- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #40.981
Dün denedim yemek yapmayı ama tezgaha yanaşma çok zor bebekten dolayı. Benim de sıkıntı yemek zatenBen kullandım sling, her işi yapamıyorsun. Eğilip kalkmak da zor ama kabaca birçok işi yapabilirsin. Süpürge falan da yaparsın, daha güzel uyuyorama biz Antalya’da unutup geldik, ben tekrar almadım. Kilo artıyor artık, belim de çok iyi değil diye düşündüm. Bebek arabasına alıştı bu ara, öyle uyutuyorum günde bir kere.
Biz de böyleyiz. Ben de kundak ve slingle çözdüm memede uyumama işini. Ama gündüz kundakta yarım saat ancak uyuyor. Bebek arabasında 4 saat uyuyorVe kundağın da son zamanlarına geldik.
4. Ayda uyku eğitimi versek mi diyorum ama pek bilgim de yok. Deneyimi olan var mıdır acaba
Aynı mesaja 3 kez cevap yazmamBen kullandım sling, her işi yapamıyorsun. Eğilip kalkmak da zor ama kabaca birçok işi yapabilirsin. Süpürge falan da yaparsın, daha güzel uyuyorama biz Antalya’da unutup geldik, ben tekrar almadım. Kilo artıyor artık, belim de çok iyi değil diye düşündüm. Bebek arabasına alıştı bu ara, öyle uyutuyorum günde bir kere.
Biz de böyleyiz. Ben de kundak ve slingle çözdüm memede uyumama işini. Ama gündüz kundakta yarım saat ancak uyuyor. Bebek arabasında 4 saat uyuyorVe kundağın da son zamanlarına geldik.
4. Ayda uyku eğitimi versek mi diyorum ama pek bilgim de yok. Deneyimi olan var mıdır acaba
Aynı mesaja 3 kez cevap yazmam4 saat uykunun üzerine bir daha uyuyr mu gün içinde
Ben de kendim yazıyorum tam 1 saat sonra uykusu geliyor hiç şaşmadan. Zaten uyku konusunda tek düzenimiz butek mesajla cevap vereyim.
Evin içinde uyumuyor, biraz sarsıntı istiyor. Ama uyuduktan sonra eve gelip gezmeye devam edersek uyumaya devam edebiliyor.
Yemek işi zor evet, ancak makarna falan olabilir yandan yandan3 gündür valiz boşaltamadım valla. Bebek işi başlı başına zor yarından itibaren yalnız olacağım ben de, bakalım neyle besleneceğim
4 saatten önce/sonra uyuyor evet. Ortalama 1-1:15 saat uyanıklık süresi, sonra tekrar uyuyor. Gündüz uykuları 5-6 saat, gece uykusu 9-10 saat.
Huckleberry uygulamasını indirdim, bir haftadır uyku günlüğü tutuyorum. Bir sonraki uyku zamanını da söylüyor. Kızım da hemen hemen o zamanlarda uyumak istiyor gerçekten. Belki faydası olur
Uzun bi süre iyiydi, 12 gibi uyuyup 5e kadar falan uyanmazdi ama sonra bozuldu. Ara ara yine iyi ama artık bı düzeni yok hic belli olmuyor yani bir gece iyi üç gece berbat. Derin uyuyamadi tüm gece kendini uyandirdi durdu hic bir derdi olmadığı halde, deli oldum resmenGüzel uyuyordu aslında değil mi
Aynen şuan dediğini yaşıyorum, birakmicam ben de kafami koyup uyumaya caliscamBen de gündüz uyutamıyorum bir türlü. Emzirirken memede uyuyor, beşiğe koyunca uyanıyor. Uykusu gelince farkediyorum, uyutmaya da çalışıyorum hemen ama yok, uyutamıyorum. Şimdi ayağımda sallıyorum, uyudu. Bıraksam uyanacak.
2.5 -3 saat bazen sık sık emziriyorum 1.5-2 saat arası 3 haftada 600 gr almış şimdi aile hekimliginde baktirdim iyi dedi hemşiresi ama kendi doktorumuz az diyor bakalımKaç saat arayla emiyor? İnşallah bu ay daha çok kilo alır, sağlıklı olsunkar da
Bana gecen arkadaslar geldi bebis gormeye sik sik emzir dediler saatine bakma dediler birinin kizi olmus topac gibu zqtenKaç saat arayla emiyor? İnşallah bu ay daha çok kilo alır, sağlıklı olsunkar da
Canım 3. Aydan sonra düzene giriyorlar 4. Ay uyku problemi yine oluyor diyorlar ama böyle böyle geçecek bu günlerde benimki de gece uyanıp uykusunu almış bi şekilde takılıyordu 10 gündür felan gece uyumaya başladı he uyku dediğim yine emmek için uyanıyor ama kendi kendine uykuya geri geçiyor bu benim için cennetBu gece mahvetti beni yaa sürekli mızmızdı. Hicbi derdi yokken hep bölük bölük uyudu ben uyuyamadim tabi o kadar depresiftim kötüydüm ki esim annemlere getirdi burda uyudum biraz şükür. Aksam da banyosunu kakasini yaptı karnını doyurdu sorunsuz bi şekilde uyudu diye sevinmistimhiç düzeni yok benimki her gece bı değişik
Ya benim oğlum derin uykuya cok zor dalıyor. Herşeyi tamam uyuyor bir anda bi işini hatırlamış gibi pat diye uyanıp etrafa bakıyor sonra huysuzlaniyor. Sonra bi daha uyku denemesi yine ayni şeyler kısır döngü. Gözünden uyku aksa da hep böyle napcaz bilmiyorum insallah düzelir yaa 2.5 aylık olduk bakalimCanım 3. Aydan sonra düzene giriyorlar 4. Ay uyku problemi yine oluyor diyorlar ama böyle böyle geçecek bu günlerde benimki de gece uyanıp uykusunu almış bi şekilde takılıyordu 10 gündür felan gece uyumaya başladı he uyku dediğim yine emmek için uyanıyor ama kendi kendine uykuya geri geçiyor bu benim için cennet
Ona da bebrk karar veriyor aslında acıktılar mı dayanamazlarBa
Bana gecen arkadaslar geldi bebis gormeye sik sik emzir dediler saatine bakma dediler birinin kizi olmus topac gibu zqtenbaktim cay iciyoruz falan salonda surekli memelerini cikarip cikarip emziriyolar o ara bende cok emzirdim ama simdi azalttim sanirim bende eskiye gore normal veriyorum
Aynıyız tam hiç bırakmıyorum memede ise memede kucakta ise kucakta. Öyle kalıyorum çünkü uyanması çok daha kötü oluyor. Uyanırsa hemennmeme veriyorumYa benim oğlum derin uykuya cok zor dalıyor. Herşeyi tamam uyuyor bir anda bi işini hatırlamış gibi pat diye uyanıp etrafa bakıyor sonra huysuzlaniyor. Sonra bi daha uyku denemesi yine ayni şeyler kısır döngü. Gözünden uyku aksa da hep böyle napcaz bilmiyorum insallah düzelir yaa 2.5 aylık olduk bakalim
Inşallah alır bakalımOna da bebrk karar veriyor aslında acıktılar mı dayanamazlar3 haftada iyi kilo almış bu hafta da 200 alırsa artış var öncekilere göre
Dun vermistim bende bugun vermedim bir baktim oglenden sonra halsizdi atesi var evdeki ates olcerler ayri bir deger veriyor saglik ocagina gittim 38.3 olabilir calpol ver dedi temassiz ile boyundan olcuyorlar boyundan olculdugunu bilmiyordum koltukaltindan yapinca da farkli cikiyor bizimBizim kızda iştahsızlık ve halsizlik çok oldu keyfi hiç yoktu calpol verdim ateşi olmasa bile agrisi olabilir rahatlasin diye sağlık ocağında ki ebe de verebilirsiniz demişti icirmektedir zor oldu vallahi ağzında tutup gargara yapıyor resmen
Ne zaman geciyor bu hali acaba yarin da surer mi?Bizim kızda iştahsızlık ve halsizlik çok oldu keyfi hiç yoktu calpol verdim ateşi olmasa bile agrisi olabilir rahatlasin diye sağlık ocağında ki ebe de verebilirsiniz demişti icirmektedir zor oldu vallahi ağzında tutup gargara yapıyor resmen
Aynılarını yaşadım canım sabah 9 a 10 a kadar 12 saat uyanık kalıp uyumadığını bilirim inan ki o kadar kötüydüm ki şimdi emzirirken uyuyor sonrasında gazını çıkarıp uyanıyor hemen ayağımda biraz sallıyorum daldığı zaman yatağa koyup bebek uyutucu dan kolik müziği açıyorum uyanmasın tam dalsın diye bakalım iş görüyor şimdilik bugün aşı oldu gerçi durum ne olacak bakacamYa benim oğlum derin uykuya cok zor dalıyor. Herşeyi tamam uyuyor bir anda bi işini hatırlamış gibi pat diye uyanıp etrafa bakıyor sonra huysuzlaniyor. Sonra bi daha uyku denemesi yine ayni şeyler kısır döngü. Gözünden uyku aksa da hep böyle napcaz bilmiyorum insallah düzelir yaa 2.5 aylık olduk bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?