2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Boyle durumda kundak yapmayı dene. Birde colic baby muzik var YouTube da iyi geliyor arada yatağına koy tlf bi ara onuda denemiştim.

Yaşamadım ben ama egzamaya bepanthen dene istersen. Reklamlarda görüyorum arada egzama için bepanthen çıkıyor reklamda.

Boyle durumda kundak yapmayı dene. Birde colic baby muzik var YouTube da iyi geliyor arada yatağına koy tlf bi ara onuda denemiştim.
Ben hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozuldu

Ben hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozuldu

Ayy korkunç ben de hep pışpış+süpürge sesi açarak uyutuyorum normalde ama bu sefer ne yapsam olmadı kafayı yemek üzereydim. Sabah erkenden anneme geldik de uyudum biraz. Cok zor uykusuzluk ya insanin tahammülü kalmıyor

Emzirme sıklığını ben de merak ediyorum. Gündüz uykularına kundak ve emmeyle geçmeye başladığımızdan beni çok sık emiyor kızım. Yeşil kakası oldu bu ara, doktor sütün yağlı kısmını alamıyor olabilir dedi. Bu kadar sık emdiği için olabilir diye düşünüyorum. Araları biraz açmak mı lazım acaba

Ben de kendim yazıyorum tam 1 saat sonra uykusu geliyor hiç şaşmadan. Zaten uyku konusunda tek düzenimiz bu
olsun, bu da bir düzen. Zamanla daha da iyi olur diye düşünüyorum
Kundak deniyor musun diyecektim ben de. Çok daha az uyanıyor yerine koyarken.
Ben de böyle uyutuyorum, gece açmıyorum ama pışpış+süpürgeyi, gündüz sadece. Ama bugün çok zorladı beni. Uyumamak için çok direniyor veya yerine koyuyorum uyanıyor. Onda da uyanmazsa 10 dk sonra uyanıyor bu dönemle ilgili herhalde. Bir arkadaşım 3. Ayını doldurunca 6 saat uyumaya başladı dedi. Darısı başımıza

Budizzz aldım pışpış açıp salıncağa koyuyorum yine süpeR uyuyor diyemem ama 10 saat uyanık kalmıyor artık hiç olmazsa

Vardır bir sıkıntısı ama ne? Sıcak, soğuk, gaz, çiş, açlık bir sürü seçenek var. Inşallah tekrarlamaz. Ben de bugün uykudan önce emziremedim, memeyi verince bas bas bağırdı. Şimdi uyutmaya çalışıyorum, beşik sallıyorum. gece muhtemelen acıkıp sık uyanacak.

Ben de bazen işimi gücümü ayarlıyorum emzirmeye geçiyorum Bi saat birini bir saat birini o ara birde film açıyorum nasılsa bıraksam uyanacak o şekilde emziriyorum iyi geliyor yoksa azar azar emzirmek zor oluyor

Sen böyle durumlarda mama veriyordun bıraktın mı?

Ben de merak ettim, son mesajı ne zaman atmışsın diye baktım
Ayy iyi afiyet olsun, şifa olsun. Ben bilmiyorum budizi, merak ettim bakayım bi neymiş Şu an beşik başında piş piş eee eee modundayım. Zaten bir şey almayı düşünüyorsak acele etmeliyiz, her geçen gün zarar.
Bugün sonunda aşı oldum ben de, hafif bir kol ağrım var, artmaz inşallah

Ben de bazen işimi gücümü ayarlıyorum emzirmeye geçiyorum Bi saat birini bir saat birini o ara birde film açıyorum nasılsa bıraksam uyanacak o şekilde emziriyorum iyi geliyor yoksa azar azar emzirmek zor oluyor
Maaşallah canım. Bu kadar süre aktif bir şekilde emiyor mu? Yoksa uyur vaziyette mi çekiyor? Benim kızın emme süresi git gide azaldı. Sık ama kısa süreli emiyor gündüz.

Oyyy sana da şifa olsun beni ilk doz çarptı hasta gibiydim ama ikinci doz sadece kol ağrısı yapmıştı. İnşallah ilerlemez ağrın artarsa parol al dindiriyor .
Bebek alışverişinde çok tutumlu davrandım hep ama bu anne kucağına ve Budize para verdim artık. tavsiye ederim. 50 dk pışpış yapıyor bebek uyanıp ağlayınca da Sensör devreye giriyor ağlama sesiyle ve yine pışpışa başlıyor

Maaşallah canım. Bu kadar süre aktif bir şekilde emiyor mu? Yoksa uyur vaziyette mi çekiyor? Benim kızın emme süresi git gide azaldı. Sık ama kısa süreli emiyor gündüz.
Yok. Uyur modda ama meme ağızdan kayınca uyanıp gene emmeye devam ediyor. Ve evet ben de Farkettim emme süresi azaldı baya. Daha hızlı boşaltıyor artık memeyi

Aa evet daha önce ben de görmüştüm, unutmuşum tabi Sevimli de görünüyor. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…