2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar babaya erkekler anneye aşık oluyor diyorlar ya doğru galiba bizim oğlanlardan biri de 2 gündür aşırı aşk yaşıyor benle. Normalde eşimde çok güzel uyuyan çocuk sadece bende uyur oldu.

Ya aslında Alışmama gibi bir durum da yok mesela eşimde istiyor getir ortamızda yatıralım falan diyor . Bizim kızda ona gülünce neredeyse ısırıyor bebeği Eşim geceleri kaytarıyor sabah erken kalkıyormuş diye. Oda haklı tabii ki iki işte birden çalışıyor ama ben alınıyorum işte . Mesela üstünü falan eşim değiştirmek istiyor bezini değiştirmek istiyor ben izin vermiyorum zannediyorum tutamayacak yapamayacak. Geçen pijamasını giydirmiş yamuk yumuk giydirmiş oturdum ağladım neredeyse bu çocuk kimsesiz gibi duruyor dedim üstü başı ne dedim Mesela işteyken devamlı fotoğraf video falan istiyor İlgisiz değil ama ben öyle hissediyorum benim düzelmem lazım sanki bacım . Aslında sorun ne biliyo musun benim depresyonda olduğumu anlamıyo lohusayken anası bendeydi kadının saçma sapan konuşmalarına hiç takılmadı aslında altta yatan sebep bu

Bizim bütün bebekler çalışan grup galiba sabahları işe gidecek gibi 6-7 de kalkıyorlar helal olsun sizin babaya uyutabiliyor. Bizim baba maalesef daha gazını bile çıkaramıyo sinirime gidiyo adam resmen
Benim de gözüme batıyor iyice babası Ortalığı yıksa kızım, adam duymuyor uyuyor horul horul. Iki dk bak diyorum kucağına veriyorum ana dizine yatırıyor, neymis efendim kolu yorulmuş, kızım ağırmış. Bir de tv karşısına çeviriyor çocuğu oyalansin diye. Verdiğime vereceğime pişman ediyor. Geri alıyorum çocuğu. Bir kez bile uyutmaya teşebbüs etmedi. Geçenlerde evde havorboard sürüyordum, hamileyken korkup surmemistim duserim diye o arada kendime dikkat etmemi söyledi, beni düşünüyor diye sevindim. Meğer ben düşer bir yerimi kırarsam kıza kim bakarmış, o yüzden dikkat etmeliymisim.

Ne kadar güzel yazmışsın. Kereviz sapı benzetmen beni benden aldı

Canım dr doğum sonrası için bir vitamin verdi onu ve d vitaminini kullanıyorum. Ayrica kalsiyum kullanmıyorum. Egzersiz yapmak hem bedenen hem ruhen çok iyi gelecek biliyorum ama hiç dermanım yok.

A Aylinli fuzuli_
Ben de bu mantar konusunun muhtarı oldum sanki

Dimi öyle oluyo mama diyince çık çık cık yapıyolar ama bizim çocuk doktorumuz bayan çok da iyi bi doktor. Dedim hocam süt pek veremiyorum dedim mama mı alıyor dedi evet dedim. Kadın olabilir herkesin sütü olacak diye bi kural yok insanlık hali problem değil aç kalmasın yeterki bende mama verdim çocuğuma dedi . Bilen kişiden duyunca insanın hoşuna gidiyor. Ben artık takmıyorum süt mama konusuna sende hiç takma valla

Size 800 gr mama ne kadar gidiyor

Yaa evet mama ne kadar gidiyor ortalama ben hipp 350gr almıştım doymuyor mu falan diye gece veririm uyur belki dedim uyumadı gerçi orası ayrı ama sadece gece vermeme rağmen 1 hafta yetmedi :/ ucuz bir mama da değil 90tl 350gr Allah yardımcısı olsun mama almakta zorlanacak insan inanamıyorum marketlerde kilitli mamalar Allah sonumuzu hayır etsin

Herkes çok güzel şeyler yazmış, biraz rahatlamışsındır diye düşünüyorum.
Ben de kendi deneyimimi paylaşayım.
İlk bir ay çok zor geçti benim de, gerçekten bir anda tüm sorumluluk sana yükleniyor. O dönem benim de çok kızdığım şeyler oldu, çünkü bebeği tanımıyor, bir bilgisi, araştırmışlığı da yok ama fikri var. Akşam gelip fikir beyan ediyor bebeği çok sahiplenmediğini ben de düşündüm ve o dönem hem çok yoruldum hem de çok bunaldım. Ama izne çıkıp Antalya’ya gelince değişti her şey. Tüm günü bebişle geçirdi ve bebiş büyüyünce iletişimi arttı. Bir de buraya gelince bir anlaşma yaptık, öncelik bebek! Bir ihtiyacı varsa, işi gücü bırakıp onunla ilgileneceğiz. Bu da çok rahatlattı beni. Biraz zaman ve emek istiyor maalesef baba olmak. Hiç merak etme, değişir.
Eşim bu anlattığıma rağmen beni sinir edebiliyor hala. Sabah kucağımda mızıldıyor, acaba ne istiyor, anlamıyorum dedim (yavrum açmış, anlamamış annesi ). Belki canı ağlamak istiyordur dedi her şeyi de düzeltemiyorsun

Biz Anne sütü çok az alıyoruz dolayısıyla devamlı mama 800 gram mama bir hafta anca gidiyor. Evolvia veriyorum 800 grmı 140-150 TL Ve bu şimdilik böyle ilerde belki de 3 gün gidecek Büyüdükçe miktarda artıyor bir de bebeğim de obur benim doymuyor . Allahtan ben de çalışıyorum alabiliyoruz durumu olmayan insanlar ne yapıyor kim bilir dediğin gibi marketlerde bile kilitli artık

Hay Allah düşüncesizlik etmiş öyle diyerek Bilmiyor musun erkekler zaten odun hiç takılma boş ver ya bizimkinin de saçma sapan konuştuğu oldu. Zaten çok düşünceli varlıklar olsa onlar ana biz baba olurduk o yüzden fazla bir şey beklememek lazım

Aynen sağ olsun herkes çok güzelşeyler yazdılar rahatladım Aynen bildikleri bir şey yok ama fikirleri var ben de kızıyorum buna Her şeyin daha da güzelleşmesine çok sevindim senin için ben de şimdi bebekle birlikte anneme gideceğim biraz kafa dinlemek için eşimde zaten çok yoğun çalışıyor bir sürü oda kafasını dinlesin ben de kafamı dinleyim istedim döndüğümde belki her şey daha güzel olur
Yani her şeyi müdahale ederek düzeltmek yanlış zaten bazı şeyler kendiliğinden yoluna giriyor su akar yolunu bulur hesabı

Aynen canım ben de takmıyorum artık

Valla ben asla çözüm bulamadım popodan vajinaya ordan popta atıp duruyoruz. Prima premiumun bezimizin şekli değişmiş ödüm kopuyor bir şey olacak diye

İkili Bebelac Gold alıyoruz 450 gramdan iki paket var içinde toplam 900 gram kampanyalı 114 lira 8-9 gün gidiyor bez de Prima premium kullanıyorum mama ve bez çok pahalı biz bile iki maaşla yadırgıyoruz durumu olmayanlar aklıma geliyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…