2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Lohusalik bittikten sonramı hemen adet gordunuz

Kızlar Günaydınnn benden güzel haberler var meme reddini aştık çok şükür doğum tarihine göre atak haftasına geliyordu tam sanırım o yüzden 6 gün boyunca çığlık kıyamet emdi memeyi ama direndim mama vermedim fön makinesi ile ve geze geze emzirdim. Arada emzik veriyordum bu süre içerisinde onu da hiç vermedim süt yapan çaylardan içtim sütün tadına etkisi olur da ister diye ve alerjik ise o yüzden de memeyi istemez diyorlardı tüm süt ürünlerini de hayatımdan çıkardım vee sonuç normale döndük artık memeyi istediği için ağlıyor olur da yaşayanınız olursa kii umarım olmazz psikolojik olarak anneyi mahveden bişeymiş bu size faydası olsun diye paylaşmak istedim

Selam kizlar nasilsiniz naptiniz bebisler nasil
Ben hastaliklarla ugrasmaktan buralara girmeye firsat bulamadim
Kızımın bezinde kaka gorduk testler falan filan yumurta allerjisi cikti
Benim gogsumun kenarinda kitle cikti emziriyorum diye canli canli ameliyat ettiler beni
Bu seferde dehset kemik agrilarim basladi romatizmadan suphelendiler testler yapiliyor falan filan dogumdan beri surunuyoruz hastanelerde
Az da siz anlatin hadi ozledik

Yaaa orda "hayalumutbasari" ismini görünce nasıl mutlu oldum Çok merak ediyordum seni. Özledim valla
Çok geçmiş olsun canım. Kitle ile ilgili her şey yolundadir umarım. Patolojiye gönderdiler mi?
Benim de kemik ağrılarım var uzun zamandır. Ortopediye gideceğim bakalım ne diyecek

Bisi cikmadi sukur canim
Ama 2 gun emzirmiycen deyince ben de narkozu reddettim felaket acı verici bir seydi anlatamam sana
Bu agrilar benim hayatimi mahvetti butun eklem yerlerim dehşet agriyor geceleri sabahlari tutukluk oluyor hareket ettirmeden bebegimi emzirmeye kucagima bile alamiyorum
Fizik tedaviye gittim artik eklem romatizmasi olabilir dedi
Cikmadi cok azcik magnezyum eksikligi varmis ama o da bu kadar agri yapmaz dedi
Baska romatizma testleri aldi napcam sasirdim

Bölgesel uyuşturmadılar mı?Ayy kıyamam yaa. Neyse ki bir şey çıkmamış, çok şükür. Inşallah ağrıların da geçer. Vallahi bebekler hasta olmasın diyoruz da, anneler de hasta olmasın

Ahh çok geçmiş olsun valla büyük bi sınavdan geçtiniz tebrik ediyorum bu meme reddi normalde bir hafta civarında geçici oluyor ama dediğin gibi ablamın oglunun da süt alerjisiyle beraber 2.5 ay uğraştılar, süt alerjisi olduğunu anlayana kadar neler cekti ablam, senin gibi diyete baslayinca normale döndü çocuk. İnsallah geçici atak sebepli meme reddidir seninki de..

İnşallah canım bende diyeti açıp denesem mi diye düşündüm ama o kadar zor günlerdi ki cesaretim yok vallahi yemeyim napayım kalsiyum alıyorum takviye olarak idare edeceğim artık ablanın işi daha da zormuş valla ben bi haftada tükendim

2.5 ay emmedi mi? Ben de emzirmiyorum ameliyattan sonra emer belki bir umut.

2.5 ay emmedi mi? Ben de emzirmiyorum ameliyattan sonra emer belki bir umut.
Çok zorladı süpürge sesiyle, duşta, hoplaya zıplaya uyku arasında falan emdi. Diyete başlayinca geçti. Lütfen iyi bir emzirme danışmanından yardım al, böyle tekrar memeye dönen bebek oluyor hep paylasiyolar

Yok kuzum onu da yapmadilar ben hicbir sey istemedim
canım ya çok çok geçmiş olsun. ben arada profiline girip son görülmeni kontrol ediyordum. mesaj atmışmısın diye bakıyordum. iyi olmana, en azından buraya girebilecek kadar iyi olmana sevindim. gelmiş geçmiş olsun allah tez şifanı versin. inşallah en kısa zamanda ayaklanır eskisinden de iyi olursun. ama çok acı çektim demişsin iyi ki acı sütünü etkilemedi. Allaha emanet ol

Son düzenleme:
Kizlar aşırı saç dökülmesi var bende sizde de oldu mu
ben de yavaştan başladı. hamileliğimde bir tel bile dökülmemişti o yüzden şimdi bir kaç tane bile olsa hemen farkediliyor. ama bebek 3 ayını doldurmasıyla beraber dökülmeler başlar.ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. hatta eskiler buna bebek ne zaman ki anneyi tanımaya başlar o vakit saçlar dökülür diye tanımlar.

Canim benim cok tesekkur ederim
Cok sukur iyiyim bebegin yumurta allerjisini buluncada diyetle kanamasi da gecti sukur
Şu eklem kemik kas agrilarindan da kurtulsaydim
Sen nasilsin bebis iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…