2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
KesinlikleeBende iyice kendimi kurmaya başladım eşimde gerildi valla ama cidden böyle değişik bir şey var içimde şimdi aklıma gelen her şeyi hamileliğe yoruyorum psikolojim bile etkilendi hemen tırsmak da ne kelime üç buçuk atıyorum resmen

Canım daha önce bahsetmistim ya annem pek hatırlamıyor, o yüzden ona soramıyorum. Yani soruyorum da cevap alamıyorum. Eşimin babannesi çok bilgili, o da erken diyor. Ben de büyüklerin fikrine güveniyorum. Tecrübe var sonuçta. 2 hafta sonra yavaş yavaş başlarım artık.

Kalça usg iyi cıktı canım, sorun yoktu. Benim kızım da kucakta bile oturur vaziyette zaten. Kafa hep dik. Ayakta sallamak bile zor, kalkıp oturma derdinde hep. Zaten bütün gün oturtacak değilim ben de, sırt üstü, karın üstü, kucak derken kaç dk oturacak sanki. Yavaş yavaş başlarım 2 hafta sonra.

Kağanda da aynı belirtiler olmuş ama korunmasız ilişkiye girmediğin için değildir diye düşünüyorum şahsen. Bi test yap bakalım, hepimiz merak ettik

Burnu tıkalı olduğu dönemde doktor 45 derecelik açıyla yatsın demişti. Omuzdan itibaren yastığa koyabilirsniz demişti. Burnu kuruduğu için omuz seviyesinde olmasına dikkat ederek yatırıyorum.

Aminnn hamileliğim çok güzeldi benim bir kere bile midem bulanmadı o zamanlar istiyordum ama doğurduktan sonra yok diyorum zamanla istersin diyorlar ya bakalım
Şu an bünyem kaldırmaz. Sezaryenden çıktım ne zormuş bir daha çocuk yapmam diye düşünmüştüm şimdi düşüncelerim yumuşuyor ama hemen değil:)

Bende vegan peynir tüketiyorum ve bu ara vegan kekler yapıyorum sürekli atıştırmalık bişeyler olsun elimin altında diye yeni bir doktor buldum yarın randevu alacağım bakalım
Günde kaç öğün yiyebiliyorsun? Ben bi kahvaltı, öğle akşam bir. Kek kurabiye yemek o anlamda iyi oluyordu. Akşam acıktım kuru ekmek yedim mesela ah zaman olsa çorba pişirsem falan her zaman olmuyor işte. Bu arada portakallı kek de bi alternatif. Süt yerine portakal suyu, ben mandalina suyu koydum geçen:)
Korkudan tahin helvası da yiyemez oldum. Gece yatmadan süt olsun diye atıyordum 1-2 kaşık.

Son düzenleme:
Ayyy ilk defa duyuyorum allahım yardım etsin nerde varsa,dermansız dert vermesin inşallah.
Sakıncası yoksa İzmir’de ne tarafta oturuyorsun? Ben ne olursa Nevin hocaya gidiyorum o beni yönlendiriyor. Fakülteye Çocuk hastanesine gidip sıra alıyorum 9 Eylülde, Epi topu 20 dk bekliyorum en çok.veya muayenehanesine gidiyorum. Hemen ayarlıyor, ne yapılması gerekiyorsa yönlendiriyor beni. Veya hastanede sıra varsa kendi doktor arkadaşını arıyor özelden sana bi hastamı gönderiyorum diyor, eğer çok çıkmaza girersen aklında olsun. Ben FB kullanmıyorum, en çok buradan veya netten Araştırma yapıyorum ama net hep en kötüsünü yazıyor maalesef
Sana söylendiği kadar önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah da değildir. Bebeyi güneşlendiriyor musun o da çok iyi gelir

Kağanda da aynı belirtiler olmuş ama korunmasız ilişkiye girmediğin için değildir diye düşünüyorum şahsen. Bi test yap bakalım, hepimiz merak ettik
Belki psikolojiktir ama insan korkuyor eşimde ihtimal vermiyor ama ben psikolojimi pek yönetemiyorum çok etkiliyor beni yarın halledeceğim büyük ihtimalle, yazarım hemen

Şu an bünyem kaldırmaz. Sezaryenden çıktım ne zormuş bir daha çocuk yapmam diye düşünmüştüm şimdi düşüncelerim yumuşuyor ama hemen değil:)
Aynen aynen bide bizde eşim ilk çocuğu çok istiyordu şimdi hiiçç istemiyor adam onluk maddiyat dışı hiçbişey de yok yani bu erkekler valla zulüm

Portakallı keki bende yaptım portakal kabuğu rendesi koydum o çok bozdu tadını bide muzlu kek yaptım dün kimse beğenmedi bi ben yiyorum tabi herkesin tuzu kuru tahinin alerji ihtimali yüksek diyorlar canım ama dene bence kesme gözlemle hepsini birden kestik valla yazık bize yaa yeni doktor buldum yarın arayacağım randevu için bakalım

Aynen aynen bide bizde eşim ilk çocuğu çok istiyordu şimdi hiiçç istemiyor adam onluk maddiyat dışı hiçbişey de yok yani bu erkekler valla zulüm
Çoğu öyle bebişim de aksine babasına ayrı bir ilgi gösteriyor. Keşke daha çok ilgilense. İlk doğduğunda çok daha ilgiliydi. Bu ara bi tık daha iyi hakkını yemeyim ama keşke biraz daha görevleri bölüşebilsek. Ona çalışma görevi de stresli geliyor işte biraz

Portakalın acı tarafı (beyazı) gelmiştir belki yoksa güzel olur:) tabi herkesin tuzu kuru sinirlerim bozuluyor ya. Benim dr a muz ya da balık alerji yaptı kızarıklık var diyorum, onu da kes diyor. E ben öleyim abla. Doğrı önce süt ürünleri olmazsa da tahin kesilebilir. Biraz kendi kendimizin doktoru olucaz. Ben de ailemin yanına gidicem haftaya, güvendiğim bi çocuk doktorum var ona götürücez. Koskoca İstanbul’da bi doktor bulup da gidemedim.

Benimkinin de bahanesi iş canım bide şansıma annem yanımızda olduğu için daha rahat takılıyor ay güzel işte babaya düşkün oldukça o da daha çok vakit geçirir ama iş bölümü şart gerçekten

Bende ankarada yaşıyorum aynı durumu canım git bakalım bu doktor ne diyecek birbirimiz ile paylaşıp bi yol çizelim bari yoksa ek gıda da herşey daha zor olacak gibi geliyor artık bana

Merhaba arkadaslar ocak ayında ise baslayacagım bebegım 4 ayını doldurma olacak. Bebegım anne suru alıyor medela pompam.var sagıyorum sagdıktan sonra 30 mi süt cıkıyor labsılohdada denedim ondada öyle ben bebegımi nasıl doyurcam aglamak istiyorum sut atogu yapamadım. Bebegım gayet iyi emıyor. Kılosuda ıyı her ay 1 kılo alıyor ama durumu sagmayı beceremıyorum

Burnu tıkalı olduğu dönemde doktor 45 derecelik açıyla yatsın demişti. Omuzdan itibaren yastığa koyabilirsniz demişti. Burnu kuruduğu için omuz seviyesinde olmasına dikkat ederek yatırıyorum.
Oh çok iyi demek ki o kadar da kötü bir şey değil. Bebek yastığına mı normal yastığa mı yatırıyorsun

Yanında annen varsa büyük şana, ona da güveniyordur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…