- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.781
Memede uyuyor ve yerine bırakınca cok uyaniyor bu aralar gündüz. Derin uykuya geciside zor oluyor seslerden etkileniyor sanki.Benim gibi işlerini yetiştiremeyen var mı? Yemek bile yapamaz oldum.Çocuk çok ilgi ister oldu tamam hep istiyorlar da ama elim kolum bağlı Tvnin önünde uçuşan tozları izliyorum resmen. Kalkıp silemiyorum memede çocuk uyuyor daha kahvaltı yapamadım.eşim de nezleyim çocuğa bulaşmasın dedi içerde film izlemeye girdi.maskeyle tanıştırdım kendisini ama pek ilgisini çekmedi
Ben de öyleyim sabah uyandığında 1 saat çok keyifli oluyor anakucapında sallanıyor o sırada çamaşır bulaşık ortalık toplama tamam. Uyutmanın yöntemini de yanında yatmakla buldum. Bütün gün yatıyorumBenim gibi işlerini yetiştiremeyen var mı? Yemek bile yapamaz oldum.Çocuk çok ilgi ister oldu tamam hep istiyorlar da ama elim kolum bağlı Tvnin önünde uçuşan tozları izliyorum resmen. Kalkıp silemiyorum memede çocuk uyuyor daha kahvaltı yapamadım.eşim de nezleyim çocuğa bulaşmasın dedi içerde film izlemeye girdi.maskeyle tanıştırdım kendisini ama pek ilgisini çekmedi
Evet bu aralar derin uyuyamıyor benimki de.ama yeni böyle oldu önceleri daha iyiydiMemede uyuyor ve yerine bırakınca cok uyaniyor bu aralar gündüz. Derin uykuya geciside zor oluyor seslerden etkileniyor sanki.
İlk zamanlar ve hatta son 15 güne kadar gayet iyi gidiyordu. Elektrikli süpürge bozuldu 10 gündür zaten süpürge yapamadım üstüne bebeğin de şu sıralar az uyuyacağı tutuyor yoksa 7 kalkıp kahvaltı bile hazırlıyordum. Şimdi baya baya salmış durumdayızBen de öyleyim sabah uyandığında 1 saat çok keyifli oluyor anakucapında sallanıyor o sırada çamaşır bulaşık ortalık toplama tamam. Uyutmanın yöntemini de yanında yatmakla buldum. Bütün gün yatıyorumama en azından çocuk uykusunu alıyor. Robot aldık süpürge işini de o yapıyor. Yemek işini valla çözmüş diilim. Dışardan yemeği seviyoruz ama ev yemeği de eşim geldiğinde yapıcam artık. Kahvaltı işini şöyle çözdüm. Eşim gelince yarım saat uyanıkken kucağına veriyorum kendime hamur işi bir şey yapıp masaya koyuyorum. Ertesi gün ordan alıp yemek kolay oluyor. Yoksa asla bir şey çıkarıp da yiyemem. Bu hafta hep böyle geçti. Bugün ama ilk kez tuvalete gittim o uyurken hızlıca anlamadan geri gelip yattım yanına anlamadı
Yüzüstü yatırınca iyi oldu şimdi o zaman daha derin uyudu gündüz için. 1.5 2 saatlik uyanıklık suresini kaçırmamak lazım demişti bir arkadaş çok haklı. Evet benim de yeni böyle oldu.Evet bu aralar derin uyuyamıyor benimki de.ama yeni böyle oldu önceleri daha iyiydi
Ben asla yetistiremiyorum. Gündüz uykusu çok az, 1 kere yarım saat 40 dk civarı uyuyor o arada cok basit bir yemek veya corba anca yapıyorum. Kahvaltı esnasında uyuyor olursa hızlı hızlı yeyip kalkiyorum (sadece yumurta kırıp yemeye vakit oluyor). Çoğu zaman yanımda pusette duruyor ama mızmız halde olduğu icin yine mideme oturacak sekilde hızla yeyip kalkiyorum. Sonra meme-alt degistirme-uyutmaya çalışma kısır döngüsü icinde tuvalete bile gidemiyorum.Benim gibi işlerini yetiştiremeyen var mı? Yemek bile yapamaz oldum.Çocuk çok ilgi ister oldu tamam hep istiyorlar da ama elim kolum bağlı Tvnin önünde uçuşan tozları izliyorum resmen. Kalkıp silemiyorum memede çocuk uyuyor daha kahvaltı yapamadım.eşim de nezleyim çocuğa bulaşmasın dedi içerde film izlemeye girdi.maskeyle tanıştırdım kendisini ama pek ilgisini çekmedi
Son 10 güne kadar ben de yapardım ama bebek uyumayınca mümkün diil. Olsun sağlık olsun. Senin gene yanında annen var o iyi bir şey.Ben asla yetistiremiyorum. Gündüz uykusu çok az, 1 kere yarım saat 40 dk civarı uyuyor o arada cok basit bir yemek veya corba anca yapıyorum. Kahvaltı esnasında uyuyor olursa hızlı hızlı yeyip kalkiyorum (sadece yumurta kırıp yemeye vakit oluyor). Çoğu zaman yanımda pusette duruyor ama mızmız halde olduğu icin yine mideme oturacak sekilde hızla yeyip kalkiyorum. Sonra meme-alt degistirme-uyutmaya çalışma kısır döngüsü icinde tuvalete bile gidemiyorum.
Dün akşam sadece caya gelicez bebek görmeye diye bi misafir geldi ama ev berbatti, eşim iş dönüşü annemi alıp geldi hem ikram getirdi annem hem o bebegi tutarken biz evi falan toparladık koştur koştur. Hicbirseyi halledemiyorum diye kendime kızıyorum, herkes beceriyor hallediyor bebeğini uyutup her işini halledip bide "anne kahvesi" diye foto paylaşıyor diye düşünüp kendime sinir oluyorum..
Onlar hep yalan kuzumBen asla yetistiremiyorum. Gündüz uykusu çok az, 1 kere yarım saat 40 dk civarı uyuyor o arada cok basit bir yemek veya corba anca yapıyorum. Kahvaltı esnasında uyuyor olursa hızlı hızlı yeyip kalkiyorum (sadece yumurta kırıp yemeye vakit oluyor). Çoğu zaman yanımda pusette duruyor ama mızmız halde olduğu icin yine mideme oturacak sekilde hızla yeyip kalkiyorum. Sonra meme-alt degistirme-uyutmaya çalışma kısır döngüsü icinde tuvalete bile gidemiyorum.
Dün akşam sadece caya gelicez bebek görmeye diye bi misafir geldi ama ev berbatti, eşim iş dönüşü annemi alıp geldi hem ikram getirdi annem hem o bebegi tutarken biz evi falan toparladık koştur koştur. Hicbirseyi halledemiyorum diye kendime kızıyorum, herkes beceriyor hallediyor bebeğini uyutup her işini halledip bide "anne kahvesi" diye foto paylaşıyor diye düşünüp kendime sinir oluyorum..
Yok canım biliyorum kimisi de sırf gösteriş olsun diye ben en iyisiyim hepsini yapıyorum imaji çizmek için içemediği kahveleri paylaşıyor. Benim bi kuzenim var, annesi anlatıyor cocuklara bi corba bile yapmiyo hergun dışardan pide getirtiyo elinden tel düşmüyor diye ama kızın Instagram hesabı bi ara instamom olma yolundaydı, içini biz biliyorduk. Bunun gibi çok kişi vardir da biz arka planını bilemiyoruz tabi, bir anlık sinirim bozuluyor sonra aklıma kuzenim gelince rahatlıyorumOnlar hep yalan kuzumtabi istisnalar vardır bebeği sakın uslu duran uyumadığında bile sakince bekleyen bebekler var ama istisna onların anneleri işte o kahve içenler senden kaynaklı değil yani kuzucuklar çok ilgi istiyor ondan kendini suçlama aksine motive etmeye çalış ki enerjin düşmesin
Evet cok şükür annem ablam yemek konusunda destek oluyor bide sık sık onlara gidip dinleniyoruz büyük nimet aynı şehirde olmak ama gelen misafir benim berbat evime gelmek isteyince bı telaş sarıyor beniSon 10 güne kadar ben de yapardım ama bebek uyumayınca mümkün diil. Olsun sağlık olsun. Senin gene yanında annen var o iyi bir şey.
Yok yavrum ne kahvesi büyük kızla tv önündeki toza isim yazmaca oynicaz az kaldıBen asla yetistiremiyorum. Gündüz uykusu çok az, 1 kere yarım saat 40 dk civarı uyuyor o arada cok basit bir yemek veya corba anca yapıyorum. Kahvaltı esnasında uyuyor olursa hızlı hızlı yeyip kalkiyorum (sadece yumurta kırıp yemeye vakit oluyor). Çoğu zaman yanımda pusette duruyor ama mızmız halde olduğu icin yine mideme oturacak sekilde hızla yeyip kalkiyorum. Sonra meme-alt degistirme-uyutmaya çalışma kısır döngüsü icinde tuvalete bile gidemiyorum. Dün akşam sadece caya gelicez bebek görmeye diye bi misafir geldi ama ev berbatti, eşim iş dönüşü annemi alıp geldi hem ikram getirdi annem hem o bebegi tutarken biz evi falan toparladık koştur koştur. Hicbirseyi halledemiyorum diye kendime kızıyorum, herkes beceriyor hallediyor bebeğini uyutup her işini halledip bide "anne kahvesi" diye foto paylaşıyor diye düşünüp kendime sinir oluyorum
O aralığı nasıl anlayacağız ki? Ben hep kaçırıyorum demek kiYüzüstü yatırınca iyi oldu şimdi o zaman daha derin uyudu gündüz için. 1.5 2 saatlik uyanıklık suresini kaçırmamak lazım demişti bir arkadaş çok haklı. Evet benim de yeni böyle oldu.
Ah bu babalar ve bahaneleri... Benim evi şey götürüyor iki gündür. Her yer her yerde. Benim eşim de belinin agrimasini bahane ediyor genelde, kızımız ağırmış kucakta uzun süre -5dk falan- tutamiyormus.Benim gibi işlerini yetiştiremeyen var mı? Yemek bile yapamaz oldum.Çocuk çok ilgi ister oldu tamam hep istiyorlar da ama elim kolum bağlı Tvnin önünde uçuşan tozları izliyorum resmen. Kalkıp silemiyorum memede çocuk uyuyor daha kahvaltı yapamadım.eşim de nezleyim çocuğa bulaşmasın dedi içerde film izlemeye girdi.maskeyle tanıştırdım kendisini ama pek ilgisini çekmedi
Yalan bacım yalan... Kim içmiş sıcak anne kahvesini. Benim evin şu an halini biri görse evime kimse yemeğe çaya gelmezBen asla yetistiremiyorum. Gündüz uykusu çok az, 1 kere yarım saat 40 dk civarı uyuyor o arada cok basit bir yemek veya corba anca yapıyorum. Kahvaltı esnasında uyuyor olursa hızlı hızlı yeyip kalkiyorum (sadece yumurta kırıp yemeye vakit oluyor). Çoğu zaman yanımda pusette duruyor ama mızmız halde olduğu icin yine mideme oturacak sekilde hızla yeyip kalkiyorum. Sonra meme-alt degistirme-uyutmaya çalışma kısır döngüsü icinde tuvalete bile gidemiyorum.
Ay aynen biz de kedi var bebek geliyor daha sık temizlik yaparız demiştik ama tam tersi oldu valla benim eşim de kendine ek bi iş çıkardı her haftasonu onla uğraşıyo bizi anneme getiriyo laf etmeyim yalnız kalıp diye ama evi pislik götürüyor napcaksak..Yalan bacım yalan... Kim içmiş sıcak anne kahvesini. Benim evin şu an halini biri görse evime kimse yemeğe çaya gelmezEşim özelde çalışıyordu 2 gün izni vardı. Bir nebze birlikte yapıyorduk. Şimdi kendi işini kurdu. 7 gün sabah 9 akşam 8 evde yok adam. Evde kedi olmasına rağmen haftada 1 supurebiliyorum evi. 4 günde 1 ancak duşa giriyorum. Hiç kendine yüklenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?