- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.861
Genişlet genişlet kardeşimmİki gün önce anneme dedim, çok stokçu içgüdülerim oluştuama ek gıda hiiç aklıma gelmemişti. Ben de stokçuluğumun sınırlarını genişleteyim
Ay yok ben kendi burnumu sildigim mendille kendi ağzımı bile silmem ne bebeği ordakiler de gerçekten abartı yaa.. ben hic bir zaman cok titiz olmadim ama kedimiz var sürekli tüy döken. Biz alıştık rahatsız olmuyoruz ama bebek olunca ya ağzına burnuna giderse diye düşünerek daha sık temizleriz napalim kedimizden vazgeçecek değiliz diyoduk herkese.. ama eskisinden daha az temizlik yapma fırsatımız oluyor. Bugün mesela öğlene kadar uyudum çocuğu eşime verip. Bunu yapmasam daha derin bi temizliğe vakit olurdu ama uyumayi dinlenmeyi tercih ettim açıkçası buna ihtiyacım vardi. Tüm hafta pazar gününü iple çekiyorum napiyimTek tesellim umarım kızımın bağışıklık sistemi gelişmiştir
Bazende düşünüyorum, burdakiler pislik içinde ve umursamadan çocuk buyutuyolar ve çocuklarda maşallah sağlıklı. Biz de biraz aşırı abartiyoruz sanki. Ama yinede kullanılmış mendillede bebek silinmez yaa
Kalibimi basarim, senin pis dediğin evin, buradaki en temiz eve bin basarçokta şey etme rahat ol hicbisey olmuyor, benim kızımda test edildi.
Evlendikten sonra ücretsiz izin alıp 1 yıl kaldım burda. Sonra hemen istifa etmek istemedim, devlet ünv.de akademisyenim. Eşimde 2 yıllik proje yaptı Tr ile, bu ay bitiyor. Bu süreçte gidiş geliş yaptık. Önümüzdeki Eylül'de istifa edip temelli Bordo'ya yerleşecegim.Hadi bakalım, umarım çok güzel geçer yolcuğunuz
Dediğin gibi fazla rahatlar ama sağlıklılar da. Belki çok kasmaya gerek yok ama yine de dayanamıyor insanözellikle emekleme dönemini hayal edemiyorum ama çok fena.
Sen Türkiye’de mi yaşıyorsun? Ben orada yaşadığını düşünmüştümKaç ay oldu gideli, özlenmez mi
Yok uyanmıyor uyanır gibi yapsa da uyumaya devam ediyor.Yüzükoyun nasıl yatırıyorsunuz? Uyanmıyor mu yatırırken? Bunu bir arkadaşım da söyledi ama ben cesaret edemedim uyanır diye
Kakasi katı mi oluyor bu kadar zaman bekleyince? Katiysa hakiki zeytinyağı ver bir tatli kaşığıKızlar kaka ile ilgili çok konuşuldu ama benimde sorum var.
Kizim 1 aydır Haftada bir kez ya da 10 günde bir kez kaka yapıyor. Çiş dolu dolu oluyor bezinde. Bu kaka olayı ne kadar sürüyor böyle? Ne zaman normale finer acana. Ben hep emziriyorum.
Katı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüşKakasi katı mi oluyor bu kadar zaman bekleyince? Katiysa hakiki zeytinyağı ver bir tatli kaşığı
Kayinvalideni öp basının üstüne koyBenim kayinvalidem oğlum dogup 2 aylık olana kadar bizimle aynı sehirde hasta annesine bakiyodu, firsat buldukca bize torun sevmeye geliyodu, her gelişinde daha bebege dokunmadan bi dus alır komple üst baş değişirdi. O da cok titiz bı kadın degil ama bebege karşı hep hassas davrandı sağolsun. M MadameMarieCurie okuyunca şükrettim kayinvalideme
Sadece anne sütü alan bebeklerde doktorlar 10 güne kadar normal görüyor. Gün icinde bu sebepten bı huzursuzluğu yoksa. Karnına düzenli hergun masaj yaparak bağırsaklarını biraz hareketlendirebilirsin belkiKatı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Kızlar burda başıma gelen 2 tane olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben kafayı yedim sizde yeyinikisinde de çığlık attım.
Yaklaşık 2 aydır Fransa'da yım. Burdakiler o kadar rahatlarki, biz çok pimpirikliyiz ona ikna oldum.
Birinci olay, misafirliğe evine gittiğimiz kadın parmağını kızımın azına soktu emsin diyeTahmin edersiniz ki çığlık atarak tepki gösterdim. Kadında dediki biz İspanya'da bebekleri hep böyle severiz. Dedim ben İspanyol değilim baciiim, türk anasiyim:) elindeki bütün mikropları kızım sayende aldı. Neyse tatlıya bağlandı ama ömür boyu unutmam o
Biz fitil verdik 5. Gunlerde oyle olunca 2 fitil bir jel fitil vermis olduk sonrasinda dokunmadik 3. Gunlerde mini kaka 10. Gunde buyyk kaka yapti simdi 3. Gunde orta kaka yapti iki doktora sordum biri ozelde fitil ve surup verdi kullanabilirsiniz dedi digeri egede o 8_9 gun dokunmayin anne sutu icen bebekte normal dedi birdecfransada pediatra telefonla sordum oda norml dedi bir hafta1hafta10 gun sen hic mudahele etmedin mi normal diyorlar bekle 3 gune doner sanirim.kayinvaliden ve ya esin cocugu nasil uyutuyor hic pispislama var mi orada merak ettim.bu arada fitil verince buyuk kaka yapiyor.yaim gliserin cocuklar icin pediatrikKatı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Ben şuana kadar hiç müdahale etmedim. Bir aydan fazla oldu neredeyse bu şekilde kaka yapıyor. Yani haftada bir yada 10 günde bir. Doktorlar normal olduğunu söylüyor evet. Ben sadece aynı durumda olan varmı diye merak ettim. Eğer 10 günü geçerse eczaneden fitil alırımBiz fitil verdik 5. Gunlerde oyle olunca 2 fitil bir jel fitil vermis olduk sonrasinda dokunmadik 3. Gunlerde mini kaka 10. Gunde buyyk kaka yapti simdi 3. Gunde orta kaka yapti iki doktora sordum biri ozelde fitil ve surup verdi kullanabilirsiniz dedi digeri egede o 8_9 gun dokunmayin anne sutu icen bebekte normal dedi birdecfransada pediatra telefonla sordum oda norml dedi bir hafta1hafta10 gun sen hic mudahele etmedin mi normal diyorlar bekle 3 gune doner sanirim.kayinvaliden ve ya esin cocugu nasil uyutuyor hic pispislama var mi orada merak ettim.bu arada fitil verince buyuk kaka yapiyor.yaim gliserin cocuklar icin pediatrik
Demeyin yaa kalıcı olmasınAtak haftaları bir kaç günde düzeliyor ama bu 4. Ay uyku gerilemesi kalıcı diyor yaaaa
Bence de ya hiçbir şey eskisi gibi değil zaten.Ya anam babam usul çocuk büyütemeyeceğiz ona ikna oldum artık.
Bende kanguru düşündüm ama Kanguru için erken değil mi acaba 3 ay olmasına 10 gün var o yüzden kararsız kaldım kullanmak içinAklıma geldi;Kanguru alıp evde onunla dolaştırsan nasıl olur? belki hep Göğsünde olmak istiyordur, bu da işe yarayabilir, denemekte fayda var ama sen bilirsin tabi
Bir de göğüs bölgeni sadece suyla yıka. kol altını da duş jeli değil normal sabunla yıka.kendi öz kokun yoksa onu da yadırgıyor olabilir. Ben doğumdan bu yana öyle yapıyorum
Memede uyuya kalmıyor muydu ilk başlarda bileBen şuana kadar hiç müdahale etmedim. Bir aydan fazla oldu neredeyse bu şekilde kaka yapıyor. Yani haftada bir yada 10 günde bir. Doktorlar normal olduğunu söylüyor evet. Ben sadece aynı durumda olan varmı diye merak ettim. Eğer 10 günü geçerse eczaneden fitil alırım
Burda pispislama yok, bebek yatağına yatınca uyuyor, sanırım benim bebisin Fransız genleri ağır bastı
Geçmiş olsun. Ascus falan mı çıktı smearde?Herkese merhabalar;
Ben tarlusal kullanmaya başladım adet olmak için. Bir de SMEAR da enfeksiyon çıktı . Hpv kültürü verdim sonuç bekliyorum.
Neler almak gerekiyor hiç bakamadım dahaGenişlet genişlet kardeşimmsabah aldığım ürüne akşamına zam geliyor ben baya baya listeyi tamamladım mama sandalyesinden oto koltuğuna kadar aldım valla
İlk günden beri memede uyusa bile, alıp hep yatağına yatırdık. Buyudukce memede kalma süresi çok azaldı. Şuanda 5 DK da emip bitiriyor. Gündüz pusetine, gece de yatağına yatırıyoruz.Memede uyuya kalmıyor muydu ilk başlarda bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?