- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.141
Hangi karışım canımOnu atlamış bak doktorlar vermemiş canımbizimki de bu kremlerden sonra hep bi tekrarladı canım ama o karışımdan beri çok şükür geçti gitti Ankara medicalpark batıkentte Çağrı Turan doktorun adı bu tarafta olup ihtiyacı olan varsa ya da ne biliyim görüntülü görüşmede felan yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama çok zor iyi biliyorum belki faydası olur diye paylaşmak istedim
Reçeteli eczaneden hazırlanacak bi karışım yaptırdı canım ertesi güne geçti ama bulamıyorum karışımın içeriğini malesef yoksa paylaşırdımHangi karışım canım
Insallah her sey yolundadir tabi Allah dagina gore kae veriyor@Cikilop1 ne yapıyor acaba? 1 yıl arayla doğum yapmıştı hem de sezeryan ile.
Bilemiyorum ki ne kadar ağırı etkiliyor ne düzeyde olursa etkilemiyor.. bir bilene danışmak lazımAğır zaten istesemde yapamam. Ama reformer pilates gibi sporlar aslında stres alıcı. Zararı olmamalı ya
Bende hergün yürüyorum, aslında ebe yarım saat için bile çok fazla demişti hala iyileşmedin dedi ama nerdeyse doğum öncesi kiloma ulaştımGeçen instagramda bi diyetisyenin canlı yayınında bunu sordular ve o da ağır egzersiz önermedi, vücutta laktik asit birikip sütün tadını degistirirmis. Emzirme döneminde ağır egzersiz önermiyoruz yürüyüş öneriyoruz dedi
Platesin bi zararı olacağını düşünmüyorum ben ya günde yarım saat ama 1 saat çok olur gibi.Ağır zaten istesemde yapamam. Ama reformer pilates gibi sporlar aslında stres alıcı. Zararı olmamalı ya
Bişey diyim mi; birincisi evet gerçekten çok güzel çok özel ama İkincinin yeri ayrı. Assolistler sahneye en son çıkar hesabıO yaşlar da ayrı bir zor. Genç desen genç değil, çocuk desen çocuk değil
Bence zaten ikinci çocuklar tamamen ilk çocuğa kardeş olsun mantığı ile yapılıyor. Mesela bana tek çocuk yeterdi, anne oldum tamam, ama işte sırf kardeşi olsun mantığı ile ikinci ne zaman olsa diye düşüncelere daldım şimdidenBu arada ben de ailemin ikinci çocuğuyum. Beni de sırf ablama kardeş olayım diye yaptıklarını düşündükçe kendimi hiç özel hissetmiyorum
Zor kavramı çocuk doğana kadar anlaşılmıyor bence.Ben de hep ikiz isterdim. Eşimin ikizi var, babannesi ikiz. Ailede var diye çok hevesliydim. Allah kat kat güç kuvvet versin ikiz annelerine diye dua ediyorum şimdi. Hamileliği ayrı zor,bakması ayrı zor. Koyunca durmayı geçtim bugünlerde kucağımda bile durmuyor.
İkiz fikri benim de hoşuma gidiyordu ama hayal bile edemiyorum şu anda. Başa gelen çekilirdi tabi ama ömrümüzden ömür giderdi herhalde. Böyle iyiArkadaşında ben gibiymiş. Benim bebeğim tüp bebekle oldu 2 embriyo transfer edilmişti eşimle ben istiyorduk ikisini de ikiz olsun diyeteki tuttu. Şuan yani bişey demek istemiyorum ama 1 tane kafii geldi bana . Öyle koyunca da durmuyor arkadaş nerdeeee
Kargodan hal ürünü bekliyorum bugğn teslim edilecekmiş çok şükür gelsin deniyim yazıcam hemen umarım işe yarar
İnşallah yakındır bizim düzenli öğle uykularımız vardı ama kaç gündür yok maalesef
Ama şap diye öpülesi olmadılar mı. Bir de kıkırdıyor bazen öpünceAy hemde nasıl şirin yaaasabahın 7.30 unda bana gülüyordu devamlı yedim resmen yanaklarını öpe öpe kızardı engel olamadım kendime alıp yıkıcam bugğn banyo yaptırıyım
Bende valla o zamanları heyecanla bekliyorum özellikle eşim. Diyorki bana hiç bişey anlamıyom ben böyle normal bebek olsana kızım diyo çocuğa
Emzik bizimki de tutmadı, hayatı kolaylaştırırdı ama. Arada tutar gibi yapıyor, o yüzden hala deniyorum benYaa ne güzel bizimki az emiyo ama daha küçük. Annem şey der hep elini emen bebek akıllı olur uslu oluremzik aldım biraz oyalansın diye ama tutmuyor. Ailen sana yakın mı oturuyor. Biz çok uzağız onlar istanbulda biz urfada. Doğumda geldiler gördüler ama ölüp bitiyorlar resmen kızım için istediklerinde görebilmelerini çok isterdim neyseki haziranda tayinciyiz istanbula inşllh. Ben kasımın sonunda gitmeyi düşğnüyorum bebeğimle umarım hava değişimi olup hasta etmem çok korkuyorum
Bunu bir instegram annesi paylaşmıştıBugun 2 ayini doldurdu kizimYarin asiya gidecegiz insallah kolay atlatiriz.
Benim kiz kucakta ya da memede uyuyor yerine koyunca uyaniyor hep. Sanirim ustunu orttugumde uyaniyor. Uyku tulumu kullansam belki daha rahat uyur diye dusundum.
Bebisine uyku tulumu kullanan var mi? Kac tog almak lazim acaba.
Genelde açlıkla ilgili değilKızlar el emmektwn bahsetmişsiniz ben hep aç sanıyorum emince alıp emziriyorum açlıktan emmiyor mu elini
Hatırlıyorum buradaki konuşmaları daBak canım gittiğim 3 farklı doktor ve verdiği kremler arko kremi bile bi umut denemişliğim var resimde eksik ketoral var bidepişik benim kabusum oldu artık hala her bez açmada korkarım o yüzden inşallah hemencik geçer annesi
Yok ya neden etkilesin. Hem psikolojik olarak da destek olur, yararı olur. Düzgün beslenmeye ve özellikle su miktarına dikkat etmek lazım sadece.Kızlar emzirme döneminde sporu doktora soran olduğumu süte zararı var mı diye? Sitemizin altında var gitmek istiyorum ama kötü etkilemesinden de korkuyorum
Ben çişi tutturuyorum ama kakayı henüz beceremedim. Bunda kaka sayısının seyrekleşmesinin de etkisi var tabiHiç tuvalet iletişimi deneyen var mı? Biz büyük oranda kakaları tutturuyoruz ama çişleri aslasanırım çişin lavaboya yapılmaması gerektiğini düşünüyor kızım Hem popoda kalmıyor kaka, hem de daha rahat yapıyor gibi geldi bana. Acelem yok zaten, 6 aya kadar tuttursak süper olacak Deneyenler varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu dönem bebeklerin teşvik edildiğinde sesleri tekrarladığını okumuştum, aaa sesini tekrarlıyor miniğimTabi keyfi yerindeyse başka bir şey tutturamadık henüz. Deneyebilirsiniz, çok tatlış oluyorlar
Son olarak, ikinci ay aşısını olmayanlar, yanınızda calpol olsun kesinlikle. Dün aşıdan 5-6 saat sonra o kadar ağladı kine yapacağımızı şaşırdık. En sonunda bir doktora ulaştık, ağrısı vardır calpol verin dedi ve öyle rahatladık. Kıyamam, gözümüzün içine baka baka ağladı, yüreğimiz parçalandı. Herkeste olmaz ama olursa çareniz olur en azından Sorunsuz aşılar diliyorum tüm miniklere
Biz de kakaları yakalayabiliyoruz ıkındıkları için ama çişleri rastgele yakalıyoruz çoğu zamanHiç tuvalet iletişimi deneyen var mı? Biz büyük oranda kakaları tutturuyoruz ama çişleri aslasanırım çişin lavaboya yapılmaması gerektiğini düşünüyor kızım Hem popoda kalmıyor kaka, hem de daha rahat yapıyor gibi geldi bana. Acelem yok zaten, 6 aya kadar tuttursak süper olacak Deneyenler varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu dönem bebeklerin teşvik edildiğinde sesleri tekrarladığını okumuştum, aaa sesini tekrarlıyor miniğimTabi keyfi yerindeyse başka bir şey tutturamadık henüz. Deneyebilirsiniz, çok tatlış oluyorlar
Son olarak, ikinci ay aşısını olmayanlar, yanınızda calpol olsun kesinlikle. Dün aşıdan 5-6 saat sonra o kadar ağladı kine yapacağımızı şaşırdık. En sonunda bir doktora ulaştık, ağrısı vardır calpol verin dedi ve öyle rahatladık. Kıyamam, gözümüzün içine baka baka ağladı, yüreğimiz parçalandı. Herkeste olmaz ama olursa çareniz olur en azından Sorunsuz aşılar diliyorum tüm miniklere
Hiç tuvalet iletişimi deneyen var mı? Biz büyük oranda kakaları tutturuyoruz ama çişleri aslasanırım çişin lavaboya yapılmaması gerektiğini düşünüyor kızım Hem popoda kalmıyor kaka, hem de daha rahat yapıyor gibi geldi bana. Acelem yok zaten, 6 aya kadar tuttursak süper olacak Deneyenler varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Harikasınız ben kendim için bile tuvalet iletişimi yapamiyorum nerdeyse altıma yapcam fırsat bulamadığım içinBen çişi tutturuyorum ama kakayı henüz beceremedim. Bunda kaka sayısının seyrekleşmesinin de etkisi var tabi
Benimde annem yaklaşık 30 gün kaldı bayanlar 1 hafta sonra gittiler yokda yakın olmayınca gelemediler yokla durmazlardı onlarda ama kasım sonu ben gideceğim kısmetseİkiz fikri benim de hoşuma gidiyordu ama hayal bile edemiyorum şu anda. Başa gelen çekilirdi tabi ama ömrümüzden ömür giderdi herhalde. Böyle iyi
Ama şap diye öpülesi olmadılar mı. Bir de kıkırdıyor bazen öpünceYapacak bir şey yok
Emzik bizimki de tutmadı, hayatı kolaylaştırırdı ama. Arada tutar gibi yapıyor, o yüzden hala deniyorum ben
Ailem Eskişehir’de, biz İstanbul’dayız. Annem kaldı 45 gün falan, ama babamla kardeşim her hafta geldiler. Şimdi Antalya’dayız, buraya bile geldilerYakın sayılır tabi size göre, gelip gidebiliyorlar en azından. Tayin işiniz olur inşallah, aile çok büyük destekmiş.
Biz İstanbul - Eskişehir - Antalya yaptık, ama sıcağa göç oldu tabi, bir sorun olmadı. Burada hala gündüz kısa kollularlayız. Haftaya tersi istikamete gidiyoruz, ben de korkuyorum. Umarım sorunsuz atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?