2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İki gün önce anneme dedim, çok stokçu içgüdülerim oluştu ama ek gıda hiiç aklıma gelmemişti. Ben de stokçuluğumun sınırlarını genişleteyim
Genişlet genişlet kardeşimm sabah aldığım ürüne akşamına zam geliyor ben baya baya listeyi tamamladım mama sandalyesinden oto koltuğuna kadar aldım valla

Ay yok ben kendi burnumu sildigim mendille kendi ağzımı bile silmem ne bebeği ordakiler de gerçekten abartı yaa.. ben hic bir zaman cok titiz olmadim ama kedimiz var sürekli tüy döken. Biz alıştık rahatsız olmuyoruz ama bebek olunca ya ağzına burnuna giderse diye düşünerek daha sık temizleriz napalim kedimizden vazgeçecek değiliz diyoduk herkese.. ama eskisinden daha az temizlik yapma fırsatımız oluyor. Bugün mesela öğlene kadar uyudum çocuğu eşime verip. Bunu yapmasam daha derin bi temizliğe vakit olurdu ama uyumayi dinlenmeyi tercih ettim açıkçası buna ihtiyacım vardi. Tüm hafta pazar gününü iple çekiyorum napiyim

Evlendikten sonra ücretsiz izin alıp 1 yıl kaldım burda. Sonra hemen istifa etmek istemedim, devlet ünv.de akademisyenim. Eşimde 2 yıllik proje yaptı Tr ile, bu ay bitiyor. Bu süreçte gidiş geliş yaptık. Önümüzdeki Eylül'de istifa edip temelli Bordo'ya yerleşecegim.
2 aydır burdayım

Kızlar kaka ile ilgili çok konuşuldu ama benimde sorum var.
Kizim 1 aydır Haftada bir kez ya da 10 günde bir kez kaka yapıyor. Çiş dolu dolu oluyor bezinde. Bu kaka olayı ne kadar sürüyor böyle? Ne zaman normale finer acana. Ben hep emziriyorum.

Kakasi katı mi oluyor bu kadar zaman bekleyince? Katiysa hakiki zeytinyağı ver bir tatli kaşığı

Benim kayinvalidem oğlum dogup 2 aylık olana kadar bizimle aynı sehirde hasta annesine bakiyodu, firsat buldukca bize torun sevmeye geliyodu, her gelişinde daha bebege dokunmadan bi dus alır komple üst baş değişirdi. O da cok titiz bı kadın degil ama bebege karşı hep hassas davrandı sağolsun. M MadameMarieCurie okuyunca şükrettim kayinvalideme

Kakasi katı mi oluyor bu kadar zaman bekleyince? Katiysa hakiki zeytinyağı ver bir tatli kaşığı
Katı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş

Kayinvalideni öp basının üstüne koy en azından temiz kadın.
Yazın mutfak bezi ile koltuk altını silmisti benimki
Bugün hepinizin midesini bulandirdim kusura bakmayın

Katı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Sadece anne sütü alan bebeklerde doktorlar 10 güne kadar normal görüyor. Gün icinde bu sebepten bı huzursuzluğu yoksa. Karnına düzenli hergun masaj yaparak bağırsaklarını biraz hareketlendirebilirsin belki

Biz fitil verdik 5. Gunlerde oyle olunca 2 fitil bir jel fitil vermis olduk sonrasinda dokunmadik 3. Gunlerde mini kaka 10. Gunde buyyk kaka yapti simdi 3. Gunde orta kaka yapti iki doktora sordum biri ozelde fitil ve surup verdi kullanabilirsiniz dedi digeri egede o 8_9 gun dokunmayin anne sutu icen bebekte normal dedi birdecfransada pediatra telefonla sordum oda norml dedi bir hafta1hafta10 gun sen hic mudahele etmedin mi normal diyorlar bekle 3 gune doner sanirim.kayinvaliden ve ya esin cocugu nasil uyutuyor hic pispislama var mi orada merak ettim.bu arada fitil verince buyuk kaka yapiyor.yaim gliserin cocuklar icin pediatrik

Ben şuana kadar hiç müdahale etmedim. Bir aydan fazla oldu neredeyse bu şekilde kaka yapıyor. Yani haftada bir yada 10 günde bir. Doktorlar normal olduğunu söylüyor evet. Ben sadece aynı durumda olan varmı diye merak ettim. Eğer 10 günü geçerse eczaneden fitil alırım
Burda pispislama yok, bebek yatağına yatınca uyuyor, sanırım benim bebisin Fransız genleri ağır bastı

Bende kanguru düşündüm ama Kanguru için erken değil mi acaba 3 ay olmasına 10 gün var o yüzden kararsız kaldım kullanmak için
İnternette 4 aydan sonea kullanılmalı diyor bilemedim
Normalde dün jeli hep kullanırım ondan da olabilir senin dediğin gibi deneyecem bugün bakalım nasıl olacak

Memede uyuya kalmıyor muydu ilk başlarda bile

Memede uyuya kalmıyor muydu ilk başlarda bile
İlk günden beri memede uyusa bile, alıp hep yatağına yatırdık. Buyudukce memede kalma süresi çok azaldı. Şuanda 5 DK da emip bitiriyor. Gündüz pusetine, gece de yatağına yatırıyoruz.
Tabiki her bebek farklı karakterde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…