2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hmm bu çok mantıklıymış. Yazdım aklıma

bak link ekledim. sallama fonksiyonu 7 kademe. en son kademesi çok hızlı geldi bana. sallamaya da başlamadığım için henüz 1-2 uygun geldi bize şimdilik. içinde beyaz gürültü doğa sesleri klasik müzik falan var. ben araştıra araştıra buldum işe yarar gibi. inşallah uzun soluklu kullanabilirim. 1 yaşa kadar iyi diyorlar. buraya video atılmıyor atılsa sallama hızını da çeker atardım.

Bisey sorcam dün oğluma 2. Ay aşılarını yaptırdık da hemsire kolunda iz olcak yara kabuk baglicak dokunmayin falan dedi ama dün sadece kaşımış gibi hafif bi kızarıklık vardi oglumun kolunda, bugün o da yok bombos tertemiz duruyor. Böyle olan var mı yoksa illa iz oluyo mu?

O yara 15 gün ile 4 ay içinde oluşuyormuş hemen değil. Ama hiç oluşmaya da bilir. Bizimkiler 1 ay oldu halen iz yok.

Peki geceleri bez değiştiriyor musunuz
Yakın bir zamana kadar değiştiriyordum fakat birkaç gündür kaka yapmadıkça değiştirmiyorum. Artık uykusu açılırsa bir saat yatakta oynuyoruz, eskiden bu kadar uyanık kalmıyordu, o yüzden çok sorun etmiyordum. Ama şu dönem uykusunu açmamak önemli olmaya başladı :)

Kızlar ben bir kaç gündür kızımda korku farkettim öksürük olunca yada aniden telefon çalınca veya bir video izleyince yüksek sesle o an uyumaya yakınsa kalkıyor yada uyanık haldeyse birden sıçrıyor bu aralar TV sesini kısiyorum telefonu sesize alıyorum bazen unutuyorum açtığım zaman çalınca hemen korkuyor ya

Ne kadardı fiyatı bizde beyaz gürültü sesi koymamışlar yaa oyuncağından açıyorum bazen hep melodili ses koymuşlar

Ne kadardı fiyatı bizde beyaz gürültü sesi koymamışlar yaa oyuncağından açıyorum bazen hep melodili ses koymuşlar
Canısı mağaza fiyatı 1800, ben sahibinden.com dan aldım 1000TL. Almadan önce satan kişinin evine gittim ürünü gördüm denedik öyle aldım. beyaz gürültü uygun değil diyorlar ya açmıyorum o yüzden ama müzikler bizim de hep melodi piyano ve klasik müzik ama en güzeli ses çok kısık

Bizimki de bu. Titreşim nasıl açıyorsunuz

Biz de aynı markaya baktık ama Sansa'ymış baktığımız. Biraz da oradaki çalışan yüzünden oldu, hiç yönlendiremedi, sorularımızı cevaplayamadı. En sonunda Sansa'yı çalıştırttık, üzerine koyduk kızımı, hiç sevmedi. Bu çok yavaş, daha hızlı sallanan bir şey yok mu dedik, onlar hızlı gelir falan dedi gitti. Bu arada da bizim bütün aile gereksiz olduğuna ikna oldu İki gündür pusetle yürüyüş yaparak uyutuyorum. Buz gibi havada iki saat geziyoruz, umarım bir şey olmaz. Bir de sanırım atak haftasına girdik, bugün çıldıracaktım
Sevindim senin beğenmene. Ben de biraz daha dayanmayı deniyorum bakalım

Merhaba herkes ben ekim annesiyim merak ediyorum bebeklerinizin uyku düzeninde düzelmeler oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor 40 ı çıksın diye bekliyorum ama umudum kalmadı
Merhabalar. Her çocuğun düzeni farklı tabi ama ben 2 aydan sonra rahatladım biraz daha. Uyku düzeni için sabırla bir rutin oluşturmak gerekiyor bence. Ona rağmen uyumayan bebisler de oluyor tabi. Umudunu kaybetme, gün geçtikçe birbirinize alışıyorsunuz, ne istediğini daha iyi anlıyorsun.

Bize de böyle söylediler ama kızımda iz, kabuk falan olmadı.

Senin adına çok sevindim canım. Kendi kendilerine oyalanacak olması çok çok güzel. Ben evde standart ana dizleri var ya onu kullanıyorum. Şimdilik biraz idare ediyor. Yatma pozisyonunu sevmiyor çünkü, ondan bize bakıyor etrafı seyrediyor idare ediyoruz.
Bugün yeterince uyarana maruz kaldı dışarda, uyutamiyorum. Çok doğru yazdığın bilgi...

Kızlar bugün kalça usg randevumuz vardı. Çok şükür sonucu iyi çıktı. Istemde bulunan doktora düştü sonucu. Muayeneye gittiğimizde memnun kalmadım demiştim. O güne özel bir şeymiş sanırım. Bugün aşırı ilgiliydi. Mama konusunu not düşmüş sanırım, hâlâ verip vermediğimi sordu, vermiyorum artık dedim. Zaten annem ve eşimi ikna edemediğim için o dönem verdiğimi söyledim. Senin bunu söylediğini belli etmeden babasıyla ben konuşayım dedi Eşime seslendi, iceri aldi, kızımın boyu,kilosu hakkında bilgi verdi. Mamaya gerek olmadığını hatta böyle devam edersek diyet bile uygulatabilecegini (burda umarım şaka yapmıştır) söyledi. Eşim hemen, aylardır mama vermiyoruz zaten dedi, Bebeğim 2,5 aylık ve eşim "aylardır " diyor. Artık kendini nasıl hissettiyse. Çıkınca hemen sordu tabi, mama konusunda ne dedin de beni çağırdı diye Alnında kabuklu bir görüntü vardı, epey dökülmüştü. Göz kapağında da cıktı 2 gün önce. Önemli bir şey değil ama yine de dermatolojiye göndereyim krem, şampuan bilgisi verir dedi. O doktor da mustelanin konak şampuanı ve hassas cilt nemlendiricisini önerdi. Ilk 4 ay normalmiş bu döküntüler.

İyi yapmışsın doktora söylemekle şeytan azapta gerek
Maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim
benim kızımın da göz kapağında ve yanaklarında döküntüler var takip edeyim ben de öyleyse Mustela sürüyorum hatta Aslı da yazmıştı mustela sürünce iyileşti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…