- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.841
O kadar sorunlu ki kızım hiç anlamıyorum emzirmede bile yarım saat emmez kısa kısa ama sık sık veriyorum üç ay olacak bir türlü rahat vermedi nasıl düzelecek bu şekilde hiç bilmiyorumSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben Böyle olunca ya kucağımda duşa sokuyorum Çıkınca da 1-2 saat emziriyorum, ya da pusete koyup geziyorum avm olur sokak park olur eş dost olur Yeter ki ev olmasın yoksa keçileri kaçırmamak imkansız
kucağa alıp konuşuyorum gezdiriyorum ama faydası yok susuyor bu sefer emzirmeye çalışıyorum başlıyor ağlamaya uyutuyorum yanında biraz bekliyorum sonra yatağa koyuyorum arkamı döndüğümde uyanıyor denemediğim şey kalmadiTemas istiyor olabilir mi? O dinlenene kadar yanında olsanız bırakmasanız? Yani ben ancak öyle yönetebiliyorım süreci
Aklıma geldi;Kanguru alıp evde onunla dolaştırsan nasıl olur? belki hep Göğsünde olmak istiyordur, bu da işe yarayabilir, denemekte fayda var ama sen bilirsin tabikucağa alıp konuşuyorum gezdiriyorum ama faydası yok susuyor bu sefer emzirmeye çalışıyorum başlıyor ağlamaya uyutuyorum yanında biraz bekliyorum sonra yatağa koyuyorum arkamı döndüğümde uyanıyor denemediğim şey kalmadiAtomiks gibi pusete koyup gezdiriyorum ama nafile hiç istemiyor
Keşke dili olsa da konuşsa bende anlasam neden böyle yaptığını
Aman Allahım okurken delirdimKızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyinikisinde de çığlık attım.
Yaklaşık 2 aydır Fransa'da yım. Burdakiler o kadar rahatlarki, biz çok pimpirikliyiz ona ikna oldum.
Birinci olay, misafirliğe evine gittiğimiz kadın parmağını kızımın azına soktu emsin diyeTahmin edersiniz ki çığlık atarak tepki gösterdim. Kadında dediki biz İspanya'da bebekleri hep böyle severiz. Dedim ben İspanyol değilim baciiim, türk anasiyim:) elindeki bütün mikropları kızım sayende aldı. Neyse tatlıya bağlandı ama ömür boyu unutmam o korkumu.
Ikincisi ise bu sabah kv burnunu sildigi bezle kızımın azını sildiBunlar beni delirtcek. Tabi o da bir papara yedi benden. Eşime anlattım annen boyle yaptı diye, o da demesinmi eee normal bende bazen sildim o şekilde neyseki haftaya Türkiye'ye dönüyorum. Eylüle kadar tertemiz evimde kızımı büyüteceğim
Sizde acaip sinirlendiniz degilmi
okidoki6666 Hollanda'da nasıl bacım anlat?
Ohaaa şoktan şoka girdimKızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyinikisinde de çığlık attım.
Yaklaşık 2 aydır Fransa'da yım. Burdakiler o kadar rahatlarki, biz çok pimpirikliyiz ona ikna oldum.
Birinci olay, misafirliğe evine gittiğimiz kadın parmağını kızımın azına soktu emsin diyeTahmin edersiniz ki çığlık atarak tepki gösterdim. Kadında dediki biz İspanya'da bebekleri hep böyle severiz. Dedim ben İspanyol değilim baciiim, türk anasiyim:) elindeki bütün mikropları kızım sayende aldı. Neyse tatlıya bağlandı ama ömür boyu unutmam o korkumu.
Ikincisi ise bu sabah kv burnunu sildigi bezle kızımın azını sildiBunlar beni delirtcek. Tabi o da bir papara yedi benden. Eşime anlattım annen boyle yaptı diye, o da demesinmi eee normal bende bazen sildim o şekilde neyseki haftaya Türkiye'ye dönüyorum. Eylüle kadar tertemiz evimde kızımı büyüteceğim
Bende dün ağız mendiliyle silerken biraz ağzının içine doğru gitti eşim cinnet geçiriyordu elimden aldı kendisi sildiOhaaa şoktan şoka girdimağız mendili evde temiz halıya düşse bi daha kullanmıyoruz biz gecen bı doktor canlı yayininda çocukları mikroplara dış dünyaya kapalı büyütmeyin sonra çok zorlanır diyodu. Esim de duydu diyoki bak evi temizleyemiyoruz diye söyleniyordun doktor ne diyor diyo. E doktor b.k icinde mi büyütün diyor dedim seninki de efsaneymis
Tek tesellim umarım kızımın bağışıklık sistemi gelişmiştirOhaaa şoktan şoka girdimağız mendili evde temiz halıya düşse bi daha kullanmıyoruz biz gecen bı doktor canlı yayininda çocukları mikroplara dış dünyaya kapalı büyütmeyin sonra çok zorlanır diyodu. Esim de duydu diyoki bak evi temizleyemiyoruz diye söyleniyordun doktor ne diyor diyo. E doktor b.k icinde mi büyütün diyor dedim seninki de efsaneymis
Daha neler neler var, arada aklıma gelince yazarım:)Aman Allahım okurken delirdimgerçekten onlardaki rahatlık bizde yok ya. Ama bu rahatlığın ötesinde bir durum yani benim k.valide yapsa isyan çıkardı heralde bizimki 20 günlükken ağzına yumurta götürdü sözde şakasına ama dudağına değdirdi çocuk yalayacaktı neredeyse bende orda baya tepki vermiştim bir de böyle bir şey yapsa kıyamet kopar Türkiye'ye dönmen senin için en hayırlısı olucak
Maşallah miniğeBugün 3. Ay kontrolümüzü olduk. 5305 gr ve 58 cm oğlum 750 Gr almış. 15 gündür hic mama vermedim, ondan önce de günde 1 kez uyumadan önce 60 ml kadar veriyordum zaten. Son 15 gündür istemedi oglum gerek kalmadi cok şükür. Doktor iyi dedi ama ben günde iki kez mama vermeni öneririm diyo dahaihtiyac olursa veririm dedim. Oturma olayını sordum oturabilir hic sorun yok dedi. Tabi kendi başına oturtup bırakmayın dedi. Zaten desteksiz oturamaz daha. Sürekli olmasa da ben artık oturmak istemesini engellemeyi düşünmüyorum. Rota için de önümüzdeki 15 gün içinde yaptırın sonra zamanı geçmiş olur dedi ilk doz için
Kızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyinikisinde de çığlık attım.
Yüzükoyun nasıl yatırıyorsunuz? Uyanmıyor mu yatırırken? Bunu bir arkadaşım da söyledi ama ben cesaret edemedim uyanır diyeYüzükoyun yatırmayı denedin mi? Benim oğlanlardan biri de böyleydi artık gündüz yüzükoyun yatırıyorum baya uzun uyuyor.
Aynen öyle ya seninki korkunçDaha neler neler var, arada aklıma gelince yazarım:)
Senin kv de maşallahı var ama benimkinin yanında çok masum kalıyor
Ya bu ilk anlattığını hastanede hemşire yaptı bizeKızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyinikisinde de çığlık attım.
26 Aralık'ta bir terslik olmazsa geliyoruzYa bu ilk anlattığını hastanede hemşire yaptı bizebir de bütün gün hastanede. Yani burada da var onlardan, sıkma canını bağışıklığı güçlenir dedim geçtim.
Ama ikincisi fenaymışilkine göre daha temizdir belki bilmiyorum ama midem kaldırmadı. Kendi burnumu sildiğim peçeteyle kendi ağzımı silmem ya. O neymiş öyle
Yolculuk ne zaman?
Hadi bakalım, umarım çok güzel geçer yolcuğunuz26 Aralık'ta bir terslik olmazsa geliyoruzİstanbul'da 2 gece kalıp Samsun'a geçmeyi planlıyorum.
Birde yıkanabilir mendil kullanıyorlar, kağıt değilgerçi kağıt olsa ne fark eder, aynı
Başta bu mendil,çamaşır ne varsa bebeğin çamaşırları ile birlikte makinaya atıyordu. Fark ettiğim an müdahale ettim
Canım evimi çok özledim yaa. Kızım emeklemeye ve yürümeye yeni basladiginde getirmicem babaannesine
İki gün önce anneme dedim, çok stokçu içgüdülerim oluştuKızlar selamerkenden ek gıda alışverişine başladım ben malum hergün herşeye zam geliyor ek gıda kitabında çok kararsız kaldımbu 3lü ek gıda kitabını
alan oldu mu önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?