2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende baya saldım ama lafımı esirgemedigim için saldım artık ben tam gaz ileri onlar geri yoksa dediğin gibi çok sıkıntı çekeriz ama benim tek sıkıntı çocuğu çok hırpalaması ona dayanamıyorum. Taşınınca el mahkum gelecekler elbet

Dişlik de oneririm sert bisiler kemirmek istiyolar

Dişlik de oneririm sert bisiler kemirmek istiyolar
Aldım baya bi dişlik ama bizimkinin umrunda bile değil ısrarla ellerini kemiriyor canım sanırım biraz daha zamanı var tutup ağzına götürmesi için eldiven olanından da aldım mesela takınca çıldırıyor elini kemiremediği için

bizimki de oyle isaret parmagini kivirip onu agzina aliyor nasil emiyorsa parmagi kipkirmizi oluyor denemedigim emzik kalmadi hicbirini de almadi

Kızlaarrr ilk dogum yapanlardan biride bendim
Bizimki son 15 20 gundur hafiften poposunu kaldirmaya yan dönmeye baslamisti
Bugun iyice ayaklarina destek verince sirt ustu poposunu havaya kaldirip kendini attiriyor
Dönüyor
Yere yatinca baya kafasini kaldirip oturmaya calisiyor
Guzel seyler bekliyor sizi az kaldi

Bizimki hiç hırpalamıyo biraz tutuyo kucağında veriyo inşallah hep böyle gider dilimi ısırdım nazar değmesin diye sanırım bende sen gibi lafımı esirgemiyorum artık. Birde ben ona dedim oğlunla kavga ettim geldim lohusa depresyonuna soktu beni dddim çok korkuyor boşanacam diye

Büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım, kollarını saracak şekilde yarım kundak yapıp , kucağınıza alın, internetteki “kolik bebekler için olan cızırtı “ seslerinden birinin videosunu açın, reklamsız olanı tercih edin, kucağınızda hafif hafif sallayın ( hızlı sallayın diyorlar ama ben hafif sallamıştım) ağlamayı bırakıp sakinleşmesi bir süre sonrada uyuması lazım. Uyurken de o kolik bebek cızırtısı çalmaya devam etsin, yorgunluktan o sesle sizde uyuyorsunuz .. biz de işe yaramıştı, İnşallah sizde de yarar, kolay gelsin
Büyük ihtimalle 3 ay/11-12 hafta atağı geçiriyor. Yani büyüyor, algıları artıyor, o yüzden böyle.

merhaba benim bebeğim 91 günlük inanılmaz hassas uykusu var biraz bakındım 4. Ay uyku gerilemesi oluyormuş reglasyon diyor dr gönülal sizler ne durumdasınız nasıl atlatıyorsunuz
Evet, doktorlar 4. ayda uyku gerilemesi oluyor, uyku düzeni bozuluyor, uykuya dalması zorlaşıyor, huzursuz oluyorlar ama bu süreci atlatınca, eskisinden çok daha iyi uyku düzenleri oluyor diyorlar.

Bu arada kolik muzik muhtemel zararlarindan dolayi pek onerilmiyormus. Uyurken acik kalmasi pek iyi olmayabilir.

Beyaz gurultu olanlar mi zararli bir de normal muzik var din din din diye o da zararli mi? Uyumadan bazen dinletiyoruz
Evet beyaz gurultu olab. Hizlica kopyaladim daha detayli arastirma yapilabilir. Zeka geriligi olur diyen de var. Din din I bilmiyorum malesef.

Yapılan araştırmalara göre beyaz gürültü bebeklerde duyma problemlerine, dil öğreniminin ve konuşmanın gecikmesine yol açabilmektedir. Amerikan Pediatri Derneğine göre beyaz gürültü için kullanılan materyaller bebeklerin en az 200 cm uzağında konumlanmalı ve çok yüksek sesle dinletilmemelidir.

Ayyy ne güzel insallah hep böyle gider hahaha iyi yapmışsın korku iyidir değer bildirir

Teşekkürler arada kullandık dikkat edelim

bizimki de oyle isaret parmagini kivirip onu agzina aliyor nasil emiyorsa parmagi kipkirmizi oluyor denemedigim emzik kalmadi hicbirini de almadi
Aynı durumdayız bide cok cok diye çekiyor allahımmmDoktor dişler belirgin ama daha gelmez kaşınıyordur dedi üstünü değiştirmek çok zor oluyor bizde elini ağzından çekince bas bas bağarıyor atarlı genç

Yaa ben bakmadim ne durumda diye pek de ablamam heralde ama zor gerçekten bugün cok huysuzdu. Yarın da böyle olursa tek başıma napcam diye korkmaya basladim. Sabah işe giderken eşim anneme bıraksa cok ayaz oluyo o saatte de
Sar sarmala git imkanın varken canım. Tek başına çok yorucu oluyor Annem, ablam burda olsa ben hiç evde durmazdım sanırım

Genişlet genişlet kardeşimm sabah aldığım ürüne akşamına zam geliyor ben baya baya listeyi tamamladım mama sandalyesinden oto koltuğuna kadar aldım valla
Ben henüz bez ve kıyafetteyim çok sınırlı kalmışım
İşten de ayrıldım, stokçuluğumun da bir sınırı olacak maalesef ama büyük kalemlere bakayım bari, onları almaya çalışayım

Ne zaman bağırıyor bizde bağırmalar genelde akşam 6 gibi oluyor gün icindekiler genelde acıktım yoruldum demek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…