2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hatta ilaç yazdı sadece 3 gün kullan dedi,ama çok gerekli de görmedi. Anne babalar endişe ediyor ama önemli değil dedi. Göz kapağındaki ilerler,gözünün içine sıkıntı olursa diye tedirgindim ben.

Yaaa süper fiyat valla onun için baya özellikli güle güle kullanın Beyaz gürültü neden uygun değil acaba ben hep açıyorum ya

Maşallah çok güzel ben hep mustela şampuan kullandım Konak önleyici olanından değilde normalinden ve çok memnunum hiç konak olmadı . Bir de yine mustelanın losyonunu kullanıyorum yüzüne de sürüyorum döküntüleri yok ediyor

Kız sorma ped koydum yatak yorgan battı yatağın koruyucusu bile batmış hepsini yıkadım evde depend yok yakınlardaki alabileceğim yer yok o yüzden ped takıyorum ama devamlı değişiyorum ve dışarı çıkmaya korktum zaten

Ay bi de tatlı kaşınıyor dimi. Ama şimdi benimki geçti adet oldum çok parçalı geliyor yaa kan da o biçim zaten valla kan kaybı yaşıcam resmen

Ben de bugün baktım ama konak şampuanı yoktu. Internetten alırım artık. Cildine bir şey sürmüyordum ben. Mustelaya geçiş yapayım bakalım. Iyi gelir inşallah.

Ben de bugün baktım ama konak şampuanı yoktu. Internetten alırım artık. Cildine bir şey sürmüyordum ben. Mustelaya geçiş yapayım bakalım. Iyi gelir inşallah.
Ya yüzünde özelikle ağız çevresinde çene kısımlarında döküntü var kırmızı kırmızı. Ama mamadan oluyor ben mama veriyorum akıtıyo haliyle ağız mendiliyle siliyorum tahriş işte bende mecbur sürüyorum

Yaaa süper fiyat valla onun için baya özellikli güle güle kullanın Beyaz gürültü neden uygun değil acaba ben hep açıyorum ya
Sağol canım Ben de burada okuduklarımdan öğrendim b gürültünün iyi olmadığını hatta bir kaç kişi yazmıştı beyaz gürültü kullanmıyoruz diye

Bizimkinde de hiç iz yoktu kızarıklık bile yoktu aşı tutmadı diye korktum internetten baktım en az 15 gün en fazla 40 gün sonra çıkıyormuş aşının izi 20 gün sonra kırmızı benek oluştu bakalım henüz sulanma kabuklanma yok

Biz de hamak aldık ayakta sallamaktan kurtuldum bebeğim de sevdi tavsiye ederim Botti bebek mağazasından 280 liraya aldık hem çok kibar hafif kolayca istediğimiz yere taşıyoruz hem de içi büyük uzun süre kulanırız içinde kendi sünger yatağı var ama ekstradan alt açma süngerim vardı onu da serdim sallarken de hiç ses yapmıyor benim kuzucuk en ufak sesten etkileniyor

Eklentiler

• IMG_20211125_230044.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 75
Korku değil ki o seslere duyarlı benim bebeğim de aynısı en ufak seste uyanıyor dikkat ediyorum bu yüzden öksürürken hapşırırken kolumuzla kapatıyoruz ses çıkmasın diye telefonum hep kısıkta TV nin sesi hep belli bir ayarda yanında bir şey yiyip içmeye bile dikkat ediyorum şapırtıdan kıtırtıdan bile uyanıyor

Son düzenleme:
Ayy bende öyleyim sürekli dikkat ediyorum her ses çıktığında kızıma bakıyorum bana da korkuyormuş gibi geldi demekki seslere artık fazlasıyla duyarlı olmuş o yüzden durmuyor hanımefendi

Şuna bak minnoşa maşallah sağlıkla kullanın

Maşallah güle güle kullanın bizde aldık içine sünger koyma fikri iyi olmuş bende deneyeyim bi kere koyduk bebeği durdu biraz içinde uyutmayı nasıl yapıyorsunuz uykusu gelince hamağa mı koyuyorsunuz?

Kızlar bu ikinci ay aşilarından sonra bebegi ishal olan var mı ya? Aşının yapıldığı gün yoktu ama sonraki gün ve bu gece sık sık az az kaka yapmaya başladı oglum. Calpol yada aşılar buna sebep olmus olabilir mi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…