2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hangi karışım canım

Bugun bebegimi ozele goturdum mikrop almis hafif enfeksiyonu varmis bebegimin antibiyotik basladk 10 gundur helak olmustum cok sukur bebegim biraz daha iyi dahada iyi olacak insallah oglumdan gecti cok eminim yavrum 2bucuk aylik kaldiramadi aslinda hic ilac kullanma taraftari degilim ama gecmiyo illet sey mecbur doktora guvenip basladim birde yavrum hic kilo almamis 2 haftada 100 gram anca bunada cok uzuldum burun tikanikligindan ememiyordu birde istahi yoktu pek 2gundur iyi ama insallah toparlariz en kisa surede

Bende hergün yürüyorum, aslında ebe yarım saat için bile çok fazla demişti hala iyileşmedin dedi ama nerdeyse doğum öncesi kiloma ulaştım Şimdide ekmeği kesmeyi düşünüyorum. Ama oda alışkanlık yapıyormuş, çokta kilo vermek istemiyorum 5 kilo daha versem yeter.

Bişey diyim mi; birincisi evet gerçekten çok güzel çok özel ama İkincinin yeri ayrı. Assolistler sahneye en son çıkar hesabı
biz kardeşle tamamlandık,tam olduk. Onsuz eksikmişiz gibi geliyor şimdi. Çok şükür bin şükür

İkiz fikri benim de hoşuma gidiyordu ama hayal bile edemiyorum şu anda. Başa gelen çekilirdi tabi ama ömrümüzden ömür giderdi herhalde. Böyle iyi
Ama şap diye öpülesi olmadılar mı. Bir de kıkırdıyor bazen öpünce Yapacak bir şey yok
Emzik bizimki de tutmadı, hayatı kolaylaştırırdı ama. Arada tutar gibi yapıyor, o yüzden hala deniyorum ben
Ailem Eskişehir’de, biz İstanbul’dayız. Annem kaldı 45 gün falan, ama babamla kardeşim her hafta geldiler. Şimdi Antalya’dayız, buraya bile geldiler Yakın sayılır tabi size göre, gelip gidebiliyorlar en azından. Tayin işiniz olur inşallah, aile çok büyük destekmiş.
Biz İstanbul - Eskişehir - Antalya yaptık, ama sıcağa göç oldu tabi, bir sorun olmadı. Burada hala gündüz kısa kollularlayız. Haftaya tersi istikamete gidiyoruz, ben de korkuyorum. Umarım sorunsuz atlatırız

Bunu bir instegram annesi paylaşmıştı

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-16-16-50-24-937_com.instagram.android.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 90
Hatırlıyorum buradaki konuşmaları da ne kadar çokmuş kremler
Bizde sürekli pişik derdi vardı zaten, çok hassas cildi, biraz tenime temas eden yer kabarıyor hemen. Ama bu kadar yoğun ve uzun olmazdı, mantarmış. İlk kullandığımız krem kortizonlu değildi, çok azalttı ama tamamen bitirmemişti. Şimdi tertemiz.
Sizde de tertemiz görünüp sonra tekrar mı başlıyordu? Umarım öyle olmaz ya. Peki eczaneden aldığın karışımın reçetesi var mı? Geçmezse o reçeteyle gideriz bir sağlık ocağına.

Kızlar emzirme döneminde sporu doktora soran olduğumu süte zararı var mı diye? Sitemizin altında var gitmek istiyorum ama kötü etkilemesinden de korkuyorum
Yok ya neden etkilesin. Hem psikolojik olarak da destek olur, yararı olur. Düzgün beslenmeye ve özellikle su miktarına dikkat etmek lazım sadece.

Hiç tuvalet iletişimi deneyen var mı? Biz büyük oranda kakaları tutturuyoruz ama çişleri asla sanırım çişin lavaboya yapılmaması gerektiğini düşünüyor kızım Hem popoda kalmıyor kaka, hem de daha rahat yapıyor gibi geldi bana. Acelem yok zaten, 6 aya kadar tuttursak süper olacak Deneyenler varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu dönem bebeklerin teşvik edildiğinde sesleri tekrarladığını okumuştum, aaa sesini tekrarlıyor miniğim Tabi keyfi yerindeyse başka bir şey tutturamadık henüz. Deneyebilirsiniz, çok tatlış oluyorlar
Son olarak, ikinci ay aşısını olmayanlar, yanınızda calpol olsun kesinlikle. Dün aşıdan 5-6 saat sonra o kadar ağladı ki ne yapacağımızı şaşırdık. En sonunda bir doktora ulaştık, ağrısı vardır calpol verin dedi ve öyle rahatladık. Kıyamam, gözümüzün içine baka baka ağladı, yüreğimiz parçalandı. Herkeste olmaz ama olursa çareniz olur en azından Sorunsuz aşılar diliyorum tüm miniklere

Ben çişi tutturuyorum ama kakayı henüz beceremedim. Bunda kaka sayısının seyrekleşmesinin de etkisi var tabi

Biz de kakaları yakalayabiliyoruz ıkındıkları için ama çişleri rastgele yakalıyoruz çoğu zaman

Ben çişi tutturuyorum ama kakayı henüz beceremedim. Bunda kaka sayısının seyrekleşmesinin de etkisi var tabi
Harikasınız ben kendim için bile tuvalet iletişimi yapamiyorum nerdeyse altıma yapcam fırsat bulamadığım için

Benimde annem yaklaşık 30 gün kaldı bayanlar 1 hafta sonra gittiler yokda yakın olmayınca gelemediler yokla durmazlardı onlarda ama kasım sonu ben gideceğim kısmetse insanın ailesi çok büyük destek gerçekten peki kv kısmı da geliyor mu . Benim ailem devamlı gelse sanırım diğer taraf o zaman bizde gelelim moduna girer

fuzuli_ canım ana kucağı geldi kurduk çok sevdi bebeğim içinde sakin sakin duruyor uyukluyor hep böyle giderse benim için büyük bir kolaylık yaaa yapan kişiden Allah razı olsun
Hem pille hem fişle çalışıyor zaman ayarı ve hız ayarı var müzik çalıyor

Eklentiler

• D9A6A7C1-94F0-4EC0-B0A1-BC3F5F1B917A.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…