2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kelimenin tam anlamiyla sallamiyor sanirim bizim doktor da. Ben rahat biri degilim doktorum da pimpirikli olsun isterim. Kadin dogumcum oyleydi mesela kafa yormama gerek kalmiyordu. Umarim kan testi yapmaz gozum korktu. Size kan testi yaptilar ni? Sizin doktorunuz kimdi sakincasi yoksa ve istanbuldaysaniz? Bana aliye fugen cokugras colluyu onerdiler ama nisantasinda. Zorunlu kalirsak gideriz tabi ama esimin isleri var ben de tek gidemem uzak kaliyor bize. Kadikoyde hasta yorumlarina gore akgul akpinarli antonyden randevu aldim insallah iyi biridir

Çok normal benimde oluyor geceleri emzirirken bastır gider o yada sağarsan

Öerhaba bemde bunu yükledim ama bir türlü anlamadım nasıl kullanıcam bunu kosa bi anlatsanız türkçede değil

Arkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya

Atak yaşıyor heralde ya bizde yaşadık hala da yaşıyoruz arada göğüs yaralarına tahinin üstündeki yağı sür yada gümüş kalkan kullan

Merhaba yardımcı olursanız çok sevınırım 5 günlük bebeğim var bugün saat 3 den sonra 6-7 defa kakasını yapdı bu normal mi yardımcı olursanız sevınırım resım koyucam kendımı daha ıyı anlata bılmek ıcın görsel için kusura bakmayın

Ben hala gumus kapak kullaniyorum yoksa tahris oluyor

Ben de izmirdeyim hiç alerji doktoru bilmiyorum desem yeri. İnstagramda takip ettiğim bir kaç hesap var ama onlar da hep gelin test yapalımcı haklı olarak. İşte alerji doktoru ahmet akçay, alerji diyetisyeni hesaplar bir de mahmut doğru sanırım. Onlardan anladığım bu aleejiler non ige diye geçiyor, standart testte çıkmıyor, moleküler düzeyde bi inceleme ya da deri testi gerekiyor. H Hayalumutbasari hanım tecrübe etmiş daha ayrıntılı ve doğru bilgi sahibidir muhtemelen. Bize kakadan test yapıldı ama alerji testi değil, fekal protektindi galiba adı. 550 sınır değerken 680 çıkmıştı. Normal yetişkinlere crohn hastalığında falan uygulanan bir test bu, bağırsaklarda sıkıntı var mı taraması gibi, mesela ahmet akçay gereksiz görüyor bu testi. Benim doktor alerji doktorlarına da çok güvenmiyor bence, yani kendi çocuğunu götürmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar iyi doğru bilmiyorum. Sizde bezler hep normal bebek kkası gibi geliyor da sadece yağ yiyince mi bezde kan oluyor?

Allahim cok karisik herkesin farkli bir gorusu var bu konuda Su boregi ve cok tereyagli kurabiye ve en son pizza (truf yagi) sonrasi kan vardi. Ancak dunku kanda bu durumlar yoktu hep yedigim seylerdi.
Aslinda ben de testlerde cikmiyor, cok kucuk olduklari icin deneme yanilma yapiliyor diye biliyordum. Iste her doktorun farkli bir bakis acisi var Mesela bana illa alerji doktoru gormeli cocuk doktorlari anlamiyor diyorlar. Ne yapacagimi sasirdim. Umairm bir an evel gecer alerjileri.

Kızlar sizin tercihiniz tabi ama bence de illa bi allerji doktoru gormeli benim oglum da allerjen bir bebekti su haric her seye allerjisi vardi hep normal doktor kontrolundeydi ne hastaligi bitti ne derdi kederi once gida allerjisi buyudukce aman antibiyotik aman serumlar mahvettik cocugu sonra allerji doktoruyla tanistik 9 yasinda su an onu tanidigimizdan beri 2 3 kere ya antibiyptik ictikya icmedik sukur gida allerjisi hic kalmadi kizimda baztan tedbir alalim dedik
Bakalimnasip artik

Riske atmamak adina bu hafta aldim nen de randevu alerji doktorundan

Merhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir inşallah pek girip mesajlari okuyamadım kayınvalidem evdeydi misafir git gel derken müsait olamadım
Size bir şey soracaktım bilgisi olan anneler
Dünden beri kızım çok koyu yeşil renkli kakasını yapıyor dört defa gördüm şimdilik devam eder mi böyle bilmiyorum neyden dolayı acaba bilen var mıdır yada bu durumu yaşayan ?

Evet daha gecen hafta ben yasadın o serlık kocaman oldu kızardı buyudu 3 kere enjeksıyonla sut cekıldı sonra kitle buyume ye devam etti bir sabah uyandıgı da enjeksıyonla süt cekılen yerden irin akmaya başladı ve cok cok altı 3 gun ust iste sonra kendiliğinden gexrı antibiyotik kullandım. Doktora gıdın muhakkak sıtma falan tutuyor, ok köyüyrddü

Ben dede yara oldu gögüs kalkanı alın bir sure hep o karı kullanın kendi sutunuzlr ıyılesecek bıraz sabredin cok zor gercekten. Benım şimdi geçti

Benim sık sık oluyor kac kere gittim doktora cozumu gumus kapakta buldum kapagi takinca sutum sızıntı seklinde akıyo hep o beni rahatlatiyor bir de su şişesinin icine sicak su koyuyorum onu gezdiriyorum gogsumun uzerinde tabi yakmayacak sekilde

Tibben bilemiycem ama annem yesil kaka yaptigina hep der ki üşütmüş bu cocuk
Ayagina fazla corap uzerine yelek giydirir ertesi ggune duzelir ama tibbenne anlama geliyor bilmiyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…