2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selam 9 Eylül de Nevin Uzuner Prof çocuk doktoru Ayrıca alerji uzmanı. Muayenesi 700 lira veya hastaneye sabah gidersen 130 lira ama biraz bekliyorsun 30 dk kadar. Biz ona gidiyoruz çok memnunuz

Canım günde 10 kereye kadar normal.ayrıca rengi yeşil gibiyse ya üşütüyor ya da sütün yağlı kısmına denk gelmiyor der büyüklerimiz. Bezde sadece renk varsa ama kaka yoksa ve günde 10 kereden fazlaysa ishal olabilir takip etmen gerek

Bunun geçmesi için sağmam gerekiyor ama sonuna kadar boşaltmayacaksın idare edecek kadar. Sıcak değil mutlaka ılık su ve masaj. Sıcak ve sonuna kadar boşaltmak daha da azdırıyor diye biliyorum.

Haftasıyla alakalı sanırım. Biz de yaşadık bunun aynısını. Saati gelince ağlama krizine giriyordu, sürekli memede ve çekerek emiyordu. Gazı olabilir, ona hırslanıyor büyük ihtimal. Göğüs ucu yaralarıma zeytinyağı iyi geldi benim. Iki çeşit krem sürdüm, zeytinyağı kadar fayda görmedim. Gümüş kapak kullanmadım ama kullananlar memnun bildiğim kadarıyla.

Mama aliyosa normal. Almiyosa ve kötü koku da varsa bı bağırsak enfeksiyonu olabilir baktirmak lazım diye biliyorum ben. dün dr Osman gönülal ın "yaşamın 3. Ayı" videosunun sonralarında söylemişti

Ah o meme ucu yaralarından öyle cok cektim ki 1 ay sürdü çok berbatti. Senin epey uzamış. Ben en son gümüş kalkan aldım sanırım o biraz fayda etti. Emdirmedigim her an onu takıyodum. Garmastan krem, tahinin yaği, zeytinyag, badem yağı, kendi sütüm... Bircok sey denedim. Bebek memeyi dogru tutmazsa ne yaparsan yap duzelmez malesef. Hep ağlayarak emzirdim ben

Cevap veren herkese teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım, göğsüme sıcak su torbasında ılık su koydum masaj yaptık hem emzirdim hem de sağdım rahatladı cok şükür. Hafif ağrı var ama masaj yaptık diye de olabilir tenim cok hassas. Bugün de dikkat edeceğim tekrarlamaz inşallah cok kotu biseymis

Merhabalar, Bayadır girmiyordum mesajlar birikmiş okuyamadım hepsini, biz 24 Ağustos da doğum yaptık, bebeğim 33 gün yoğun bakımda kaldı sonra 2 kere idrar yolları enfeksiyonu geçirdi 20 günde öyle yattık. Böbrek rahatsızlığı var onun tetkikleriyle uğraşıyoruz. 17sinde sintigrafi çekilecek. Bebeğim kendini birden kasmaya başladı kasılıp kalıyor ve morarıyor bir kaç sn sürüp geçiyor çok korkuttu beni 3 kere yaptı 2 defa çıplakken dünde uyutmaya çalışırken çok korktum. Gece sabaha karşı da çok kasıyor ellerini sıkıyor bacaklarını kendine çekiyor. Huzurlu uyumuyor başta gazdan dolayı diye düşündüm gaz problemimiz azalmaya başladı ama hala devam ediyor sıkıntı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Stres sıkıntı derken bende de saç kalmadı çok aşırı dökülüyor, saçları içinde bir şey yapan var mı? Doğum sonrası kadın doğum uya bile gidemedim kontrole sezeryan oldum.

Tibben bilemiycem ama annem yesil kaka yaptigina hep der ki üşütmüş bu cocuk
Ayagina fazla corap uzerine yelek giydirir ertesi ggune duzelir ama tibbenne anlama geliyor bilmiyorum hic
Bende anneme sordum oda kulakları ağrıyordur ondan dedi bende Gereksiz06 gibi bağırsaklarından şüpheleniyorum çünkü bir ara tedavi gördü ilaç ve damla ile geçmişti ama o zamanlar yeşil kakasını yapmazdı

Selam 9 Eylül de Nevin Uzuner Prof çocuk doktoru Ayrıca alerji uzmanı. Muayenesi 700 lira veya hastaneye sabah gidersen 130 lira ama biraz bekliyorsun 30 dk kadar. Biz ona gidiyoruz çok memnunuz
Aa çok teşekkür ederim. Bi araştırayım ben de.

Mama aliyosa normal. Almiyosa ve kötü koku da varsa bı bağırsak enfeksiyonu olabilir baktirmak lazım diye biliyorum ben. dün dr Osman gönülal ın "yaşamın 3. Ayı" videosunun sonralarında söylemişti
Canım anne sütü alıyorsa ve kakası kötü kokuyorsa mı bağırsak enfeksiyonu olabilir diye biliyorsun?

Canım anne sütü alıyorsa ve kakası kötü kokuyorsa mı bağırsak enfeksiyonu olabilir diye biliyorsun?
Yeşil kaka ve koku demişti sanırım canım. Bahsettigim videoya bi ara bakarsin. Bu arada benim oglum hic mama almiyor 10 gündür maşallah sütüm arttı yetiyor oğluma ama kakasi eskisinden kötü kokmaya başladı sanki. Sanırım seninkinin de böyle. Ondan mi sordun

Ya sürekli ellerini kafasına doğru götürüyor yüzüne doğru uvalama şekli yapıp ağlıyor bende bir parmağimla kulaklarını ovaladiğimda susuyor bıraktığımda başlıyor
Yaa benimki de sürekli o şekilde elleri kafasinda yüzünde ama ben kaşınıyo heralde diye düşünüp yüzünü kafasını kaşıyorum cumartesi 3. Ay kontrolünde doktor bakar heralde kulaklarina. Ama kulak ağrısı kulak enfeksiyonu falan olsa şiddetli ağlar ve ates olabilir. Ablamın oğlu 2 kere falan geçirdi çok ağlamıştı ağrıdan

Cekerek emiyor ya iyilesek gibi olsa da iclari tekrar baloncuk ya da kırmızı sisler oluyir gercekten ben de ağlıyorum acidan artik bir tek gümüş kapak denemedim ama kalkan da fayda etmedi

Maaşallah çok sevindim canım
Evet kakası biraz kötü kokuyor, o yüzden sordum. Birara bakayım o videoya, sağ ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…