2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet bi de şu olacak,ilerleyen günlerde bebeğe bakıp;
yaw ne ara yaptım bunu
benden mi çıktı bu bebek
Sahi kimin fikriydi çocuk Sahibi olmak falan
Hayat başkasının gibi çünkü çok sıradışı
Ama şu gerçek bunları yaşamasan anormal olurdu çünkü bu da bu sürecin bir parçası
Eski iş yerimde bir arkadaşın hanımı doğum yaptı.Yanlış hatırlamıyorsam 6 aylıktı bebek, kadın hala çocuğu kabullenemiyordu, psikolojik tedavi görüyordu. Doğum yapmış ama sonrasında kal gelmiş kadına,bebeği yabancılamış istememiş. Yazık ya düşündükçe üzülüyorum Nasıl bir duygu karmaşasına girmiş ki bunu yaşıyordu Hormonlar...

Eski mesajlara baktım ama göremedim bir arkadaşımızin bebeğinde mantar vardi kimdi tam hatırlamıyorum baktimda bulamadım
Bizimde mantar var bez bölgesinde mantar kremi verdi bugün başladım kullanmaya çok kötü olmuş acaba size ne önerildi hangi kremi kullanıyorsunuz ??

Canım Bundan mı alacaksınız ?

Eklentiler

• E67CAD23-6D6A-45CB-9301-853CC8B293AB.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
Biliyorum sende lohusalığında sıkıntı yaşadın ama geçtiğine çok sevindim Ben sezeryandan çok çabuk toparlandım doktorum bile şaşırdı ben sadece ruhen yıprandım . Kv annemler herkes dopumda bizdeydi . Ama bir şansım vardı kızkardeşim yenidoğancı olduğu için bebeği ona verdim onun haberi olmadan kimsenin birşey yapmasına izin vermedim bu yönden için çok rahat kan uyuşmazlığı olmasına rağmen sarılığı hafif miktarda atlattık mesela kardeşim sayesinde . O olmasa bende tecrğbesizim helak olmuştum bende sen gibi hep mama veriyorum sütümde azaldı baştan azdı zaten

Bazen olmuyor değil diyorum bu çok güzel nasıl yaptık bunu diyorum falan tabi bizim bebeğimiz aranan bebekti yani tüp bebekle geldi mucizem. Ya bak bişey diyim de benim kafamdaki karmaşayı anla. Tüp bebek tedavisinde embriyolarım donduruldu diyorumki içimden bunu dondurmuşlardı dondurucudaydı sonra çözdürdüler zavallı yavrum neler çekti diye oturup ağladım
Anlattığın kadın gibi duyduğum insanlar oluyor onlara da çok üzülüyorum hem kadına hem bebeğe . bendeki bebeği benimseyip babayı dışlamak oldu

Canım benim bol bol inşirah oku iyi gelecektir Allah kalp ferahlığı versin inşallah

Evet bundan nasıl acaba sallarken ses yapmıyordur inşallah
Hayır hiç ses yapmıyor ama alt kısım bez olduğu için 4-5 aya kadar max kullanılabiliyor.
Arkadaşım bana verecekti onun kızı 5 aylık artık kullanamıyorlarmış. Bir de çok hafif olduğu için bebek kendi kendini uyandırabiliyor uykuda hareket edince. Yine de yorumları oku netten.Belki senin aklına yatar.
Ben artık herşeyin yorumuna bakıyorum almadan. Zaten her şey pahalı boşuna alıp elimde kalsın istemiyorum

Sütün azalması mama vermek de seni gergin huzursuz yapmış olabilir ben öyledim bir de insanlar sordukça emiyormu falan diye sinir oluyordum üzülmelerine de sinir oluyordum sanki mama değil de zehir içiyor çocuk tövbe tövbe üzülecek ne var mamayla veya sütle ne farkeder önemli olan sağlıkla büyümesi bir hastalığının olmaması

Tamam canım iyice araştırayım

Bebesi uyumayan annelere su soğuk ama girince alışıyorsunuz diyor bi nevi

Eklentiler

• 54B79691-3D6A-49D8-942A-53499F0E7B9D.webp
    54 KB · Görüntüleme: 58
Yüzüstü yatırıyorum ama kendini düz ediyor

Erkek bebek anneleri sünnet işini ne zaman düşünüyosunuz? Biz bugün 2. Ay kontrolünde sorduk, eğer erken yaptırmak istiyosaniz bu ay içinde yaptırın hareketler artmadan dönme vs baslamadan dedi dr. Gözümde o kadar büyüyor ki ablamin oglundan biliyorum ortalama bir hafta sıfır uykuyla durdular, çocuğun pipisini kan içinde görmüştüm ve ilk iki gün çok agliyodu can acısından. Hamileyken kırkı çıksın yaptırırız diyodum ama cok korkuyorum simdi. Benimki aşırı hareketli, bacakları sadece uyurken sabit duruyor, onun dışında hep kıpır kıpır, canını acıtacak falan napcam bilmiyorum.. sizler ne düşünüyorsunuz..

Bizimki hiç sevmedi bebek arabasını. Sling taşıyorum ben yanımda, acil durumda ona geçiyoruz. Ama yeni yeni alışverişe falan gittiğimizde durdu, huysuzlanalar. Pişpiş açıp, arabayı sallarsam uyuyor bazen ama çok derin uyumadığı için huysuz oluyor genelde

Bizim saatler biraz farklı ama genel durum aynı. Uykuya geçişler biraz sıkıntılı ama, huysuzlanıyor. Bence senin için sorun yoksa hiç bozma düzeni.
Sallanan ana kucağı falan kullanıyor musun? Gündüz nerede duruyor bebeğin? Uyanık olduğunda biz sürekli oyun modundayız

Ben de böyle bir şey alacağım. Acaba Budizz kullanan var mı? Kendi kendine devreye giriyormuş bebiş uyanınca ama pahalı ve olumsuz yorumlar da var. Yine kafamda deli sorular

Bizim bütün bebekler çalışan grup galiba sabahları işe gidecek gibi 6-7 de kalkıyorlar helal olsun sizin babaya uyutabiliyor. Bizim baba maalesef daha gazını bile çıkaramıyo sinirime gidiyo adam resmen
Şimdiden bebelerimizin kaderi belli desene
Bizim baba uyutmakla kalmıyor, resmen aşk yaşıyorlar. Gece kızım ortamızda yatıyor bu ara, kafa hep babaya dönük onu görünce seviniyor, heyecanlanıyor diyorum babana meme taksak çok mutlu olacaksın ama yok maalesef
İletişim arttıkça daha çok alışır diye düşünüyorum ama arada ‘işim var, üstünü değiştirsene’ falan diye ver, sonra çık odadan, dene. İş başa düşünce daha kolay alışıyorlar. Sen yanında olunca kaytarmak kolay oluyor. Bir de o arada 2-3 gülerse bebiş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…