2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O ses olmasa ölmüştğm. Youtubeda 2 saatlik versiyon var onu bir açıyorum oh. Senin gibi de anakucağına koyuyorum ben de.

Kesinlikle katılıyorum.Sana da çok geçmiş olsun canım

Kızlarr evcil hayvanı olanlarda durumlar nasıll benim bi oğluşum daha var (köpek) 3 aylık oldu bebek hala alışamadı bebeği yaklaştırınca bulunduğu yeri terk ediyor çocuk gaz çıkarınca bi kaçıyor sanki Doğalgaz patladı sokaktan sahiplendim ben o yüzden biraz tramvalı meleğim ama eskisinden bile daha çok ilgi gösteriyorum bunalıma girmesin diye ki ona rağmen çocuğu kucağıma aldığım an mahsun bi şekilde gözünü kırpmadan bizi izliyor üzülüyorum valla nasıl alıştıracağım hiç bilmiyorum 2. Çocuğu olanlar napıyorsunuz yaa ben 4 ayaklı ile bu kadar uğraşıyorsam dilli bi çocukla Allah kolaylık versin

Kıyamam ona, evdeki ilginin minik bebeğe kaydığını fark ediyorlar onlar da. Bizim de kedimiz var, gelip gidip kızımın kafasını elini kokluyor. Emzirdigim sırada o da kucağıma çıkıyor, sığmaya çalışıyor bebekle birlikte. Gece yatakta bir benim kucağımda, bir eşimin. Ilk zamanlar bebek var diye gelmiyordu. Normalde benden başka kimseye kendini sevdirmezdi şimdi eve biri gelse hemen sürtünüp kendini sevdirme derdinde. Kızımla hâlâ mesafeli ama geçenlerde kv geldi ne zaman kızıma dokunacak olsa pati attı bizimki. Yabancı olarak gördü sanırım, kardesini korudu patili kızım. Çok duygulandım.

Oyyy yerim onu ben savunma olayı bizde de var biri yaklaşınca hav hav basıyor yaygarayı oğlum ilk zamanlar korkuyordu şimdi uyanıksa aldırış etmiyor allahtan duygularını dile getiremedikleri için çok zor incitmekten korkuyor insan bizimki çocuk uyurken benimle oynuyor mutlu çocuğu kucağımıza alınca geçmiş olsun dünya yıkılmış altında kalmış gibi çok özeniyorum iç içe olanlara hareketlenince yaklaşır inşallah ya

Havlama sesine alışması çok iyi olmuş. Evde patili bir can olması bebeklerimiz için çok güzel olacak bence. Hayvan sevgisi ile büyüyecekler inşallah. Bizimkiler aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyor. Zaten kediler çok uyur ya, uyanık olduğu anlar da kızımın uyanık olduğu anlara denk geliyor. Çok üzülüyorum öyle olunca.

Aynen canım haklısın insan vakit ayıramadım diye kafaya takıyor iyiki sizinki gece yanınıza geliyormuş sizinle uyumak bile iyi hissettiriyordur ona ben eşimle odaları ayırdım oğluşum gidip babayla yatıyor deliksiz uykusu oluyor benimle uyumak istemiyor o yüzden

Ya evet o müzik iyi ki var en çok bunu seviyorlar neden acaba Seninki her zaman duruyor mu ana kucağında her koyduğunda
Uykusu ve gaz sancısı yoksa duruyor şöyle bir ortalığı toplamama izin veriyor. Ama gözünün önünden ara sıra geçip giderken laf atıyorum. O çok hoşuna gidiyor yoksa sıkılabilir. Yani biizmkiler o müzikte sustuğuna göre kolikler mi acaba

Aynen bizimkide öyle gazı falan yoksa yoksa duruyor şuan uyukluyor hatta orada arada mızmızlanıyo bende bilemedimki valla ben program indirip dinletiyorum zaman ayarıda var geçen unutmuşum uyumuşum 4 saat boyunca çalmış. İstersen programı indir daha pratik şarj yemiyo birde aynı zamanda telefonla başka yerlere girebiliyorsun. YouTube olunca kapatamıyosun. Eşim diyoki bunu dinlettirme kolik olur kolik müziğiymiş diyo

Rahatına düşkünmüş sizin oğlan

Evet ya eşim kolik müzik diyince deliriyor bizim için çok sinir bozucu ama bebişler seviyor.
Aman hiç sorma inanılmaz sinirli sürekli kaşlar çatık nadir gülüyor. Halbuki bende babasıda çok güler yüzlüyüz. Hiç sinirli insanlar değiliz kime çekti bu bilmiyorum

bizim kedi bize küstü. sofrayı kurduğumuzda gelip hemen yerini alıyor ama sırtı dönük oturuyor. salonda artık hep camdan dışarı bakıyor. geceleri gelip eşimle aramızda yatmayı biliyor ama gündüz oldu mu yüzümüze bakmıyor nankör evlat yeni yeni bebeğin yanına yatmaya başladı. anne kucağına gelip bebeğin üstüne yatmaya çalışıyor koca danacık. bebek ağlayınca da rahatımı bozdunuz der gibi odayı terk ediyor. şaka değil hunilik kıvama geldik tam

Ay bende sinir oluyorum o müziğe sessiz ve karanlık yerde uyumayı özledim resmen asabi delikanlı olcak desene annesi maşallah ona. Bizimki de öyle kaşları çatıyo bide kaşının üzerinde gamzesi var kaşı çatınca çıkıyo. Diyorum milletini gülünce çıkar bizimki kızınca çıkıyo

Yaa bilmiyordum ben YouTube premium aldım onun sayesinde başka yerlere girip bakabiliyorum

Uyku düzeni veremiyorum ben ya ne zaman verebilirim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…