2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Seninkinin düzeni güzelmiş bence. Benim kızım gündüz pek uyumuyor ve artık durmamaya başladı. Sürekli kucakta ya da memede. Böyle olunca akşama benim pilim iyice bitiyor ve kendisi de uyumak istiyor ama uykuya dalamıyordu. Onu farketmiş oldum ben. Her bebeğin isteği farklı, seninki maaşallah güzel uyuyormuş zaten. Ikinizde rahatsanız ne güzel. Bizde durum farklıydı, uyuyamadığı için ikimizde perişan oluyorduk. Şimdi en azından akşamı kurtarmış oldum, gündüz yine uyutamiyorum çünkü. Gözünden uyku akıyor kaç saattir, daha yeni uyudu. Biraz sonra da uyanir kesin.

Ankara soğuyunca çok çıkamadım ben. Çıkarken de emzirip uyanıkken koyuyordum, gezerken uyuyordu. Uyanıp ağlarsa da hemen geri giriyordum eve. Uzağa gitmedim hiç. Şimdi iyice soğuk, giydir çıkar gözümde büyüyor.

Bir de emzikle çıkıyorum, ağlarsa önlem amaçlı.

Evet kendine kendine böyle bir düzen kurunca hiç bozmadım tabi gündüzleri bizimde uyumadigi oluyor ama her zaman değil. Sizin biraz daha yorucuymuş, ne güzel en azından gece düzene binmiş inşallah gündüzleri de düzene girer de rahat edersiniz

Biz bebek arabasiyla degil de genelde arabayla cikiyoruz markete hastaneye vs orda uyuyor. Market alışverişine gidiyoruz mesela orda bebek arabasında gezerken uyuyor, arabaya dönünce de uyuyor. Havalar soğudu gezmek için çıkarmaya korkuyorum ben artık. Çıkardığım zamanlar da uyanık oluyordu arabada uyuyordu.

Şimdi uyandı hatta 45 dk falan uyudu sanırım. Inşallah gündüz de biraz uyusa iyi olacak.

Maşallah çok şanslısın gerçekten. Benim kızım ne bebek arabası ne normal araba hiç sevmiyor. Sevdiği tek şey var memeye sarılmak

Maşallah çok şanslısın gerçekten. Benim kızım ne bebek arabası ne normal araba hiç sevmiyor. Sevdiği tek şey var memeye sarılmak
Çok teşekkür ederim biz dışarıyı çok seviyoruz o konuda şanslıyız, memeyi de gerçekten acıkınca alıyor karnı doyunca kafasını geri çekip bırakıyor çok şükür

Evet bizde sizin gibi yaptik bugün eskiden hic uyanmiyordu rahatti o zaman eski dedigim bir hafta önce soguk oldu burasida ama gunes vardi biraz cikmak istedim cikip bir tur atip girdik ama yorucu hakikaten giydir vs arabayi indir

Aynı biz de böyleyiz 3 tane yatağı var yatak odasında salonda kayınvalidegilde şimdi bir de hamak olan yataktan alacağız bizim de geç oldu eşim 48 yaşında ben 37 benim ikinci evliliğim ilk evliligimde 4 kez başarısız tüp bebek deneyimim olmuştu kızımız kıymetli herkesin evladı kıymetlidir tabi ben 2 yaşında oda yapacağım o zamana kadar yanımda yatacak o zaman aklı erer birlikte yaparız odasını orda oyunlar oynarız sevdiririm kendi ister odasında yatmayı ben de ondan ayrı uyumaya hazır hissetmiyorum kendimi kamerası olduğu halde yatak odasında tek başına uyutmadım daha illa gözümün önünde olacak uyku düzenimiz de fena değil mama saaati uyku saati genelde düzenli çok nadir bozuluyor gece uykusu da iyi bir gibi yatıyor bıraksam sabah 8 e dokuza kadar uyur da ben aç uyutmak istemiyorum kendim sabah 6 da altını değiştirip mamasını içiriyorum gözü kapalı oluyor zaten geri uyuyor bu tabloyu burda paylaşmışlardı buna uyuyoruz biz genelde bazen kendi kendine kucağımda uyuyor bazen ayağımda sallıyorum uyku durumuna göre değişiyor benim için en büyük başarı ayağımda uyuduktan sonra uyandırmadan yatağına koyabilmek

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-19-00-25-27-974_com.android.chrome.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 47
3 ayı dolan bebeklerin gazları ne alemde geçti mi
Bir hafta sonra dolacak 3 ayımız hala gazımız var ama eskisi gibi biz çıkarmaya çalışmıyoruz kendi kendine çıkarmaya çalışıyor mide gazı zor çıkıyor Mommys Blıss gaz şurubuna devam ediyorum bizim bu ay ıkınmamız çok oldu ama kakası katı değil gün aşırı düzenli yapıyor bir de mama yerken gazı oldu bu ay her mamada biberonla cebelleşiyor gaz çıkaracak diye uğraşmaktan mamayı içmekte zorlanıyor önceki aylarda bu yoktu gaz önceki aylara göre farketti ama tamamen bitmedi inşallah 4. ayda biter

Düzen oluşmuş canım bence gayet iyi bizimki de buna benzer

Burda bir arkadaş önermişti bu uyku oyuncağını ben de aldım çok memnunum gece uykusuna bununla dalıyor 20 dakika kesintisiz melodi çalıyor beyaz gürültü doğa sesleri de var ama bize melodiler yetiyor iki ses ayarı var ben de tavsiye ederim 70 liraya mağazadan aldım ama şuan internette147 lira bugün aldığımız yarın iki katı fiyata maalesef

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-20-17-07-43-853_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
Benim oglum ile benziyorlar bence bebek arabasinin icinde inga inga diye aglamiskigi coktur. Dun ben de senin gibi aksam 9.30 dan 12 ye kdr uyutmaya calistim ki 2-3 gibi saatlerde de uyusa sasirmazdom. Cok benziyorlar sizin kiza talibiz

Benim oglum ile benziyorlar bence bebek arabasinin icinde inga inga diye aglamiskigi coktur. Dun ben de senin gibi aksam 9.30 dan 12 ye kdr uyutmaya calistim ki 2-3 gibi saatlerde de uyusa sasirmazdom. Cok benziyorlar sizin kiza talibiz
Haha evet sen yazarken ben de onu düşünüyorum benziyorlar. Tanıştıralım sabahlara kadar ağlasınlar beraber

Kıyamam, biter umarım kısa zamanda gaz probleminiz. Biz pek yaşamadık gaz sorunu, o yüzden pek bilmiyorum nasıl bir şey
Bir bebek daha yok bizde hem eşim istemiyor, hem de ben de o kafaya geldim kızım olduktan sonra. Çok büyük fedakarlık çocuk, bu kadarı bana yetti kendi hayatımı yaşamak istiyorum işte o yüzden bu hallerinin geçecek olması üzücü kardeşimin bebişini severiz belki ileride

Gündüz uykuları sıkıntılı ya bizde, babası slingle uyutursa 3 saat uyuyor, ben uyutamıyorum. Yarın son gün, sonra yola çıkıyoruz. Baba artık yok gündüzleri. Bakalım kafayı yemeden ne yapacağız
Bebişim 8-9 arası uyuyor. Çok hızlı dalıyor zaten uykuya. 10-15 dk maksimum. Sabah da 6-7 gibi kalkıyoruz ama aralarda molalar var işte

Kızlar birşey sorucam , benim oğlan şimdiden yatarken kalkmaya çalışıyor kendini kaldırmaya uğraşıyor kafasını vücudunu dik etmeye çalışıyor ben yatırıyorum o yine aynısını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…