2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O bir ara bendede vardi canim bizim de haliyle uyku duzenimiz kaçıyor zamanla oda değisrir geçenlerde bende çok yorulmuştum lavaboya kalktıkça emzirdim çocuğu hep. Oturur canim zamanla o 4 te uyanmanda geçer inşallah. Biz 12 de bilemedim 1 de yatıyoruz bende alıştım bu düzene ama geceleri cok kalktığım icin gündüz gec saate kadar uyuyorum bebiş beni uyandırıldım sabah 10 dan sonra

İnşallah tekrar uyuyabilirim ya saat 8-9 arası uyanıyor bebiş bende uyanırım işimi hallederim falan ama sabah uykuya dalıyorum. Bu gece kolumda emzirip bırakıcam birde onu denicem bakalım uykumu dağıtmadan. Şu korona azcık yaradı bana babamız evde çalışıyor ya sabah uyandığında emzirip veriyorum 2 saat ilgileniyor o arada ben uyuyorum uyuycağı zaman yanıma getiriyor bir uyuyoruz oğlumla öğlene kadar. ama evi görsen aptal çalıyor çingene oynuyor koronadan dolayı eve gelen yok diye bokun içinde oturucaz az kaldı

Bu uyku meselesi biraz bebeğin huyuns bağlı sanırım ya. Biz meme hariç hiç uyutmsyı başaramamıştık. Ayakta hiç sallamadık. Daha 2 haftadır meme hariç uyutmayı öğrendim o da kucakta gezerek. Sizinli uyku eğitimi almış gibi olmuş maşallah
Doktor bana sağıp vermeyi doğru bulmadığını söylemişti zorunlu hallrr dışında. Bana sağmak da zor geliyor. Sizin özel bir durum var mı?

Sağmak şu yönden iyi bebeğim bitiremediği göğsü bitirip daha cabuk süt gelmesini sağlıyor. Yani ben öyle yapıyorum. Bebeğime veremiyorum zaten biberonu ağzına bile değdirmiyor

Sağmak şu yönden iyi bebeğim bitiremediği göğsü bitirip daha cabuk süt gelmesini sağlıyor. Yani ben öyle yapıyorum. Bebeğime veremiyorum zaten biberonu ağzına bile değdirmiyor
Napiyosun peki sağdığın sütü? Ben şırınga+parmak yöntemiyle veriyorum mochiye birikeni ve mamayı.
İlk haftalar ben de sağdim hem süt çoktu hem bebek boşaltamiyodu ama şimdi hem süt azaldı hem boşaltiyor çoğu zaman. Bosaltmasa da sağmiyorum sağsam cok farkeder mi? Çünkü benimki de sütün tazyigi azalinca akşamları emmeye devam etmiyor ağlıyor ama sıkıyorum süt geliyor memeden. Öyle huysuzlandigi için süt azaldi diyerek her gece uyumadan mama veriyorum bu sebepten

Yok banada aile hekimi hemşiresi ve arkadaşlarım sürekli emzir sağlana gerek yok demişti de gece emiyor bazen birini emince yoruluyor uykulu oluyor zaten yine uykuya devam ediyor ondan acaba tekrar sağsam da gece en azından kaç ml verdim bilsem mni diyorum geçen ay 600 gr civarı kilo almıştı bu ay kaç oldu acaba 600 gr icin doktor sınırda kilosu demişti önceki ay iyiydi bakalım bu ay ne kadar

Eğer bende süt olmayınca durmazsa kaşıkla biraz vermeye çalışıyorum ama diğer türlü buzluğa atıyorum zorda kalırsam kaşıkla veririm die lazım olmazsa biriktirip ona sabun yapmak istiyorum. Tamamen boşaltılmayan meme daha geç doluyor ben bunu test ettim. Gece yarım bırakıp uyuduğumda sabah aynı oluyor dolgunduk.

Ya kızlar kafama birşey takılıyo. Benim bebeğim elini devamlı aç kapa yapıyo böyle parmaklarını birleştirip açıyo devamlı normal mi bu

Ya kızlar kafama birşey takılıyo. Benim bebeğim elini devamlı aç kapa yapıyo böyle parmaklarını birleştirip açıyo devamlı normal mi bu
Benim oğlum da bir iki haftadır öyle normal diye okumuştum ben. Zamanla geçiyormuş o da. Önceleri etti hep kapalıydı yavaş yavaş bir şeyler vermeyi dene eline

Demek istediği doktorun emzirmek varken sağıp vermek. Zorunlu bir durum olmadıkça tabii. Ben üşenip pek sağım yapmadım ondan kendi tecrübem yok malesef

Kaç saat arayla emiyor? İnşallah bu ay daha çok kilo alır, sağlıklı olsunkar da

Benimki aksama kadar sürekli emiyo ama ne ara sağım yapıp da ona tekrar süt uretcem. Senin gibi yapabilsem uyumadan önce verdiğim 60ml mamayı da keserim aslında. Benim gece sağmam lazim çünkü uyuyunca birikiyo süt. Bi tarafı emerken diğer taraf akiyo mochi kullanıyorum birikiyo ona ama yine de tam bosaltamadan uyuyo. O saatte de gözümü açamıyorum ki nasıl sağım yapıyım

Bu beenn aman kardeşim buna şükür en azından göğüs dolacak kadar uyuyorlar bi dönem sabaha kadar sürekli emmek istiyordu benimki

Bu beenn aman kardeşim buna şükür en azından göğüs dolacak kadar uyuyorlar bi dönem sabaha kadar sürekli emmek istiyordu benimki
Bu gece mahvetti beni yaa sürekli mızmızdı. Hicbi derdi yokken hep bölük bölük uyudu ben uyuyamadim tabi o kadar depresiftim kötüydüm ki esim annemlere getirdi burda uyudum biraz şükür. Aksam da banyosunu kakasini yaptı karnını doyurdu sorunsuz bi şekilde uyudu diye sevinmistim hiç düzeni yok benimki her gece bı değişik

Ben kullandım sling, her işi yapamıyorsun. Eğilip kalkmak da zor ama kabaca birçok işi yapabilirsin. Süpürge falan da yaparsın, daha güzel uyuyor ama biz Antalya’da unutup geldik, ben tekrar almadım. Kilo artıyor artık, belim de çok iyi değil diye düşündüm. Bebek arabasına alıştı bu ara, öyle uyutuyorum günde bir kere.
Biz de böyleyiz. Ben de kundak ve slingle çözdüm memede uyumama işini. Ama gündüz kundakta yarım saat ancak uyuyor. Bebek arabasında 4 saat uyuyor Ve kundağın da son zamanlarına geldik.
4. Ayda uyku eğitimi versek mi diyorum ama pek bilgim de yok. Deneyimi olan var mıdır acaba

Güzel uyuyordu aslında değil mi

Dışarda mı gezdiriyorsun evin içinde mi araba ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…