2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen biz sadece mama içtiğimiz için 450 Gr mama 4 gün gidiyor çok pahalı

Gündüz mutfakta banyoda temizlik isim vs varsa pusete koyup yanıma alıyorum. Bazen onun içinde uyuyor ben işletimi yaparken salondaysam da koltuğa yatırıyorum. Uyanık olunca kendi kendine duruyor elleri kolları hep hareket halinde sanki kendiyle oynuyor gibi tabi ben kıyamıyorum oynuyorum onunla yalnız kalmasın diye

Bunu bende çok düşünüyorum ya hemen yaptırmak istiyorum ama korkuyorum senin gibi. Aynı durumdayım gerçekten.

O cık cık edenlerin ağzına bir tane gerilip çakmak istiyorum hepimiz adına. Bende de tam tersi versiyonu var.

*Mama veriyor musun?
- hayır vermiyorum.
* sen arada bir ver ac kalmasın.

Akillarınca çocuk ac kilo almiyor diyorlar heralde. Istiyorlar ki yanakları sarksın kilodan. Pardon da sanane? Ister sadece süt veririm ister sadece mama kime ne? Mama zehir mi değil mis gibi işte doyuyor ne güzel. E süt var mı var ne güzel içiyor daha ne işte. Insanlar gerçekten acayip mama versen dert süt versen dert.

Anne olunca geysa gibi olduk. Esime cok duskunumdur ama bebegime karsi en olmadik hareketi beni de deli ediyor. Aglayinca soyleniyor mesela. Bir gun alayim da uyutayim demiyor. Bunlar da benim gozume batiyor. Annem hep bizi alir kosesinw cekilirdi bakiyorum ben se iyle oldum. Aksamlari 2-3 saat ben uyutmaya calisirken bi gelip bakmiyor. Sinir olmak bi yana eski gunlerimizi de ozluyorum. Esime sarilip uyumayo ozledim gordugun gibi duygular karisik ama saniyorum normal, hepsi duzene girecek zamanla

Ben de cok korkuyorum sanirim yapamicam su anda

Valla ben asla çözüm bulamadım popodan vajinaya ordan popta atıp duruyoruz. Prima premiumun bezimizin şekli değişmiş ödüm kopuyor bir şey olacak diye
Çok üzüldüm canım ama bezden olmadığını söyledi bana doktorlar kendi kakası yüzünden oluyor bezden olsa bütün bez bölgesinde olur diye söylemişti

Onlardan birisi benim. Travazol ile hamazinc karıştırıp 5 gün günde 3 kere kullandık. Geçti gibi. İlk doktor da dermotrosyd ile hamazinc önermiş, günde iki kere. Her alt değiştirmede de sudo krem demişti.

Aynen öyle onları memnun edemeyiz ki biz. Şu da bir gerçek sanki kilodan yanakları taşınca ne oluyorsa onu istiyorlar Hiç anlamış değilim hepsinin ağzını yüzünü kürekle Vurasım var. Herkes kendi işiyle ilgilense aslında kimsenin canı sıkılmaz kimse sinirlenmez

Aynen bende de öyle bir durum oldu bebeği alıp köşeme çekiliyorum çoğu zaman. Zaten eski düzenden koptuğumuz için bunalıma giriyoruz mesela biz de yani otururduk böyle birlikte Dizi izlerdik film izlerdik ne biliyim işte En azından birlikte uyurduk Birlikte yemek bile yiyemiyoruz ki Aynen zamanla düzene girecek artık ne yapalım

Ya yeterki sağlıklı olsun mamaymış sütmüş az kilolu çok kilolu ne fark eder. Çocuk bizim çocuğumuz ama derdi tasası onlara düşüyor. Ancak böyle konularda boy gösteriyorlar iki kap yemek yapıp getirmezler ama sorsan hepsi çocuğu bizi düşünüyor.

Sürekli bir dert başımızda bunada şükür Şimdi gözümüz mikrop kaptı iki gündür iltihap akıyor çok zor
Onu da yaşadık atlattık ama şükür canım doktora gittik biz çapaklanma olduğunda sadece gazlı bez ve suyla temizle pamuk bez felan değdirme dedi ve tobrased diye bi damla verdi canım ertesi gün geçti çok şükür eğer şuan için gitmeyeceksen hastaneye alıp kullanabilirsin diye yazmak istedim

İki damla kullanıyorum bende pamukla temizliyordum ama korkttum şimdi öyle diyince

Onlardan birisi benim. Travazol ile hamazinc karıştırıp 5 gün günde 3 kere kullandık. Geçti gibi. İlk doktor da dermotrosyd ile hamazinc önermiş, günde iki kere. Her alt değiştirmede de sudo krem demişti.
Bende cildiye ye götürdüğümde hamazinc verdi ama hiç iyi gelmedi bu sefer çocuk doktoruna göturdüm trosyd verdi dünden beri kullanıyorum hafif azalma var sabah akşam bir kere merak ettim bende ne kullanıldı diye aynı kremler verilmiş

Kızlar bende biraz durumlar kötü bekar kaynım benimle beraber kalıyor kayınvalidemde bir kaç günlüğüne geldi yanıma eşimin kardeşi dün çok rahatsızdı hastaneye gitti tahliller tutuldu virüs olmuş şuan tek bir odada karantina da tabi bizde ama arada çıkıyor ihtiyaç duyulduğunda ne yapacağım bilmiyorum bebeğe bulaşmasından korkuyorum kayınvalidem çok yaşli evde kalmadı gitti hemen bir şey olur diye biz evde kaldık öylece şimdiden heryeri sürekli temizleyip dezenfekte ediyorum

Altta bir şey kalınca her şey sorun oluyor. Konuşup çözmek lazım. Yoksa birikiyor uygun bir zaman yaratıp anlatmayı dene istersen, veya mektup yaz. Ben kendimi ifade edemeyeceğimi düşündüğüm zaman mektup yazarım umarım çözersiniz bir an önce
Babalar bazen daha özensiz oluyorlar ama ben bebeğe zarar vermeyecekse bırakıyorum, veya uygun bir şekilde şöyle yapabilirsin diyorum, herkes daha mutlu. Dayanamıyorsam da çıkıyorum odadan, o benim kadar onun da çocuğu sonuçta. Böyle düşününce daha rahat frenliyorum kendimi.

Birkaç gün sürüyor geçmesi ama geçti gibi bizimki. Ufak bir iki nokta görüyorum bazen ama sonra kayboluyorlar. Umarım geçer hemen kıyamam onların minik totolarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…