2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok teşekkür ederim yok kalça için sadece bir ay sonra tekrar çekilsin bir bakalım dedi inşallah kötü bir şey yoktur . Kusması ise her yediğinde çıkarıyordu ama benimkisi çok yemez azıcık ta emse çok ta emse çıkarıyor o yüzden bakıldı birde tahlil istendi
Umrarim sizde kötü bir şey yoktur reflü olsa da geçici bir durum başka kötü sonuçlar çıkmasın inşallah

Bende hamilelikte oldu ilk ya ama doktor bana da aynısını dedi devamlı yıkama sabın falan değmesin dedi ama ben değdiriyorum işte ben diğer türlü temizliğine inanmıyorum ya içini değil ama dudak kısımları sabunla yıkayınca mecbur değiyor ya

Çok geçmiş olsun kalça çıkığına gittiğimizde sırada bir anneyle tanıştım onlar da 2 aylıkken gelmişler oturmamış gene gelin demiş doktor teker geldiklerinde 3 aylıktı bebek oturmuş Demiş doktorları. Sıkıntı değilmiş geç oturması. Bir de farklı bir bez veriyorlarmış onunla daha kolay oturuyormuş.
Ben kasım ayı başında doktor hastane gezdim bu kusmalar için. En son radyoloğa yönlendirdi beni. Bu aylarda miğdede bi sıkıntı oluşabilir tam gelişmeyebilir kusma bundan olur ve bu yüzden ameliyat gerekebilir dedi ancak taştan falan bahsetmedi hiç. Pankreas. Karaciğer böbrek bağırsak miğde tüm batın ultrasonla hepsini tek tek kontrol etti. Sen de acaba başka bir doktora mı gitsen? Yani bazen farklı bir bakış açısı da gerekebilir. Ayrıca Tahlillerde iki tanesi kan değerleri düşüklüğü. Onun için zaten kan damlasına başlatacaklar Düşük olsa da olmasa da.4 ayda Demir damlası verecekler. endişelenmene gerek yok. İnşallah bir şeyi yoktur bebeğin. Geçmiş olsun tekrar

Rota için karnının tok olmaması iyi olurmuş. Kusmasın diye öyle tembihledi beni hemşire. Sizi de uyardılar mı?
Bizimkiler dün oldu rota aşısı. Doktor kusmayı öngörerek hazırlanıyor aşı dozu, zaten ağza değdiği an emilimi başlıyor endişelenmeye gerek yok dedi

Bizimkiler dün oldu rota aşısı. Doktor kusmayı öngörerek hazırlanıyor aşı dozu, zaten ağza değdiği an emilimi başlıyor endişelenmeye gerek yok dedi
Sorun yaşamamaniza sevindim Burda bi arkadaşın bebeği kusmuştu. Belki sebebi farklıdır ama beni de hemşire uyarınca yine de tedbirli olsak iyi olacak.

Bizde bu sefer gittiğimizde 3 ay 12 günlük olacağız inşallah o zaman bakıldığında oturmuş olur
Kusması ve bu taşları içinde beni çocuk ürolojiye randevu al dedi o baksın bi bende randevu alıp bu sefer oraya götürecem her gittiğimde farklı farklı şeyler söyleniyor her gittiğimde farklı bir hastalığı çıkıyor bu sefer ki çok başından salmıştı pek ilgilenmedi bakalım başka bir doktora tekrar götürmem gerekiyor
Teşekkür ederim bu arada

Çok geçmiş olsun konu bebişler olunca içimiz gidiyor ufacık şeylere. Umarım ikisi de önemsiz, küçücük şeylerdir

Kızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk 5700 kg 60 cm çıktı kızım . Gelişimi güzel dedi . Göz muayenesi henüz yapılmadı çocuk doktoru yüzeysel baktı asıl muayene yapılmadı. Bunu göz hastanesinde mi yaptırmak gerekiyor

Rica ederim. Biz idrar da verdiK. tam idrar tahlili ve İdrar kültürü bakıldı biri olmadan diğeri olmaz dedi doktor. Ben bu hatayı ilk kızımda yaptım. Yalan yanlış doktorlar baştan savmak için araştırmadan ilaç yazıp geçiyorlardı. O yüzden Sadece birinin dediği Tatmin etmiyor beni şimdi.

Çok geçmiş olsun konu bebişler olunca içimiz gidiyor ufacık şeylere. Umarım ikisi de önemsiz, küçücük şeylerdir
Çok teşekkür ederim hiç sorma ya bir yerinde bir kızarıklık bile görsem korkuyorum ne oldu buraya diye ilk de olunca biraz korku oluyor inşallah öyledir bir sıkıntı çıkmaz

Evet ikisi de benden de istendi gönderdim ama az olduğu için numune geçersiz olmuş tekrar gönderecem pazartesi artık sonuçlar için giderim üç gün sonra çıkıyor dedi bana

Kızlar sezeryan doğum sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Mahvoldum ya...
Önce vitaminlerden sandım ve bıraktım ama sorun devam ediyor. Nerdeyse 3 ay olcak

Bana şehir hastanesindeki doktor göz hastanesine gitmem gerektiğini söyledi. Orda da ışık tutup baktı, kızım uyuyordu zaten. Isiga hassasiyet gösterdi. Bi sorun farkettiniz mi diye bize sordu hatta doktor. Ben de heyecanlı taze anne olarak, yok beni takip ediyor gözleriyle dedim muayene bitti.

Bizim çocuk doktoru da o şekilde muayene ett bana hiç soru sormadı sorsa bende senşn gibi cevap verirdim sadece biz üstünkörü bakıyoruz siz normal gö doktoruna götürün onlar daha iyi bakıyor dedi

Bizim çocuk doktoru da o şekilde muayene ett bana hiç soru sormadı sorsa bende senşn gibi cevap verirdim sadece biz üstünkörü bakıyoruz siz normal gö doktoruna götürün onlar daha iyi bakıyor dedi
Bi sorun olursa farkedemeyeceklerini düşünüyorlar sanırım. Ama göz doktorunun da muayenesi bu şekilde. Hatta eşimle çok gülmüştüm beklerken. Kızım harfleri daha bilmiyor, ya okuyamazsa diye

Bi sorun olursa farkedemeyeceklerini düşünüyorlar sanırım. Ama göz doktorunun da muayenesi bu şekilde. Hatta eşimle çok gülmüştüm beklerken. Kızım harfleri daha bilmiyor, ya okuyamazsa diye
Doğru diyorsun ne olur ne olmaz diye yönlendiriyorlar yani onlarda bir nebze haklı. Çok yaşa emi tabiDaha okumayı sökmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…