- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.721
Hatta ilaç yazdı sadece 3 gün kullan dedi,ama çok gerekli de görmedi. Anne babalar endişe ediyor ama önemli değil dedi. Göz kapağındaki ilerler,gözünün içine sıkıntı olursa diye tedirgindim ben.İyi yapmışsın doktora söylemekle şeytan azapta gerek
Maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim
benim kızımın da göz kapağında ve yanaklarında döküntüler var takip edeyim ben de öyleyse Mustela sürüyorum hatta Aslı da yazmıştı mustela sürünce iyileşti diye
Yaaa süper fiyat valla onun için baya özellikli güle güle kullanınCanısı mağaza fiyatı 1800, ben sahibinden.com dan aldım 1000TL. Almadan önce satan kişinin evine gittim ürünü gördüm denedik öyle aldım. beyaz gürültü uygun değil diyorlar ya açmıyorum o yüzden ama müzikler bizim de hep melodi piyano ve klasik müzik ama en güzeli ses çok kısık
Maşallah çok güzelKızlar bugün kalça usg randevumuz vardı. Çok şükür sonucu iyi çıktı. Istemde bulunan doktora düştü sonucu. Muayeneye gittiğimizde memnun kalmadım demiştim. O güne özel bir şeymiş sanırım. Bugün aşırı ilgiliydi. Mama konusunu not düşmüş sanırım, hâlâ verip vermediğimi sordu, vermiyorum artık dedim. Zaten annem ve eşimi ikna edemediğim için o dönem verdiğimi söyledim. Senin bunu söylediğini belli etmeden babasıyla ben konuşayım dediEşime seslendi, iceri aldi, kızımın boyu,kilosu hakkında bilgi verdi. Mamaya gerek olmadığını hatta böyle devam edersek diyet bile uygulatabilecegini (burda umarım şaka yapmıştır) söyledi. Eşim hemen, aylardır mama vermiyoruz zaten dedi, Bebeğim 2,5 aylık ve eşim "aylardır " diyor. Artık kendini nasıl hissettiyse. Çıkınca hemen sordu tabi, mama konusunda ne dedin de beni çağırdı diye Alnında kabuklu bir görüntü vardı, epey dökülmüştü. Göz kapağında da cıktı 2 gün önce. Önemli bir şey değil ama yine de dermatolojiye göndereyim krem, şampuan bilgisi verir dedi. O doktor da mustelanin konak şampuanı ve hassas cilt nemlendiricisini önerdi. Ilk 4 ay normalmiş bu döküntüler.
Kız sorma ped koydum yatak yorgan battı yatağın koruyucusu bile batmış hepsini yıkadım evde depend yok yakınlardaki alabileceğim yer yok o yüzden ped takıyorum ama devamlı değişiyorum ve dışarı çıkmaya korktum zatensevdi sanki çünkü sallandığını farkedince şöyle bir durup havalara baktı sakinledi. ama tabi ağlarken çığlık kıyamet koymadım. müzik de var titreşim de salıncak da. tavsiye ederim. en azından oyalanacak bugün değilse yarın. inşallah rahat ederim canım
tavsiye ederim linkini bırakıyorum bakmak istersen diye
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı - ebebek
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
birden bire iyileşmiyor ancak bir gün düzenliyse diğer gün tamamen düzensiz olabiliyor. bir de dışarı çıkarıyorsanız mümkünse pusetine bir örtü örtün. dışarıyı görmesin insanlar da onu görmesinler.
Dışarıda çok fazla uyarana maruz kalınca uykusuna yansıyor ve bu sebepten de uyuyamıyorlarmış.
ben bu ay sen gibiyim. 68. günde ilk reglimi oldum. depend ve orkidin kilotlarından kullanıyorum. depend içine ped koydum. hatta depend bitti bebek bezi koydum şaka değil bacaklarımdan sızıyor. ama kontrole geçen hafta gittim doktor herşey normal dediği için kafama takmadım. dışarı çıkacaksan bu kanamayla ped kurtarmaz sıkıntı yaşama ilk üç yopun günlerde depend kullan.
Ay bi de tatlı kaşınıyor dimi. Ama şimdi benimki geçti adet oldum çok parçalı geliyor yaa kan da o biçim zaten valla kan kaybı yaşıcam resmenYa işte bende öyle düşünüyordum ama sabun inanılmaz kudurtuyor. Sen yıkadıkça deli gibi kaşınır. Ben dışarı çıkamazdım elim ırda gezerdim sapık erkekler gibi. Ben hergün duş alıyorum gün içindede akıntım olmuşsa eğer hemen belden aşağı duşa girip ılık suyla iyice yıkıyorum. Birde adı üstünde mantar nemli ortamda yetişir o yüzden kuru tutmaya ve pamuklu çamaşır kullanmaya bak.
Ben de bugün baktım ama konak şampuanı yoktu. Internetten alırım artık. Cildine bir şey sürmüyordum ben. Mustelaya geçiş yapayım bakalım. Iyi gelir inşallah.Maşallah çok güzelben hep mustela şampuan kullandım Konak önleyici olanından değilde normalinden ve çok memnunum hiç konak olmadı . Bir de yine mustelanın losyonunu kullanıyorum yüzüne de sürüyorum döküntüleri yok ediyor
Ya yüzünde özelikle ağız çevresinde çene kısımlarında döküntü var kırmızı kırmızı. Ama mamadan oluyor ben mama veriyorum akıtıyo haliyle ağız mendiliyle siliyorum tahriş işte bende mecbur sürüyorumBen de bugün baktım ama konak şampuanı yoktu. Internetten alırım artık. Cildine bir şey sürmüyordum ben. Mustelaya geçiş yapayım bakalım. Iyi gelir inşallah.
Sağol canımYaaa süper fiyat valla onun için baya özellikli güle güle kullanınBeyaz gürültü neden uygun değil acaba ben hep açıyorum ya
Allah korusun iyi düşün iyi olsunHatta ilaç yazdı sadece 3 gün kullan dedi,ama çok gerekli de görmedi. Anne babalar endişe ediyor ama önemli değil dedi. Göz kapağındaki ilerler,gözünün içine sıkıntı olursa diye tedirgindim ben.
Bizimkinde de hiç iz yoktu kızarıklık bile yoktu aşı tutmadı diye korktum internetten baktım en az 15 gün en fazla 40 gün sonra çıkıyormuş aşının izi 20 gün sonra kırmızı benek oluştu bakalım henüz sulanma kabuklanma yokBisey sorcam dün oğluma 2. Ay aşılarını yaptırdık da hemsire kolunda iz olcak yara kabuk baglicak dokunmayin falan dedi ama dün sadece kaşımış gibi hafif bi kızarıklık vardi oglumun kolunda, bugün o da yok bombos tertemiz duruyor. Böyle olan var mı yoksa illa iz oluyo mu?
Korku değil ki o seslere duyarlı benim bebeğim de aynısı en ufak seste uyanıyor dikkat ediyorum bu yüzden öksürürken hapşırırken kolumuzla kapatıyoruz ses çıkmasın diye telefonum hep kısıkta TV nin sesi hep belli bir ayarda yanında bir şey yiyip içmeye bile dikkat ediyorum şapırtıdan kıtırtıdan bile uyanıyorKızlar ben bir kaç gündür kızımda korku farkettim öksürük olunca yada aniden telefon çalınca veya bir video izleyince yüksek sesle o an uyumaya yakınsa kalkıyor yada uyanık haldeyse birden sıçrıyor bu aralar TV sesini kısiyorum telefonu sesize alıyorum bazen unutuyorum açtığım zaman çalınca hemen korkuyor ya
Ayy bende öyleyim sürekli dikkat ediyorum her ses çıktığında kızıma bakıyorum bana da korkuyormuş gibi geldi demekki seslere artık fazlasıyla duyarlı olmuş o yüzden durmuyor hanımefendiKorku değil ki o seslere duyarlı benim bebeğim de aynısı en ufak seste uyanıyor dikkat ediyorum bu yüzden öksürürken hapşırırken kolumuzla kapatıyoruz ses çıkmasın diye telefonum hep kısıkta TV nin sesi hep belli bir ayarda yanında bir şey yiyip içmeye bile dikkat ediyorum şapırtıdan kıtırtıdan bile uyanıyor
Güle güle kullanın sağlıkla mutlulukla inşallahaldım vallahi sağa sola doğru sallanıyor sallanmasının 7 kademesi var.bebişi bilmem de ben çok sevdimo da sevdi sanırım en azından sallanması hoşuna gidiyor
Şuna bak minnoşa maşallah sağlıkla kullanınBiz de hamak aldık ayakta sallamaktan kurtuldum bebeğim de sevdi tavsiye ederim Botti bebek mağazasından 280 liraya aldık hem çok kibar hafif kolayca istediğimiz yere taşıyoruz hem de içi büyük uzun süre kulanırız içinde kendi sünger yatağı var ama ekstradan alt açma süngerim vardı onu da serdim sallarken de hiç ses yapmıyor benim kuzucuk en ufak sesten etkileniyor
Maşallah güle güle kullanın bizde aldık içine sünger koyma fikri iyi olmuş bende deneyeyim bi kere koyduk bebeği durdu biraz içinde uyutmayı nasıl yapıyorsunuz uykusu gelince hamağa mı koyuyorsunuz?Biz de hamak aldık ayakta sallamaktan kurtuldum bebeğim de sevdi tavsiye ederim Botti bebek mağazasından 280 liraya aldık hem çok kibar hafif kolayca istediğimiz yere taşıyoruz hem de içi büyük uzun süre kulanırız içinde kendi sünger yatağı var ama ekstradan alt açma süngerim vardı onu da serdim sallarken de hiç ses yapmıyor benim kuzucuk en ufak sesten etkileniyor
Bakma bakma sonunu düşünen kahraman olamazAy kizlar Eylul 2020 annelerinin son mesajlarına baktım, dertler derya
Merak ettim, ben de bakıcamAy kizlar Eylul 2020 annelerinin son mesajlarına baktım, dertler derya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?