2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O zaman kapattık konuyu heyecanla takip ediyorum gelişmeleri
Kızlar çıldırmak üzereyim atak dönemindeyiz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor. Yoruluyor uykusu var deli gibi gözlerini kapatıyor 5 dk sonra yine açıyor ne yapacam ben ya help help
Şu 5S yöntemini denediniz mi? Kızım deli gibi ağlarken bile susuyor, ve rahat geçiyor uykuya. En kötü dönemimiz biraz huysuzluk ve 1,5 saatte bir uyanma şeklinde geçti. Her bebek farklı tabi ama bence bir dene.
Kundak (oldukça sıkı) + yüksek pış pış sesi (ben bebek uyutucu app’inden süpürge + pış pış son ses açıyorum), yan yatırma, sallama ve emme. Ben kucağımda kendime doğru çevirip meme veriyorum. Sallama da biraz hızlı olacak. İşe yarar umarım

Tuvalet iletişimi nedir acaba? Tuvalet eğitimi mi?Bu kadar küçük bebeğe tuvalet eğitimi verilebiliyor mu?
Bir nevi tuvalet eğitimi ama burada kendimizi eğitiyoruz bebiş hareketleriyle çişi ve kakası olduğunu belli ediyor, onu öğrenip doğru zamanda tuvalete/lavaboya tutarsan yapıyor çişi kakayı. Ve bebeğini iyi tanırsan bez kullanmana gerek kalmayabiliyor. Bu sanırım 3 aydan sonra daha rahat olur.
Atomiks , nicecream yıkanabilir bez mi kullanıyorsunuz peki?

Dağlık Bakanlığı kalp sorunu olanlara veriyor sanırım pahalı bir aşı. Ondan yok demiştir

Ben de videolar izlemiştim bezsiz bebek büyütme ile ilgili. Ama doğduktan sonra anladım ki zor iş.

Ben de ikinci dozu oldum geçen hafta ve öok kötü oldum, kemiklerim ağrıdı halsizlik vardı, baş ağrısı hatta bir ara grip olacak gibiydim. Çok şükür ikinci güm geçti. Anladım ki anne hasta olursa bütün düzen bozuluyor.geçmiş olsun.

İki bebekle henüz yıkanabilir beze geçemedim ama bütün yatırırımımı yapmıştım doğumdan önce bikaç aya ona da geçebilirim umarım

Kızlar çıldırmak üzereyim atak dönemindeyiz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor. Yoruluyor uykusu var deli gibi gözlerini kapatıyor 5 dk sonra yine açıyor ne yapacam ben ya help help
Biz de kaç gündür öyleyiz. Eğer gazı yok kabız değil ve karnıda toksa bizimki ana kucağında duruyor. Sabah yine beşiğinde fıtır fıtırdı derin uyumadı aldım ana kucağına koydum şuan uyudu bende kahvaltı yapıyom oh bee

Canım sabah yine atak halindeydik uyumadı beşikte ana kucağına koydum uyuyor mis gibi ondan sıkılıp bırakıcak diye ödüm kopuyo eğer toksa gazı yoksa kabız değilse işe yarıyor bir hayli ana kucağı

Cnm msj mi geliyor? PTT den para yattı diye?

yok cnm ben almadımyıkananlardan, hazır bez kullanıyorum. yaz olsa çok kolay atlatırdım bu süreci. kış olduğundan hem alt açıp tuvalete tutmak zahmetli sıkı giydirdiğimizden dolayı, hem de yıkanabilir bez yıkayıp kurutmak zahmetli.

sıkılacağını sanmıyorum. çocuk sürekli sıkılan ve keşfeden bir varlık. bugün kırmızısını keşfeder, yarın sarısını, öbür gün ayısını

Bana hem mesaj hem de mail geliyor yattı diye. Bir de ben 170 i arayıp İban numaramı paylaştım kendi banka hesabıma geliyor tüm ödemeler. Pastaneye gitmek zorunda kalmıyorum

Dün ilk defa misafirliğe gittim. 3 çocuklu arkadaşıma. Aman Allah'ım bebeğimi 2,5 ve 4,5 yaş iki yamyamdan koruyacağım diye nasıl gerildiysem başıma ağrılar girmiş. Hâlâ kendime gelemedim. Yavrumu oyuncak bebek mi sandılar nedir? Çok da sakınmayım iyice ilgi duymasınlar dedim ama sürekli yavrumun elini ayağını sıkmak, kucaklarına almak, öpmek istediler. Evde her yerden esinti geliyor gibi hissettim. Bu gerginliği atana kadar bir daha çocuklu eve gidemem sanırım Ben böyle değildim, ne olmuş bana böyle...

Senden görmüştüm normal dönemde işe yarıyor ama kriz döneminde hiçbirşey kesmedi Uykusuzluk mahvetti

Gece kolik müzik ile sakinleşti şuanda emziriyorum ama bu neyin siniriyse söylene söylene emiyor.

Gece kolik müzik ile sakinleşti şuanda emziriyorum ama bu neyin siniriyse söylene söylene emiyor.
Ya telden mi indirdin bebek uyutucuyu bende telden indirdim sanırım aynı program kolik müziği var bizim kız sabah akşam onu dinliyo onunla sakinleşiyo. Pış pış sesleri de var ama nafile en çok kolik müziği var onu seviyo seninkide aynıymış. Hem melodilerde arka planda çamaşırmak. Sesi gibi bi ses
Hahaha söylenerek mi emiyo amanın çok sinirli desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…