2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sezeryan doğum sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Mahvoldum ya...
Önce vitaminlerden sandım ve bıraktım ama sorun devam ediyor. Nerdeyse 3 ay olcak
Canım suyu az içiyor olabilir misin? Beni su çok etkiliyor çünkü. Bir de magnezyum tüket magnezyum diasporal bana hamileliğimde çok iyi gelmişti. Emzirme döneminde de içilebiliyor.

Biz bugün göz doktoruna gittik kırmızı bir ışık ile baktı okadar sorun yok dedi yani böyle olacağını biliyordum ama yine de göstermek istedim

Kizlar bu arada doktor bana kucuk kardes olmasigi icin oyle cok gezmedigimiz icin riski az gorup menenjit asisini 1 yasinda onerdi. Siz ne dusunuyorsunuz?

Kızlar sezeryan doğum sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Mahvoldum ya...
Önce vitaminlerden sandım ve bıraktım ama sorun devam ediyor. Nerdeyse 3 ay olcak
En basta yasadim. En kotu kabizlik deneyimimdi malesef. Emzirdigim icin ictigim su az geliyormus. Onu arttirdim. Ara ogunleri cogslttim 3 ogun yiyemiyorum. Su anda iyi yersem sikayetim olmuyor. Duzenli kayisi, uzum, hurma da yiyorum

En basta yasadim. En kotu kabizlik deneyimimdi malesef. Emzirdigim icin ictigim su az geliyormus. Onu arttirdim. Ara ogunleri cogslttim 3 ogun yiyemiyorum. Su anda iyi yersem sikayetim olmuyor. Duzenli kayisi, uzum, hurma da yiyorum
Ben de kabızım doğumdan beri. Su yetmiyor demek bana da. Çiş bile günde 2 kez falan yapıyorum

Kizlar bu arada doktor bana kucuk kardes olmasigi icin oyle cok gezmedigimiz icin riski az gorup menenjit asisini 1 yasinda onerdi. Siz ne dusunuyorsunuz?
Benim ilk kızımda ilk doz tarihini kaçırdığımız için tek doz yapmıştı 8.ayda. Bu da yeterli olur demişti. O zamanda Aynı şartları taşıdığımızı farkettim şimdi sen yazınca.

Suyu 1 litreye düşürdüm belkide ondandır. Ama gebelik öncesi de bu şekilde su içerdim, hiç böyle bir sorunum yoktu. Haftada bir gidiyorum WC ye çok ağrılı olmaya basladi

Suyu 1 litreye düşürdüm belkide ondandır. Ama gebelik öncesi de bu şekilde su içerdim, hiç böyle bir sorunum yoktu. Haftada bir gidiyorum WC ye çok ağrılı olmaya basladi
Emzirdigimiz icin vucttaki su da gidiyor o yuzdeb eskisi gibi su icmek yeterli gelmiyor. Agrisini tahmin ediyorum malesef:/ bieaz zeytintagi yemek belki iyi gelir

Hep mi kusuyor

Bende de 3 gün çok az az vardı sonrasında kesildi hiç doktora da görünmedim neden böyle az sürdü hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…