2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebekler küçükken Daha kolay ama anneye zor Büyük kızımı 10 aylık bırakmıştım her gün ağlıyordum iş yerinde. inşallah bu sefer daha kolay atlatırım . Ben işimi ve bana kattıklarını seviyorum bırakmayı düşünmem ama dediğin gibi hayırlısı

Ben ilk kontrole 6 günlükken götürdüm sonra Da 40 günlükken. Doktorum gelişimi iyi sonradan ki ay değil 3. Ayı bitirince getirin dedi. İlk 6 ay ayda bir sonra da 3 ayda bir olacakmış bizi öyle yönlendirdi.Mukus olayına takılma bizim ki kocaman cıvık ağda parçası gibi yapıyor ama doktor kan görmedikçe mukus bir şey ifade etmiyor dedi.

Son düzenleme:
Uykusuz iyi duruyor uyandıktan 1saat sonra uykusu geliyor. Sonraki uykularda da 1.5 saat durabiliyor. Şaşırdım senin kıza. Her bebek farklı ama bu dönem bizimkilere hep maks 2 saat uyanıklık yazıyordu
Benimki de haftalardır gündüz 12 saat uyanık yeni bir düzeN oturtmaya çalışıyor sanırım

Bende aynı 70de kaldım bir anda 12 kilo verdim şimdi bir kilo veremiyorum. Yemeyince süt olmuyor bende psikolojik belki bilmiyorum

1 ay, 40 gün, 2 ay ve 3 ay konseptimiz ben 1 yaşına kadar bu şekilde her ay fotoğraf çekmeyi planlıyorum fikir olur diye paylaşayım dedim
Ay şahanesin calla ne güzel çekmişsin bebişe maşallah çok tatlı her konseptte var aslında ben de çok hevesliydim böyle çekimler yapmak için ama sadece 40 I çıkınca çekebildim o da kenarına birşey bulup yazamadım şuan 2 ay 4 günlük oldu daha büyümeden 2 aylığı çeksem mi ya fırsat bulup at çekemiyorum ki Bak 40 resmimiz böyle oldu

Eklentiler

• B05AB6F6-A2C4-460F-B029-1D27373006E4.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar 3 gündür gündüz uykusu yok gibi derin uyumuyor . Uykusuzluktan ağlıyo. Ayakta sallanmak istiyo sallıyorum uyuyo sonra yerine koyunca uyanıyo bir sürü işim var yetiştiremiyorum offff
Aynısı yaşıyordum ayakta sallıyorum uyuyordu yerine yatırınca uyanıyordu hamak aldım bitti çok şükür uyuduğu yerde yatıyor tavsiye ederim

Ouyy maşallah kuzuma yanına birkaç aksesuar koyup çek bence hatıra kalır ben de üşeniyorum her seferinde sonra hatıra kalacak diyerek motive ediyorum kendimi bir de okul öncesi öğretmeni olduğum için evde malzeme çok uyduruyorum bir şeyler internetteki konseptlerden inceleyip fikir ediniyorum

Aynısı yaşıyordum ayakta sallıyorum uyuyordu yerine yatırınca uyanıyordu hamak aldım bitti çok şükür uyuduğu yerde yatıyor tavsiye ederim
Mantıklı aslında ben de mi alsam napsam akşam uykusunda böyle problemimiz yok ama gündüz böyle yapmaya başladı

Ya evet gün geçmeden akşama 2 aylık yapıyım 4 gün geçti ama olsun napim sende malzeme çoktur o zaman . Bak yapraklarla yapabilirsin sonbahar yaprakları aklımda usg fotoları var bi de ceviz var evde onunla yapıyım akşama 2 aylığı yapınca atıcam sana

Bizim de gece uykusu iyi sorun olmuyor gündüz böyleydi kuzenim sohbet ederken hamaktan bahsetti eşimin de aklına yattı iyiki aldık diyoruz
Ben de 2 gün sonra istanbula anneme gidicem bakalım orada da düzen oturmazsa ben de alırım hamak sağol cnm önerin için

Eveet ikinci ay kasıma denk geliyor tam sonbahar konsepti ben de bunu düşünüyordum ama bizim beyaz elbisemiz küçüldü mevlüt elbisesiydi ama Corona dan dolayı yapmadık bari bir kez giysin diye karlar Kraliçesi konsepti yapayım dedim

Ayy çok teşekkürler için rahatladı. Mukus beni endişelendiriyor ama çok şükür hiç kan yok bizde de. Bende doktorumuzu değiştiricem iyi bir doktor var aklımda onunla devam edeyim en iyisi, tek doktorla düzenli takip yaptırmak gerek

İkinci adetimi oldum. İlk adet sonrası doktor devamı gelmeyebilir emziriyorsan dedi ama geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…