2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Güzel güzel uyusun prenses

Benim kızımda sürekli ishal var nedenini bilmiyorum tahlil verildi bunun için sonuçlar için pazartesi günü gidecem ama doğduğundan beri sık sık ishal oluyor

Kızlar biz dün fitil vermiştik bebeğe kabız olduğu için normalde anne sütü alıyordu bir kaç gündür ağlayınca aç sanıp mama vermiştik ve bu mamayı kestik sonrasinda düzelir mi acaba kakasını yapması fitil kullandıktan sonraki kaka ne zaman gelir. Yediklerimde de sebzeyi arttirdik ispanak kabak pirasa vs.

Kızlar doğumdan sonra âdet oldunuz mu 40 im bittiğinde kanamam bittiğinde benim aradan işte 20 gün geçti 2 gün önce adet oldum diye düşündüm ama çok az geliyor bi gün geliyor bi gün gelmiyor ben şimdi adet mi oldum yada böyle yaşayan var mı

Benim kızımda sürekli ishal var nedenini bilmiyorum tahlil verildi bunun için sonuçlar için pazartesi günü gidecem ama doğduğundan beri sık sık ishal oluyor
Benimde 2 kez oldu üşüttük sandım. Çok sıcağa alışmasın derken hasta ettim diye düşündüm ama sonra gaz damlasından şüphe ettim damlayı kestim. Hâlâ emin değilim neden oldu ama çok şükür şuan yok. Inşallah sizinde geçer aklınızda olsum belki yediğinden ya da damladan olabilir. Ishal beraberinde pişiği de getiriyor o çok üzüyor beni

Benimde öyle 45.gün oldu 3 gün sürdü bitti. 2 hafta geçti tekrar oldum ama çok az oluyor normal diye düşünüyorum vücut adapte olmaya çalışıyor bence.

Ben hâlâ olmadım

Şuan sab simplex kullanıyorum damladan olabilir mi acaba ya
Yediklerime de dikkat edeyim bakalım bundan mi kaynaklanıyor

Şuan sab simplex kullanıyorum damladan olabilir mi acaba ya
Yediklerime de dikkat edeyim bakalım bundan mi kaynaklanıyor
Ben neredeyse ac geziyorum gaz yapan ne varsa yemiyorum biraz beslenmeli ihmal ettim aslında ona dikkat etmemiz gerek. Bende nurse harveys almıştım ondan şüphelendim biraz araştırdım ishal olan olmuş ama emin olamıyorum üşütmüş de olabilirim o arada.

Kaçıncı günde fitil verdiniz? Biz 5. Günde verdik geçen hafta. Ondan beri 3 günde bir kendiliğinden yapıyor. Bizimki muhtemelen demir takviyesi sebebiyle ama doktor normal karşıladı durumu.

Kaçıncı günde fitil verdiniz? Biz 5. Günde verdik geçen hafta. Ondan beri 3 günde bir kendiliğinden yapıyor. Bizimki muhtemelen demir takviyesi sebebiyle ama doktor normal karşıladı durumu.
Bizde de demir takviyesi var ama ben takviyeleri mama ile verdim o mamanin markasi degisince mi oldu bilmiyorum gunu tam sayamadim ama 4 ya da 5

Maşallah güle güle kullanın bizde aldık içine sünger koyma fikri iyi olmuş bende deneyeyim bi kere koyduk bebeği durdu biraz içinde uyutmayı nasıl yapıyorsunuz uykusu gelince hamağa mı koyuyorsunuz?
Evet canım gündüz uykularını hamakda uyuyor gece anne yanı beşikte uyuyor bir iki saat oyun oynuyoruz kitap bakıyoruz kucakta evi geziyoruz iyice yorulup uykusu gelince hamakta sallıyorum çok çabuk uykuya geçiyor ayağımda sallarken yarım saat bir saat sürerdi bazen uykuya geçmesi bugün hamağa koyduğumda biraz mızıkladı ama hadi kuzum uyu eee eee deyince direnmedi bir de uyku arkadaşını astım başucunda onun melodisiyle 5 dakika salladım gözü kapandı hemen

Nurse harveysin icinde damlalik var mi sizinde kac nasil veriyorsunuz doz olarak

Gazla ilgili bebeğin anneye mi, babaya mı çektiği önemliymiş. Mesela mercimek sana gaz yapıyor ama eşine yapmıyor diyelim. Bebeğin de eşine çekti gaz yönünden. Sen mercimek yesen de bebeginde gaz problem olmazmış. Tabi bunu öğrenmek için denemek lazım. Ilk zamanlar zordu ama artık yavaş yavaş kendileri gaz çıkarmaya alışıyorlar. Beslenmeni ihmal etme bence. Azar azar da olsa tüket, hem bebiş de alışmış olur. Senin de kendine dikkat etmen gerek çünkü annesi

Nurse harveysin icinde damlalik var mi sizinde kac nasil veriyorsunuz doz olarak
Evet damlalık var 20 damla diyor ama bana fazla geldi diye başlarda 5 sonra 10 verdim baktım sorun olmuyor 15 vermiştim. Ishal olayından sonra şüphe ettim bıraktım şimdi arada 5 damla veriyorum. Emzigine damlatiyorum ben parca parca veriyorum üst üste.

Bunu hiç bilmiyordum ya. Mesela ben bulgura bayılırım eşime yapıyorum ben uzaktan bakıyorum benim bebeğim hep kendi kendine gaz çıkarıyor ben emzirdikten sonra üstten çıkarıyorum o alttan aslında soylemicem anlatmicam diyorum maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor diye ama bak yazdim yine bu zamana kadar hiç gaz krizine girmedi desem yeridir çok çok nadir oldu sadece basit mızmızlanıyor gazı olunca. Ben yavaş yavaş deneyeyim o zaman ya bunu duydum ilaç gibi geldi valla çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…