- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.381
Seninkinin düzeni güzelmiş bence. Benim kızım gündüz pek uyumuyor ve artık durmamaya başladı. Sürekli kucakta ya da memede. Böyle olunca akşama benim pilim iyice bitiyor ve kendisi de uyumak istiyor ama uykuya dalamıyordu. Onu farketmiş oldum ben. Her bebeğin isteği farklı, seninki maaşallah güzel uyuyormuş zaten. Ikinizde rahatsanız ne güzel. Bizde durum farklıydı, uyuyamadığı için ikimizde perişan oluyorduk. Şimdi en azından akşamı kurtarmış oldum, gündüz yine uyutamiyorum çünkü. Gözünden uyku akıyor kaç saattir, daha yeni uyudu. Biraz sonra da uyanir kesin.Benim bebiste gece uykusuna 00:30 da geçiyor genelde ve 4 saat falan uyuyor şimdi sizin mesajları okudum.da hata mı yapıyorum acaba diye düşündümbizde söyle bir durum var hiç uyumaya sorunumuz yok eğer bir huysuzluğu vs yoksa. Mesela gece 00:30 uyuyor 04.00te kalkıyor emziriyorum gazını çıkarıyorum geri uyuyor hemen bir 3-4 saat daha böyle gidiyor. Sonra uykusu 1-2 saate düsüyor. 12.30dan sonra 1-2 saat uyanık kalıyor sonra emiyor ve uyuyor. Mesela şuan uyuyor canı isterse 2 saat istemezse 1 saat falan ama uyanınca yine emiyor ve uyuyor uyumasada kendi kendine duruyor ben onunla oyun oynuyorum bazen mutfağa götürüyorum yemek yaparken pusette uyumuş oluyor kısacası söyle akşam 9 da falan yine uyumuş oluyor 1-2 saat sonraki asıl gece uykusu 00.00 ve bucuk arasında oluyor. Genelde duzeni bu sekilde oldugu icin hic bozmadım umarım hata etmemisimdir
Ankara soğuyunca çok çıkamadım ben. Çıkarken de emzirip uyanıkken koyuyordum, gezerken uyuyordu. Uyanıp ağlarsa da hemen geri giriyordum eve. Uzağa gitmedim hiç. Şimdi iyice soğuk, giydir çıkar gözümde büyüyor.Dışarı çıkıp bebek arabası ile dlasma durumlariniz nasil arkadaslar biz 3_4 defa cikmistik hep uyuyordu son iki defa disarida uyanip agladi meme istedi oyle olunca simdi cikarmaya korkuyorum birde arabaya koyarken uyuyor oluyordu eskiden uyanmiyordu simdi uyanip aglayabiliyor siz de durumlar nasil?uyurken mi uyanikken mi disari cikariyorsunuz ya da evde mi duruyorsunuz?
Yok bizimki baya baya kaka canımEğer bezde kaka değil sadece renk varsa o zaman ishalmiş. Günde 4 kere normal dedikleri gibi 10 ve üzeri fazla sayılıyormuş.
Bir de emzikle çıkıyorum, ağlarsa önlem amaçlı.Dışarı çıkıp bebek arabası ile dlasma durumlariniz nasil arkadaslar biz 3_4 defa cikmistik hep uyuyordu son iki defa disarida uyanip agladi meme istedi oyle olunca simdi cikarmaya korkuyorum birde arabaya koyarken uyuyor oluyordu eskiden uyanmiyordu simdi uyanip aglayabiliyor siz de durumlar nasil?uyurken mi uyanikken mi disari cikariyorsunuz ya da evde mi duruyorsunuz?
Evet kendine kendine böyle bir düzen kurunca hiç bozmadım tabi gündüzleri bizimde uyumadigi oluyor ama her zaman değil. Sizin biraz daha yorucuymuş, ne güzel en azından gece düzene binmiş inşallah gündüzleri de düzene girer de rahat edersinizSeninkinin düzeni güzelmiş bence. Benim kızım gündüz pek uyumuyor ve artık durmamaya başladı. Sürekli kucakta ya da memede. Böyle olunca akşama benim pilim iyice bitiyor ve kendisi de uyumak istiyor ama uykuya dalamıyordu. Onu farketmiş oldum ben. Her bebeğin isteği farklı, seninki maaşallah güzel uyuyormuş zaten. Ikinizde rahatsanız ne güzel. Bizde durum farklıydı, uyuyamadığı için ikimizde perişan oluyorduk. Şimdi en azından akşamı kurtarmış oldum, gündüz yine uyutamiyorum çünkü. Gözünden uyku akıyor kaç saattir, daha yeni uyudu. Biraz sonra da uyanir kesin.
Biz bebek arabasiyla degil de genelde arabayla cikiyoruz markete hastaneye vs orda uyuyor. Market alışverişine gidiyoruz mesela orda bebek arabasında gezerken uyuyor, arabaya dönünce de uyuyor. Havalar soğudu gezmek için çıkarmaya korkuyorum ben artık. Çıkardığım zamanlar da uyanık oluyordu arabada uyuyordu.Dışarı çıkıp bebek arabası ile dlasma durumlariniz nasil arkadaslar biz 3_4 defa cikmistik hep uyuyordu son iki defa disarida uyanip agladi meme istedi oyle olunca simdi cikarmaya korkuyorum birde arabaya koyarken uyuyor oluyordu eskiden uyanmiyordu simdi uyanip aglayabiliyor siz de durumlar nasil?uyurken mi uyanikken mi disari cikariyorsunuz ya da evde mi duruyorsunuz?
Şimdi uyandı hatta 45 dk falan uyudu sanırım. Inşallah gündüz de biraz uyusa iyi olacak.Evet kendine kendine böyle bir düzen kurunca hiç bozmadım tabi gündüzleri bizimde uyumadigi oluyor ama her zaman değil. Sizin biraz daha yorucuymuş, ne güzel en azından gece düzene binmiş inşallah gündüzleri de düzene girer de rahat edersiniz
Maşallah çok şanslısın gerçekten. Benim kızım ne bebek arabası ne normal araba hiç sevmiyor. Sevdiği tek şey var memeye sarılmakBiz bebek arabasiyla degil de genelde arabayla cikiyoruz markete hastaneye vs orda uyuyor. Market alışverişine gidiyoruz mesela orda bebek arabasında gezerken uyuyor, arabaya dönünce de uyuyor. Havalar soğudu gezmek için çıkarmaya korkuyorum ben artık. Çıkardığım zamanlar da uyanık oluyordu arabada uyuyordu.
Çok teşekkür ederimMaşallah çok şanslısın gerçekten. Benim kızım ne bebek arabası ne normal araba hiç sevmiyor. Sevdiği tek şey var memeye sarılmak
Evet bizde sizin gibi yaptik bugün eskiden hic uyanmiyordu rahatti o zaman eski dedigim bir hafta önce soguk oldu burasida ama gunes vardi biraz cikmak istedim cikip bir tur atip girdik ama yorucu hakikaten giydir vs arabayi indirAnkara soğuyunca çok çıkamadım ben. Çıkarken de emzirip uyanıkken koyuyordum, gezerken uyuyordu. Uyanıp ağlarsa da hemen geri giriyordum eve. Uzağa gitmedim hiç. Şimdi iyice soğuk, giydir çıkar gözümde büyüyor.
Aynı biz de böyleyiz 3 tane yatağı var yatak odasında salonda kayınvalidegilde şimdi bir de hamak olan yataktan alacağız bizim de geç oldu eşim 48 yaşında ben 37 benim ikinci evliliğim ilk evliligimde 4 kez başarısız tüp bebek deneyimim olmuştu kızımız kıymetli herkesin evladı kıymetlidir tabi ben 2 yaşında oda yapacağım o zamana kadar yanımda yatacak o zaman aklı erer birlikte yaparız odasını orda oyunlar oynarız sevdiririm kendi ister odasında yatmayı ben de ondan ayrı uyumaya hazır hissetmiyorum kendimi kamerası olduğu halde yatak odasında tek başına uyutmadım daha illa gözümün önünde olacak uyku düzenimiz de fena değil mama saaati uyku saati genelde düzenli çok nadir bozuluyor gece uykusu da iyi bir gibi yatıyor bıraksam sabah 8 e dokuza kadar uyur da ben aç uyutmak istemiyorum kendim sabah 6 da altını değiştirip mamasını içiriyorum gözü kapalı oluyor zaten geri uyuyor bu tabloyu burda paylaşmışlardı buna uyuyoruz biz genelde bazen kendi kendine kucağımda uyuyor bazen ayağımda sallıyorum uyku durumuna göre değişiyor benim için en büyük başarı ayağımda uyuduktan sonra uyandırmadan yatağına koyabilmekBen 6. Ayda sonra odayı ayırıcam ama 3. Aydan sonra gündüzleri odasında uyusun istiyorum 6. Aydan sonra geceleride uyuycağı için 3. Aydan sonra adapte olsun odasına. Bizdede 4 tane yatağı var beyefendininkendi odasınında var yatak odasında salonda ve çatı katında ama gece kolumda uyuyor. . Geçen odayı havalndırim derken pencereyi açık unutmuşum börtü böcek dolmuş haydaa hadi çatı katınada park yatağı kurduk. Aynen görmemişin bir oğlu olmuş… onu yaşıyoruz eşimle birlikte geç anne baba olduk biraz abartıyoruz
Bir hafta sonra dolacak 3 ayımız hala gazımız var ama eskisi gibi biz çıkarmaya çalışmıyoruz kendi kendine çıkarmaya çalışıyor mide gazı zor çıkıyor Mommys Blıss gaz şurubuna devam ediyorum bizim bu ay ıkınmamız çok oldu ama kakası katı değil gün aşırı düzenli yapıyor bir de mama yerken gazı oldu bu ay her mamada biberonla cebelleşiyor gaz çıkaracak diye uğraşmaktan mamayı içmekte zorlanıyor önceki aylarda bu yoktu gaz önceki aylara göre farketti ama tamamen bitmedi inşallah 4. ayda biter3 ayı dolan bebeklerin gazları ne alemde geçti mi
Düzen oluşmuş canım bence gayet iyi bizimki de buna benzerBenim bebiste gece uykusuna 00:30 da geçiyor genelde ve 4 saat falan uyuyor şimdi sizin mesajları okudum.da hata mı yapıyorum acaba diye düşündümbizde söyle bir durum var hiç uyumaya sorunumuz yok eğer bir huysuzluğu vs yoksa. Mesela gece 00:30 uyuyor 04.00te kalkıyor emziriyorum gazını çıkarıyorum geri uyuyor hemen bir 3-4 saat daha böyle gidiyor. Sonra uykusu 1-2 saate düsüyor. 12.30dan sonra 1-2 saat uyanık kalıyor sonra emiyor ve uyuyor. Mesela şuan uyuyor canı isterse 2 saat istemezse 1 saat falan ama uyanınca yine emiyor ve uyuyor uyumasada kendi kendine duruyor ben onunla oyun oynuyorum bazen mutfağa götürüyorum yemek yaparken pusette uyumuş oluyor kısacası söyle akşam 9 da falan yine uyumuş oluyor 1-2 saat sonraki asıl gece uykusu 00.00 ve bucuk arasında oluyor. Genelde duzeni bu sekilde oldugu icin hic bozmadım umarım hata etmemisimdir
Insallah aradaki istisnalar hariç bozulma olmaz diyelim o zamanDüzen oluşmuş canım bence gayet iyi bizimki de buna benzer
Benim oglum ile benziyorlar benceMaşallah çok şanslısın gerçekten. Benim kızım ne bebek arabası ne normal araba hiç sevmiyor. Sevdiği tek şey var memeye sarılmak
Haha evet sen yazarken ben de onu düşünüyorum benziyorlar. Tanıştıralım sabahlara kadar ağlasınlar beraberBenim oglum ile benziyorlar bencebebek arabasinin icinde inga inga diye aglamiskigi coktur. Dun ben de senin gibi aksam 9.30 dan 12 ye kdr uyutmaya calistim ki 2-3 gibi saatlerde de uyusa sasirmazdom. Cok benziyorlar sizin kiza talibiz
Kıyamam, biter umarım kısa zamanda gaz probleminiz. Biz pek yaşamadık gaz sorunu, o yüzden pek bilmiyorum nasıl bir şeyBi bebek daha yapardın gelir yine o günlerBende tadını çıkartmaya çalışıyorum her anın mesela bugün nerdeyse hiç uyumadık bizimkinin gazı vardı sabaha kadar kımış kımış etti çok şükür ağlamadı ama rahat değildi bizde rahat edemedik uyuyamadık amaa şikayet etmiyorum çünkü nasılsa bitecek
Gündüz uykuları sıkıntılı ya bizde, babası slingle uyutursa 3 saat uyuyor, ben uyutamıyorum. Yarın son gün, sonra yola çıkıyoruz. Baba artık yok gündüzleri. Bakalım kafayı yemeden ne yapacağızmaşallah maşallah iyi dediğimi ertesi günü değişiyo o yüzden maşallah diyorum hemen umarım hep öyle devam eder. Ya benimki 1 den aşağı uyumuyodu ama ben beceremiyodum çocuğu gala salonda tutuyodum dedi gibi yerine götürünce uyuyormuş meğersem şimdi saati biraz öne çektim 11-12 yaptım yarın daha da öne çekicem böyle böyle alıştırarak uyku saatini ayarlıcam inşallah senin bebiş akşam uykusuna kaçta yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?