2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok canım hiç takılmıyorum. Huyunu biliyorum, kötü niyetli değil. Beni sevdiğine de eminim ama erkekler böyle işte. Düşüncesizler. Bir de bizimki çocuğa bakamıyor ya, e ailesi de ilgisiz görüşmüyoruz. Bana bir sey olursa diye korkmakta haklı.

Ayy çok geçmiş olsun ya çok dikkat et kendine ve bebeğe Allah korusun inşallah size bulaşmadan biter gider. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun. Inşallah size bulaşmaz. Odasından çıkınca maske takıyor mu? Illa ki çıkacak odasından ama inşallah dikkatli olur. Allah ona da sifa versin. Hafif atlatsın inşallah.

Canım bugün araştırdım babymoll deki 18 kiloya kadar taşıyormuş ebebek deki de 25 kiloya kadar taşıyormuş yani 4-5 aydan fazla kullanılıyor bir yaşına kadar kullansak bile yeter dedi eşim almaya karar verdik

Mukusa normak diyorlar bildigim kadariyla. Hatta kan igne ucu kadar falansa da hemen diyet vermiyorlarmis. Bizim findik kadar oldu en buyuk. Doktor sutu kes demisti ben her zaman yediklerimsi bi yagli borek eklendi diye onu elemistim. Sali gunu doktorla konusunca ekstra bisey ogrenirsem paylasirim. Simdikik cok kafaya takma derim

Bizimkide ses yapıyor ama genelde o sesi seviyorlar

Ayy çok teşekkür ederim ben hiç süt içmiyorum ama sütlü tatlı yemek istiyorum puding sütlaç vs acaba ekstra gaz yapar mi ya. Zaten bulgur mercimek süt kahve nohut fasulye falan hayatımdan çıktı bari tatlı yiyebileyim istiyorum gaz yapan ne varsa dikkat ediyorum ama sutlu tatlı sevgime hayır diyemiyorum

Kızlar benim oğlan dünden beri ellerini emiyor cuk cuk sizde durumlar nasıl
Benim oğlum doğduğunda emmeye başladı hala arada bir emiyor doğduğunda benim yanıma getirene kadar ellerini emiyormuş hala anlatırlar bazen agzinda emzik yokken yine emmeye çalışıyorizin vermiyorum. Bir ara baktım nasıl ses geliyor cuuk cuukk kafami cevirdik baş parmağını emiyor sanki bal var elinde

Doktora göre değişiyor bu durum. Bizimkinde mukus vardı ama hiç kan görülmemesine rağmen çok katı diyete soktu beni. Yüzünde kaşlarda ve kulakta egzama kabukları vardı onlar kayboldu bir de bebeğin karnı taş gibiydi artık o kalmadı. Benim doktorum çok evhamlı heralde ne bileyim. Şüpheniz varsa en azından süt içmeyi bırakın, fırınlanmış ürünlerde de protein yapısı değişiyormuş galiba ama ben diyeti riske atmadım.

Haklisjn ben de oyleyim. Yogurt bile yemiyordum gazini kendi cikarmaya baslayinca arada yer oldum. Canin istiyorsa bi dene sorun olursa yemezsim. Hala sabah aksam kimyon iciyorum tavsiye ederim
Alerji konusu cok karisik birden bire kan mevzusu cikti bizde de. Kazandibi sutlac vs yemistim hicbir sey olmamisti. Acaba tereyag mi diyorum Dun yemedim tereyagli bisey bugun yine cok az var. Peynir yogurt harici kesiyorum artik dr oyle demisti brn bi takip edeyim demistim

biz kullaniyoruz budizz. asiri faydasini gorduk. esimle surekli icat edene tesekkur ediyoruz
Biraz detay sorabilir miyim telefondan açıyorum ben şu anda. Ne gibi artıları var?
Çok pahalı bir şey almayacağım eşim isyan edecek yakında masraf hiç bitmiyor diye
Sorma bazı şeyleri çaktırmadan alıyorum ben de. Ama şimdi kredi çektik, manevra alanım pek kalmadı

Cok karisik bir durum. Bizde oyle egzama yok aslinda. Hep yedigim seyleri yerken yine onceden yedigim su boregi sonrasi kan oldu. Aklim almadi neden niye oldu. Dr bana ilk sutu kes dedi ki hic icmedim de zaten sadece firinlanmis urunleri yemistim im. Doktor ile yuzyuze gorusunce netlesir umarim. Sizin diyet nasil gidiyor? Diyeti ne zaman acacaksiniz belli ni?

Çok geçmiş olsun ya inşallah düzelir hemen. Biz elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık ne yapalım bebişler için değer. Biz en başından beri kendimiz çıkarabiliyoruz çok şükür ama bu aralar biraz zorlanıyor sanırım içtiğim gazozun etkisi arada bir kaçamak yaparım artık ne yapalım yeterki bebişler iyi olsun

Cok sagol. Canlari sagolsun yeter.
Gazoz da gaz yapar bence evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…