- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.881
1 hafta önceye kadar bizde de oldu bi sefer 5 gün bi sefer 7 gün yapamadığı oldu ama huysuzluk olmadığı için çok sorun yapmadık şuan düzeldi gibi her gün yapıyorKatı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Kangurular iç destek aparatıyla satılıyor 4 aya kadar içindeki destekle kullanıyorsun. 4. Ayda içindekini çıkarıyorsun. Buradan bi arkadaş yeni aldı uçağa binerken kullanacaktı onun bebeği de sen kadardı yanlış hatırlamıyorsam.Bende kanguru düşündüm ama Kanguru için erken değil mi acaba 3 ay olmasına 10 gün var o yüzden kararsız kaldım kullanmak için
İnternette 4 aydan sonea kullanılmalı diyor bilemedim
Normalde dün jeli hep kullanırım ondan da olabilir senin dediğin gibi deneyecem bugün bakalım nasıl olacak
Ben aldıklarımı yazayım canım ha gerekli mi hepsi daha eksik çıkar mı bilmiyorumNeler almak gerekiyor hiç bakamadım daha
Sizde de 2 hafta sürmüş. Bizde bir aydan fazla oldu.1 hafta önceye kadar bizde de oldu bi sefer 5 gün bi sefer 7 gün yapamadığı oldu ama huysuzluk olmadığı için çok sorun yapmadık şuan düzeldi gibi her gün yapıyor
Anne sütü alan bebeklerde 15 güne kadar normal sayiyormus doktorlar ve yalnizca emiyorsa kabız olmazmış. Zorlanmasi yapmamasi kabızlık degilmis yani kati olmasi gerekiyor kabiz demek içinKatı değil canim. Ağlama sızlama da yok. Kabız olsa ağlardı diye düşünüyorum. Ama bu durum 1 ayı geçince biraz düşündürdü beni. Bir arkadaşımin bebeğinde bu durum 2 hafta sürmüş
Ah bu bazı doktorların mama sevdası... Her şey yolunda ne güzel. Maaşallah minik adama. Sünnetin ağrısı,acısı geçti mi? Ne zamandır soracağım canim unutuyorum.Bugün 3. Ay kontrolümüzü olduk. 5305 gr ve 58 cm oğlum 750 Gr almış. 15 gündür hic mama vermedim, ondan önce de günde 1 kez uyumadan önce 60 ml kadar veriyordum zaten. Son 15 gündür istemedi oglum gerek kalmadi cok şükür. Doktor iyi dedi ama ben günde iki kez mama vermeni öneririm diyo dahaihtiyac olursa veririm dedim. Oturma olayını sordum oturabilir hic sorun yok dedi. Tabi kendi başına oturtup bırakmayın dedi. Zaten desteksiz oturamaz daha. Sürekli olmasa da ben artık oturmak istemesini engellemeyi düşünmüyorum. Rota için de önümüzdeki 15 gün içinde yaptırın sonra zamanı geçmiş olur dedi ilk doz için
Oyy kıyamam ben ona da, sana da annesi. Inşallah kilosu, gelişimi her şey yolunda gider. Boyuna da maaşallah güzel uzamış. Önce can sağlığı dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesinArkadaşlar merhaba iyi hafta sonları️
Bugün 3 aylık kontrolüne gittik. Bebek sadece 300 gr almış. uyumadığı ve çok kustuğu için kilo alamamış. Hafta bir kaç kez aptamil mama verdiğimi söyledim Kiloyu ona rağmen alamamış maalesef. ama alerjisi olduğu için doktor aptamil Mama kullanmamamı söyledi. Ekte resmini eklediğim mamayı kullanmam için üniversite hastanesinden heyet raporu çıkartacakmışız. Normal mama süt proteini içerdiğinden ve benim bebeğin de süt alerjisi olduğundan sadece Antialerjik olan bu mamayı kullanabilirmişiz.
Ve yine alerjik olduğu için rota aşısının 2 doz olanından uygulanacakmış. İlkinden sonra takip edilecekmiş eğer kanama mukus vs yaparsa ikinci doz yapılmayacakmış.
Boyu uzamış 60 cm ancak kilo eksik.
Gözkapaklarında döküntü vardı egzamaya çevirmiş onun için de Cortmycine isimli merhemi verdi. Max 3 gün kullanılması gerekiyormuş.
Ne diyim önce can sağlığı hepsi gelir geçer inşallah
Geçti cok şükür canım sunnetten sonraki 2 gün ve klips çıktığı gün biraz acısı oldu, biz cok pimpirikli hassas davrandik, biz gerildik yani oglum gayet iyiydiAh bu bazı doktorların mama sevdası... Her şey yolunda ne güzel. Maaşallah minik adama. Sünnetin ağrısı,acısı geçti mi? Ne zamandır soracağım canim unutuyorum.
Amin kuzum inşallah, kilo toparlar da ben çok fena vicdan yaptım çocuğu besleyemedim ben sebep oldum diye o biraz üzdü beniOyy kıyamam ben ona da, sana da annesi. Inşallah kilosu, gelişimi her şey yolunda gider. Boyuna da maaşallah güzel uzamış. Önce can sağlığı dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin
Benim kızım da çok huysuz bu sıralar canım. Bazen memeyi almak istemiyor,o kadar çok bağırıyor ki. Zorlamiyorum iyice sinir olmasın diye. Epeydir salyası var, dişler de erken gelecek gibi. Üst damak epey gergin, beyaz duruyor diş yerleri. Allah yardımcımız olsun. Zaten kolay değildi, iyice zor günler geliyor sanki.Geçti cok şükür canım sunnetten sonraki 2 gün ve klips çıktığı gün biraz acısı oldu, biz cok pimpirikli hassas davrandik, biz gerildik yani oglum gayet iyiydisimdi de diş derdi başladı yaa tam anlamıyoruz da ondan mıdır nedendir huysuz bugünlerde biraz
Kız sorma ya pek giremiyorumBebegim nereleresin gözüm yollarda kaldı denk gelemiyoruz@okidoki6666
UkaderU kuzucum seni de göremedim bende çok sık gelemiyorum kv ile delirmeye devam mı
Ahh canım senlik bir durum olur mu hiç... Bebeğin hassas, olacağı varmış. Gelecek aya toparlar Allahın izni ile. Ben biraz gerginim iki gündür, kızım da biraz huysuzdu. Sürekli kucakta. Eşimden de fayda yok. Yorgunluk, gerginlik, ağrılarım derken giremedim bir türlü.Amin kuzum inşallah, kilo toparlar da ben çok fena vicdan yaptım çocuğu besleyemedim ben sebep oldum diye o biraz üzdü beni
Bu arada sen nerdesin yaw haftasonu izne mi çıktın
Teşekkürler Hiç bilmiyorum dr enfeksiyon çıktı dedi, ascus nedir acaba?Geçmiş olsun. Ascus falan mı çıktı smearde?
Hpv bakıldı dediğiniz için sormuştum. Rahim ağzındaki bozulma derecesini gösteriyor ascus (ne olduğı belli olmayan anormal hücreler, ilk aşama). Sizinki baska bir durum olabilir enfeksiyon dediyseTeşekkürler Hiç bilmiyorum dr enfeksiyon çıktı dedi, ascus nedir acaba?
Bugün alt komşuyu gördüm binaya girerken.sağlıkla büyütün falan dedi. Sonra konuşurken. “bu kadına çok acıyorum,Sürekli ağlıyor bu bebek. Kadın ne yapsın“ diyor eşim senin için dediAhh canım senlik bir durum olur mu hiç... Bebeğin hassas, olacağı varmış. Gelecek aya toparlar Allahın izni ile. Ben biraz gerginim iki gündür, kızım da biraz huysuzdu. Sürekli kucakta. Eşimden de fayda yok. Yorgunluk, gerginlik, ağrılarım derken giremedim bir türlü.
Iyi iyi sesi çıkmıyorsa güzelKız sorma ya pek giremiyorum
Hee delirmeceler devam daha bugün geldim iki gözümün çiçeğinden (kv)bu aralar pek bi sessiz korkuyo benden lafımı çekmiyom bir de gidip göstermem diye endişe ediyo herhalde napıyosun bu arada nasılsın
Çok zor gerçekten... Allah yardımcımız olsun.Bugün alt komşuyu gördüm binaya girerken.sağlıkla büyütün falan dedi. Sonra konuşurken. “bu kadına çok acıyorum,Sürekli ağlıyor bu bebek. Kadın ne yapsın“ diyor eşim senin için dediYa maalesef öyle dedim. Onların da torun oldu bizden bir kaç ay evvel biz de aynıyız falan dedi
Son bir kaç gündür o kadar ağlıyor ki bana da kal geliyor o ağlarken donup kalıyorum.çünkü bi noktadan sonra Artık aklım almıyor sanırım olanları. 4. Aya girerken normal Olmalı bu tarz durumlar anlamadım ben de
Yaa ben bakmadim ne durumda diye pek de ablamam heralde ama zor gerçekten bugün cok huysuzdu. Yarın da böyle olursa tek başıma napcam diye korkmaya basladim. Sabah işe giderken eşim anneme bıraksa cok ayaz oluyo o saatte deBenim kızım da çok huysuz bu sıralar canım. Bazen memeyi almak istemiyor,o kadar çok bağırıyor ki. Zorlamiyorum iyice sinir olmasın diye. Epeydir salyası var, dişler de erken gelecek gibi. Üst damak epey gergin, beyaz duruyor diş yerleri. Allah yardımcımız olsun. Zaten kolay değildi, iyice zor günler geliyor sanki.
Bir araştırayım ondan alayım bende yararlı olur inşallah biran önce düzelsin başka bir şey istemiyorumKangurular iç destek aparatıyla satılıyor 4 aya kadar içindeki destekle kullanıyorsun. 4. Ayda içindekini çıkarıyorsun. Buradan bi arkadaş yeni aldı uçağa binerken kullanacaktı onun bebeği de sen kadardı yanlış hatırlamıyorsam.
Boşver bacım sal gitsin ben artık o modadayım evli olduğumuz sürece hayatımızda bu faktörler olacak çünküIyi iyi sesi çıkmıyorsa güzelbende evimdeyim huzurlu bir şekilde oturuyorum ama yakında kapım çalınacak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?