- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.601
Teşekkür ederim 3 ay sonrasını bekliyorum ben deKızım da emerken yapıyor genelde ama ya memeyle kavga etmeye başlıyor, ya da bırakıyor emmeyi. Ben de götürüyorum. Yapmaya başladığında emzirmeyi bırakıp götür istersen, kaka yapınca tekrar verirsin. Başka bir önerim yok3 aydan sonra daha düzenli olur ama muhtemelen.
Aynen öyle vallaKız benim sezeryan olmasına rağmen ben korktumAma dediğin gibi çok rahat geçti hep böyle olsa Eskisinden iyi
Yatağın sıcak olması gerçekten çok farkettiriyor. Evinizde mikrodalga varsa kiraz çekirdeği torbası öneririm. Sıcak su torbalarının patlama riski var malesef ben kendimi çok yaktım.Yatagin icine battaniye serdim ise yaramadi
Evet ben de bir an önce yaptırmayı düşünüyorum da dikişli mi klempli mi hangi yöntemle yaptirsak daha az acılı olur onu araştırıyorumBen orda olsam şimdi yaptırırdım. Küçükken daha çabuk iyileşme oluyormuş o yüzden yani.
Pek rahat sayılmazTeşekkür ederim 3 ay sonrasını bekliyorum ben de
Vardınız mı bu arada nasıl yol rahat geçti mi?
Benim kızda uyumayanlardan 2den beri uyumadı şuan sallıyorum hala uyumadı 10a doğru kolik saati gelir vay ki ne vayBenim kızım iyice saçmaladı artık.günde uyuduğu toplamda 10 saat ya var ya yok. Günde dediğim gündüz değil toplam 24 saatte. Başım ağrıyor artıktüm gün sebepsiz ağlar mı ya????gaz değil,Üşümüyor, karnı tok. serseme döndüm resmen.
Ikiniz için de çok zor. Ağlamasa da uyumasa yine bir nebze iyi ama bir de sebepsiz ağlıyor diyorsun. Insanı en çok o ağlamalar tüketiyor. Bir yeri falan mı ağrıyor acaba?Benim kızım iyice saçmaladı artık.günde uyuduğu toplamda 10 saat ya var ya yok. Günde dediğim gündüz değil toplam 24 saatte. Başım ağrıyor artıktüm gün sebepsiz ağlar mı ya????gaz değil,Üşümüyor, karnı tok. serseme döndüm resmen.
Tamam cok Tesekkurler deneyecegimYok kuzu, bebeğin sırtına koyduğun battaniye ile direk yatır. Kendi battaniyesi kendi sıcağı olunca uyanmıyor. Şekil 3bEki Görüntüle 2957970
Sicak su torbasi hem riskli hem de ugrastirici bence de. Mikrodalgamiz yok ama bi sekilde sicak yataga yatirmaya calisicam artik Tesekkurler tavsiyeniz icinYatağın sıcak olması gerçekten çok farkettiriyor. Evinizde mikrodalga varsa kiraz çekirdeği torbası öneririm. Sıcak su torbalarının patlama riski var malesef ben kendimi çok yaktım.
Benim kızımda da salya var ya bir hafaydan beri sürekli yapıyor baloncuk şeklinde bazen çıkarıyor anlamıyorum neden böyle yapıyorKızlar benim bebeğimde diş kaşıntıları başladı desem inanır mısınızkendi elini ve gezdirirken babasinin elini kemiriyor. Bazen emme mi acaba diyoruz ama yok bariz kemiriyor damaklarini kaşıyor. Az az salya da var. Gecen gün 2. Ay kontrolünde sorduk doktora ama olabilir bazı bebekte erken başlar bazısında geç baslar ama bunlar var diye hemen çıkacak sanmayın dedi kendi de kontrol etti bisey demedi diş için. Bazen mızmızlanirken damaklarini kasıyorum parmağımla hemen susuyor, üzülüyorum bu kadar erken bide bunla uğraşıyor yavrum
Hiç bir fikrim yok ama eskiden sürekli olurdu bende bitane doktor bana çok temiz tutuyorsun küçük mikroplarıda öldürmüşsün onlar büyük mikropların oluşmasınk önlüyor gibi bişey demişti sadece suyla yıka hiçbirşey kullanmak köpük sabun asla değmesin dedi.Sorma ya bende bugün devamlı değiştirdim ütüledim hatta. Soğuk suyun iyi gelmediğini bilmiyordum. Ben bir kavanoza sıcak suyla karbonat yaptım onu da peteğin üzerine koydum her tuvalete çıktığımda elime döküp onunla Taret alıyorum Acaba karbonat iyi gelir mi
Bizide bilgilendir bari bişey öğrenirsenEvet ben de bir an önce yaptırmayı düşünüyorum da dikişli mi klempli mi hangi yöntemle yaptirsak daha az acılı olur onu araştırıyorum
Geçmiş olsun kuzum. Ağlama sızlama huzursuzluk hepsinde var. Şu saat olmuş hala uyumadı saatlerdir mızmızlanıyor. Hasta olanda sağlıklı olanda şu sıralar hep böyle huzursuz olucaklar. Mecbur katlancaz üzme kendini inşallah sağlığın kavuşur yavrucak.Kızlar bugün bende kızımın kalça ultrasonu için hastaneye gittim sonuçlara doktor baktı kalcası oturmamış dedi bir ay sonra tekrar çekilecek neden oturmamış anlamadım acaba dikkatlice ultrason çekilmedi mi ? Karın ultrasonu da çekildi sürekli kusuyordu onun icinde bakıldı ona da çok ufak taşlar var dedigeçici bir durumummuş ama korkuyorum kan idrar ve kaka tahlili istendi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bu kusması ve karındaki ufak taşlar icin çocuk nöroloji için randevu al dedi
bu aralar hep kızımın hastalığı ile uğraşıyorum uyumuyor hep rahatsız geceleri çok sıkıntı çekiyoruz pek emmiyor ağzına verdiğim zaman çığlık çığlığa ağlıyor bende artık çok yoruldum bedenimi pek iyi hissetmiyorum tabi ruhen de öyleyimne zaman geçecek bu durum hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum. Ağlama sızlama huzursuzluk hepsinde var. Şu saat olmuş hala uyumadı saatlerdir mızmızlanıyor. Hasta olanda sağlıklı olanda şu sıralar hep böyle huzursuz olucaklar. Mecbur katlancaz üzme kendini inşallah sağlığın kavuşur yavrucak.dualarımız seninle. Yorgun düşme hepimizde var şimdiden keşke yanımda birileri olsda azcık oturup dinlensem diyorum.
Her yerini tek tek kontrol ettim soydum sadece bezle bıraktım Parmak aralarına bile baktımIkiniz için de çok zor. Ağlamasa da uyumasa yine bir nebze iyi ama bir de sebepsiz ağlıyor diyorsun. Insanı en çok o ağlamalar tüketiyor. Bir yeri falan mı ağrıyor acaba?
Cok gecmis olsun. Cocuklatimiz hastalanmasin insanin ici gidiyorKızlar bugün bende kızımın kalça ultrasonu için hastaneye gittim sonuçlara doktor baktı kalcası oturmamış dedi bir ay sonra tekrar çekilecek neden oturmamış anlamadım acaba dikkatlice ultrason çekilmedi mi ? Karın ultrasonu da çekildi sürekli kusuyordu onun icinde bakıldı ona da çok ufak taşlar var dedigeçici bir durumummuş ama korkuyorum kan idrar ve kaka tahlili istendi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bu kusması ve karındaki ufak taşlar icin çocuk nöroloji için randevu al dedi
bu aralar hep kızımın hastalığı ile uğraşıyorum uyumuyor hep rahatsız geceleri çok sıkıntı çekiyoruz pek emmiyor ağzına verdiğim zaman çığlık çığlığa ağlıyor bende artık çok yoruldum bedenimi pek iyi hissetmiyorum tabi ruhen de öyleyimne zaman geçecek bu durum hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?