2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bugün biz de böyleydik işin garibi uyuyamıyor sonra da sinirlenip yaygarayı koparıyor
En son artık iki saat aralıksız emzirdim uyuklayarak emdi olmadı, duşa soktum yine bir kaç dakikalık uyudu,sonra doymuyor diye düşünüp 90lık mama verdim,yanına yattım,pışpışladım,5 dk meme verdim şükürler olsun uyudu

Kizlar kilolar ne alemde bebeklerin
3 gün sonra 3 aylık oluyoruz 6 kg civari görünüyor
Benimki 2,5 aylık henüz 6 Kg olmadı 3 kere mama verdim gerisi hep anne sütü. Ondan da hızlı kilo almayabilir. Doğum kilosuna göre değişebiliyor ama, 3 ayda ortalama 3 kilo almış olması gerekir diye biliyorum +/- %10 toleranslı.

500-600 Gr olacak canım kg değil bize de sağlık ocağı ve hastanedeki doktor aylık en az 600 Gr alması gerekiyor dedi biz ilk doktorumuzun yanlış yönlendirmesi yüzden ilk ay 300 Gr almıştık çok üzülmüştüm hemşire en az 600 Gr alması gerekiyor diyince hemen doktorumuzu değiştirdik geçen ay 900 Gr bu ay 800 Gr aldı iyi dedi doktor

Ayakta minder gibi bir şeyin üzerinde sallayıp onunla da direkt yatağa koyunca uyanmıyormuş. Ben ayakta uyutamıyorım ama belki sizde işe yarar. Allah güç kuvvet versin bu günler de geçecek umarım.

Bizde de tam tersi eşim eşofmanla yatıyor ben üstte penye altta sadece çamaşır yaz kış bu şekilde uyuyorum yün yorganla yatınca zaten sıcak tutuyor eşim üstünü açtığı için öyle ben omuzuma kadar çekerim yorganı bir de benim eşim çok ters hiç öyle dantelli falan gecelik vs sevmiyor spor sade şeyleri seviyor ben de çeyize neler almıştım neler bir dünya para döktüm boşuna hepsini bekar bir arkadaşıma verdim bebek de hep kolları dışarda uyuyor onu öyle görünce üşüyor sanıyorum kendim öyleyimya ben örtüyorum o açıyor

Aynen bizdede mama yok 3 kg doğdu 3 aylık olacak işte nasipse .. bundan sonra sanırım ayda 1 kg almazlar sanırım hareketlenmeye başladılar

Merhaba kızlar aşılarımizi olduk hafta başı ebe kizarabilir kabuk bağlayabilir korkma dedi ama hiç belli bile değil aşı yeri herhangi bir iz yok sizin bebeler ne durumda

Bugün güne öyle güzel başladık ki Uyanınca bezini açtım, az kaka yapmış. Tam sildim bezi bağlamadan hava alsın diye tutarken bir baktım ki kakasını yaptı çarşafa. Alt açma örtüsü kirliydi. Tekrar poposunu sildim yıkamaya götürecektim ki güzelce çişini de yaptı Allahtan yatakta alez vardı. Bir bezi kurtardık en azından

Aynen bizdede mama yok 3 kg doğdu 3 aylık olacak işte nasipse .. bundan sonra sanırım ayda 1 kg almazlar sanırım hareketlenmeye başladılar
Hem ne hareketlenmek maşallah suphanallah
Eller kollar bi sallanıyor zannedersin aikido yapıyor
Ha gayret diyorum az kaldı kanatlandın şimdi uçacaksın

Hemen piyango bileti almalısın

Selam kızlar umarım herkes iyidir bu aralar pek giremiyorum ya bugün verem aşısı olduk umarım huysuzluk yapmaz, hemşire ateş yapmaz dedi diye calpol almadım gece nöbetçi eczane aramayız inşallah biz karma aşılarla verem aşısını ayırdık önce karmalar 1 hafta sonra da verem aşısı olacaktık ama şehir dışındayız diye önce verem aşısı olduk p.tesi karma asilari olacak onlar ateş yaparmış sizlerin tecrübesine ihtiyacım olacak bizim bebişin boyu 60 cm kilosu 5.600 olmuş. 1 ayda 1.200gr almış çok şükür hem kilosu hem boyu üst sınırdaymış. Su Ana kadar her şey güzel gidiyor inşallah nazar etmem kendi kendime

Ay ben hep pijamayla takiliyorum ya esim de pek aramiyor boyle seyleri ama boyle ozenli olmak guzeldir

Merhaba kızlar aşılarımizi olduk hafta başı ebe kizarabilir kabuk bağlayabilir korkma dedi ama hiç belli bile değil aşı yeri herhangi bir iz yok sizin bebeler ne durumda
Bizim de asi yeri hic belli degil ya 1 hafta oldu asi olali. Yara olursa bagisiklik kazandi anlamina geliyor diyorlar ama bilmem belki saha yara olacaktir

Gündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?
Bizim bu aralar bir gün çok hassassa diğer gün çok iyi. Tabi biz kendi evimizde değildik orda da 3 yaşında yeğenim vardı gürültü fazlaydı ondan diye düşünüyorum. Genelde ortalama 2 saat uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…