2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O kadar sorunlu ki kızım hiç anlamıyorum emzirmede bile yarım saat emmez kısa kısa ama sık sık veriyorum üç ay olacak bir türlü rahat vermedi nasıl düzelecek bu şekilde hiç bilmiyorum

Temas istiyor olabilir mi? O dinlenene kadar yanında olsanız bırakmasanız? Yani ben ancak öyle yönetebiliyorım süreci
kucağa alıp konuşuyorum gezdiriyorum ama faydası yok susuyor bu sefer emzirmeye çalışıyorum başlıyor ağlamaya uyutuyorum yanında biraz bekliyorum sonra yatağa koyuyorum arkamı döndüğümde uyanıyor denemediğim şey kalmadi Atomiks gibi pusete koyup gezdiriyorum ama nafile hiç istemiyor
Keşke dili olsa da konuşsa bende anlasam neden böyle yaptığını

Aklıma geldi;Kanguru alıp evde onunla dolaştırsan nasıl olur? belki hep Göğsünde olmak istiyordur, bu da işe yarayabilir, denemekte fayda var ama sen bilirsin tabi
Bir de göğüs bölgeni sadece suyla yıka. kol altını da duş jeli değil normal sabunla yıka.kendi öz kokun yoksa onu da yadırgıyor olabilir. Ben doğumdan bu yana öyle yapıyorum

Kızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyin ikisinde de çığlık attım.
Yaklaşık 2 aydır Fransa'da yım. Burdakiler o kadar rahatlarki, biz çok pimpirikliyiz ona ikna oldum.
Birinci olay, misafirliğe evine gittiğimiz kadın parmağını kızımın azına soktu emsin diye Tahmin edersiniz ki çığlık atarak tepki gösterdim. Kadında dediki biz İspanya'da bebekleri hep böyle severiz. Dedim ben İspanyol değilim baciiim, türk anasiyim:) elindeki bütün mikropları kızım sayende aldı. Neyse tatlıya bağlandı ama ömür boyu unutmam o korkumu.

Ikincisi ise bu sabah kv burnunu sildigi bezle kızımın azını sildi Bunlar beni delirtcek. Tabi o da bir papara yedi benden. Eşime anlattım annen boyle yaptı diye, o da demesinmi eee normal bende bazen sildim o şekilde neyseki haftaya Türkiye'ye dönüyorum. Eylüle kadar tertemiz evimde kızımı büyüteceğim

Sizde acaip sinirlendiniz degilmi
okidoki6666 Hollanda'da nasıl bacım anlat?

Aman Allahım okurken delirdim gerçekten onlardaki rahatlık bizde yok ya. Ama bu rahatlığın ötesinde bir durum yani benim k.valide yapsa isyan çıkardı heralde bizimki 20 günlükken ağzına yumurta götürdü sözde şakasına ama dudağına değdirdi çocuk yalayacaktı neredeyse bende orda baya tepki vermiştim bir de böyle bir şey yapsa kıyamet kopar Türkiye'ye dönmen senin için en hayırlısı olucak

Ohaaa şoktan şoka girdim ağız mendili evde temiz halıya düşse bi daha kullanmıyoruz biz gecen bı doktor canlı yayininda çocukları mikroplara dış dünyaya kapalı büyütmeyin sonra çok zorlanır diyodu. Esim de duydu diyoki bak evi temizleyemiyoruz diye söyleniyordun doktor ne diyor diyo. E doktor b.k icinde mi büyütün diyor dedim seninki de efsaneymis

Bende dün ağız mendiliyle silerken biraz ağzının içine doğru gitti eşim cinnet geçiriyordu elimden aldı kendisi sildi bir de beni azarlıyor sanki anne olan o baba benim

Tek tesellim umarım kızımın bağışıklık sistemi gelişmiştir
Bazende düşünüyorum, burdakiler pislik içinde ve umursamadan çocuk buyutuyolar ve çocuklarda maşallah sağlıklı. Biz de biraz aşırı abartiyoruz sanki. Ama yinede kullanılmış mendillede bebek silinmez yaa
Kalibimi basarim, senin pis dediğin evin, buradaki en temiz eve bin basar çokta şey etme rahat ol hicbisey olmuyor, benim kızımda test edildi.

Daha neler neler var, arada aklıma gelince yazarım:)
Senin kv de maşallahı var ama benimkinin yanında çok masum kalıyor

Maşallah miniğe gayet iyi kilo almış
Oturma işini duyduğuma sevindim, ben de ufaktan salacağım

Ya bu ilk anlattığını hastanede hemşire yaptı bize bir de bütün gün hastanede. Yani burada da var onlardan, sıkma canını bağışıklığı güçlenir dedim geçtim.
Ama ikincisi fenaymış ilkine göre daha temizdir belki bilmiyorum ama midem kaldırmadı. Kendi burnumu sildiğim peçeteyle kendi ağzımı silmem ya. O neymiş öyle
Yolculuk ne zaman?

26 Aralık'ta bir terslik olmazsa geliyoruz İstanbul'da 2 gece kalıp Samsun'a geçmeyi planlıyorum.

Birde yıkanabilir mendil kullanıyorlar, kağıt değil gerçi kağıt olsa ne fark eder, aynı
Başta bu mendil,çamaşır ne varsa bebeğin çamaşırları ile birlikte makinaya atıyordu. Fark ettiğim an müdahale ettim
Canım evimi çok özledim yaa. Kızım emeklemeye ve yürümeye yeni basladiginde getirmicem babaannesine

Kızlar selam erkenden ek gıda alışverişine başladım ben malum hergün herşeye zam geliyor ek gıda kitabında çok kararsız kaldımbu 3lü ek gıda kitabını
alan oldu mu önerir misiniz

Eklentiler

• indir.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 30
Hadi bakalım, umarım çok güzel geçer yolcuğunuz
Dediğin gibi fazla rahatlar ama sağlıklılar da. Belki çok kasmaya gerek yok ama yine de dayanamıyor insan özellikle emekleme dönemini hayal edemiyorum ama çok fena.
Sen Türkiye’de mi yaşıyorsun? Ben orada yaşadığını düşünmüştüm Kaç ay oldu gideli, özlenmez mi

Kızlar selam erkenden ek gıda alışverişine başladım ben malum hergün herşeye zam geliyor ek gıda kitabında çok kararsız kaldımbu 3lü ek gıda kitabını
alan oldu mu önerir misiniz
İki gün önce anneme dedim, çok stokçu içgüdülerim oluştu ama ek gıda hiiç aklıma gelmemişti. Ben de stokçuluğumun sınırlarını genişleteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…