2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uygulamayı brn de indirdim uyku günlüğü yapmak istediğim bişeydi. Teşekkürler öneri için

Burnu tıkalı olabilir mi?

E devlete Baktığımda böyle bir şey gördüm. Bu süt parası değil. Süt parasını 232 TL olarak Doğumdan hemen sonra aldım SGK banka hesabına yatırdı. Aranızda böyle bir yardım alan var mı?

Eklentiler

• B63EF667-7529-4711-B4EF-1F16825EE7F2.webp
    49 KB · Görüntüleme: 40
E devlete Baktığımda böyle bir şey gördüm. Bu süt parası değil. Süt parasını 232 TL olarak Doğumdan hemen sonra aldım SGK banka hesabına yatırdı. Aranızda böyle bir yardım alan var mı?
Ben de gördüm bunu. Nüfus çıkartılırken eşim başvuryda bulunmuş. Geçen e devlette başka bir şey bakınırken gördüm ödeme aşamasında mı ne yazıyordu bende de ertesi gün pttye gittim. Kadın daha ödenmiyor 2.5 aydan sonra çıkıyor aşağı yukarı dedi. İnternette de 45 gün süresi var diyor ben anlamadım işi. İlk çocuk 300 diğerleri de artıyor.

Budizzz aldım pışpış açıp salıncağa koyuyorum yine süpeR uyuyor diyemem ama 10 saat uyanık kalmıyor artık hiç olmazsa
Budizzz’e ben de bakıp duruyorum ama hiç emin olamadım.
Salıncakta uyuyor mu ya ben bir iki kere tesadüfen uyutabildim, durmuyor salıncakta, üzüldüm valla.

Benim de eşim başvururken 3-4 aya çıkar demişler ama ne ödemesi bilmiyorum
Budizzz’e ben de bakıp duruyorum ama hiç emin olamadım.
Salıncakta uyuyor mu ya ben bir iki kere tesadüfen uyutabildim, durmuyor salıncakta, üzüldüm valla.
Salıncağa koyup hızlı sallıyorum bir de pışpışlıyorum bazen kriz bazen sakinlik yüzde elli işte ama uyku bizde de zor

Yaşamadım ben ama egzamaya bepanthen dene istersen. Reklamlarda görüyorum arada egzama için bepanthen çıkıyor reklamda.
Evet bende gördüm canım aslında ama yine de öncesinde doktora bi gidiyim pişikteki gibi ilerleyip zor günler yaşamayım diye korktum yine de çok teşekkür ederim önerin için

Kesinlikle benim gün içinde kavga etmediğim kimse kalmıyordu artık annem eşim benden kaçar olmuştu

Banyosunu yapmış karnını doyurmus kakasını yapıp rahatlamıştı, 11 de pışpış sesi bile olmadan kendiliğinden uyumuştu cok sevinmiştim. Ortalığı toparlayıp bi duş alıp yatiyim dedim yatar yatmaz başladı mızmızlanmaya. Sonra da sabaha kadar aynı şekil.. belki sıcak olabilir ben bu huyumu bı turlu bırakamadım, çocuğun kafası terliyor yatağı ıslatıyor ama ne esim ne ben oda sıcaklığını düşürmek istemiyoruz havalar soğuyor diye. Halbuki her gelen sizin ev hamam gibi diyor. Derecemiz de yok işin kötüsü

Sen böyle durumlarda mama veriyordun bıraktın mı?
Yoo her gece uyumadan önce mutlaka veriyorum emzirip. Bazen akşam da veriyorum hic uyuyamadiysam süt azaldiysa. Gecemiz o kadar kötü gecti ki şimdi yine aynı başladı mızmızlik ve agliyorum resmen yine ayni sey olcak diye. Daha şimdiden kendimi tükenmiş hissediyorum..

Naçizane tavsiyem evi bu kadar sıcak tutma. Çocuklar sıcak sevmez soludukları hava ne kadar serinse o kadar iyi uyurlar. Sıcakta burun etleri şişiyor nefes almaları güçleşiyor. Ve çok kolay hasta oluyorlar.bizde derece yok ama termostattan kontrol ediyorum hep 22 derece. Terleyince teri üstünde kurur o daha çok rahatsızlık verir bebeğe.

Bizim yatak odası 22 derece ama yanakları hep soğuk sabaha karşı.

Evet bende gördüm canım aslında ama yine de öncesinde doktora bi gidiyim pişikteki gibi ilerleyip zor günler yaşamayım diye korktum yine de çok teşekkür ederim önerin için
Merhabalar oğlumunfa vücudunda spyulmalar kurumalar oldu dün doktora sorduk normal karşıladı 3. Aydan sonra devam ederse takviye egzama kremi veya nemlendirici yazacağını söyledi bebeklerin cildi ilk 3 ay kuru olabiliyormuş 3. Aydan sonra yağlanıyormuş öyle dedi . Bize haftada 1-2 banyo yaptırmamıxı ve nemlendirmemizi söyledi ben bebek yağı kullanıyorum ciddi oranda azaldı kuruma ve soyulmaları . Bilginiz olsun

Bizim yatak odası 22 derece ama yanakları hep soğuk sabaha karşı.
Bizim öyleydi ne zaman tulumla yatırmaya başladım çok şükür hiç soğuk gelmiyor artık. Eller ayaklar burun ense sıcaksa Üşümüyordur diye düşünüyorum. Enseyi de yeni duydum ordan da kontrol ediliyormuş üşüme durumu

Günaydın kızla nasılsıniz? Emziren anneler acaba bu ara epilasyon lazer yaptıran var mı yada daha önce soran . Süte karışmıyor dendi ama ben yinede sizlerinde fikrini almak istedim .bayağı iyi bir paket kampanyası var faydalanmak istiyorum

Ben kaç gündür öyleydim dün koydum yerine iyice de doyurdum devamlı ıhh mıh sesleri arada biraz ağladı hiç almadım 5 dakka arayla göründüm sonra 10 dakka arayla göründüm 49 dakika böyle geçti bi de beyaz gürültü açtım sonra kendiliğinden uyudu 3-4 saat hiç uyanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…