2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de seni merak ediyordum ama heralde çoluk çocuk koşturuyor demiştim. Çok geçmiş olsun. Benim bebişimde de az da olsa kan gördük kakada. Fazla yağa tepki veriyor gibi gözüküyor bakalım tereyağ yemiyorum.

Canim beniimm ozledim valla
Ya sorma bebisle ugrastik sinra bebek oldu diye inanilmaz gelen giden oldu
Sonra ben operasyon gecirince ayni misafirler bu seferde bana gecmis olsuna geldiler mahvoldu misafirlerden
Bizim cok fazlaydi kanamasi bi de surekli atopik dermatit en son allerji doktoruna gidince bi kac kan tahlili istedi yumurta allerjisi cikti
4 ayi tamamlayinca detayli allerji testi yapilcak bakalim
Nasil senin minnak

Canim benim cok tesekkur ederim
Cok sukur iyiyim bebegin yumurta allerjisini buluncada diyetle kanamasi da gecti sukur
Şu eklem kemik kas agrilarindan da kurtulsaydim
Sen nasilsin bebis iyi mi
evet cnm çok şükr iyiyiz bizim ki süt alrjisi . süt yoğurt peynir kestim. allahtan kanama olmadı bizde. çok kusma ve yüzünde pütürcüklenme vardı. şimdi kontrolde rotayı da konuşacağım. naptınız siz bu konuyu? eşin destekliyor mu? görüşü ne rota hakkında?

Biz yaptirdik rota yı
Benim buyuk oglanin su hariç her seye allerjisi var
O yuzden rota yaptirmamistik 3 yasında rota virusu gecirdi ölümlerden döndü yavrum neler cekti neler nasil pisman olmustum yaptirmadigima
Simdi kizıma yaptirdim sonra gecirecegi rota virusu daha korkutuyor beni

Bebeğin bugün 3 bezinde kan değil ama parça parça kahverengi böyle siyaha kaçar parçalar var. Çok dikkatli baktım kan diil ama bunlar ne olabilir normal mi ki

Rotayı nerden kaptı kreşe falan gidiyor muydu

Ah ah bir de seni çok yorduk oturmasına gelselerniş. Kendimize zor bakıyoruz bir de misafir.. geçmiş gitmiş olsun yorucu günler. Miniğim iyi çok şükür teyzesi uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz öyle bugünümüze şükür

Oyy severim onu ben
Uyku duzeni mi o da ne 5 dakikalik uykularla duruyoruz

Benimde yaklaşık 2 haftadir aşırı var çözüm arayışındayim

Bugünde bizde başladı hani akıl veriyordum ya bütün gün zorla iki yudum içerdim süreklide uyudu bakalım gece nasıl olacak sabah nasıl olacak umarım devam etmez birde onla uğraşamam şimdi.

Kızlar benim bebeğime yağlı dokunuyor diyip tereyağı kesmiştil. 3 gündür her zaman yediğm şeyleri yedim ama maalesef fındık kadar yine kan vardı. Alerji doktoruna gitsek iyi olacak. İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz çpcuk alerji doktoru var mıdır?

Bugünde bizde başladı hani akıl veriyordum ya bütün gün zorla iki yudum içerdim süreklide uyudu bakalım gece nasıl olacak sabah nasıl olacak umarım devam etmez birde onla uğraşamam şimdi.
Hadi yaaa üzüldüm valla canım zor be kardeşim fön makinesi hayat kurtarıyor valla ben emzirme danışmanı ile görüştüm şansını deniyor başka bişey verecek mi diye dedi gerekirse göğsüne biraz mama damlat öyle ver dedi bende fön makinesi ile tutturduğumu söyleyince aynen devam et dedi canım bide sen dene bakalım bugün 2 kere yine yaptı bizimki tam geçmemiş yanii Allah yardımcımız olsun bırakmazlar umarım en çok bundan korkuyorum ben

Başka tecrübeli bir danışman daha geldi. O da zorlama bebeğini kendini de dedi. Bakalım ameliyat bir geçsin de. Ben de sersem olduğu zamanlar memeyi veriyorum ama çok nadir. Onda da 2 dk zor duruyor zorlanıyorum kuzum. O yüzden kıyamadım. Bekleyip görelim bakalım. Bugün bir arkadaşıma bahsetmiştim durumumdan. Onun kızı 6. Ayda emmiş 9 aya kadar. Bakalım biraz toparlansın ben de deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…