2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Katı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
1 hafta önceye kadar bizde de oldu bi sefer 5 gün bi sefer 7 gün yapamadığı oldu ama huysuzluk olmadığı için çok sorun yapmadık şuan düzeldi gibi her gün yapıyor

Kangurular iç destek aparatıyla satılıyor 4 aya kadar içindeki destekle kullanıyorsun. 4. Ayda içindekini çıkarıyorsun. Buradan bi arkadaş yeni aldı uçağa binerken kullanacaktı onun bebeği de sen kadardı yanlış hatırlamıyorsam.

Neler almak gerekiyor hiç bakamadım daha
Ben aldıklarımı yazayım canım ha gerekli mi hepsi daha eksik çıkar mı bilmiyorum
Mama sandalyesi
Silikon beslenme seti (tabağı, kasesi, kaşığı ve mama önlüğü var içinde)
Kaşık biberon
Püre kaşığı
Meyve püre süzgeci
Haşlama aparatı
Alıştırma bardağı
Kollu önlük
Cem rende
Şimdilik bunları aldım

Katı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Anne sütü alan bebeklerde 15 güne kadar normal sayiyormus doktorlar ve yalnizca emiyorsa kabız olmazmış. Zorlanmasi yapmamasi kabızlık degilmis yani kati olmasi gerekiyor kabiz demek için

Ah bu bazı doktorların mama sevdası... Her şey yolunda ne güzel. Maaşallah minik adama. Sünnetin ağrısı,acısı geçti mi? Ne zamandır soracağım canim unutuyorum.

Oyy kıyamam ben ona da, sana da annesi. Inşallah kilosu, gelişimi her şey yolunda gider. Boyuna da maaşallah güzel uzamış. Önce can sağlığı dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin

Ah bu bazı doktorların mama sevdası... Her şey yolunda ne güzel. Maaşallah minik adama. Sünnetin ağrısı,acısı geçti mi? Ne zamandır soracağım canim unutuyorum.
Geçti cok şükür canım sunnetten sonraki 2 gün ve klips çıktığı gün biraz acısı oldu, biz cok pimpirikli hassas davrandik, biz gerildik yani oglum gayet iyiydi simdi de diş derdi başladı yaa tam anlamıyoruz da ondan mıdır nedendir huysuz bugünlerde biraz

Oyy kıyamam ben ona da, sana da annesi. Inşallah kilosu, gelişimi her şey yolunda gider. Boyuna da maaşallah güzel uzamış. Önce can sağlığı dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin
Amin kuzum inşallah, kilo toparlar da ben çok fena vicdan yaptım çocuğu besleyemedim ben sebep oldum diye o biraz üzdü beni
Bu arada sen nerdesin yaw haftasonu izne mi çıktın

Benim kızım da çok huysuz bu sıralar canım. Bazen memeyi almak istemiyor,o kadar çok bağırıyor ki. Zorlamiyorum iyice sinir olmasın diye. Epeydir salyası var, dişler de erken gelecek gibi. Üst damak epey gergin, beyaz duruyor diş yerleri. Allah yardımcımız olsun. Zaten kolay değildi, iyice zor günler geliyor sanki.

Bebegim nereleresin gözüm yollarda kaldı denk gelemiyoruz @okidoki6666

UkaderU kuzucum seni de göremedim bende çok sık gelemiyorum kv ile delirmeye devam mı
Kız sorma ya pek giremiyorum
Hee delirmeceler devam daha bugün geldim iki gözümün çiçeğinden (kv) bu aralar pek bi sessiz korkuyo benden lafımı çekmiyom bir de gidip göstermem diye endişe ediyo herhalde napıyosun bu arada nasılsın

Amin kuzum inşallah, kilo toparlar da ben çok fena vicdan yaptım çocuğu besleyemedim ben sebep oldum diye o biraz üzdü beni
Bu arada sen nerdesin yaw haftasonu izne mi çıktın
Ahh canım senlik bir durum olur mu hiç... Bebeğin hassas, olacağı varmış. Gelecek aya toparlar Allahın izni ile. Ben biraz gerginim iki gündür, kızım da biraz huysuzdu. Sürekli kucakta. Eşimden de fayda yok. Yorgunluk, gerginlik, ağrılarım derken giremedim bir türlü.

Teşekkürler Hiç bilmiyorum dr enfeksiyon çıktı dedi, ascus nedir acaba?
Hpv bakıldı dediğiniz için sormuştum. Rahim ağzındaki bozulma derecesini gösteriyor ascus (ne olduğı belli olmayan anormal hücreler, ilk aşama). Sizinki baska bir durum olabilir enfeksiyon dediyse

Bugün alt komşuyu gördüm binaya girerken.sağlıkla büyütün falan dedi. Sonra konuşurken. “bu kadına çok acıyorum,Sürekli ağlıyor bu bebek. Kadın ne yapsın“ diyor eşim senin için dedi Ya maalesef öyle dedim. Onların da torun oldu bizden bir kaç ay evvel biz de aynıyız falan dedi
Son bir kaç gündür o kadar ağlıyor ki bana da kal geliyor o ağlarken donup kalıyorum.çünkü bi noktadan sonra Artık aklım almıyor sanırım olanları. 4. Aya girerken normal Olmalı bu tarz durumlar anlamadım ben de

Iyi iyi sesi çıkmıyorsa güzel bende evimdeyim huzurlu bir şekilde oturuyorum ama yakında kapım çalınacak gibi hissediyorum.

Çok zor gerçekten... Allah yardımcımız olsun.

Yaa ben bakmadim ne durumda diye pek de ablamam heralde ama zor gerçekten bugün cok huysuzdu. Yarın da böyle olursa tek başıma napcam diye korkmaya basladim. Sabah işe giderken eşim anneme bıraksa cok ayaz oluyo o saatte de

Bir araştırayım ondan alayım bende yararlı olur inşallah biran önce düzelsin başka bir şey istemiyorum
Çok teşekkür ederim bu arada

Iyi iyi sesi çıkmıyorsa güzel bende evimdeyim huzurlu bir şekilde oturuyorum ama yakında kapım çalınacak gibi hissediyorum.
Boşver bacım sal gitsin ben artık o modadayım evli olduğumuz sürece hayatımızda bu faktörler olacak çünkü kabul etmek lazım yoksa insan iyice zivanadan çıkıyo ama kendimde neyi farkettim bilşyo musun önceden taktığım yani hamileyken taktığım şeyleri artık sallamıyorum hiç yoksa işim iş olur bende tayin sonrası aynı şehirde olacağım ger iki aile ile o kapı çalacak olayı bende de olacak diken üstğnde gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…