayat aynı olmayabiliyor. Bizimki de biraz sürpriz biraz isteyerek oldu, iki cocuk zor ama iyi ki olmuş diyorum. Kardeşim diyerek gelip sarılıp öpmesi, bebeğin ona gülmesi beni mest ediyor (hastalıkları da taşıdı bu sevgi o ayrı ) 2 yaşından sonra kesin ikinciyi istemeye baslarsiniz. 37 yaşında geldi bizim minik

Bir de o dönem var değil mi? Tam olarak ne zaman rahata eriyoruz
10 yaştan bildiriyorum tam rahata eriyorduk ki ergenlik belirtileri ufuktan belirmeye başladı. Ayak numarasıyla dil eşit oranda büyüyor
bkz: pabuç kadar dil
Şaka bir yana bir kardeş olması gerçekten çok önemli. Bunu yaparken de evdeki çocuğa bunu sormamak ve o istiyor diye yapmamak daha önemli.

O yaşlar da ayrı bir zor. Genç desen genç değil, çocuk desen çocuk değil
Bence zaten ikinci çocuklar tamamen ilk çocuğa kardeş olsun mantığı ile yapılıyor. Mesela bana tek çocuk yeterdi, anne oldum tamam, ama işte sırf kardeşi olsun mantığı ile ikinci ne zaman olsa diye düşüncelere daldım şimdiden Bu arada ben de ailemin ikinci çocuğuyum. Beni de sırf ablama kardeş olayım diye yaptıklarını düşündükçe kendimi hiç özel hissetmiyorum

En etkili hipokortu göremedim bizde en az 4 kez yaşıyoruz kabusu şimdide var. Sebebi bellimi sizinkinin
Onu atlamış bak doktorlar vermemiş canım bizimki de bu kremlerden sonra hep bi tekrarladı canım ama o karışımdan beri çok şükür geçti gitti Ankara medicalpark batıkentte Çağrı Turan doktorun adı bu tarafta olup ihtiyacı olan varsa ya da ne biliyim görüntülü görüşmede felan yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama çok zor iyi biliyorum belki faydası olur diye paylaşmak istedim

Cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…