2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim kız dün gene gece 3 modunu açtı. Çünkü dün gündüz hiç uyumadı. Bu çocuğu çözdüm ama maalesef buna bir formül bulamıyorum. Gündüz uyursa gece de uyuyor tamam. Ama gündüz uyutamıyorum. Dün 3 kez uyuttum. Hem de yerinde uyuttum. Yatarak emzirerek. Yerini değiştirmedim yani sıcaklık farkı değil uyanma sebebi. Bir insan gözü kapalıysa ve vücudu hareket etmiyorsa uyuyor demz miyiz. Artık kendimden şüphe ediyorum. Uyyor memeyi bıraktı. Kalkıyorum 5 dk sonr bir geliyorum açık. Dün 50 dk meme ağzında durdu. Tamam dedim artık uyumuştur. Gene kalktım gene uyandı. Bugün asla yatırmiicam. Ev işleri var ama onu napıcam. Yatırmayı artık hiç gözüm kesmiyor maalesef.

Bende de aynı durum oluyor bazen uyumuyor gündüz gece de saat 3-4 e kadae uyumuyor sonra bir bakıyorum gündüz uyuyuor gece de uyuyor yerini değiştiriyorum bazen yatağında yatırıyorum bazen de salona getirip yanımda kalıyor meme desen zaten az az emer durur omuzlarım eğilmek ten artık bitik bende bir çaresini bulamıyorum böyle devam ediyoruz

Eski mutluluğum kalmadı suratım asık kendimi yükseltmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Şükrediyorum çok şanslıyım ama uyku işi çok canımı sıkıyor. 3 aylık olsun bakalım inşallah gazdır derdi başka bir şey diyemiyorum

Biz gündüz slingle uyutuyorduk ama slingi Antalya’da unutmuşuz. E-bebek’e gittik sling bulamadık, sallanan ana kucağı da denedik ama kızım durmadı onu da almadık, perişanları oynuyoruz dün dışarıda bebek arabasında uyuttum ama yağmur yağıyordu, ben sırılsıklam oldum. 2 saat falan uyudu, eve girince uyandı. Evde de kundakla uyutuyorum ama 40 dk falan uyuyup ağlayarak uyanıyor gece uykuları yine fena değil ama gündüz fenayız

Kızlar, bebeğim uyanık olduğunda sürekli dönmeye çalışıyor ama dönemiyor tam ve sinirleniyor. Sonra da ağlamaya başlıyor. Kucağıma alınca da bana sinirleniyor, ne yapacağımı bilemedim. Uykuları da kötü, gece de sürekli uyanmaya başladı. Sanırım 3. atak haftasına girdik. Var mı yaşayan, önerisi olan

Umarım geçici bir dönemdir. 11 haftalık olmuş. 12.hafta atağı bu şekilde oluyordur belki. 1-2 hafta önce başlayabiliyormuş. Ne yaparsan yap olmuyorsa, geçici olması için dua etmekten başka yol olmuyor sanırım. Dün benim kızım da uyumadı bir türlü. Uyutup ayrılıyorum yanından uyanıyor. En son aldım salona geldim. Muzur muzur gülüyor bir de, nasıl kalktım der gibi. Ağırlaştı artık, kollarım da tutmuyor. Allah yardımcımız olsun.

Evet aynı benimki de uyutmiicam dedim ablasının yanına koydum sanki 10 saat uyumuş nasıl neşeli. Yani bir hastalığı yok demek o iyi bir şey

Evet aynı benimki de uyutmiicam dedim ablasının yanına koydum sanki 10 saat uyumuş nasıl neşeli. Yani bir hastalığı yok demek o iyi bir şey
Evet hasta olmasınlar da. Biz bu kadar yorgun olmasak belki uyumama isteğini anlayacağız ama onların uyuması bizim evde iş yapmamız, dinlenmemiz demek...

Bu ara atak haftaları o sebepten de uyumuyor olabilir. Ben de anca yanına yatıp memeyi verince uyutabiliyorum ki gece saat başı uyandı. Artık buna alıştı ileride nasıl ayıracağım onun yöntemlerini araştırmaya başladım. Benim de yan yatmaktan omurgam yamuldu, sırtüstü döndüğüm an anında uyanıyor. Ne biçim meme sensörü var anlamıyorum.

baltasar galiba bizimkiler aynı gün doğmuşlar. Beklenen tarih 24üydü bizde o günden itibaren sayarak atak dedim bu arada. Bitmesine 4 gün kaldı diyor, beklemedeyiz.

Bizde ki zaten hem rahatsız kusması falan var mideyi hep üşütür ne kadar da sıcak tutsam evde sıcak olmasına rağmen sürekli midededn rahatsız o yüzden durmuyor hemde gazı var bu yüzden rahatım pek yok bende senin gibi 3 aylık olsunda belki düzelir diyorum bakalım sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yok

Son zamanda uykusuzluktan mı bilmem canım çok kahve istiyor. Ama günde 1 tane içiyorum türk kahvesi diil bu arada sütlü. Rahatsız eder mi bebği siz içiyor musunuz yanında 1 çikolata yiyorum o da kafeinmiş

Son zamanda uykusuzluktan mı bilmem canım çok kahve istiyor. Ama günde 1 tane içiyorum türk kahvesi diil bu arada sütlü. Rahatsız eder mi bebği siz içiyor musunuz yanında 1 çikolata yiyorum o da kafeinmiş
Ben içmiyorum çok nadir doktor kafein uyarır demişti ama içen içiyor. Yeni doktorumuz alerjiden bahsederken süt koyma kahvene demişti, demek ki içilebiliyor. Büyüdükçe belki ben de esnerim, kahve tiryakisiydim 1 senedir kahve içmiyorum

Böylr alıştırdık sanırım ozel bisey yapmadim aslibda bebegim ne istiyorsa onu yaptim sadece. Gunduzleri uyurss kucagimda uyuyor, gunduz uyuyunca gece de uyudugu icin bunu goze aldim beb de artik. Gecen 1,5 saat kucskta uyuduktan sonra besigine yatirdim 45 dk uyudu. 2 gece once de besiginde 2 saat uyudu, sok yasadim. Iyice bayilmazlarsa yatirinca uyaniyorlar sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…