- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.901
Banyo yaptirabilirsin sabah bende kucagimdan biraktim uyandi biraktim uyandi oglen banyo yaptirdik simdi kucagimdan biraktim bir kere uyandi ikincide uyudu yinede uykusu hafif bu aralar gunduz seslerden cok etkileniyor eskiden gurultu olsa da uyuyordu esim kapilari vs kapatti cocuk uyurken sessizlige mi alisti yoksa bu aralar dogal olarak tum cocuklar boyle mi acabBen de 2 gün sonra istanbula anneme gidicem bakalım orada da düzen oturmazsa ben de alırım hamak sağol cnm önerin için
Ayy ben seni yerim ya maşallah sana 41 kere Allahım nazarlardan korusun inşallah1 ay, 40 gün, 2 ay ve 3 ay konseptimiz ben 1 yaşına kadar bu şekilde her ay fotoğraf çekmeyi planlıyorum fikir olur diye paylaşayım dedim
Oyy güzel kızım benim ya tulumunu sevsinler maşallah sanaAy şahanesin calla ne güzel çekmişsinbebişe maşallah çok tatlı her konseptte var aslında ben de çok hevesliydim böyle çekimler yapmak için ama sadece 40 I çıkınca çekebildim o da kenarına birşey bulup yazamadım şuan 2 ay 4 günlük oldu daha büyümeden 2 aylığı çeksem mi ya fırsat bulup at çekemiyorum ki Bak 40 resmimiz böyle oldu
Benim adete döndü çok yoğun geliyor ama az az geldi acaba âdet değil mi ki dedim şimdi lohusalıktan fazlaİkinci adetimi oldum. İlk adet sonrası doktor devamı gelmeyebilir emziriyorsan dedi ama geldi
Evet hatırlıyorum o konuyu. Gerçekten öyle ya sanki keyfi yapıyorlar herkesin bir işi var yapmak zorundalar. Ben geçen gün bebişin saçındaki konak mı diye aile hekimine götürdüm çok ilgilendi önemli bir şey değil geçer losyon sürün vs dedi keyfi olarak da kilosuna baktırdım her ay bakıyorlar ama ben daha ay dolmadan baktirdim meraktan. Hemşire baktı ilgilendi sağ olsun. Sizinkiler e nabıza girmek zorunda olduğu için giriyorlar hicbir şey yapmadan aslında böyle olunca sürekli şikayet etmek gerek ki akılları başlarına gelsin.Aynen ben hamileyken de bunlari şikayet etmiştim zaten hicbir takibimi yapmayıp e nabıza giriş yapiyolardi. Simdi de acele acele sacma sapan ölçüm yapıp yolluyolar sanki görev dışı rica minnet yaptiriyomusuz gibi davraniyolar. Aile hekimimizle hic tanımadık bile zaten. Allah herkese maaşını hakederek almayı nasip etsin ne diyim
Öyle tabi giriş yapmazlarsa primleri kesiliyomus o yüzden yapiyolar ama ilgilenmiyolar. Ablamın sağlık ocağındaki doktor ve hemsireler de cok ilgili işini düzgün yapan insanlar ama bana bunlar düştü işte. Şikayet edince de kimin ettiğini biliyolar uğraşmak istemiyorum artık ama durumumuz olmasa sadece burda baktirmak zorunda olsak çok üzücü süreçler geçirirdik yok yereEvet hatırlıyorum o konuyu. Gerçekten öyle ya sanki keyfi yapıyorlar herkesin bir işi var yapmak zorundalar. Ben geçen gün bebişin saçındaki konak mı diye aile hekimine götürdüm çok ilgilendi önemli bir şey değil geçer losyon sürün vs dedi keyfi olarak da kilosuna baktırdım her ay bakıyorlar ama ben daha ay dolmadan baktirdim meraktan. Hemşire baktı ilgilendi sağ olsun. Sizinkiler e nabıza girmek zorunda olduğu için giriyorlar hicbir şey yapmadan aslında böyle olunca sürekli şikayet etmek gerek ki akılları başlarına gelsin.
Çok haklısın çok şükür sadece oraya muhtaç değilsin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelimÖyle tabi giriş yapmazlarsa primleri kesiliyomus o yüzden yapiyolar ama ilgilenmiyolar. Ablamın sağlık ocağındaki doktor ve hemsireler de cok ilgili işini düzgün yapan insanlar ama bana bunlar düştü işte. Şikayet edince de kimin ettiğini biliyolar uğraşmak istemiyorum artık ama durumumuz olmasa sadece burda baktirmak zorunda olsak çok üzücü süreçler geçirirdik yok yere
Çok güzel olmuş, maaşallah. Ben de kaçırmadan çekiyorum ama çok kapsamlı bir şey yapmadım henüz. Iyi ki anı küpleri var.1 ay, 40 gün, 2 ay ve 3 ay konseptimiz ben 1 yaşına kadar bu şekilde her ay fotoğraf çekmeyi planlıyorum fikir olur diye paylaşayım dedim
Maşallah çok güzel olmuş ya Allah nazarlardan saklasınÇok güzel olmuş, maaşallah. Ben de kaçırmadan çekiyorum ama çok kapsamlı bir şey yapmadım henüz. Iyi ki anı küpleri var.Güzel bir hatıra olacak... Ne çabuk büyüyorlar, şimdi baktım da doğduğunda minnacıkmış kızım, nasıl da büyümüş.
Teşekkür ederim canım. AminMaşallah çok güzel olmuş ya Allah nazarlardan saklasın
Masallah minik kuş aynı annesine benziyor1 ay, 40 gün, 2 ay ve 3 ay konseptimiz ben 1 yaşına kadar bu şekilde her ay fotoğraf çekmeyi planlıyorum fikir olur diye paylaşayım dedim
Yerine koymucaksin malesefKızlar 3 gündür gündüz uykusu yok gibi derin uyumuyor . Uykusuzluktan ağlıyo. Ayakta sallanmak istiyo sallıyorum uyuyo sonra yerine koyunca uyanıyo bir sürü işim var yetiştiremiyorum offff
Seninki de harika olmuş bence ne güzel materyalde bulmuşsun bizim hiç elbisemiz yok herşey pijamaEveet ikinci ay kasıma denk geliyor tam sonbahar konsepti ben de bunu düşünüyordum ama bizim beyaz elbisemiz küçüldü mevlüt elbisesiydi ama Corona dan dolayı yapmadık bari bir kez giysin diye karlar Kraliçesi konsepti yapayım dedim
Ya bende dayanamadım banyo yaptırdım ama yok yine çok hafif uyudu pek uyumadı napcan böyle anlamadım benimki de artık seslerden etkilenmeye başladı ufak ses olsa sıçrıyo hepBanyo yaptirabilirsin sabah bende kucagimdan biraktim uyandi biraktim uyandi oglen banyo yaptirdik simdi kucagimdan biraktim bir kere uyandi ikincide uyudu yinede uykusu hafif bu aralar gunduz seslerden cok etkileniyor eskiden gurultu olsa da uyuyordu esim kapilari vs kapatti cocuk uyurken sessizlige mi alisti yoksa bu aralar dogal olarak tum cocuklar boyle mi acab
Teşekkür ederiz teyzesiOyy güzel kızım benim ya tulumunu sevsinler maşallah sanaçok beğeniyorum bu tulumları ya
Benimki emmiyo ki beni . Ayağıma alıştı ayağımda sallıyorum uyuyo bırakıyorum uyuyo valla yoruldum gündüz derin uyuyordu ne güzel yaaa acaba aşıdanmo geçen 2. Ay aşılrını oldu . Eşim kehribar kolye getirtti bugğn taktım ama faydası olur mu hiç bilemedimYerine koymucaksin malesefsenin kokunu istiyo. Ben gündüz aynı senin gibiyim ama yatarak emzirip birlikte uyursak derin uyuyor biraz daha uzun süre
Teşekkür ederiz teyzesiAyy ben seni yerim ya maşallah sana 41 kere Allahım nazarlardan korusun inşallahbal olmuş güzel kızımız, ne güzel büyümüş annesi
Ayy bana mı benziyorMasallah minik kuş aynı annesine benziyorben de yaptım 1. Ay ultrason fotolarıyla 2. Ay sonbahar konseptli. Baya amatörce ama hatıra kalacak insallah
Evet bizde de yeşili vaarrTeşekkür ederiz teyzesiYa bu tulum öyle hoşki sıcacık tutuyor bunların şapkalı versiyonu erkekler için de var onlarda çok güzel
Sağol cnm ama doktor tahlilleri temiz demiş ya niye tekrar istemedi ki acaba sen hemşire misin bu aradaCanim barsak florasında gram negatif bakteriler var. Ne kadar temizlesek de torba ile alınan idrarda bulaşma sık oluyor. Bulaş nedeniyle idrar kültürünün tekrarlanması gerek demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?