2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doğum yaptık adamların işi arttı. Ev kutu gibi ama yine de vakit bulamıyorum ben. Biz de aynı kediden dolayı çocuk doğunca daha çok yaparız temizlik diyorduk ama tam tersi oldu. Gündüz uyusa biraz hızlıca yapılır da, kuş uykusu gibi kızımın gündüz uykusu.

Cnm hangi rota ve menenjit aşılarını vuruldunuz? Kaç doz olacak.?

Ben de sınava gitmedim virüs vs bulaşır diye. Gitmemek de kötü. Olsun iyi kötü sınav olmuşsunuz.

Ben de sınava gitmedim virüs vs bulaşır diye. Gitmemek de kötü. Olsun iyi kötü sınav olmuşsunuz.
Maske ile giriliyor zaten. En önde olduğum için maskesini çıkaran var mı görmedim ama ben hiç çıkarmadım. Bir şey olmaz Allahın izni ile. Inşallah düşük not almam da girdiğime değer en azından.

Annelik kendinden vazgeçmekmiş ama çok değil ilk bir kaç zaman sonra yoluna girecek yani inşallah

Ben zamanında bebekle gitmiştim sınava. sınav vaktnde eşim pusetinde gezdirmişti okul bahçesinde. Çıkar çıkmaz da arabada emzirmiştim. Aklında olsun finaller için,biraz daha büyümüş olur gerçi.

Sorma benimkinin gece uykusu da berbat oldu. Cok zor derin uykuya geçmesi cok uzun zaman alıyor. Dalıyor tam güzelce sonra hiç dalmamis gibi uyaniyor birden bu saatlerce sürüyor napcaz böyle bilmiyorum cok yorucu..

Ben zamanında bebekle gitmiştim sınava. sınav vaktnde eşim pusetinde gezdirmişti okul bahçesinde. Çıkar çıkmaz da arabada emzirmiştim. Aklında olsun finaller için,biraz daha büyümüş olur gerçi.
Eşim de okuyor canım. Onun da sınavı vardı. Aman zaten bakamaz da o puseti sürecek yerleri ağrır kesin

Ben çok yoruldum artık yanından ayrılamiyorum arkamı döndüğüm gibi ağlıyor sabah 10 gibi kalkıyorum kahvaltı 1 de yapıyorum Kac gündür yemek yapamadım eşim geldikten sonra başlıyorum oda bir git uğraş tekrar mutfağa koş işler deseniz yarısi yapılıp yarısı öylece kalıyor artık vücudum ağrıyor sizin gibi benim eşim de nezle olmuş odada bile yatmıyor sırf bize bulaşmasın diye çocuğu da pek kucağa alamıyor bütün yük sırtıma binmiş

Cnm hangi rota ve menenjit aşılarını vuruldunuz? Kaç doz olacak.?
Rotarix, Nimenrix ve Beksero yapıldı Rota 2 doz var 3 doz var biz 2 doz seçtik ateş var malesef ve sol bacağına yaptığım ağır dedi hemşire bacağı şişebilir buz kompleksi yaparsınız dedi bir kaç gün oynatamayabilir dedi biraz şişti ama buz koymadık zaten inleyip duruyor yavrum ateşten bir yandan da gazla mücadele ediyor bağırsak düzeni birkaç gün değişebilir dedi doktor çok zor yaa bu aşı mevzusu ev halkı üzüntü çektik kayın babam ağladı bebişin inlelemelerine şu geceyi bir atlatsak ya

Kıyamam ya. Ben hiç cesaret edemedim daha ama 20 gün sonra işe dönmem gerekiyor dönemeyeceğim, bırakamayacağım yavrumu çok zor valla, ne yapacağız hiç bilmiyorum

Hiç tepki vermedi ama durdu yani. Uyanıkken mi koydun uyurken mi
İkisinde de uyanıkken koydum.
İlk uyuması sabahtı, 5:30’da kalkmıştı zaten. Hala uykuluydu. Pandası var İkea’dan aldığımız, karşısına onu koyduk, bakarak uyudu. İkincisinde uykusu gelmişti, ağlamaya başlamıştı, salıncağı hızlandırdım, yüksek sesle pış pış açtım vs titreşimi açtım, sakinleşti ve uyudu. Ama 20-25 dk sürdü her biri. Yine de umut vadediyor bence.
Sonra bebek arabasıyla dışarı çıktık, 4 saat uyudu. Keşke bunun yarı performansını görsek salıncakta

Off çok geçmiş olsun kuzuma. Valla şu ateş mevzusu en çok korktuğum şeylerden biri. Bizde 10 gün sonra aynı şeyleri yaşıcaz sanırım, o yüzden tecrübene ihtiyacım var cnm. Çok çıktımı ateşi

İyi bari bebek arabasına alışmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…