- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.621
Selam 9 Eylül de Nevin Uzuner Prof çocuk doktoru Ayrıca alerji uzmanı. Muayenesi 700 lira veya hastaneye sabah gidersen 130 lira ama biraz bekliyorsun 30 dk kadar. Biz ona gidiyoruz çok memnunuzBen de izmirdeyim hiç alerji doktoru bilmiyorum desem yeri. İnstagramda takip ettiğim bir kaç hesap var ama onlar da hep gelin test yapalımcı haklı olarak. İşte alerji doktoru ahmet akçay, alerji diyetisyeni hesaplar bir de mahmut doğru sanırım. Onlardan anladığım bu aleejiler non ige diye geçiyor, standart testte çıkmıyor, moleküler düzeyde bi inceleme ya da deri testi gerekiyor. H Hayalumutbasari hanım tecrübe etmiş daha ayrıntılı ve doğru bilgi sahibidir muhtemelen. Bize kakadan test yapıldı ama alerji testi değil, fekal protektindi galiba adı. 550 sınır değerken 680 çıkmıştı. Normal yetişkinlere crohn hastalığında falan uygulanan bir test bu, bağırsaklarda sıkıntı var mı taraması gibi, mesela ahmet akçay gereksiz görüyor bu testi. Benim doktor alerji doktorlarına da çok güvenmiyor bence, yani kendi çocuğunu götürmemiş anladığım kadarıyla, ne kadar iyi doğru bilmiyorum. Sizde bezler hep normal bebek kkası gibi geliyor da sadece yağ yiyince mi bezde kan oluyor?
Canım günde 10 kereye kadar normal.ayrıca rengi yeşil gibiyse ya üşütüyor ya da sütün yağlı kısmına denk gelmiyor der büyüklerimiz. Bezde sadece renk varsa ama kaka yoksa ve günde 10 kereden fazlaysa ishal olabilir takip etmen gerekMerhaba yardımcı olursanız çok sevınırım 5 günlük bebeğim var bugün saat 3 den sonra 6-7 defa kakasını yapdı bu normal mi yardımcı olursanız sevınırım resım koyucam kendımı daha ıyı anlata bılmek ıcın görsel için kusura bakmayın Eki Görüntüle 2969502
Bunun geçmesi için sağmam gerekiyor ama sonuna kadar boşaltmayacaksın idare edecek kadar. Sıcak değil mutlaka ılık su ve masaj. Sıcak ve sonuna kadar boşaltmak daha da azdırıyor diye biliyorum.Kızlar nasılsınız? Size yine birsey soracağım. Akşam üzeri bi anda sol göğsümde sertlik oluştu kitle gibi baya sert ama. Sadece üst kısımda sertlik. Simdilik kızarıklık sıcaklık filan yok sadece agri var. Sizce mastit mi oldum böyle bisey yaşayan var mı?
Haftasıyla alakalı sanırım. Biz de yaşadık bunun aynısını. Saati gelince ağlama krizine giriyordu, sürekli memede ve çekerek emiyordu. Gazı olabilir, ona hırslanıyor büyük ihtimal. Göğüs ucu yaralarıma zeytinyağı iyi geldi benim. Iki çeşit krem sürdüm, zeytinyağı kadar fayda görmedim. Gümüş kapak kullanmadım ama kullananlar memnun bildiğim kadarıyla.Arkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Mama aliyosa normal. Almiyosa ve kötü koku da varsa bı bağırsak enfeksiyonu olabilir baktirmak lazım diye biliyorum ben. dün dr Osman gönülal ın "yaşamın 3. Ayı" videosunun sonralarında söylemiştiMerhaba kızlar
Hepiniz iyisinizdir inşallahpek girip mesajlari okuyamadım kayınvalidem evdeydi misafir git gel derken müsait olamadım
Size bir şey soracaktım bilgisi olan anneler
Dünden beri kızım çok koyu yeşil renkli kakasını yapıyor dört defa gördüm şimdilik devam eder mi böyle bilmiyorum neyden dolayı acaba bilen var mıdır yada bu durumu yaşayan ?
İnstagramda ebe Tülin Bulurun sayfasına bakmanı tavsiye ederim. Gönderi olarak paylaşmış bir çok soru cevap var. Baya çözüm odaklı. Online destek de veriyor yanlış bilmiyorsam 300 TLBayanlar merhaba, meme reddi yaşıyorum konu açtım yaşayan tecrübesi olan annelerin yorumuna ihtiyacım varMeme Reddi, Çare Arıyorum Lütfen Yardım
Ah o meme ucu yaralarından öyle cok cektim ki 1 ay sürdü çok berbatti. Senin epey uzamış. Ben en son gümüş kalkan aldım sanırım o biraz fayda etti. Emdirmedigim her an onu takıyodum. Garmastan krem, tahinin yaği, zeytinyag, badem yağı, kendi sütüm... Bircok sey denedim. Bebek memeyi dogru tutmazsa ne yaparsan yap duzelmez malesef. Hep ağlayarak emzirdim benArkadaşlar merhaba ben ekim annesi olmayi beklerken Eylül annesi oldum bebegim 80 günlük ama her seye ağlıyor sürekli memede olmak istiyor ama emerken de cekerek emiyor agzindan cikinca da ağlıyor cogu zaman huysuz, haliyle göğüs ucu yaralarim geçmiyor bir çözümü yok mu allah rizasi icin ya
Bende anneme sordum oda kulakları ağrıyordur ondan dedi bendeTibben bilemiycem ama annem yesil kaka yaptigina hep der ki üşütmüş bu cocuk
Ayagina fazla corap uzerine yelek giydirir ertesi ggune duzelir ama tibbenne anlama geliyor bilmiyorum hic
Allah korusun ya kulak agrisi cok zor olurBende anneme sordum oda kulakları ağrıyordur ondan dedi bendeGereksiz06 gibi bağırsaklarından şüpheleniyorum çünkü bir ara tedavi gördü ilaç ve damla ile geçmişti ama o zamanlar yeşil kakasını yapmazdı
Aa çok teşekkür ederim. Bi araştırayım ben de.Selam 9 Eylül de Nevin Uzuner Prof çocuk doktoru Ayrıca alerji uzmanı. Muayenesi 700 lira veya hastaneye sabah gidersen 130 lira ama biraz bekliyorsun 30 dk kadar. Biz ona gidiyoruz çok memnunuz
Canım anne sütü alıyorsa ve kakası kötü kokuyorsa mı bağırsak enfeksiyonu olabilir diye biliyorsun?Mama aliyosa normal. Almiyosa ve kötü koku da varsa bı bağırsak enfeksiyonu olabilir baktirmak lazım diye biliyorum ben. dün dr Osman gönülal ın "yaşamın 3. Ayı" videosunun sonralarında söylemişti
Yeşil kaka ve koku demişti sanırım canım. Bahsettigim videoya bi ara bakarsin. Bu arada benim oglum hic mama almiyor 10 gündür maşallah sütüm arttı yetiyor oğluma ama kakasi eskisinden kötü kokmaya başladı sanki. Sanırım seninkinin de böyle. Ondan mi sordunCanım anne sütü alıyorsa ve kakası kötü kokuyorsa mı bağırsak enfeksiyonu olabilir diye biliyorsun?
Ya sürekli ellerini kafasına doğru götürüyor yüzüne doğru uvalama şekli yapıp ağlıyor bende bir parmağimla kulaklarını ovaladiğimda susuyor bıraktığımda başlıyorAllah korusun ya kulak agrisi cok zor olur
Yaa kiyamam doktora danistiniz mi acaba cok merak ettim bisi yoktur insallahYa sürekli ellerini kafasına doğru götürüyor yüzüne doğru uvalama şekli yapıp ağlıyor bende bir parmağimla kulaklarını ovaladiğimda susuyor bıraktığımda başlıyor
Yaa benimki de sürekli o şekilde elleri kafasinda yüzünde ama ben kaşınıyo heralde diye düşünüp yüzünü kafasını kaşıyorumYa sürekli ellerini kafasına doğru götürüyor yüzüne doğru uvalama şekli yapıp ağlıyor bende bir parmağimla kulaklarını ovaladiğimda susuyor bıraktığımda başlıyor
Ah o meme ucu yaralarından öyle cok cektim ki 1 ay sürdü çok berbatti. Senin epey uzamış. Ben en son gümüş kalkan aldım sanırım o biraz fayda etti. Emdirmedigim her an onu takıyodum. Garmastan krem, tahinin yaği, zeytinyag, badem yağı, kendi sütüm... Bircok sey denedim. Bebek memeyi dogru tutmazsa ne yaparsan yap duzelmez malesef. Hep ağlayarak emzirdim ben
Maaşallah çok sevindim canımYeşil kaka ve koku demişti sanırım canım. Bahsettigim videoya bi ara bakarsin. Bu arada benim oglum hic mama almiyor 10 gündür maşallah sütüm arttı yetiyor oğluma ama kakasi eskisinden kötü kokmaya başladı sanki. Sanırım seninkinin de böyle. Ondan mi sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?