- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.201
O ses olmasa ölmüştğm. Youtubeda 2 saatlik versiyon var onu bir açıyorum oh. Senin gibi de anakucağına koyuyorum ben de.Ya telden mi indirdin bebek uyutucuyu bende telden indirdim sanırım aynı program kolik müziği var bizim kız sabah akşam onu dinliyo onunla sakinleşiyo. Pış pış sesleri de var ama nafile en çok kolik müziği var onu seviyo seninkide aynıymış. Hem melodilerde arka planda çamaşırmak. Sesi gibi bi ses
Hahaha söylenerek mi emiyo amanın çok sinirli desene
Kesinlikle katılıyorum.Sana da çok geçmiş olsun canımBen de ikinci dozu oldum geçen hafta ve öok kötü oldum, kemiklerim ağrıdı halsizlik vardı, baş ağrısı hatta bir ara grip olacak gibiydim. Çok şükür ikinci güm geçti. Anladım ki anne hasta olursa bütün düzen bozuluyor.geçmiş olsun.
Kıyamam ona, evdeki ilginin minik bebeğe kaydığını fark ediyorlar onlar da. Bizim de kedimiz var, gelip gidip kızımın kafasını elini kokluyor. Emzirdigim sırada o da kucağıma çıkıyor, sığmaya çalışıyor bebekle birlikte. Gece yatakta bir benim kucağımda, bir eşimin. Ilk zamanlar bebek var diye gelmiyordu. Normalde benden başka kimseye kendini sevdirmezdi şimdi eve biri gelse hemen sürtünüp kendini sevdirme derdinde. Kızımla hâlâ mesafeli ama geçenlerde kv geldi ne zaman kızıma dokunacak olsa pati attı bizimki.Kızlarr evcil hayvanı olanlarda durumlar nasıllbenim bi oğluşum daha var (köpek) 3 aylık oldu bebek hala alışamadı bebeği yaklaştırınca bulunduğu yeri terk ediyor çocuk gaz çıkarınca bi kaçıyor sanki Doğalgaz patladı sokaktan sahiplendim ben o yüzden biraz tramvalı meleğim ama eskisinden bile daha çok ilgi gösteriyorum bunalıma girmesin diye ki ona rağmen çocuğu kucağıma aldığım an mahsun bi şekilde gözünü kırpmadan bizi izliyor üzülüyorum valla nasıl alıştıracağım hiç bilmiyorum 2. Çocuğu olanlar napıyorsunuz yaa ben 4 ayaklı ile bu kadar uğraşıyorsam dilli bi çocukla Allah kolaylık versin
Ya evet o müzik iyi ki var en çok bunu seviyorlar neden acabaO ses olmasa ölmüştğm. Youtubeda 2 saatlik versiyon var onu bir açıyorum oh. Senin gibi de anakucağına koyuyorum ben de.
Oyyy yerim onu benKıyamam ona, evdeki ilginin minik bebeğe kaydığını fark ediyorlar onlar da. Bizim de kedimiz var, gelip gidip kızımın kafasını elini kokluyor. Emzirdigim sırada o da kucağıma çıkıyor, sığmaya çalışıyor bebekle birlikte. Gece yatakta bir benim kucağımda, bir eşimin. Ilk zamanlar bebek var diye gelmiyordu. Normalde benden başka kimseye kendini sevdirmezdi şimdi eve biri gelse hemen sürtünüp kendini sevdirme derdinde. Kızımla hâlâ mesafeli ama geçenlerde kv geldi ne zaman kızıma dokunacak olsa pati attı bizimki.Yabancı olarak gördü sanırım, kardesini korudu patili kızım. Çok duygulandım.
Havlama sesine alışması çok iyi olmuş. Evde patili bir can olması bebeklerimiz için çok güzel olacak bence. Hayvan sevgisi ile büyüyecekler inşallah. Bizimkiler aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyor. Zaten kediler çok uyur ya, uyanık olduğu anlar da kızımın uyanık olduğu anlara denk geliyor. Çok üzülüyorum öyle olunca.Oyyy yerim onu bensavunma olayı bizde de var biri yaklaşınca hav hav basıyor yaygarayı oğlum ilk zamanlar korkuyordu şimdi uyanıksa aldırış etmiyor allahtan duygularını dile getiremedikleri için çok zor incitmekten korkuyor insan bizimki çocuk uyurken benimle oynuyor mutlu çocuğu kucağımıza alınca geçmiş olsun dünya yıkılmış altında kalmış gibi çok özeniyorum iç içe olanlara hareketlenince yaklaşır inşallah ya
Aynen canım haklısın insan vakit ayıramadım diye kafaya takıyor iyiki sizinki gece yanınıza geliyormuş sizinle uyumak bile iyi hissettiriyordur onaHavlama sesine alışması çok iyi olmuş. Evde patili bir can olması bebeklerimiz için çok güzel olacak bence. Hayvan sevgisi ile büyüyecekler inşallah. Bizimkiler aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyor. Zaten kediler çok uyur ya, uyanık olduğu anlar da kızımın uyanık olduğu anlara denk geliyor. Çok üzülüyorum öyle olunca.
Uykusu ve gaz sancısı yoksa duruyor şöyle bir ortalığı toplamama izin veriyor. Ama gözünün önünden ara sıra geçip giderken laf atıyorum. O çok hoşuna gidiyor yoksa sıkılabilir. Yani biizmkiler o müzikte sustuğuna göre kolikler mi acabaYa evet o müzik iyi ki var en çok bunu seviyorlar neden acabaSeninki her zaman duruyor mu ana kucağında her koyduğunda
Aynen bizimkide öyle gazı falan yoksa yoksa duruyor şuan uyukluyor hatta orada arada mızmızlanıyoUykusu ve gaz sancısı yoksa duruyor şöyle bir ortalığı toplamama izin veriyor. Ama gözünün önünden ara sıra geçip giderken laf atıyorum. O çok hoşuna gidiyor yoksa sıkılabilir. Yani biizmkiler o müzikte sustuğuna göre kolikler mi acaba
Rahatına düşkünmüş sizin oğlanAynen canım haklısın insan vakit ayıramadım diye kafaya takıyor iyiki sizinki gece yanınıza geliyormuş sizinle uyumak bile iyi hissettiriyordur onaben eşimle odaları ayırdım oğluşum gidip babayla yatıyor deliksiz uykusu oluyor benimle uyumak istemiyor o yüzden
Çok güldüm yaa. Benim eşimin de bu tarz tepkileri oluyor bazenEşim diyoki bunu dinlettirme kolik olur kolik müziğiymiş diyo
Ya sorma bende çok güldüm insanlar oturacak bebekleri kolik yapmak için müzik icat edecekler sankiÇok güldüm yaa. Benim eşimin de bu tarz tepkileri oluyor bazen
Evet ya eşim kolik müzik diyince deliriyorYa telden mi indirdin bebek uyutucuyu bende telden indirdim sanırım aynı program kolik müziği var bizim kız sabah akşam onu dinliyo onunla sakinleşiyo. Pış pış sesleri de var ama nafile en çok kolik müziği var onu seviyo seninkide aynıymış. Hem melodilerde arka planda çamaşırmak. Sesi gibi bi ses
Hahaha söylenerek mi emiyo amanın çok sinirli desene
bizim kedi bize küstü. sofrayı kurduğumuzda gelip hemen yerini alıyor ama sırtı dönük oturuyor. salonda artık hep camdan dışarı bakıyor. geceleri gelip eşimle aramızda yatmayı biliyor ama gündüz oldu mu yüzümüze bakmıyor nankör evlatKızlarr evcil hayvanı olanlarda durumlar nasıllbenim bi oğluşum daha var (köpek) 3 aylık oldu bebek hala alışamadı bebeği yaklaştırınca bulunduğu yeri terk ediyor çocuk gaz çıkarınca bi kaçıyor sanki Doğalgaz patladı sokaktan sahiplendim ben o yüzden biraz tramvalı meleğim ama eskisinden bile daha çok ilgi gösteriyorum bunalıma girmesin diye ki ona rağmen çocuğu kucağıma aldığım an mahsun bi şekilde gözünü kırpmadan bizi izliyor üzülüyorum valla nasıl alıştıracağım hiç bilmiyorum 2. Çocuğu olanlar napıyorsunuz yaa ben 4 ayaklı ile bu kadar uğraşıyorsam dilli bi çocukla Allah kolaylık versin
Ay bende sinir oluyorum o müziğe sessiz ve karanlık yerde uyumayı özledim resmenEvet ya eşim kolik müzik diyince deliriyorbizim için çok sinir bozucu ama bebişler seviyor.
Aman hiç sorma inanılmaz sinirli sürekli kaşlar çatık nadir gülüyor. Halbuki bende babasıda çok güler yüzlüyüz. Hiç sinirli insanlar değiliz kime çekti bu bilmiyorum
Yaa bilmiyordum ben YouTube premium aldım onun sayesinde başka yerlere girip bakabiliyorumAynen bizimkide öyle gazı falan yoksa yoksa duruyor şuan uyukluyor hatta orada arada mızmızlanıyobende bilemedimki valla ben program indirip dinletiyorum zaman ayarıda var geçen unutmuşum uyumuşum 4 saat boyunca çalmış. İstersen programı indir daha pratik şarj yemiyo birde aynı zamanda telefonla başka yerlere girebiliyorsun. YouTube olunca kapatamıyosun. Eşim diyoki bunu dinlettirme kolik olur kolik müziğiymiş diyo
Uyku düzeni veremiyorum ben ya ne zaman verebilirim acaba ?Ay bende sinir oluyorum o müziğe sessiz ve karanlık yerde uyumayı özledim resmenasabi delikanlı olcak desene annesi maşallah ona. Bizimki de öyle kaşları çatıyo bide kaşının üzerinde gamzesi var kaşı çatınca çıkıyo. Diyorum milletini gülünce çıkar bizimki kızınca çıkıyo
AA o zaman süperYaa bilmiyordum ben YouTube premium aldım onun sayesinde başka yerlere girip bakabiliyorum
Ya uyku düzeni bende tam veremedim ama bak böyle birşey var düzen içinUyku düzeni veremiyorum ben ya ne zaman verebilirim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?