2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maşallah yavruma sağlıkla büyüsün inşallah aynen büyüdüklerini bu şekilde daha iyi anlıyoruz anı küpleri çok güzel ben de kullanıyorum

Seninki de harika olmuş bence ne güzel materyalde bulmuşsun bizim hiç elbisemiz yok herşey pijama bak bugün senle konuştuktan sonra 2. Ay konsepti yaptım nasıl olmuş bulabildiğim en şık kıyafetlerinden
Harika olmuş elbise şart değil ki annesi 2 rakamı da çok hoş olmuş maşallah kuzuma sağlıkla büyüsün inşallah

1 ay, 40 gün, 2 ay ve 3 ay konseptimiz ben 1 yaşına kadar bu şekilde her ay fotoğraf çekmeyi planlıyorum fikir olur diye paylaşayım dedim
Masallah Bende çok hevesliyim böyle yapmaya 1 ay yaptık 40 i yapmamıştım şimdi 2 ayı yapacam böyle devam edeceğim İnşallah
Buda bizim 1 aydan olan konseptimiz

Eklentiler

• IMG_20211025_152106.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 84
Sağol cnm ama doktor tahlilleri temiz demiş ya niye tekrar istemedi ki acaba sen hemşire misin bu arada
Doktorum, idrar kültürünü sizden neden istemişlerdi bilmiyorum ama yanında tam idrar tetkiki de istemiştir muhtemelen o temiz gelmiştir, klinik olarak da sorun görmediği için gerek görmemiştir kültürü tekrarlamaya diye düşünüyorum.

Harika olmuş elbise şart değil ki annesi 2 rakamı da çok hoş olmuş maşallah kuzuma sağlıkla büyüsün inşallah
Sağolasın Aslıcım 2 rakamını aslında ceviz ve fındıklı versiyonunu görmüştüm internette çok hoşuma gitmişti ama bizde fındık yoktu Urfa da olduğumuzdan fıstık vardı

Masallah Bende çok hevesliyim böyle yapmaya 1 ay yaptık 40 i yapmamıştım şimdi 2 ayı yapacam böyle devam edeceğim İnşallah
Buda bizim 1 aydan olan konseptimiz
Ayyy süper olmuş maşallah güzel kuzuya ben de 1. Ağı yapmamıştım 40 yapmıştım şimdi devam edicem artık 3. Ay sırada zevkli oluyor yaa

Seninki de harika olmuş bence ne güzel materyalde bulmuşsun bizim hiç elbisemiz yok herşey pijama bak bugün senle konuştuktan sonra 2. Ay konsepti yaptım nasıl olmuş bulabildiğim en şık kıyafetlerinden
Ay kado çok tatlı saçlara bak maşallah benden çok saçı var

Ay kado çok tatlı saçlara bak maşallah benden çok saçı var
Sağol teyzesi Hiç sorma bi saçımız varki her banyo sonrası tarıyorum dümdüz bir de kulakları kapatıyo derler hani saçlı doğan bebek mide yanması yapar diye benim yanmadıysa kimsenin yanmaz kime çekti anlamadım düzlüğü ben ama ben kel doğmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…