- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.461
Aynen biz sadece mama içtiğimiz için 450 Gr mama 4 gün gidiyor çok pahalıYaa evet mama ne kadar gidiyor ortalama ben hipp 350gr almıştım doymuyor mu falan diye gece veririm uyur belki dedim uyumadı gerçi orası ayrı ama sadece gece vermeme rağmen 1 hafta yetmedi :/ ucuz bir mama da değil 90tl 350gr Allah yardımcısı olsun mama almakta zorlanacak insan inanamıyorum marketlerde kilitli mamalar Allah sonumuzu hayır etsin
Gündüz mutfakta banyoda temizlik isim vs varsa pusete koyup yanıma alıyorum. Bazen onun içinde uyuyor ben işletimi yaparken salondaysam da koltuğa yatırıyorum. Uyanık olunca kendi kendine duruyor elleri kolları hep hareket halinde sanki kendiyle oynuyor gibiBizim saatler biraz farklı ama genel durum aynı. Uykuya geçişler biraz sıkıntılı ama, huysuzlanıyor. Bence senin için sorun yoksa hiç bozma düzeni.
Sallanan ana kucağı falan kullanıyor musun? Gündüz nerede duruyor bebeğin? Uyanık olduğunda biz sürekli oyun modundayız
Bunu bende çok düşünüyorum yaErkek bebek anneleri sünnet işini ne zaman düşünüyosunuz? Biz bugün 2. Ay kontrolünde sorduk, eğer erken yaptırmak istiyosaniz bu ay içinde yaptırın hareketler artmadan dönme vs baslamadan dedi dr. Gözümde o kadar büyüyor ki ablamin oglundan biliyorum ortalama bir hafta sıfır uykuyla durdular, çocuğun pipisini kan içinde görmüştüm ve ilk iki gün çok agliyodu can acısından. Hamileyken kırkı çıksın yaptırırız diyodum ama cok korkuyorum simdi. Benimki aşırı hareketli, bacakları sadece uyurken sabit duruyor, onun dışında hep kıpır kıpır, canını acıtacak falan napcam bilmiyorum.. sizler ne düşünüyorsunuz..
O cık cık edenlerin ağzına bir tane gerilip çakmak istiyorum hepimiz adına. Bende de tam tersi versiyonu var.Dimi öyle oluyo mama diyince çık çık cık yapıyolarama bizim çocuk doktorumuz bayan çok da iyi bi doktor. Dedim hocam süt pek veremiyorum dedim mama mı alıyor dedi evet dedim. Kadın olabilir herkesin sütü olacak diye bi kural yok insanlık hali problem değil aç kalmasın yeterki bende mama verdim çocuğuma dedi . Bilen kişiden duyunca insanın hoşuna gidiyor. Ben artık takmıyorum süt mama konusuna sende hiç takma valla
Anne olunca geysa gibi olduk. Esime cok duskunumdur ama bebegime karsi en olmadik hareketi beni de deli ediyor. Aglayinca soyleniyor mesela. Bir gun alayim da uyutayim demiyor. Bunlar da benim gozume batiyor. Annem hep bizi alir kosesinw cekilirdi bakiyorum ben se iyle oldum. Aksamlari 2-3 saat ben uyutmaya calisirken bi gelip bakmiyor. Sinir olmak bi yana eski gunlerimizi de ozluyorum. Esime sarilip uyumayo ozledimKızlar bişey sorcam size. Ben lohusalığı kötü geçenlerdenim belki yeni yeni kendime gelebiliyorum ama arada yine hep depresyon. Doğumdan sonra eşim değişti sanki ya da bana öyle geliyor. Önceden kızamadığım şeylere kızıyorum artık herşeyi gözüme batıyo sinir oluyorum. Kızımla kendime ayrı dünya kurmuş gibiyim dün odaya bile almadım kızımla kendim yattım odada sadece . Eşim aşırı çocuk seven biri ve çocuğu da özellikle eşim çok istiyordu. Ama sanki tam bağ kuramamış gibi hissediyorum bu da beni üzüyor . Geçen çok fena tartıştık kavga ettik dedim boşanırız çocuk bende olur zaten falan dedim bilmiyorum ya herşey bana batıyor
Ben de cok korkuyorum sanirim yapamicam su andaErkek bebek anneleri sünnet işini ne zaman düşünüyosunuz? Biz bugün 2. Ay kontrolünde sorduk, eğer erken yaptırmak istiyosaniz bu ay içinde yaptırın hareketler artmadan dönme vs baslamadan dedi dr. Gözümde o kadar büyüyor ki ablamin oglundan biliyorum ortalama bir hafta sıfır uykuyla durdular, çocuğun pipisini kan içinde görmüştüm ve ilk iki gün çok agliyodu can acısından. Hamileyken kırkı çıksın yaptırırız diyodum ama cok korkuyorum simdi. Benimki aşırı hareketli, bacakları sadece uyurken sabit duruyor, onun dışında hep kıpır kıpır, canını acıtacak falan napcam bilmiyorum.. sizler ne düşünüyorsunuz..
Çok üzüldüm canım ama bezden olmadığını söyledi bana doktorlar kendi kakası yüzünden oluyor bezden olsa bütün bez bölgesinde olur diye söylemiştiValla ben asla çözüm bulamadım popodan vajinaya ordan popta atıp duruyoruz. Prima premiumun bezimizin şekli değişmiş ödüm kopuyor bir şey olacak diye
Onlardan birisi benim. Travazol ile hamazinc karıştırıp 5 gün günde 3 kere kullandık. Geçti gibi. İlk doktor da dermotrosyd ile hamazinc önermiş, günde iki kere. Her alt değiştirmede de sudo krem demişti.Eski mesajlara baktım ama göremedim bir arkadaşımızin bebeğinde mantar vardi kimdi tam hatırlamıyorum baktimda bulamadım
Bizimde mantar var bez bölgesinde mantar kremi verdi bugün başladım kullanmaya çok kötü olmuş acaba size ne önerildi hangi kremi kullanıyorsunuz ??
Aynen öyle onları memnun edemeyiz ki biz. Şu da bir gerçek sanki kilodan yanakları taşınca ne oluyorsa onu istiyorlar Hiç anlamış değilim hepsinin ağzını yüzünü kürekle Vurasım var. Herkes kendi işiyle ilgilense aslında kimsenin canı sıkılmaz kimse sinirlenmezO cık cık edenlerin ağzına bir tane gerilip çakmak istiyorum hepimiz adına. Bende de tam tersi versiyonu var.
*Mama veriyor musun?
- hayır vermiyorum.
* sen arada bir ver ac kalmasın.
Akillarınca çocuk ac kilo almiyor diyorlar heralde. Istiyorlar ki yanakları sarksın kilodan. Pardon da sanane? Ister sadece süt veririm ister sadece mama kime ne? Mama zehir mi değil mis gibi işte doyuyor ne güzel. E süt var mı var ne güzel içiyor daha ne işte. Insanlar gerçekten acayip mama versen dert süt versen dert.
Aynen bende de öyle bir durum oldu bebeği alıp köşeme çekiliyorum çoğu zaman. Zaten eski düzenden koptuğumuz için bunalıma giriyoruz mesela biz de yani otururduk böyle birlikte Dizi izlerdik film izlerdik ne biliyim işte En azından birlikte uyurdukAnne olunca geysa gibi olduk. Esime cok duskunumdur ama bebegime karsi en olmadik hareketi beni de deli ediyor. Aglayinca soyleniyor mesela. Bir gun alayim da uyutayim demiyor. Bunlar da benim gozume batiyor. Annem hep bizi alir kosesinw cekilirdi bakiyorum ben se iyle oldum. Aksamlari 2-3 saat ben uyutmaya calisirken bi gelip bakmiyor. Sinir olmak bi yana eski gunlerimizi de ozluyorum. Esime sarilip uyumayo ozledimgordugun gibi duygular karisik ama saniyorum normal, hepsi duzene girecek zamanla
Ya yeterki sağlıklı olsun mamaymış sütmüş az kilolu çok kilolu ne fark eder. Çocuk bizim çocuğumuz ama derdi tasası onlara düşüyor. Ancak böyle konularda boy gösteriyorlar iki kap yemek yapıp getirmezler ama sorsan hepsi çocuğu bizi düşünüyor.Aynen öyle onları memnun edemeyiz ki biz. Şu da bir gerçek sanki kilodan yanakları taşınca ne oluyorsa onu istiyorlar Hiç anlamış değilim hepsinin ağzını yüzünü kürekle Vurasım var. Herkes kendi işiyle ilgilense aslında kimsenin canı sıkılmaz kimse sinirlenmez
Bencede yaa hassasız artık ne yapalımÇok üzüldüm canım ama bezden olmadığını söyledi bana doktorlar kendi kakası yüzünden oluyor bezden olsa bütün bez bölgesinde olur diye söylemişti
Onu da yaşadık atlattık ama şükür canım doktora gittik biz çapaklanma olduğunda sadece gazlı bez ve suyla temizle pamuk bez felan değdirme dedi ve tobrased diye bi damla verdi canım ertesi gün geçti çok şükür eğer şuan için gitmeyeceksen hastaneye alıp kullanabilirsin diye yazmak istedimSürekli bir dert başımızda bunada şükürŞimdi gözümüz mikrop kaptı iki gündür iltihap akıyor çok zor
İki damla kullanıyorum bende pamukla temizliyordum ama korkttum şimdi öyle diyinceOnu da yaşadık atlattık ama şükür canım doktora gittik biz çapaklanma olduğunda sadece gazlı bez ve suyla temizle pamuk bez felan değdirme dedi ve tobrased diye bi damla verdi canım ertesi gün geçti çok şükür eğer şuan için gitmeyeceksen hastaneye alıp kullanabilirsin diye yazmak istedim
Ya bugün benim bebeğim de yaptıYüzüstü yatırıyorum ama kendini düz ediyor
Bende cildiye ye götürdüğümde hamazinc verdi ama hiç iyi gelmedi bu sefer çocuk doktoruna göturdüm trosyd verdi dünden beri kullanıyorum hafif azalma var sabah akşam bir kere merak ettim bende ne kullanıldı diye aynı kremler verilmişOnlardan birisi benim. Travazol ile hamazinc karıştırıp 5 gün günde 3 kere kullandık. Geçti gibi. İlk doktor da dermotrosyd ile hamazinc önermiş, günde iki kere. Her alt değiştirmede de sudo krem demişti.
Altta bir şey kalınca her şey sorun oluyor. Konuşup çözmek lazım. Yoksa birikiyorYa aslında Alışmama gibi bir durum da yok mesela eşimde istiyor getir ortamızda yatıralım falan diyor . Bizim kızda ona gülünce neredeyse ısırıyor bebeğiEşim geceleri kaytarıyor sabah erken kalkıyormuş diye. Oda haklı tabii ki iki işte birden çalışıyor ama ben alınıyorum işte . Mesela üstünü falan eşim değiştirmek istiyor bezini değiştirmek istiyor ben izin vermiyorum zannediyorum tutamayacak yapamayacak. Geçen pijamasını giydirmiş yamuk yumuk giydirmiş oturdum ağladım neredeyse bu çocuk kimsesiz gibi duruyor dedim üstü başı ne dedim Mesela işteyken devamlı fotoğraf video falan istiyor İlgisiz değil ama ben öyle hissediyorum benim düzelmem lazım sanki bacım . Aslında sorun ne biliyo musun benim depresyonda olduğumu anlamıyo lohusayken anası bendeydi kadının saçma sapan konuşmalarına hiç takılmadı aslında altta yatan sebep bu
Birkaç gün sürüyor geçmesi ama geçti gibi bizimki. Ufak bir iki nokta görüyorum bazen ama sonra kayboluyorlar. Umarım geçer hemenBende cildiye ye götürdüğümde hamazinc verdi ama hiç iyi gelmedi bu sefer çocuk doktoruna göturdüm trosyd verdi dünden beri kullanıyorum hafif azalma var sabah akşam bir kere merak ettim bende ne kullanıldı diye aynı kremler verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?