2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bitti artık o kimse üzülmesin kırılmasın diye susmalar bundan sonra çata pat gidiyorum herkes gardını alsın benimde geçti mantar şikayetim arada bir kaşıntı oluyor geçiyor. Ben 42. Günde smear testi vermiştim sadece flora değişikliği cıkmış bir ilaç yazdı doktorum ama almadım açıkçası. Normal doğum yaptığım için olabilir diye düşündüm pek şikayetim yokken kullanmak istemedim. Ben 45. Gün adet oldum sende oluyorsundur belkide. Normal doğum olsaydı dikiş yerlerinden oluyor olabilir diyecektim doktorum söylemişti ama sezaryen sanırım senin. Inşallah bir daha ne mantar ne enfeksiyon yaşamayız ya çok zordu valla

Ya evet ona ben de inanıyorum gündüz ne kadar iyi uyursa gece de o kadar iyi oluyor. Ama o gün uyumazsa gecesi de felaket geçiyor. Gözünü çok çabuk kapatıyor ama uyumuyor. Uyudu diyorum yatırıyorum hop uyanıyor ya bu ne kadar sürer ki daha. Yatırınca uyumaya devam etsin. Ben de sen gibi kucakta sakinleştirir sonra oturuyorum emme ve sallma yapıyorum. Ayakta sallamak sanki daha kolay olabilir hiç denedin mi

Ben orda olsam şimdi yaptırırdım. Küçükken daha çabuk iyileşme oluyormuş o yüzden yani.

En güzeli devam et böyle sen değil onlar üzüsün
Evet benim sezaryendi doğumdan sonra şikayetlerim birden gitmişti ama bugğn dediğim gibi hafif kaşıntı yanma arası bişey var umarım tekrar başlamaz yaaa çok lanet birşeydi valla

Sen adet oldun mu ben hala olmadım. Bana ebe geç olabilirsn dedi. Arkadaşımda emzirdiğin sürece yaklaşık 2 yıl olmayabilirsin korkma demişti. Yanlız 2 gün inanılmaz kaşıntım falan oldu sanırım kondom kullandık ondan oldu. Bugün neyseki rahatım. Sen emziriyormuydun? Yoksa mamamı veriyorsun?

Ben artik neredeyse yatirmayi hic denemiyorum oylesine pes ettim. Yoksa tekrar uyaniyor ve tekrar hopla zipla. Tek basimayim bu donguyu yonetecek gucum yok Az once uyudu ben de yanina kivrilarak yatirdim hemen uyandi, simdi pes etmis vaziyette kucagimdq uyuyor Esime birisi besigi sicak su torbasiyla isitip uyutmayi onermis, sicaklik farkindan uyanmasin diye. Henuz denemedim kaniksadim sanirim. Ne zaman yatirinca devam eder inan hic bilemiyorum. Bekki diger arkadaslarin bir onerisi vardir.
Bu arada ayakta sallamayi deniyorum ama agliyor

2 gün bende yaşadım kaşıntı yanma ama bugün rahatım. 2 gündür sürekli iç çamaşırı değiştim kuru ve temiz tuttum duş almadım sadece vajinayı suyla yıkadım. Birde kaşıntı için soğuk suda iyi gelmiyor. Ilık suyla temizlenmek gerekiyor.

Insallah canım ya çeken bilir gerçekten. Bende çok korkuyorum yine olmasından kronik mi oldu ne oldu diye aklıma takılıyor

Evet canım oldum ama 3 gün sürdü azdı her zamankinden. Bana da doktorum 1 yıl olmayabilir hemen de olabilir demişti. Emziriyorum ben sadece, mama kullanmıyorum. Kondomdan olabilir doğumdan sonraki ilk ilişkide her şeyi bekliyordum ben

benim ya emerken yada uyku arasında kaka yapıyor sonra gene uyumaya devam ediyor. kaka olayını çözemiyorum. sen kakayı yakalayabiliyorsun diye sorayım dedim var mı bi önerin?
Kızım da emerken yapıyor genelde ama ya memeyle kavga etmeye başlıyor, ya da bırakıyor emmeyi. Ben de götürüyorum. Yapmaya başladığında emzirmeyi bırakıp götür istersen, kaka yapınca tekrar verirsin. Başka bir önerim yok 3 aydan sonra daha düzenli olur ama muhtemelen.

Akşamm ben de hiç kalkıyorum yemek iş bitti mi alıyorum kucağıma uyuyor. Ama gündüz de yapacağım ya aynen dediğin gibi sar başa daha yorucu. Millet uyurken iş yapar ben uyanıkken. Ayakta benimk de hiç sevmiyor. Korkarım kucağa alıştılar. Ama haklılar ya anne kucağı varken ayak neymiş

Evet o sıcaklık farkından uyanıyorlar çoğu zaman. Biz şöyle bulduk çözümü. Kucakta uyurken sırtına bir battaniye atıyorum yatırırken direk onla yatırıyorum o zaman hissetmiyorlar sıcaklık farkı ve uyuyorlar. Sıcak su torbası ya da elektrikli battaniye ile ısıtmak da diğer alternatifler ama daha meşakkatli

Bebek arabasina koyuyorum evde oyle is yapiyorum dedigin gibi uyanikken is yapabiliyorum ya buyuk zevk minnoslari kucaga almak da iste ufak mola ariyor insan

Yatagin icine battaniye serdim ise yaramadi

Sorma ya bende bugün devamlı değiştirdim ütüledim hatta. Soğuk suyun iyi gelmediğini bilmiyordum. Ben bir kavanoza sıcak suyla karbonat yaptım onu da peteğin üzerine koydum her tuvalete çıktığımda elime döküp onunla Taret alıyorum Acaba karbonat iyi gelir mi

Insallah canım ya çeken bilir gerçekten. Bende çok korkuyorum yine olmasından kronik mi oldu ne oldu diye aklıma takılıyor
Kız sorma ya ben de kronik olmasından korkuyorum. Vallahi artık eşime bile demek istemiyorum çünkü canım yanıyor adam zaten bıkmışdı o durumdan

Kız sorma ya ben de kronik olmasından korkuyorum. Vallahi artık eşime bile demek istemiyorum çünkü canım yanıyor adam zaten bıkmışdı o durumdan
Bir de işin o tarafı var tabi çok can sıkıcı benimde çok canım acıyordu normal doğumdan olsa gerek ilk ilişkiden korkuyordum ama çok rahat geçti valla inşallah hep böyle olur dedim

Bir de işin o tarafı var tabi çok can sıkıcı benimde çok canım acıyordu normal doğumdan olsa gerek ilk ilişkiden korkuyordum ama çok rahat geçti valla inşallah hep böyle olur dedim
Kız benim sezeryan olmasına rağmen ben korktum Ama dediğin gibi çok rahat geçti hep böyle olsa Eskisinden iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…