- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.621
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun. Cocuklatimiz hastalanmasin insanin ici gidiyorKalca icin oneride bulunfular mi alfa beta degerine gore yorum yapiyorlar sanirim. Kusmasi cok nu fazla bebim bebegim cok yiyince kusuyor doktora soyledim o kusma degil reflu diyip ciddiye almadi
Bende hamilelikte oldu ilk ya ama doktor bana da aynısını dedi devamlı yıkama sabın falan değmesin dedi ama ben değdiriyorum işte ben diğer türlü temizliğine inanmıyorum ya içini değil ama dudak kısımları sabunla yıkayınca mecbur değiyor yaHiç bir fikrim yok ama eskiden sürekli olurdu bende bitane doktor bana çok temiz tutuyorsun küçük mikroplarıda öldürmüşsün onlar büyük mikropların oluşmasınk önlüyor gibi bişey demişti sadece suyla yıka hiçbirşey kullanmak köpük sabun asla değmesin dedi.
Rota için karnının tok olmaması iyi olurmuş. Kusmasın diye öyle tembihledi beni hemşire. Sizi de uyardılar mı?Cuma gunu rota asisi vurulicaz doktor kakada kana sebep olabilir cok az endise etme dedi.
Çok geçmiş olsun kalça çıkığına gittiğimizde sırada bir anneyle tanıştım onlar da 2 aylıkken gelmişler oturmamış gene gelin demiş doktor teker geldiklerinde 3 aylıktı bebek oturmuş Demiş doktorları. Sıkıntı değilmiş geç oturması. Bir de farklı bir bez veriyorlarmış onunla daha kolay oturuyormuş.Kızlar bugün bende kızımın kalça ultrasonu için hastaneye gittim sonuçlara doktor baktı kalcası oturmamış dedi bir ay sonra tekrar çekilecek neden oturmamış anlamadım acaba dikkatlice ultrason çekilmedi mi ? Karın ultrasonu da çekildi sürekli kusuyordu onun icinde bakıldı ona da çok ufak taşlar var dedigeçici bir durumummuş ama korkuyorum kan idrar ve kaka tahlili istendi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bu kusması ve karındaki ufak taşlar icin çocuk nöroloji için randevu al dedi
bu aralar hep kızımın hastalığı ile uğraşıyorum uyumuyor hep rahatsız geceleri çok sıkıntı çekiyoruz pek emmiyor ağzına verdiğim zaman çığlık çığlığa ağlıyor bende artık çok yoruldum bedenimi pek iyi hissetmiyorum tabi ruhen de öyleyimne zaman geçecek bu durum hiç bilmiyorum
Gel bizde kal diyecek diye düşündüm ama sen cevabı ben yazmadan vermişsin bileAslında uğrardı ama doğumda annemle arası pek iyi ayrılmadılar o yüzden gelmez bencekp yok vefat etmiş bi kaynım bi de kv işte
Kötüsü ne söyle bakim
Bizimkiler dün oldu rota aşısı. Doktor kusmayı öngörerek hazırlanıyor aşı dozu, zaten ağza değdiği an emilimi başlıyor endişelenmeye gerek yok dediRota için karnının tok olmaması iyi olurmuş. Kusmasın diye öyle tembihledi beni hemşire. Sizi de uyardılar mı?
Sorun yaşamamaniza sevindimBizimkiler dün oldu rota aşısı. Doktor kusmayı öngörerek hazırlanıyor aşı dozu, zaten ağza değdiği an emilimi başlıyor endişelenmeye gerek yok dedi
Bizde bu sefer gittiğimizde 3 ay 12 günlük olacağız inşallah o zaman bakıldığında oturmuş olurÇok geçmiş olsun kalça çıkığına gittiğimizde sırada bir anneyle tanıştım onlar da 2 aylıkken gelmişler oturmamış gene gelin demiş doktor teker geldiklerinde 3 aylıktı bebek oturmuş Demiş doktorları. Sıkıntı değilmiş geç oturması. Bir de farklı bir bez veriyorlarmış onunla daha kolay oturuyormuş.
Ben kasım ayı başında doktor hastane gezdim bu kusmalar için. En son radyoloğa yönlendirdi beni. Bu aylarda miğdede bi sıkıntı oluşabilir tam gelişmeyebilir kusma bundan olur ve bu yüzden ameliyat gerekebilir dedi ancak taştan falan bahsetmedi hiç. Pankreas. Karaciğer böbrek bağırsak miğde tüm batın ultrasonla hepsini tek tek kontrol etti. Sen de acaba başka bir doktora mı gitsen? Yani bazen farklı bir bakış açısı da gerekebilir. Ayrıca Tahlillerde iki tanesi kan değerleri düşüklüğü. Onun için zaten kan damlasına başlatacaklar Düşük olsa da olmasa da.4 ayda Demir damlası verecekler. endişelenmene gerek yok. İnşallah bir şeyi yoktur bebeğin. Geçmiş olsun tekrar
Çok geçmiş olsunKızlar bugün bende kızımın kalça ultrasonu için hastaneye gittim sonuçlara doktor baktı kalcası oturmamış dedi bir ay sonra tekrar çekilecek neden oturmamış anlamadım acaba dikkatlice ultrason çekilmedi mi ? Karın ultrasonu da çekildi sürekli kusuyordu onun icinde bakıldı ona da çok ufak taşlar var dedigeçici bir durumummuş ama korkuyorum kan idrar ve kaka tahlili istendi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bu kusması ve karındaki ufak taşlar icin çocuk nöroloji için randevu al dedi
bu aralar hep kızımın hastalığı ile uğraşıyorum uyumuyor hep rahatsız geceleri çok sıkıntı çekiyoruz pek emmiyor ağzına verdiğim zaman çığlık çığlığa ağlıyor bende artık çok yoruldum bedenimi pek iyi hissetmiyorum tabi ruhen de öyleyimne zaman geçecek bu durum hiç bilmiyorum
Rica ederim. Biz idrar da verdiK. tam idrar tahlili ve İdrar kültürü bakıldı biri olmadan diğeri olmaz dedi doktor. Ben bu hatayı ilk kızımda yaptım. Yalan yanlış doktorlar baştan savmak için araştırmadan ilaç yazıp geçiyorlardı. O yüzden Sadece birinin dediği Tatmin etmiyor beni şimdi.Bizde bu sefer gittiğimizde 3 ay 12 günlük olacağız inşallah o zaman bakıldığında oturmuş olur
Kusması ve bu taşları içinde beni çocuk ürolojiye randevu al dedi o baksın bi bende randevu alıp bu sefer oraya götürecem her gittiğimde farklı farklı şeyler söyleniyor her gittiğimde farklı bir hastalığı çıkıyor bu sefer ki çok başından salmıştı pek ilgilenmedi bakalım başka bir doktora tekrar götürmem gerekiyor
Teşekkür ederim bu arada
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunkonu bebişler olunca içimiz gidiyor ufacık şeylere. Umarım ikisi de önemsiz, küçücük şeylerdir
Evet ikisi de benden de istendi gönderdim ama az olduğu için numune geçersiz olmuş tekrar gönderecem pazartesi artık sonuçlar için giderim üç gün sonra çıkıyor dedi banaRica ederim. Biz idrar da verdiK. tam idrar tahlili ve İdrar kültürü bakıldı biri olmadan diğeri olmaz dedi doktor. Ben bu hatayı ilk kızımda yaptım. Yalan yanlış doktorlar baştan savmak için araştırmadan ilaç yazıp geçiyorlardı. O yüzden Sadece birinin dediği Tatmin etmiyor beni şimdi.
Bana şehir hastanesindeki doktor göz hastanesine gitmem gerektiğini söyledi. Orda da ışık tutup baktı, kızım uyuyordu zaten. Isiga hassasiyet gösterdi. Bi sorun farkettiniz mi diye bize sordu hatta doktor. Ben de heyecanlı taze anne olarak, yok beni takip ediyor gözleriyle dedimKızlar bugün 2. Ay aşımızı olduk 5700 kg 60 cm çıktı kızım . Gelişimi güzel dedi . Göz muayenesi henüz yapılmadı çocuk doktoru yüzeysel baktı asıl muayene yapılmadı. Bunu göz hastanesinde mi yaptırmak gerekiyor
Bizim çocuk doktoru da o şekilde muayene ett bana hiç soru sormadı sorsa bende senşn gibi cevap verirdimBana şehir hastanesindeki doktor göz hastanesine gitmem gerektiğini söyledi. Orda da ışık tutup baktı, kızım uyuyordu zaten. Isiga hassasiyet gösterdi. Bi sorun farkettiniz mi diye bize sordu hatta doktor. Ben de heyecanlı taze anne olarak, yok beni takip ediyor gözleriyle dedimmuayene bitti.
Kuru kayısı kompostosu iç canım bolca armut tüketKızlar sezeryan doğum sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Mahvoldum ya...
Önce vitaminlerden sandım ve bıraktım ama sorun devam ediyor. Nerdeyse 3 ay olcak
Bi sorun olursa farkedemeyeceklerini düşünüyorlar sanırım. Ama göz doktorunun da muayenesi bu şekilde. Hatta eşimle çok gülmüştüm beklerken. Kızım harfleri daha bilmiyor, ya okuyamazsa diyeBizim çocuk doktoru da o şekilde muayene ett bana hiç soru sormadı sorsa bende senşn gibi cevap verirdimsadece biz üstünkörü bakıyoruz siz normal gö doktoruna götürün onlar daha iyi bakıyor dedi
Doğru diyorsun ne olur ne olmaz diye yönlendiriyorlar yani onlarda bir nebze haklı. Çok yaşa emiBi sorun olursa farkedemeyeceklerini düşünüyorlar sanırım. Ama göz doktorunun da muayenesi bu şekilde. Hatta eşimle çok gülmüştüm beklerken. Kızım harfleri daha bilmiyor, ya okuyamazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?