- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.761
Benim arkadaşım 9 ay âdet görmedi o da bi değişikBen hâlâ olmadım
Canım ben de tülin bulur un paylaşımında görmüştüm. Maaşallah canım, hiç gaz problemi olmasın inşallah. Kendi kendine pırt pırt halletsin.Bunu hiç bilmiyordum ya. Mesela ben bulgura bayılırım eşime yapıyorum ben uzaktan bakıyorumbenim bebeğim hep kendi kendine gaz çıkarıyor ben emzirdikten sonra üstten çıkarıyorum o alttan aslında soylemicem anlatmicam diyorum maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor diye ama bak yazdim yine bu zamana kadar hiç gaz krizine girmedi desem yeridir çok çok nadir oldu sadece basit mızmızlanıyor gazı olunca. Ben yavaş yavaş deneyeyim o zaman ya bunu duydum ilaç gibi geldi valla çok teşekkür ederim
Olabiliyor ama, benim çevremde dogumdan sonra hemen adet gören kimse yok. Burda adet görenlere şaşırıyorum ben de, ne çabuk diyeBenim arkadaşım 9 ay âdet görmedi o da bi değişik
Bende alışsın istiyorum sonuçta ne kadar emicek bilmiyorum e ozamana kadar böyle aç mı gezeyimCanım ben de tülin bulur un paylaşımında görmüştüm. Maaşallah canım, hiç gaz problemi olmasın inşallah. Kendi kendine pırt pırt halletsin.Ben arkadaşlarımın tecrübelerine de çok önem veriyorum. Ilk çocukta gaz olacak diye korkup, gazyapan hiçbir şey yemeyip ikinci üçüncü çocukta salmış mesela. Gaz konusunda ilk çocuğu hep sıkıntı yaşamış. Ilk günler bebek alışma sürecinde, biz tecrübesiziz ama büyüdükçe ufak ufak başlamak lazım diye düşünüyorum. Bulguru sürekli yiyorum ben, hatta bir kez kuru fasulye bile yedim Ama pişman oldum tabi Mercimekle de birkaç alıştırma yaptım.
Ye bulguru, iç kimyonuBende alışsın istiyorum sonuçta ne kadar emicek bilmiyorum e ozamana kadar böyle aç mı gezeyimbir de her şeyin farklı bir vitamini var mahrum kalmasın bazen çok dikkat etmek de iyi değil gibi geliyor bana da
Bende şöyle 6 ay falan olmaz diyordum ama 5 gün dayandım 2 hafta da 2. Kez oluyor bir deOlabiliyor ama, benim çevremde dogumdan sonra hemen adet gören kimse yok. Burda adet görenlere şaşırıyorum ben de, ne çabuk diye
Hızlı başlamışsınBende şöyle 6 ay falan olmaz diyordum ama 5 gün dayandım 2 hafta da 2. Kez oluyor bir de
Ben de tereyağ diyeti yapıyorum tüm pasta börekler br anda hayatımdan çıktı resmenBende alışsın istiyorum sonuçta ne kadar emicek bilmiyorum e ozamana kadar böyle aç mı gezeyimbir de her şeyin farklı bir vitamini var mahrum kalmasın bazen çok dikkat etmek de iyi değil gibi geliyor bana da
Çok şükür onları yiyoruz yoksa ne yiyeceğizBen de tereyağ diyeti yapıyorum tüm pasta börekler br anda hayatımdan çıktı resmentani şülür peynir, yoğurt yiyebiliyorumz. Bulgur da hiç yemiyorum korkudan
Demek sende katıldın aramızaUkaderU Atomiks aldım ben de salıncak
Atomiks , bahsettiğin Joie Serina aldım, ikinci el. Ama bugün pek hoşlanmadı minik. Gerçi akşam saatlerinde genel bir huysuzluğu var, bir de sabah görmek lazım. Umarım hoşuna gider, yoksa yine tüm eziyetlere devam.
Bir taktiğiniz var mı? Yoksa öyle bırakıyorsunuz ve duruyor mu
UkaderU Atomiks aldım ben de salıncak
Atomiks , bahsettiğin Joie Serina aldım, ikinci el. Ama bugün pek hoşlanmadı minik. Gerçi akşam saatlerinde genel bir huysuzluğu var, bir de sabah görmek lazım. Umarım hoşuna gider, yoksa yine tüm eziyetlere devam.
Bir taktiğiniz var mı? Yoksa öyle bırakıyorsunuz ve duruyor mu
Damla mahvetti bizi iyi ki sizde farketmişsiniz. Çünkü doktora sorsan yapmaz der ama yapıyor. Sonra kendi doktoruma gittiğimde damla her bebekte iyi tepki vermez dedi. Bizimki kötü tepenlerdenBen neredeyse ac geziyorum gaz yapan ne varsa yemiyorum biraz beslenmeli ihmal ettim aslında ona dikkat etmemiz gerek. Bende nurse harveys almıştım ondan şüphelendim biraz araştırdım ishal olan olmuş ama emin olamıyorum üşütmüş de olabilirim o arada.
Aynen öyle her sey de iyi gelmiyor. Ben arada bir 5 damla falan veriyorum eğer çok zorlanıyorsa. Bugün biraz fazla verdim ama içim içimi yiyor inşallah ters tepmez. Size de çok geçmiş olsun dikkat etmemiz lazımD
Damla mahvetti bizi iyi ki sizde farketmişsiniz. Çünkü doktora sorsan yapmaz der ama yapıyor. Sonra kendi doktoruma gittiğimde damla her bebekte iyi tepki vermez dedi. Bizimki kötü tepenlerden
Teşekkür ederizDemek sende katıldın aramızahayırlı olsun güle güle kullansın minik çok sevsin inşallah ya bazen durmuyor bizimkide daha çok sabah 7 de kalkıyorum saat 10 a kadar öyle bez mama gaz tekrar uyutma çabalarıyla saati 10 falan yapıyoruz o zaman koyunca duruyor daha çok bi dene bakalım sende
Sen deyince bir bakayım dedim ben de ikinci ele, çok mantıklı. 750 liraya aldık. Sevmese de içim gitmez artık verdiğim parayahayırlı olsun cnm Ben de ikinci el aldım.
İlk önce bir kaç tur Bindirdim. bi salladım,bi titrettim, bi kaldırdım,bi yatırdım ve gittikçe üstünde kaldığı süreyi uzattım. Kriz anlarında yani ağlarken huysuzluk Halinde koymadım ama normalken koydum kemerini bağladım içeri işimi yapmaya girdim çok şükür durdu çok uzatmadım ben de işlerimi 10-15 dk kadar arada da kapıdan bakıp seslendim. Üstünde 10 dakika kadar uyudu hatta. Zamanla alışacağını da düşünüyorum. O üstünde ki salama bez oyuncaklara yarın siyah beyaz kartlarını mandallamak aklıma geldi şimdi. Pes etmek yok
Aklında olsun tokken titreşimi çok açma kusmasını tetiklemesin tecrübeyle sabitTeşekkür ederizsabah bi 25 dk falan uyudu üstünde ama uykusunu alamadan uyandı. Umutluyum
Sen deyince bir bakayım dedim ben de ikinci ele, çok mantıklı. 750 liraya aldık. Sevmese de içim gitmez artık verdiğim paraya
Titreşim seveceğini düşünüyorum özellikle ama çalıştıramadım onu henüz, pil alacağız bugün. Bence de alışacak gibi, bebek arabasına da zamanla alıştı, şimdi 2-3 saat uyuyor.
Siyah beyaz kartlae mantıklıymış, kendi oyuncaklarına bakmıyor bile. Ben de lastikle çıngırağını takayım diye düşünmüştüm, tutup çekebilir, sonra yine gelir yerine.
Pes etmek yok
Brn de denicem bugün pil alayım daAklında olsun tokken titreşimi çok açma kusmasını tetiklemesin tecrübeyle sabit
kiraz çekirdeği damladan daha iyi geldi bize. Sıcak tuttummu sorun olmazAynen öyle her sey de iyi gelmiyor. Ben arada bir 5 damla falan veriyorum eğer çok zorlanıyorsa. Bugün biraz fazla verdim ama içim içimi yiyor inşallah ters tepmez. Size de çok geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım
Bende deneyeceğim en kısa zamandakiraz çekirdeği damladan daha iyi geldi bize. Sıcak tuttummu sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?