2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maraş'ta düzgün bi çocuk doktoru da bulamıyorum. Sizin doktorunuz kim acaba?

Benimki de öyle. Kucağımda mesela güzel uyurdu. Yatırınca hep kalkardı zaten. Ama şimdi kucakta bile 10 15dkda hep uyanıyor. Deli gibi uykusu var. Gözü kapalı uyanıklık resmen
Ne zaman biticek bakalım oğlum kendi kendine uyurdu 4. Ayda au çiçeği kaptı arkadaşın kızından sonra düzeni bozuldu ben hep su çiçeğine bağlamaştım meğer uyku regresyonmuş

Kızlar niyetim kimsenin canını sıkmamak değil. Ama aklıma takılan bir durum var. Birkaç sma bebeklerin gönüllülüğünü yaptım ama hiç soramadım kurcalamadım. Şimdi çok yaygın. Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdi bebeklerde yapılabilecek bir test varmıdır ypkmudur diye

İlk çocuğumun süt ürünleri alerjisi 14. Ayında geçti.. Susam alerjisi ise 2 yaşını buldu.. ek gıda dönemine kadar diyet devam ek gıdaya geçtikten sonra anne diyetini açıp deneme yapıyor işte verilen tepkilere göre ya kesiyorsun yemeyi ya da devam ediyorsun.. Bülent hoca katı diyete karşı, örneğin Antep fıstığı denetti bana abartarak yememi istedi yedim vücutta döküntü oldu ama bunu gözardı etti. Devam etmemi istedi. Süt ürünlerini de açıcak bakıcaz bakalım ne tepki verecek. Bu Arada Bülent Şekerel online görüşme de yapıyor kızlar, denemek isterseniz

Kızlar kucagimizdan birakinca hep uyaniyor gunduz ne yapiyorsunuz yatakta soguk degil gibi polar battaniye koydum carsaf niyetine siz ne yapiyorsunuz kucakta bekliyor musunuz bu durumda misil misil uyuyor yataga birakinca uyaniyor emzikle biraksamda olmuyor cok mu bekliyim uyumazsa da yorgun sikintili olacak.

Bugün 3. Ay kontrolümüzü olduk. 5305 gr ve 58 cm oğlum 750 Gr almış. 15 gündür hic mama vermedim, ondan önce de günde 1 kez uyumadan önce 60 ml kadar veriyordum zaten. Son 15 gündür istemedi oglum gerek kalmadi cok şükür. Doktor iyi dedi ama ben günde iki kez mama vermeni öneririm diyo daha ihtiyac olursa veririm dedim. Oturma olayını sordum oturabilir hic sorun yok dedi. Tabi kendi başına oturtup bırakmayın dedi. Zaten desteksiz oturamaz daha. Sürekli olmasa da ben artık oturmak istemesini engellemeyi düşünmüyorum. Rota için de önümüzdeki 15 gün içinde yaptırın sonra zamanı geçmiş olur dedi ilk doz için

Neden mama vermeni onerdigini soyledi mi?

Neden mama vermeni onerdigini soyledi mi?
Bizim doktor tombul bebek seviyo bence. 2950 doğdu benim oglum. 15. Günde hala kilo alamamıştı, ilk ay da çok az aldığını görünce mama ver dedi. Başladık mamaya ama sütüm az olunca cok mama verdim cok olunca az verdim öyle idare ettik, 1 kilo değil de 750 gr aldi diye öyle istiyo doktor. İlk ay kilo alımı iyi olsa böyle demezdi heralde. Gecen ay 1.120 aldığı halde mamaya devam dedi, biraz serpildigini büyüdüğünü görmek istiyorum dedi

Bekliyorum ben başka çözüm bulamadım uyanıkken oda oda gezip iş yapıyoruz
Biraz bekleyeyim dedim bu sefer de esim koy diyor iki saat filan uyursa uzun süre oluyor neyse biraz bekleyip anne yani reflu yatagina koydum uzerine egilerek o biraz daha pofuduk bir yatak ondan mi simdilik ise yaradi gibi

Valla benimki artık gündüzleri 20 dk ancak uyuyor bazende tavşan uykusu yapıyor 15 dk vs. Çok huysuzluk yapmıyor o yüzden ellemiyorum uyutmaya çalışmıyorum saldım gitti. Doğduğundan beri hiç sallamadığım için uyutma çabasına girmiyorum eğer sallıyor olsaydım uyutmayı denerdim heralde.

Huysuzluk yapmasa sorun değil ama yapiyor agliyor ve ya endiseli oluyor uyumasi kendisi icin de iyi oluyor dinlenip uyaniyor

Memede uyuyor ve ya emzikle kucagimda yataga birakmak isteyince gunduz sorun olmaya basladi gece pek sorun olmuyor simdilik

Yüzükoyun yatırmayı denedin mi? Benim oğlanlardan biri de böyleydi artık gündüz yüzükoyun yatırıyorum baya uzun uyuyor.

Yüzükoyun yatırmayı denedin mi? Benim oğlanlardan biri de böyleydi artık gündüz yüzükoyun yatırıyorum baya uzun uyuyor.
Evet doğru yüzü koyun iyi oluyor arada denedim uzun uyuyor fakat bazen kafayı emer gibi yatağa yoneltti korktum.yüzü koyun yatırınca artık gözlemliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…