- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.601
Kelimenin tam anlamiyla sallamiyor sanirim bizim doktor da. Ben rahat biri degilim doktorum da pimpirikli olsun isterim. Kadin dogumcum oyleydi mesela kafa yormama gerek kalmiyordu. Umarim kan testi yapmaz gozum korktu. Size kan testi yaptilar ni? Sizin doktorunuz kimdi sakincasi yoksa ve istanbuldaysaniz? Bana aliye fugen cokugras colluyu onerdiler ama nisantasinda. Zorunlu kalirsak gideriz tabi ama esimin isleri var ben de tek gidemem uzak kaliyor bize. Kadikoyde hasta yorumlarina gore akgul akpinarli antonyden randevu aldim insallah iyi biridirBizim gittiğimiz ilk doktor yüzündeki egzamalar için normal, kakasında mukus var diyince serum fizyolojik yüzünden olabilir diyip geçiştirmişti. Konu hakkında bilgisi olan doktor kadar olmayan da çok bence ya da çok sallamıyorlar durumu. Bizim doktorun kend çocuğu da alerjik ondan hemen diyete soktu, bazen ben de çok gerekli miydi diye düşünüyorum bu kadar katı diyet. Ama faydasını da gördüm ne yalan söyleyim. Alerji doktoru umarım rahatlatır sizi. Branşlarından ötürü test yapacaktır diye düşünüyorum umarım iyi sonuçlar alırsınız.
Çok normal benimde oluyor geceleri emzirirken bastır gider o yada sağarsanKızlar nasılsınız? Size yine birsey soracağım. Akşam üzeri bi anda sol göğsümde sertlik oluştu kitle gibi baya sert ama. Sadece üst kısımda sertlik. Simdilik kızarıklık sıcaklık filan yok sadece agri var. Sizce mastit mi oldum böyle bisey yaşayan var mı?
Öerhaba bemde bunu yükledim ama bir türlü anlamadım nasıl kullanıcam bunu kosa bi anlatsanız türkçede değilWake windowlar bizde 1:15acaba sende neden 1:30? Bebişe göre mi çıktı o sonuçlar acaba?
Bugün neredeyse hep 1:15’te uyuyor. Uykular da min 1 saatama benim belim sırtım çok fena 1-2 hafta bu düzende gidebilirsek, bir de gündüz ve gece rutinlerimiz oturursa ben ümitliyim bu işten.
Yalnız sabah 5’te uyanıp kaka yapıyor ve uykusu açılıyoro da değişir umarım
Benim de oluyor sagdam da gecmiyor bebek emmeden sonrasi kızarıklık agri ateş sertlik artiyor mastit yaniÇok normal benimde oluyor geceleri emzirirken bastır gider o yada sağarsan
Ben internetten aldim aegeanbaby marka 2.5 tog tek kat giydirince üşümüyor bebegim 2 buçuk aylikKızlar selam, uyku tulumu kullanan varsa, ne kullanıyorsunuz?
Bir de bizim çok fena ağlama krizlerimiz başladıbu atak biraz fena sanırım
Ozaman hiç erteleme canım antibiyotik kullanBenim de oluyor sagdam da gecmiyor bebek emmeden sonrasi kızarıklık agri ateş sertlik artiyor mastit yani
Atak yaşıyor heralde yaArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Ben hala gumus kapak kullaniyorum yoksa tahris oluyorArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Ben de izmirdeyim hiç alerji doktoru bilmiyorum desem yeri. İnstagramda takip ettiğim bir kaç hesap var ama onlar da hep gelin test yapalımcı haklı olarak. İşte alerji doktoru ahmet akçay, alerji diyetisyeni hesaplar bir de mahmut doğru sanırım. Onlardan anladığım bu aleejiler non ige diye geçiyor, standart testte çıkmıyor, moleküler düzeyde bi inceleme ya da deri testi gerekiyor. H Hayalumutbasari hanım tecrübe etmiş daha ayrıntılı ve doğru bilgi sahibidir muhtemelen. Bize kakadan test yapıldı ama alerji testi değil, fekal protektindi galiba adı. 550 sınır değerken 680 çıkmıştı. Normal yetişkinlere crohn hastalığında falan uygulanan bir test bu, bağırsaklarda sıkıntı var mı taraması gibi, mesela ahmet akçay gereksiz görüyor bu testi. Benim doktor alerji doktorlarına da çok güvenmiyor bence, yani kendi çocuğunu götürmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar iyi doğru bilmiyorum. Sizde bezler hep normal bebek kkası gibi geliyor da sadece yağ yiyince mi bezde kan oluyor?Kelimenin tam anlamiyla sallamiyor sanirim bizim doktor da. Ben rahat biri degilim doktorum da pimpirikli olsun isterim. Kadin dogumcum oyleydi mesela kafa yormama gerek kalmiyordu. Umarim kan testi yapmaz gozum korktu. Size kan testi yaptilar ni? Sizin doktorunuz kimdi sakincasi yoksa ve istanbuldaysaniz? Bana aliye fugen cokugras colluyu onerdiler ama nisantasinda. Zorunlu kalirsak gideriz tabi ama esimin isleri var ben de tek gidemem uzak kaliyor bize. Kadikoyde hasta yorumlarina gore akgul akpinarli antonyden randevu aldim insallah iyi biridir
Allahim cok karisik herkesin farkli bir gorusu var bu konudaBen de izmirdeyim hiç alerji doktoru bilmiyorum desem yeri. İnstagramda takip ettiğim bir kaç hesap var ama onlar da hep gelin test yapalımcı haklı olarak. İşte alerji doktoru ahmet akçay, alerji diyetisyeni hesaplar bir de mahmut doğru sanırım. Onlardan anladığım bu aleejiler non ige diye geçiyor, standart testte çıkmıyor, moleküler düzeyde bi inceleme ya da deri testi gerekiyor. H Hayalumutbasari hanım tecrübe etmiş daha ayrıntılı ve doğru bilgi sahibidir muhtemelen. Bize kakadan test yapıldı ama alerji testi değil, fekal protektindi galiba adı. 550 sınır değerken 680 çıkmıştı. Normal yetişkinlere crohn hastalığında falan uygulanan bir test bu, bağırsaklarda sıkıntı var mı taraması gibi, mesela ahmet akçay gereksiz görüyor bu testi. Benim doktor alerji doktorlarına da çok güvenmiyor bence, yani kendi çocuğunu götürmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar iyi doğru bilmiyorum. Sizde bezler hep normal bebek kkası gibi geliyor da sadece yağ yiyince mi bezde kan oluyor?
Ben de izmirdeyim hiç alerji doktoru bilmiyorum desem yeri. İnstagramda takip ettiğim bir kaç hesap var ama onlar da hep gelin test yapalımcı haklı olarak. İşte alerji doktoru ahmet akçay, alerji diyetisyeni hesaplar bir de mahmut doğru sanırım. Onlardan anladığım bu aleejiler non ige diye geçiyor, standart testte çıkmıyor, moleküler düzeyde bi inceleme ya da deri testi gerekiyor. H Hayalumutbasari hanım tecrübe etmiş daha ayrıntılı ve doğru bilgi sahibidir muhtemelen. Bize kakadan test yapıldı ama alerji testi değil, fekal protektindi galiba adı. 550 sınır değerken 680 çıkmıştı. Normal yetişkinlere crohn hastalığında falan uygulanan bir test bu, bağırsaklarda sıkıntı var mı taraması gibi, mesela ahmet akçay gereksiz görüyor bu testi. Benim doktor alerji doktorlarına da çok güvenmiyor bence, yani kendi çocuğunu götürmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar iyi doğru bilmiyorum. Sizde bezler hep normal bebek kkası gibi geliyor da sadece yağ yiyince mi bezde kan oluyor?
Allahim cok karisik herkesin farkli bir gorusu var bu konudaSu boregi ve cok tereyagli kurabiye ve en son pizza (truf yagi) sonrasi kan vardi. Ancak dunku kanda bu durumlar yoktu hep yedigim seylerdi.
Aslinda ben de testlerde cikmiyor, cok kucuk olduklari icin deneme yanilma yapiliyor diye biliyordum. Iste her doktorun farkli bir bakis acisi varMesela bana illa alerji doktoru gormeli cocuk doktorlari anlamiyor diyorlar. Ne yapacagimi sasirdim. Umairm bir an evel gecer alerjileri.
Riske atmamak adina bu hafta aldim nen de randevu alerji doktorundanKızlar sizin tercihiniz tabi ama bence de illa bi allerji doktoru gormeli benim oglum da allerjen bir bebekti su haric her seye allerjisi vardi hep normal doktor kontrolundeydi ne hastaligi bitti ne derdi kederi once gida allerjisi buyudukce aman antibiyotik aman serumlar mahvettik cocugu sonra allerji doktoruyla tanistik 9 yasinda su an onu tanidigimizdan beri 2 3 kere ya antibiyptik ictikya icmedik sukur gida allerjisi hic kalmadi kizimda baztan tedbir alalim dedik
Bakalimnasip artik
Evet daha gecen hafta ben yasadın o serlık kocaman oldu kızardı buyudu 3 kere enjeksıyonla sut cekıldı sonra kitle buyume ye devam etti bir sabah uyandıgı da enjeksıyonla süt cekılen yerden irin akmaya başladı ve cok cok altı 3 gun ust iste sonra kendiliğinden gexrı antibiyotik kullandım. Doktora gıdın muhakkak sıtma falan tutuyor, ok köyüyrddüKızlar nasılsınız? Size yine birsey soracağım. Akşam üzeri bi anda sol göğsümde sertlik oluştu kitle gibi baya sert ama. Sadece üst kısımda sertlik. Simdilik kızarıklık sıcaklık filan yok sadece agri var. Sizce mastit mi oldum böyle bisey yaşayan var mı?
Ben dede yara oldu gögüs kalkanı alın bir sure hep o karı kullanın kendi sutunuzlr ıyılesecek bıraz sabredin cok zor gercekten. Benım şimdi geçtiArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Benim sık sık oluyor kac kere gittim doktora cozumu gumus kapakta buldum kapagi takinca sutum sızıntı seklinde akıyo hep o beni rahatlatiyor bir de su şişesinin icine sicak su koyuyorum onu gezdiriyorum gogsumun uzerinde tabi yakmayacak sekildeKızlar nasılsınız? Size yine birsey soracağım. Akşam üzeri bi anda sol göğsümde sertlik oluştu kitle gibi baya sert ama. Sadece üst kısımda sertlik. Simdilik kızarıklık sıcaklık filan yok sadece agri var. Sizce mastit mi oldum böyle bisey yaşayan var mı?
Tibben bilemiycem ama annem yesil kaka yaptigina hep der ki üşütmüş bu cocukMerhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir inşallahpek girip mesajlari okuyamadım kayınvalidem evdeydi misafir git gel derken müsait olamadım
Size bir şey soracaktım bilgisi olan anneler
Dünden beri kızım çok koyu yeşil renkli kakasını yapıyor dört defa gördüm şimdilik devam eder mi böyle bilmiyorum neyden dolayı acaba bilen var mıdır yada bu durumu yaşayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?