- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.001
Boyle durumda kundak yapmayı dene. Birde colic baby muzik var YouTube da iyi geliyor arada yatağına koy tlf bi ara onuda denemiştim.Uzun bi süre iyiydi, 12 gibi uyuyup 5e kadar falan uyanmazdi ama sonra bozuldu. Ara ara yine iyi ama artık bı düzeni yok hic belli olmuyor yani bir gece iyi üç gece berbat. Derin uyuyamadi tüm gece kendini uyandirdi durdu hic bir derdi olmadığı halde, deli oldum resmen
Yaşamadım ben ama egzamaya bepanthen dene istersen. Reklamlarda görüyorum arada egzama için bepanthen çıkıyor reklamda.Kızlar yeni bir alerji belası çıktı başımızasırtında kuruluklar oldu oğlumun bugün doktora gittik egzama olmuş bişey alerji yapmış dedi az var ileri seviye olmadığı için bişey vermeyeceğim bol bol nemlendir Fast food ve kuruyemiş yeme dedi deterjan olabilir süt alerjisi olabilir ama tam bişey diyemem dedi bende ne olur ne olmaz cuma gününe cildiyeden de randevu aldım pişikten sonra böyle konularda cildiye doktoruna gitmeye karar verdim çünkü var mı benzer bir durum yaşayan
Ben hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozulduBoyle durumda kundak yapmayı dene. Birde colic baby muzik var YouTube da iyi geliyor arada yatağına koy tlf bi ara onuda denemiştim.
Ben hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozulduBoyle durumda kundak yapmayı dene. Birde colic baby muzik var YouTube da iyi geliyor arada yatağına koy tlf bi ara onuda denemiştim.
Ayy korkunçAynılarını yaşadım canım sabah 9 a 10 a kadar 12 saat uyanık kalıp uyumadığını bilirim inan ki o kadar kötüydüm ki şimdi emzirirken uyuyor sonrasında gazını çıkarıp uyanıyor hemen ayağımda biraz sallıyorum daldığı zaman yatağa koyup bebek uyutucu dan kolik müziği açıyorum uyanmasın tam dalsın diye bakalım iş görüyor şimdilik bugün aşı oldu gerçi durum ne olacak bakacam
Emzirme sıklığını ben de merak ediyorum. Gündüz uykularına kundak ve emmeyle geçmeye başladığımızdan beni çok sık emiyor kızım. Yeşil kakası oldu bu ara, doktor sütün yağlı kısmını alamıyor olabilir dedi. Bu kadar sık emdiği için olabilir diye düşünüyorum. Araları biraz açmak mı lazım acaba2.5 -3 saat bazen sık sık emziriyorum 1.5-2 saat arası 3 haftada 600 gr almış şimdi aile hekimliginde baktirdim iyi dedi hemşiresi ama kendi doktorumuz az diyor bakalımay kontrolünde ne diycek 1 hafta var önümüzde bol bol besliyim bari
Ben de kendim yazıyorum tam 1 saat sonra uykusu geliyor hiç şaşmadan. Zaten uyku konusunda tek düzenimiz bu
Kundak deniyor musun diyecektim ben de. Çok daha az uyanıyor yerine koyarken.Ben de gündüz uyutamıyorum bir türlü. Emzirirken memede uyuyor, beşiğe koyunca uyanıyor. Uykusu gelince farkediyorum, uyutmaya da çalışıyorum hemen ama yok, uyutamıyorum. Şimdi ayağımda sallıyorum, uyudu. Bıraksam uyanacak.
Ben de böyle uyutuyorum, gece açmıyorum ama pışpış+süpürgeyi, gündüz sadece. Ama bugün çok zorladı beni. Uyumamak için çok direniyor veya yerine koyuyorum uyanıyor. Onda da uyanmazsa 10 dk sonra uyanıyorBen hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozuldu
Buradayım canım
Budizzz aldım pışpış açıp salıncağa koyuyorum yine süpeR uyuyor diyemem ama 10 saat uyanık kalmıyor artık hiç olmazsaBen de böyle uyutuyorum, gece açmıyorum ama pışpış+süpürgeyi, gündüz sadece. Ama bugün çok zorladı beni. Uyumamak için çok direniyor veya yerine koyuyorum uyanıyor. Onda da uyanmazsa 10 dk sonra uyanıyorbu dönemle ilgili herhalde. Bir arkadaşım 3. Ayını doldurunca 6 saat uyumaya başladı dedi. Darısı başımıza
Vardır bir sıkıntısı ama ne? Sıcak, soğuk, gaz, çiş, açlık bir sürü seçenek var. Inşallah tekrarlamaz. Ben de bugün uykudan önce emziremedim, memeyi verince bas bas bağırdı. Şimdi uyutmaya çalışıyorum, beşik sallıyorum. gece muhtemelen acıkıp sık uyanacak.Ben hep kundak yapiyorum yoksa cok sıçrıyor, kollari hic durmuyor kendini uyandiriyor sürekli diye. Bebek uyutucu uygulamasindan pışpış+süpürge sesi her zaman açıyoruz o da işe yaramadı bu gece cok değişikti yaa derin dalamadi bi türlü. İnşallah bi daha olmaz sinirlerim cok bozuldu
Ben de bazen işimi gücümü ayarlıyorum emzirmeye geçiyorum Bi saat birini bir saat birini o ara birde film açıyorum nasılsa bıraksam uyanacak o şekilde emziriyorum iyi geliyor yoksa azar azar emzirmek zor oluyorBa
Bana gecen arkadaslar geldi bebis gormeye sik sik emzir dediler saatine bakma dediler birinin kizi olmus topac gibu zqtenbaktim cay iciyoruz falan salonda surekli memelerini cikarip cikarip emziriyolar o ara bende cok emzirdim ama simdi azalttim sanirim bende eskiye gore normal veriyorum
Doğduğundan beri kundak yapıyorum. Eller ayaklar hep sıçrama halinde yoksa. Benden ayrıldığını hemen anlıyor, daha yatırmadan gözünü aralıyor zaten.Kundak deniyor musun diyecektim ben de. Çok daha az uyanıyor yerine koyarken.
Sen böyle durumlarda mama veriyordun bıraktın mı?Ya benim oğlum derin uykuya cok zor dalıyor. Herşeyi tamam uyuyor bir anda bi işini hatırlamış gibi pat diye uyanıp etrafa bakıyor sonra huysuzlaniyor. Sonra bi daha uyku denemesi yine ayni şeyler kısır döngü. Gözünden uyku aksa da hep böyle napcaz bilmiyorum insallah düzelir yaa 2.5 aylık olduk bakalim
Ben de merak ettim, son mesajı ne zaman atmışsın diye baktımBuradayım canımgiremedim hiç napıyonusss? Ben dün biraz çarşıya çıktım market filan bir iki yemek yaptım miğdem sebze gördü şükür ayrıca budizzz aldım işe yarıyor Pışpışlaması iyi geldi. Tam krize girmeden aldım şimdi pahalılaşmış her şey gibi
Maaşallah canım. Bu kadar süre aktif bir şekilde emiyor mu? Yoksa uyur vaziyette mi çekiyor? Benim kızın emme süresi git gide azaldı. Sık ama kısa süreli emiyor gündüz.Ben de bazen işimi gücümü ayarlıyorum emzirmeye geçiyorum Bi saat birini bir saat birini o ara birde film açıyorum nasılsa bıraksam uyanacak o şekilde emziriyorum iyi geliyor yoksa azar azar emzirmek zor oluyor
Oyyy sana da şifa olsun beni ilk doz çarptı hasta gibiydim ama ikinci doz sadece kol ağrısı yapmıştı. İnşallah ilerlemez ağrın artarsa parol al dindiriyor .Ben de merak ettim, son mesajı ne zaman atmışsın diye baktım
Ayy iyi afiyet olsun, şifa olsun. Ben bilmiyorum budizi, merak ettim bakayım bi neymişŞu an beşik başında piş piş eee eee modundayım. Zaten bir şey almayı düşünüyorsak acele etmeliyiz, her geçen gün zarar.
Bugün sonunda aşı oldum ben de, hafif bir kol ağrım var, artmaz inşallah
Yok. Uyur modda ama meme ağızdan kayınca uyanıp gene emmeye devam ediyor. Ve evet ben de Farkettim emme süresi azaldı baya. Daha hızlı boşaltıyor artık memeyiMaaşallah canım. Bu kadar süre aktif bir şekilde emiyor mu? Yoksa uyur vaziyette mi çekiyor? Benim kızın emme süresi git gide azaldı. Sık ama kısa süreli emiyor gündüz.
Aa evet daha önce ben de görmüştüm, unutmuşum tabiOyyy sana da şifa olsun beni ilk doz çarptı hasta gibiydim ama ikinci doz sadece kol ağrısı yapmıştı. İnşallah ilerlemez ağrın artarsa parol al dindiriyor .
Bebek alışverişinde çok tutumlu davrandım hep ama bu anne kucağına ve Budize para verdim artık. tavsiye ederim. 50 dk pışpış yapıyor bebek uyanıp ağlayınca da Sensör devreye giriyor ağlama sesiyle ve yine pışpışa başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?