2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kv pek gelmedi ama annem vardı işte hep. Sonra biz Antalya’ya geldik zaten. Bugün buraya geldiler ama İstanbul’a dönünce göreceğiz ne kadar gelecekler Bizimkiler gibi değiller ya, daha uzaklar, yaşlılar da. Ama biz gitsek etrafımızda dört dönerler.
Az kalmış senin de gidişine
Kv ile arab pek iyi değil sanırım

Temiz olup ertesi gün tekrar oluyordu canım uzun süre temiz kalmadı yani inşallah sizinki tekrarlamaz reçeteyi malesef çekmemişim canım

Aynen pek iyi değil hiç ısınamadım soğuk bişey patavatsız üstelik karışan birisi kıskanç falan olumsuz özellikleri yazmaya kalkarsam buraya sığmayacak eşimde biliyor ama arada kalıyo tabi . Benim ailem çok neşeli eşimle de iyi anlaşıyorlar çocuğum doğduğundan beri ellerini çekmediler hiç doğruya doğru insanı sıkmazlar sıcakkanlılar. Kız bu arada ana kucağı sayesinde keyif ediyorum

Yerim ben onu o zaman gözün aydın Kesinlikle değerlendiriyoruz bu seçeneği

Ben çişi tutturuyorum ama kakayı henüz beceremedim. Bunda kaka sayısının seyrekleşmesinin de etkisi var tabi
Çişi tutturmak büyük başarı. Uyanınca ağlıyor, ve ben emzirirken çişi kaçırıyorum diye düşünüyorum. Aslında biraz altını açık bırakıp gözlemlemek lazım ama emzirirken falan nasıl altını açık bırakacağımı bilemedim
Biz de kakaları yakalayabiliyoruz ıkındıkları için ama çişleri rastgele yakalıyoruz çoğu zaman
Aynen, klasik ıkınma ama çok fazla kaka yapıyor bebeğim, ne zaman tutsam yapıyor. Bazen beni mutlu etmek için ıkınıp ufak da olsa bir şey çıkarttığını düşünüyorum
Harikasınız ben kendim için bile tuvalet iletişimi yapamiyorum nerdeyse altıma yapcam fırsat bulamadığım için
Ben de bebekte daha başarılıyım nasıl tuvalete gideceğimi şaşırıyorum

Çok zor ya bu iş. Bir de bir taraf iyi olunca, diğer kişi de altta kalıyor. Bizde kötü bir şey yok çok şükür. Uzaklar biraz sadece. Biraz da ısrarcılar ama eşim çook iyi idare ediyor. Hatta benim ailemi bile o idare ediyor
Bir saattir kundakla uyutmaya çalışıyorum, deme öyle

Arkadaslar dogum oncesi 32 haftalık izne cıktım. Dogum sonrası 2 ay izin kullandım. Param eksik yatıs gözüküyor 9 bini tamamlamadı. Sizlerin kaç TL yatıs ona göre sgkyla görüş em bir eksik var givi

Arkadaslar dogum oncesi 32 haftalık izne cıktım. Dogum sonrası 2 ay izin kullandım. Param eksik yatıs gözüküyor 9 bini tamamlamadı. Sizlerin kaç TL yatıs ona göre sgkyla görüş em bir eksik var givi
Aldığın maaşa göre yatıyor ücret diye biliyorum herkesin aynı olmaz bu durumda

Bence kakayı yakalamak marifet zira benimki hep emerken kaka yapıyor. Emiyor emiyor kafayı kaldırıp koyveriyor sonra gene meme
Aynen ben de emzirirken alt açsam belki yakalarım kakayı

Ne güzel bu tamamlanma hissi. Çok şükür Bana şu an kızımdan daha çok kimseyi sevemem gibi geliyor mesela. Elbette başka çocuğum olmadığı için bu hissim. Olsa farklı hissederim muhakkak. Arkadaşım asıl anneliği ikinci çocuğunda yaşadığını söylemişti. Ilk çocukta hep bi birşeyleri doğru yapma, etkinlik vs anlamamış. Ama ikinci de doya doya sevmenin, anneliğinin tadına varmış.

O kadar haklı ki darısı senin de Ve tüm isteyenlerin başınıza inşallah. Zaman su gibi akıyor valla Bi bakmışsın ikinci geliyor

O kadar haklı ki darısı senin de Ve tüm isteyenlerin başınıza inşallah. Zaman su gibi akıyor valla Bi bakmışsın ikinci geliyor
Zaman ne hızlı geçiyor gerçekten. Gözümün önünde günden güne büyüyor, gülücükler saçıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ne güzel bir şeymiş evlat

Eşinin idare etmesi güzel bir şey. Dediğin gibi bazen eşim hep arada kalıyor ve altta kalıyor gibi hissediyorum Annesi yüzünden. Aman neyse şunları hatırlamak istemiyorum
Ya gündüz pek iyiydik ana kucağıyla ama benim bebeğin akşam saatlerinde atakları var ağlama nöbetleri ana kucağında susmadı aldım ayağımda sallıyorum ama gündüz pek iyiydi yarın tekrar test edicem

Tuvalet iletişimi nedir acaba? Tuvalet eğitimi mi?Bu kadar küçük bebeğe tuvalet eğitimi verilebiliyor mu?

Yorgunum, yorgunsun, yorgun hastalıklarla boğuşan, uykusuz, üç çocuk anasıyım. Hayat herşeye rağmen güzel, en büyüğüm ergenim trip atmayıp güldüğünde, ortanca iki yaş sendromuna mola verip inat etmeden herseyi yaptığında, miniğim gözlerini ilk kez dikip gülümsediğinde, iyi ki Anneyim diyorum. İçim çağlıyor resmen, kalbimi açsalar ışıklar çıkacak öyle hissediyorum.
Evlat her duyguyu yaşatan varlık, Rabbim tüm evlatlarımızı muhafaza eylesin.
Ay uykusuzluk başıma vurdu duygu seli yaşıyorum

Alo170i ara cnm. Benim de eksikti raporu girmemiş firma. Sgk onlara bilgi verilmesi yönünde mail gönderiyor sen uğraşmıyorsun hiç. Bana 3 parça halinde toplam 10.500 TL yattı ama 4 bin TL 'sı doğum sonrası rapor bitince yattı. Asgari ücret alıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…