2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kıyamam ya. Ben hiç cesaret edemedim daha ama 20 gün sonra işe dönmem gerekiyor dönemeyeceğim, bırakamayacağım yavrumu çok zor valla, ne yapacağız hiç bilmiyorum
Benim de 15 gün sonra iş başı görünüyordu, ücretsiz almayı düşünüyordum.geçen gün iş yerine ziyarete gittim. Aynı departmandan Çalıştığım 2 kız arkadaşımın daha hamile olduklarını öğrendim Hem de peş peşe. Biri nisan biri Haziran doğum.Bu durumda bana da yakın sanırım Hayırlısı bakalım

38 39 oldu malesef 4 saatte bir calpol verdik bir çay kaşığı çok ince giydirdim hatta altına bir şey giydirmedim üzerine de müslin örtü örttüm uyurken inlemeleri uykuya dalınca duruyordu sabaha doğru azaldı ateşi mamasını yedi kala yaptı oyun halısına koydum oynayacak mı diye biraz oynadı ve orda uyuya kaldı yavrum hala halsiz henüz calpol vermedim ama takip ediyorum yükselirse vereceğim bir de ateşi yüksekken elleri buz gibiydi neden öyleydi anlamadım

Cok gecmis olsun asi nasil etkilemis

Bu arada yaninda yatarken nasil yatiriyorsun? Biz bszen aramizs aliyoruz ama esime pek guvenemiyorum kendime dogru cekiyorum. Mizirdanirsa koluma alip kucsk kucaga yatiriyoruz
Kendi yanıma alıyorum. Yatarak emiyor memeyi bırakınca azıcık meme ye dayanıp yatıyor iyice dalınca ayrılıyorum enleme yayıyoruz yatakta. O zaman mesafe oluyor

Kendi yanıma alıyorum. Yatarak emiyor memeyi bırakınca azıcık meme ye dayanıp yatıyor iyice dalınca ayrılıyorum enleme yayıyoruz yatakta. O zaman mesafe oluyor
Of aynı biz. Babayı yolladık onun yerine kediler geliyor. Zamanı gelince bunları memesiz nasıl uyutucaz hiç bilmiyorum :/

Çok geçmiş olsun. 3.ay aşısı varmıydı

Selam kızlar birkaç gündür annemin yanındayım pek giremedim buraya umarım her şey yolundadır.

Size bir sorum olucak bizim kakada bayadır mukus vardı önce ip gibi inceydi zamanla kalınlaştı. Bugün gündüz çok ağladı kv ve kp vardı onlar geldiğinde bir ağlamaya başladı onlar gidene kadar. Evden çıktıkları an sustu ama ne ağlama acaba sancısı mi vardı bilemedim. Artık günde 1 ya da 2 kere kaka yapıyor ve baya yapıyor. Velhasıl bugün ki kakada serçe parmağım kalınlığında mukus vardı ilk defa böyle gördüm kakası da hardal renginde acaba ağlamasında etkisi var mı. Rengi normal diye biliyorum ama mukus olayı beni korkutuyor artık.

Bir de her ay çocuk doktoruna götürüyor musunuz? Bizim 2. Ayımız göz randevusuna gidicez sadece sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…