2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim 3 ay sonrasını bekliyorum ben de
Vardınız mı bu arada nasıl yol rahat geçti mi?

Teşekkür ederim 3 ay sonrasını bekliyorum ben de
Vardınız mı bu arada nasıl yol rahat geçti mi?
Pek rahat sayılmaz sanırım yola çıktıktan iki saat sonra ilk krizi yaşadık. Sonra ben direksiyona geçtim, baba kız ağlaşa oynaşa takıldılar hiç sevmiyor arabayı, ne yapacağız bilmiyorum Şimdi Eskişehir’deyiz, bir kriz de İstanbul’a dönüş

Benim kızım iyice saçmaladı artık.günde uyuduğu toplamda 10 saat ya var ya yok. Günde dediğim gündüz değil toplam 24 saatte. Başım ağrıyor artık tüm gün sebepsiz ağlar mı ya????gaz değil,Üşümüyor, karnı tok. serseme döndüm resmen.

Benim kızda uyumayanlardan 2den beri uyumadı şuan sallıyorum hala uyumadı 10a doğru kolik saati gelir vay ki ne vay

Ikiniz için de çok zor. Ağlamasa da uyumasa yine bir nebze iyi ama bir de sebepsiz ağlıyor diyorsun. Insanı en çok o ağlamalar tüketiyor. Bir yeri falan mı ağrıyor acaba?

Yatağın sıcak olması gerçekten çok farkettiriyor. Evinizde mikrodalga varsa kiraz çekirdeği torbası öneririm. Sıcak su torbalarının patlama riski var malesef ben kendimi çok yaktım.
Sicak su torbasi hem riskli hem de ugrastirici bence de. Mikrodalgamiz yok ama bi sekilde sicak yataga yatirmaya calisicam artik Tesekkurler tavsiyeniz icin

Benim kızımda da salya var ya bir hafaydan beri sürekli yapıyor baloncuk şeklinde bazen çıkarıyor anlamıyorum neden böyle yapıyor

Kızlar bugün bende kızımın kalça ultrasonu için hastaneye gittim sonuçlara doktor baktı kalcası oturmamış dedi bir ay sonra tekrar çekilecek neden oturmamış anlamadım acaba dikkatlice ultrason çekilmedi mi ? Karın ultrasonu da çekildi sürekli kusuyordu onun icinde bakıldı ona da çok ufak taşlar var dedi geçici bir durumummuş ama korkuyorum kan idrar ve kaka tahlili istendi verdik bakalım sonuçlar ne çıkacak bu kusması ve karındaki ufak taşlar icin çocuk nöroloji için randevu al dedi
bu aralar hep kızımın hastalığı ile uğraşıyorum uyumuyor hep rahatsız geceleri çok sıkıntı çekiyoruz pek emmiyor ağzına verdiğim zaman çığlık çığlığa ağlıyor bende artık çok yoruldum bedenimi pek iyi hissetmiyorum tabi ruhen de öyleyim ne zaman geçecek bu durum hiç bilmiyorum

Hiç bir fikrim yok ama eskiden sürekli olurdu bende bitane doktor bana çok temiz tutuyorsun küçük mikroplarıda öldürmüşsün onlar büyük mikropların oluşmasınk önlüyor gibi bişey demişti sadece suyla yıka hiçbirşey kullanmak köpük sabun asla değmesin dedi.

Geçmiş olsun kuzum. Ağlama sızlama huzursuzluk hepsinde var. Şu saat olmuş hala uyumadı saatlerdir mızmızlanıyor. Hasta olanda sağlıklı olanda şu sıralar hep böyle huzursuz olucaklar. Mecbur katlancaz üzme kendini inşallah sağlığın kavuşur yavrucak. dualarımız seninle. Yorgun düşme hepimizde var şimdiden keşke yanımda birileri olsda azcık oturup dinlensem diyorum.

Çok teşekkür ederim amin inşallah ya bitsin bu hastalıklar.
Az önce e nabızdan baktım bir kaç kan tahlili temiz çıkmamış herhalde
İdrarda az verdik numune geçersiz olmuş
Yarın tekrar verecem idrar

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-24-01-02-08-346_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2021-11-24-01-03-42-940_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Ikiniz için de çok zor. Ağlamasa da uyumasa yine bir nebze iyi ama bir de sebepsiz ağlıyor diyorsun. Insanı en çok o ağlamalar tüketiyor. Bir yeri falan mı ağrıyor acaba?
Her yerini tek tek kontrol ettim soydum sadece bezle bıraktım Parmak aralarına bile baktım
Hala başım ağlıyor
Ne demişler evlat bu sefası da cefası da kabulümüz çok şükür

Cok gecmis olsun. Cocuklatimiz hastalanmasin insanin ici gidiyor Kalca icin oneride bulunfular mi alfa beta degerine gore yorum yapiyorlar sanirim. Kusmasi cok nu fazla bebim bebegim cok yiyince kusuyor doktora soyledim o kusma degil reflu diyip ciddiye almadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…