2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kesin aldıracaksın bize 5 kilo şimdi, 11 kiloya kadar kullansak 5-6 ay hiç fena değil aslında. Az emzireyim biraz

İki bebekle henüz yıkanabilir beze geçemedim ama bütün yatırırımımı yapmıştım doğumdan önce bikaç aya ona da geçebilirim umarım
İki bebekle tuvalet iletişimi nereden almıştın bezleri? Kakasız gidiyoruz iki gündür, böyle devam edebilirsek yıkanabilirlere ben de geçmek istiyorum. Üzülüyorum ya çıkardığımız çöpe
Ben de hazır bezdeyim ama geçmek istiyorum bir kaç aya. Kurutma makinesi kullanıyorum zaten ama çamaşırları makine tam dolmadan yıkamak sorun olabilir. Kullanan olsa keşke, yorum alırdık

Kesin aldıracaksın bize 5 kilo şimdi, 11 kiloya kadar kullansak 5-6 ay hiç fena değil aslında. Az emzireyim biraz
Bak sonra sevmezse bana boşuna masraf yaptırdın deme 13 kg kadar kullanımı var Ama 9 kg’a kadar otomatik sallana biliyormuş . Tabi her bindiğinde susmuyor arada susuyor uyuyor ama memnun muyum memnunum

ben giden suya çok acıyorum. bebek bezi çöp olunca ihrac edilip metan gazı olarak dönüştürülebiliyor başka çöplerle beraber.kuzey avrupaya gidiyor çöpler.
ama giden suyu ne kadar engellesek kardır. ben de makina dolmadan çalıştırmayanlardanım. bulaşığı bile akıtmak yerine peçeteyle sıyırıp makinaya öyle atıyorum düşün artık.
kurutucu var bende de ama yazın elde çitiler hemen asardım. günde kirletsin max 8-10 bez yine de makinayı çalıştırdığıma değmez.

Bak sonra sevmezse bana boşuna masraf yaptırdın deme 13 kg kadar kullanımı var Ama 9 kg’a kadar otomatik sallana biliyormuş . Tabi her bindiğinde susmuyor arada susuyor uyuyor ama memnun muyum memnunum
bu diyalağun gizli takiipçisiyim yakında aldım diye foto atarsam şaşmayın ihihiihihih :)

Annem ve eşim sağolsun ikisi de destekliyor ve benden çok uyguluyorlar ne yalan söyleyeyim aliexpressten aldım ben cover ve bambu iç bez. Onun dışında evdeki bilimum pamuklu bezden iç bez dikti annem. Aslında yıkamakla çevreyi kesinlikle daha az kirletiyoruz aynı şekilde bütçemize de daha az zarar.

Rahatına düşkünmüş sizin oğlan
Fazlasıylaaaa
Şapşal yaa boğazdan ve sıcak yataktan geri kalmıyor bizimkine 1 günlükken ayaklarının üstüne yatmaya çalıştı o zaman izin vermemiştik hayır deyince kinini güdüyor sanırım ah bunlar varyaa evin diğer neşeleri hareketlenince bebekler vay hallerine kaçacak yer ararlar gibi

Ya uyku düzeni bende tam veremedim ama bak böyle birşey var düzen için
Bizimkinin bu düzen ile uzaktan yakından alakası yok gündüz artık neredeyse hiç uyumuyor gece de aynı 2 saatte bir ses deneme bir iki geçen gece ilk kez 5 saat uyudu yemin ederim ağlayacaktım düzen oturuyor sandım kii alakası yokmuş bi günlük bi hediye vermek istemiş bana

Hiç sorma biz sofraya otururken kendine yer seçmek nedir yaaa
Çok çekecekleri var bebelerin elinden
Çabuk şuna bakın

Kıyamam ya. Geçer umarım bir an önce
Bugün biraz daha sakindi sürekli yanında olmamı istiyor sürekli memede olmak istiyor. Uyuyor her 10 15 dk ya bir uyanıp kontrol ediyor yanındamıyım diye. Emmicek ama meme ağzında duracakmış. İnşallah çok uzun sürmez bu durum. Bir süre olacak biliyorum ama umarım 1 haftayla falan kalırda atlatırız.

Ya uyku düzeni bende tam veremedim ama bak böyle birşey var düzen için
Teşekkür ederim. Bu tabloya benimki uyuyor. Gün içinde 4-5 kez uyuyor her süre en fazla 2 saat uyanıklık süreside 1. Saatten sonra ben ne zaman uyutursam. Bi makale okudum 4. Aydan başlıyormuş 5. 6. Ayda olabilirmiş uyku düzeni saati olayı. Ama istikrarlı olmamız gerekiyormuş kiii ben yapabilirim çünkü oğluşum çığlıkla ağlarken eşim inanılmaz sabırlı ve sakin kalabiliyor muhtemelen ona devredecem bu uyku sorununu linkte atıyorum sen de bir oku

Benim kuzum da günlerdir tüm gün uyumayanlardan oldu çıktı. Tüm gün memede uyuyor. Asıl sorun şu ki; tüm gün emzirdiğim için çok ciddi bir şekilde sinirli olmaya başladım. Garip bir gerginliğim var, sinirlerim o kadar bozuluyor ki çığlık atmak geliyor içimden. İnşallah hemen geçer. Kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Emzirmek hele ki tüm gün ciddi bir durum ve ciddi efor istiyor Allah sabır versin hepimize

Amin ben dün kriz geçirdim yeter diye bağırdım artık. Benimkiylede kavga ettik çocuğun yanında bağırdımğım için. Ya bende senin gibiydim aslında bütün gün memede ama çocuğum uyumak istiyormuş meğersem anlamadım dilinden haftalardır. Son zamanlarda 5s i deniyorum iyi geliyor sadece dün sorun yaşadım oda atak dönemi birde beni yanında istiyormuş anlamadım biraz gerildik ama bugün çok şükür 5s le çocuğu uyutabiliyorum ama hemen uyanıyor. Uyrken yatakta yanında olmamı istiyor. Meme açık yanında bende uyuyorum hem dinlenmiş oluyorum. Oda dinlenmiş oluyor bu yüzden uyanık olduğunda kendi kendine uslu duruyor bende o uyanıkken işimi yapıyorum.

Seni çok iyi anlıyorum. Bende 5s de işe yaramadı. Uykuya dalıyor 10 dakka bile sürmüyor hop gözler kocaman açılıyor sanırsın tüm gün yattı. Sabahtan beri uyanık şimdi uyudu. Hepimize sabır diliyorum. Dertlerini anlamak zor şu sıralar

Bana mesaj gelmedi e devletten rastgele gördük bir de belli süresi var çekmeyince gidiyor para
Cnm Senin söylediğin şey herkese verilen doğum yardımı sanırım 300 TL olan. Onda bana da msj gelmedi rastgele gördüm bende e devlete girip. Benim söylediğim çalışan kişiler için işyerinin bildirip devletin yatırdığı doğum parası, yani aslında rapor ücreti.

300ü ben almadım canım benim dediğim 7bin küsür yatmıştı bugün çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…