- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.941
Ben kucukken boyleymisim ayaklarinda salliyorlarmis bırakınca uyanıyormuşum öyle ayaklarında bekliyorlarmışBenimki emmiyo ki beni . Ayağıma alıştı ayağımda sallıyorum uyuyo bırakıyorum uyuyo valla yoruldum gündüz derin uyuyordu ne güzel yaaa acaba aşıdanmo geçen 2. Ay aşılrını oldu . Eşim kehribar kolye getirtti bugğn taktım ama faydası olur mu hiç bilemedim
Benimki de öyle ya ana kucağında da uyuyo şimdi yerine koydum uyandı umarım düzelir yaBen kucukken boyleymisim ayaklarinda salliyorlarmis bırakınca uyanıyormuşum öyle ayaklarında bekliyorlarmış
Kıyamam yaDün büyük kızım avm ye gitmek istedi Corona yı yeni atlattık diye gidelim dedik. İlk defa araba koltuğunda durdu 5 10 dk idi zaten. Ama bebek arabasında 5 dk sonra çok kötü ağlamaya başladı. Uykusu geldi. Ne güzel tıngır mıngır gidiyor işte uyusana illa o memenin ağzına girmesi lazım. Emzirdiö uyudu bebek arabasına koydum öyle bir ağlıyor ki anlatamam. Aldım kucağıma AVM ortasında hoplaya zıplaya yüksek sesle pış pış yapa yapa uyuttum çocuğu. Gidene kadar da kucağımdan indir.medim. bir süre dışarı çıkmayacağıö diye de notumu aldım.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Benim zaten deprem büyük bir fobimdi 30 Ekim depreminden sonra en uç noktaya ulaştı. Sabahta öyle uyanınca bebekle evde yalnız bir şekilde, ne yapacağımı şaşırdım kalakaldım. Allah birdaha yaşatmasınlilalimon çok çok geçmiş olsun hepimize. Biz 30 ekimde evimizden olduk, travmam var zaten, sabah ağlaya bağıra kalktım. Allah beterinden korusun herkesleri.
Çok geçmiş olsunİzmir'de yine depremle uyandık sabahaAllah beterinden korusun (
38 olursa calpol verebilirsin demişti doktor. 2. Ay aşıları çok yüksek ateş yapmıyor ama bizimkilerde de o kadar olmuştu. Ensesine ve dizlerin arkasına nemli bez koyabilirsin. Bir de bol bol emzirIkinci ay asilarini biz grip olduğumuz için ertelemistik simdi biraz huysuzluk ve ateş 37.3 gibi nelere dikkat etmem gerek kizlar
Ateşini düzenli takip et, ben ateşi yükselince soydum, zıbınla tuttum, ince bir örtü örttüm üzerine. 6 saat arayla calpol verebilirsin dedi dr, bir kez verdim. Düştü ateşi. Huysuzluğu sürdü ama. Inşallah kolay geçer sizin bu süreçIkinci ay asilarini biz grip olduğumuz için ertelemistik simdi biraz huysuzluk ve ateş 37.3 gibi nelere dikkat etmem gerek kizlar
Sağol nicecream38 olursa calpol verebilirsin demişti doktor. 2. Ay aşıları çok yüksek ateş yapmıyor ama bizimkilerde de o kadar olmuştu. Ensesine ve dizlerin arkasına nemli bez koyabilirsin. Bir de bol bol emzir
Bizim kızda iştahsızlık ve halsizlik çok oldu keyfi hiç yoktu calpol verdim ateşi olmasa bile agrisi olabilir rahatlasin diye sağlık ocağında ki ebe de verebilirsiniz demişti icirmektedir zor oldu vallahi ağzında tutup gargara yapıyor resmenIkinci ay asilarini biz grip olduğumuz için ertelemistik simdi biraz huysuzluk ve ateş 37.3 gibi nelere dikkat etmem gerek kizlar
Sağolun inşallah çok olmazAteşini düzenli takip et, ben ateşi yükselince soydum, zıbınla tuttum, ince bir örtü örttüm üzerine. 6 saat arayla calpol verebilirsin dedi dr, bir kez verdim. Düştü ateşi. Huysuzluğu sürdü ama. Inşallah kolay geçer sizin bu süreç
Bende verdim simdi belki agrisi vardirBizim kızda iştahsızlık ve halsizlik çok oldu keyfi hiç yoktu calpol verdim ateşi olmasa bile agrisi olabilir rahatlasin diye sağlık ocağında ki ebe de verebilirsiniz demişti icirmektedir zor oldu vallahi ağzında tutup gargara yapıyor resmen
Ayakta sallama konusunda sürekli olmasada arada yapıyorum ama sakinleştiriyorum genelde uyutmuyorum uyuycağı zaman yanıma alıyorum. Gece kolumda uyuyor emerek gündüzleri uyanınca emziriyorum alt değiş falan derken tekrar uyuycağı zaman kundak yapıp anakucağına koyuyorum arada ağlasada kundaktan çıkmak istesede anlık oluyor susuyor sonra kendi kendine uyuyor. Bende çok ayakta yada kucakta sallama gibi alıştırmak istemiyorum ama çocuğum çok arsız olursada ağlatmaya kıyamam herhaldeKızlar selam bir suredir yazamadim yazilanlarin bir kismini okudum
Çocuğu ayakta sağlayanlara sesleniyorum:) annem bendeyken cok ısrar etti sallatmadim sallamadım da ahşap ana kucagimiz var sallanıyor ama oraya koysam da uykusu varsa uyuyor emzikle.
Beşiğinde de oyuncakları diziyorum karşınına onlara baka baka uyuyor
Kısacası ben alıştırmadım sallamaya doğru mu yaptım bilemiyorumilk çocuğum hiç cocuk yetistirmedim ama bence nasıl alışırsa öyle olur gibime geliyor
Devamlı kucağımda da tutmuyorum arada ana kucagi geceleri sabah besik arada oynuyoruz oyuncak siyah kartlar falan arada evde gezdiyorum arada hareketler yaptırıyorum kaslar gelişsin diye öyle tek başıma bakıyorum zaten 40 gundan sonra
Emme konusuna gelince ; eskiden sık sık verirdim şimdi arada emiyor arada emmiyor eskisi gibi emmese de sagip vermek en iyisi bence sağmaya başlıyorum bu aralar gece sık sık vermek icin uykuda az çekiyor sütü memeden öyle iste
3.ay aşılarımız yaklaştı bizimde bakalım
Bizde durumlar böyle
Yorumlarınızı beklerim hatalı yanım varsa canlar hepinizi opüyorum
Nasıl yani 4ten 8e uyanık mı duruyorAyakta sallama konusunda sürekli olmasada arada yapıyorum ama sakinleştiriyorum genelde uyutmuyorum uyuycağı zaman yanıma alıyorum. Gece kolumda uyuyor emerek gündüzleri uyanınca emziriyorum alt değiş falan derken tekrar uyuycağı zaman kundak yapıp anakucağına koyuyorum arada ağlasada kundaktan çıkmak istesede anlık oluyor susuyor sonra kendi kendine uyuyor. Bende çok ayakta yada kucakta sallama gibi alıştırmak istemiyorum ama çocuğum çok arsız olursada ağlatmaya kıyamam herhaldeistediğini veririm.. 6. Aydan sonrada tamamen kendi kendine odasında uyumaya alışması lazım bakalım o zamana kadar ne değişecek. Hıı birde akşam rutinimiz var babası ile birlkte duşa giriyorlar neyseki banyoyu seviyor. Benim sorunumda gece saat 4 de uyanıyorum sabah 8e kadar nasıl düzeltcm bunu bilmiyorum
Hayır ben uyanık kalıyorum bebiş uyuyorNasıl yani 4ten 8e uyanık mı duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?