- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.221
Kesin aldıracaksın bizeCanım sabah yine atak halindeydik uyumadı beşikte ana kucağına koydum uyuyor mis gibi ondan sıkılıp bırakıcak diye ödüm kopuyoeğer toksa gazı yoksa kabız değilse işe yarıyor bir hayli ana kucağı
Kıyamam ya. Geçer umarım bir an önceSenden görmüştüm normal dönemde işe yarıyor ama kriz döneminde hiçbirşey kesmediUykusuzluk mahvetti
İki bebekle tuvalet iletişimiİki bebekle henüz yıkanabilir beze geçemedim ama bütün yatırırımımı yapmıştım doğumdan önce bikaç aya ona da geçebilirim umarım
Ben de hazır bezdeyim ama geçmek istiyorum bir kaç aya. Kurutma makinesi kullanıyorum zaten ama çamaşırları makine tam dolmadan yıkamak sorun olabilir. Kullanan olsa keşke, yorum alırdıkyok cnm ben almadımyıkananlardan, hazır bez kullanıyorum. yaz olsa çok kolay atlatırdım bu süreci. kış olduğundan hem alt açıp tuvalete tutmak zahmetli sıkı giydirdiğimizden dolayı, hem de yıkanabilir bez yıkayıp kurutmak zahmetli.
Bak sonra sevmezse bana boşuna masraf yaptırdın demeKesin aldıracaksın bize5 kilo şimdi, 11 kiloya kadar kullansak 5-6 ay hiç fena değil aslında. Az emzireyim biraz
ben giden suya çok acıyorum. bebek bezi çöp olunca ihrac edilip metan gazı olarak dönüştürülebiliyor başka çöplerle beraber.kuzey avrupaya gidiyor çöpler.İki bebekle tuvalet iletişiminereden almıştın bezleri? Kakasız gidiyoruz iki gündür, böyle devam edebilirsek yıkanabilirlere ben de geçmek istiyorum. Üzülüyorum ya çıkardığımız çöpe
Ben de hazır bezdeyim ama geçmek istiyorum bir kaç aya. Kurutma makinesi kullanıyorum zaten ama çamaşırları makine tam dolmadan yıkamak sorun olabilir. Kullanan olsa keşke, yorum alırdık
bu diyalağun gizli takiipçisiyimBak sonra sevmezse bana boşuna masraf yaptırdın deme13 kg kadar kullanımı var Ama 9 kg’a kadar otomatik sallana biliyormuş . Tabi her bindiğinde susmuyor arada susuyor uyuyor ama memnun muyum memnunum
Annem ve eşim sağolsun ikisi de destekliyor ve benden çok uyguluyorlar ne yalan söyleyeyimİki bebekle tuvalet iletişiminereden almıştın bezleri? Kakasız gidiyoruz iki gündür, böyle devam edebilirsek yıkanabilirlere ben de geçmek istiyorum. Üzülüyorum ya çıkardığımız çöpe
Ben de hazır bezdeyim ama geçmek istiyorum bir kaç aya. Kurutma makinesi kullanıyorum zaten ama çamaşırları makine tam dolmadan yıkamak sorun olabilir. Kullanan olsa keşke, yorum alırdık
Hahhaha bi bakıyormuşuz herkes almış benim yüzümdenbu diyalağun gizli takiipçisiyimyakında aldım diye foto atarsam şaşmayın ihihiihihih :)
FazlasıylaaaaRahatına düşkünmüş sizin oğlan
Şapşal yaa boğazdan ve sıcak yataktan geri kalmıyorbizim kedi bize küstü. sofrayı kurduğumuzda gelip hemen yerini alıyor ama sırtı dönük oturuyor. salonda artık hep camdan dışarı bakıyor. geceleri gelip eşimle aramızda yatmayı biliyor ama gündüz oldu mu yüzümüze bakmıyor nankör evlatyeni yeni bebeğin yanına yatmaya başladı. anne kucağına gelip bebeğin üstüne yatmaya çalışıyor koca danacık. bebek ağlayınca da rahatımı bozdunuz der gibi odayı terk ediyor. şaka değil hunilik kıvama geldik tam
Bizimkinin bu düzen ile uzaktan yakından alakası yokYa uyku düzeni bende tam veremedim ama bak böyle birşey var düzen için
Hiç sorma biz sofraya otururken kendine yer seçmek nedir yaaaFazlasıylaaaa
Şapşal yaa boğazdan ve sıcak yataktan geri kalmıyorbizimkine 1 günlükken ayaklarının üstüne yatmaya çalıştı o zaman izin vermemiştik hayır deyince kinini güdüyor sanırım ah bunlar varyaa evin diğer neşeleri hareketlenince bebekler vay hallerine kaçacak yer ararlar gibi
Bugün biraz daha sakindi sürekli yanında olmamı istiyor sürekli memede olmak istiyor. Uyuyor her 10 15 dk ya bir uyanıp kontrol ediyor yanındamıyım diye. Emmicek ama meme ağzında duracakmış. İnşallah çok uzun sürmez bu durum. Bir süre olacak biliyorum ama umarım 1 haftayla falan kalırda atlatırız.Kıyamam ya. Geçer umarım bir an önce
Teşekkür ederim. Bu tabloya benimki uyuyor. Gün içinde 4-5 kez uyuyor her süre en fazla 2 saat uyanıklık süreside 1. Saatten sonra ben ne zaman uyutursam. Bi makale okudum 4. Aydan başlıyormuş 5. 6. Ayda olabilirmiş uyku düzeni saati olayı. Ama istikrarlı olmamız gerekiyormuş kiii ben yapabilirim çünkü oğluşum çığlıkla ağlarken eşim inanılmaz sabırlı ve sakin kalabiliyor muhtemelen ona devredecem bu uyku sorununuYa uyku düzeni bende tam veremedim ama bak böyle birşey var düzen için
Benim kuzum da günlerdir tüm gün uyumayanlardan oldu çıktı. Tüm gün memede uyuyor. Asıl sorun şu ki; tüm gün emzirdiğim için çok ciddi bir şekilde sinirli olmaya başladım. Garip bir gerginliğim var, sinirlerim o kadar bozuluyor ki çığlık atmak geliyor içimden. İnşallah hemen geçer. Kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Emzirmek hele ki tüm gün ciddi bir durum ve ciddi efor istiyorBugün biraz daha sakindi sürekli yanında olmamı istiyor sürekli memede olmak istiyor. Uyuyor her 10 15 dk ya bir uyanıp kontrol ediyor yanındamıyım diye. Emmicek ama meme ağzında duracakmış. İnşallah çok uzun sürmez bu durum. Bir süre olacak biliyorum ama umarım 1 haftayla falan kalırda atlatırız.
Msj geliyor işlemler olduğunda. Ben hesap numaramı tanımlamıştım e devletten. Sende öyle yap boşuna pttye gitme.Cnm msj mi geliyor? PTT den para yattı diye?
Bana mesaj gelmedi e devletten rastgele gördük bir de belli süresi var çekmeyince gidiyor paraMsj geliyor işlemler olduğunda. Ben hesap numaramı tanımlamıştım e devletten. Sende öyle yap boşuna pttye gitme.
Amin ben dün kriz geçirdim yeter diye bağırdım artık. Benimkiylede kavga ettik çocuğun yanında bağırdımğım için. Ya bende senin gibiydim aslında bütün gün memede ama çocuğum uyumak istiyormuş meğersem anlamadım dilinden haftalardır. Son zamanlarda 5s i deniyorum iyi geliyor sadece dün sorun yaşadım oda atak dönemi birde beni yanında istiyormuş anlamadım biraz gerildik ama bugün çok şükür 5s le çocuğu uyutabiliyorum ama hemen uyanıyor. Uyrken yatakta yanında olmamı istiyor. Meme açık yanında bende uyuyorum hem dinlenmiş oluyorum. Oda dinlenmiş oluyor bu yüzden uyanık olduğunda kendi kendine uslu duruyor bende o uyanıkken işimi yapıyorum.Benim kuzum da günlerdir tüm gün uyumayanlardan oldu çıktı. Tüm gün memede uyuyor. Asıl sorun şu ki; tüm gün emzirdiğim için çok ciddi bir şekilde sinirli olmaya başladım. Garip bir gerginliğim var, sinirlerim o kadar bozuluyor ki çığlık atmak geliyor içimden. İnşallah hemen geçer. Kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Emzirmek hele ki tüm gün ciddi bir durum ve ciddi efor istiyorAllah sabır versin hepimize
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 5s de işe yaramadı. Uykuya dalıyor 10 dakka bile sürmüyor hop gözler kocaman açılıyor sanırsın tüm gün yattı. Sabahtan beri uyanık şimdi uyudu. Hepimize sabır diliyorum. Dertlerini anlamak zor şu sıralarAmin ben dün kriz geçirdim yeter diye bağırdım artık. Benimkiylede kavga ettik çocuğun yanında bağırdımğım için. Ya bende senin gibiydim aslında bütün gün memede ama çocuğum uyumak istiyormuş meğersem anlamadım dilinden haftalardır. Son zamanlarda 5s i deniyorum iyi geliyor sadece dün sorun yaşadım oda atak dönemi birde beni yanında istiyormuş anlamadım biraz gerildik ama bugün çok şükür 5s le çocuğu uyutabiliyorum ama hemen uyanıyor. Uyrken yatakta yanında olmamı istiyor. Meme açık yanında bende uyuyorum hem dinlenmiş oluyorum. Oda dinlenmiş oluyor bu yüzden uyanık olduğunda kendi kendine uslu duruyor bende o uyanıkken işimi yapıyorum.
Cnm Senin söylediğin şey herkese verilen doğum yardımı sanırım 300 TL olan. Onda bana da msj gelmedi rastgele gördüm bende e devlete girip. Benim söylediğim çalışan kişiler için işyerinin bildirip devletin yatırdığı doğum parası, yani aslında rapor ücreti.Bana mesaj gelmedi e devletten rastgele gördük bir de belli süresi var çekmeyince gidiyor para
300ü ben almadım canım benim dediğim 7bin küsür yatmıştı bugün çektimCnm Senin söylediğin şey herkese verilen doğum yardımı sanırım 300 TL olan. Onda bana da msj gelmedi rastgele gördüm bende e devlete girip. Benim söylediğim çalışan kişiler için işyerinin bildirip devletin yatırdığı doğum parası, yani aslında rapor ücreti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?