- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.681
Günde 1 türk kahvesi içiyorum herhangi bi rahatsızlık yaşamadım bebekteSon zamanda uykusuzluktan mı bilmem canım çok kahve istiyor. Ama günde 1 tane içiyorum türk kahvesi diil bu arada sütlü. Rahatsız eder mi bebği siz içiyor musunuz yanında 1 çikolata yiyorum o da kafeinmiş
5 saat rekorum var hiç yerimden kalkmadım. Ama arada uyanıyor da gazdan. Kucakta diye devam ediyor. Ben de 1 saati geçti şimdi kucakta uyutuyorum. Ya dediğin gibi özellikle kucağa alıştırmadım. O istedi öyle yaptıkDun 3 saat kucagimda uyudu evet kulaga hic mantikli gelmiyor. O sirada dizi izledim o bile iyi geldi ya
2. Aydan sonra geceleri ogrenmeye basladi bebegim. Uykusu cok daha iyi duzenli bebekler var ama yine de gecmise gore daha iyi cok sukur. Onceden zombi gibiydik sabah 3-4-5 e kadarMerhaba herkes ben ekim annesiyim merak ediyorum bebeklerinizin uyku düzeninde düzelmeler oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor 40 ı çıksın diye bekliyorum ama umudum kalmadı
Ben içiyorum, günde 1 bardak. Türk kahvesi veya filtre kahve. Hamileliğimde de içtim. Bir tiryaki olarak miktarı kendi adıma çok düşürdüm ama daha azıyla yapamamSon zamanda uykusuzluktan mı bilmem canım çok kahve istiyor. Ama günde 1 tane içiyorum türk kahvesi diil bu arada sütlü. Rahatsız eder mi bebği siz içiyor musunuz yanında 1 çikolata yiyorum o da kafeinmiş
Ben kafeinsiz kahve içiyorum (Decaffein olarak geçiyor.) 1 tane bile kafeinli kahve içsem kızım etkileniyor.Son zamanda uykusuzluktan mı bilmem canım çok kahve istiyor. Ama günde 1 tane içiyorum türk kahvesi diil bu arada sütlü. Rahatsız eder mi bebği siz içiyor musunuz yanında 1 çikolata yiyorum o da kafeinmiş
Maalesef bende de var çok can sıkıntısı herşeyi de denedimKızlar sezeryan doğum sonrası kabızlık sorunu yaşayan varmı? Mahvoldum ya...
Önce vitaminlerden sandım ve bıraktım ama sorun devam ediyor. Nerdeyse 3 ay olcak
DüzeliyorMerhaba herkes ben ekim annesiyim merak ediyorum bebeklerinizin uyku düzeninde düzelmeler oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor 40 ı çıksın diye bekliyorum ama umudum kalmadı
Bana da hem sağlık ocağında hem de kendi doktorum süt korumaz, 1yıl boyunca regl olmasanda hamile kalırsın o yüzden ilk 1 yıl korunmak önemli dediGeç görmek daha iyiymiş öyle duydum ben benim ananem yaklaşık 3 sene adet olmamış çocuk getirmemiş hiç sonra adet olmuş bir zaman sonra hamile kalmış
Peki geceleri bez değiştiriyor musunuzDüzeliyorbizde düzeldi. İlk 45 gün tuvalete gitsem çığlık kıyamet ağlıyordu kızım, gece gündüz meme ağızda uyuyordu. Şu anda gece 8 sabah 6 uyuyor (2-3 saatte bir uyanıyor ama emip tekrar uyuyor). Gündüz uykuları biraz daha sıkıntılı şu dönem ama onlar da o döneme göre çok daha iyi.
Beni kurtaran 2 mucize sling ve kundak (5S yöntemi) bu arada, bilseydim daha erken başlardım. İkisinde de biraz istikrar gerekiyor. Umarım işe yarar
O zaman ameliyat ile ilgili bir problemmi yaşıyoruz acabaMaalesef bende de var çok can sıkıntısı herşeyi de denedim
aldım vallahi sağa sola doğru sallanıyor sallanmasının 7 kademesi var.bebişi bilmem de ben çok sevdimAhahahAldın demek çok güzel görünüyor sağa sola doğru mu sallanıyor bu yoksa öne arkaya mı . Durumlar nasıl bebiş sevdi mi
M MadameMarieCurieMaalesef bende de var çok can sıkıntısı herşeyi de denedim
ben bir kaç zamandır aynı şeyleri yaşıyorum. her yolu denedim en son şunu yaptım. çatlayana kadar besledim çocuğu. öyleki salldıkça guluk guluk ses geliyordu karnından. sonra omuzumda yatırdım. hiç kalkmadan 1 saat falan. sonra yatağına götürdüm. ısı değişikliği olmasın diye sırtındaki battaniyeyi ona sarıp öyle yatırdım. çok şükür işe yaradı. bir yazmış geçen buraya. uyku uykuyu getirir diye. gece iyi uyuyunca sabah da huzursuz olmadı. yine saatlerce süren bir uykusu olmadı ancak hiç olmazsa uyudu diyebildim.Eski mutluluğum kalmadı suratım asık kendimi yükseltmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Şükrediyorum çok şanslıyım ama uyku işi çok canımı sıkıyor. 3 aylık olsun bakalım inşallah gazdır derdi başka bir şey diyemiyorum
İyi olur inşallah. Ne yaptın sonuçları? Nasıl oldu bebeşş?Çok teşekkür ederimamin inşallah ya bitsin bu hastalıklar.
Az önce e nabızdan baktım bir kaç kan tahlili temiz çıkmamış herhalde
İdrarda az verdik numune geçersiz olmuş
Yarın tekrar verecem idrar
Ya işte bende öyle düşünüyordum ama sabun inanılmaz kudurtuyor. Sen yıkadıkça deli gibi kaşınır. Ben dışarı çıkamazdım elim ırda gezerdim sapık erkekler gibiBende hamilelikte oldu ilk ya ama doktor bana da aynısını dedi devamlı yıkama sabın falan değmesin dedi ama ben değdiriyorum işte ben diğer türlü temizliğine inanmıyorum ya içini değil ama dudak kısımları sabunla yıkayınca mecbur değiyor ya
sevdi sanki çünkü sallandığını farkedince şöyle bir durup havalara baktı sakinledi. ama tabi ağlarken çığlık kıyamet koymadım. müzik de var titreşim de salıncak da. tavsiye ederim. en azından oyalanacak bugün değilse yarın. inşallah rahat ederim canımHayırlı olsunÇok sever inşallah, sen de biraz rahat edersin. Ilk izlenimin nasıl? Sevdi mi?
birden bire iyileşmiyor ancak bir gün düzenliyse diğer gün tamamen düzensiz olabiliyor. bir de dışarı çıkarıyorsanız mümkünse pusetine bir örtü örtün. dışarıyı görmesin insanlar da onu görmesinler.Merhaba herkes ben ekim annesiyim merak ediyorum bebeklerinizin uyku düzeninde düzelmeler oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor 40 ı çıksın diye bekliyorum ama umudum kalmadı
ben bu ay sen gibiyim. 68. günde ilk reglimi oldum. depend ve orkidin kilotlarından kullanıyorum. depend içine ped koydum. hatta depend bitti bebek bezi koydum şaka değil bacaklarımdan sızıyor. ama kontrole geçen hafta gittim doktor herşey normal dediği için kafama takmadım. dışarı çıkacaksan bu kanamayla ped kurtarmaz sıkıntı yaşama ilk üç yopun günlerde depend kullan.Kızlar ben adet ama yok. Öyle bir kanama eskiden az az gelirdi şimdi afedersiniz ped dayanmıyor üstüme başıma bulaşıyo Çeşme gibi akıyo ya normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?