2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şuan kaç kilo neye göre az diyor kilosuna

Naptın İstanbul’a gittin mi?

Gündüz mü 3-4 saat uyudu? Benim kucağımda 1 saat uyuyor da,yerine koysam anında uyanır.

Haklısın denicem mutlaka

Önceki gece oglumun hic derin uykuya dalmadab sabaha kadar mızmızlandigindan bahsetmistim kızlar. Bu gece de aynı sekilde başlamıştı ki yanıma yatırdım koluma kafasını koyup emzirdim o arada uyudu. Memeyi hic kapatmadan öylece uyuduk 1den 4e kadar. Sonra uyandı öbür tarafa gectik aynı şekilde yine uyudu 7ye kadar. Sonra da 8 buçuktan 11 bucuga kadar öyle uyuduk. Ben cok rahat değildim ama uyumak icin artık rahatlik aramıyoruz zaten böyle iyi oldu kokumu istiyomus küçük sipa. Böyle alışıp gider mi bakalım bizi neler bekliyor

Bı kadın doğum doktoru emzirme döneminde lazer yaptirmayin hormonlardan dolayı pek işe yaramaz demişti Instagram soru cevapta

Şuan kaç kilo neye göre az diyor kilosuna
Şuan 5300.civari aylık alması gereken kilo varmış sanırım aile hekimliği 500 kg altına az diyoruz dedi dün.
Kendi doktorumuz 2. Ay icin 600 gr kilo almasına sinirda demişti boya da oranliyor olabilirler ama 500-600 kg altı az kilo diye geçiyor sanırım

Bı kadın doğum doktoru emzirme döneminde lazer yaptirmayin hormonlardan dolayı pek işe yaramaz demişti Instagram soru cevapta
Ben daha ağdaya gidemedim sanki karnımın altı yara gibi geliyor hala kesik kapanmamış gibi hassas sanki gitsem canim aciycak gibi hissediyorum

Bizde süt alerjisi var ben diyetteyim atopik dermatit oluyor yüzü ve boynu kızarıyor çocuk alerjiye gidin cildiye anlamaz ne zaman geçecek bilmiyoruz inşallah çabucak geçer

Gündüz mü 3-4 saat uyudu? Benim kucağımda 1 saat uyuyor da,yerine koysam anında uyanır.
Evet canım gündüz uyuyo hep uyurdu böyle gündüzleri ama açıdan sonra uyumadı bi dün uyudu işte . Kucağımda ayağımda falan uyuyunca 1 saat en fazla yerinde olunca uzun uyuyor

Emzik verdiniz mi yerine koyduğunuzda

Hmm anladım canım alır kilo ya takma kafana mama takviyesi yapıyor musun

Yarın gidiyorum kısmetse tek başıma gideceğim bebekle umarım yolda perişan etmez beni kanguru aldım onunla taşıycam
Uçakla veya otobüsle farketmez mutlaka yanına emzik al 1-2 çeşit. Seyahatte bebekler basınç farkından dolayı krize giriyorlar emzik almayan bebek bile yolda alıyor krize giriyor çünkü

Uçakla veya otobüsle farketmez mutlaka yanına emzik al 1-2 çeşit. Seyahatte bebekler basınç farkından dolayı krize giriyorlar emzik almayan bebek bile yolda alıyor krize giriyor çünkü
Bizimki emzik tutmuyor ama almıştım evde chicco nun damaklısı var onu yanıma alıcam uçakla gidicem 1 saat 55 dakika sürüyor yol mama da hazırlarım bi şekilde geçer inşallah yol. Ağlarsa o telaşla mamayı nasıl hazırlıcam onu düşünüyorum elim kolum şaşıyo

Bizimki 3.5 aylık oldu 1 haftadır olmaya başladı canım malesef. Kortizonlu krem kullanmak istemiyorum hem böbrek üstü bezlere zarar veriyor hemde deride incelme yapar dedi bol bol nemlendir dedi haftada 2 banyo ve mustela sürüyorum bende günde 5-6 kez ama malesef aynı duruyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…