2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ouyy yerim o minnak ayağı ben de iki üç yaşına gelince kızımla sohbet ederek sarılarak uyumayı hayal ediyorum hiç yanımda uyumadı anne yanı beşikte yatıyor bu bile harika hissettiriyor

Hadi bakalım şansımız bol olsun Allah sabır versin

Bizim de aynı böyle. Uyutmaya çalışmayım böyle dursun oynatalım diyorum kıyameti koparıyor ya atak ya da 4. Ay uyku gerilemesi
Her ne naneyse hemen geçer inşallah çok zorlanıyoruz çünkü O da ben de
Kızlar mastit oldum göğsümü ılık suyla boşalttım masaj yaptım ama geçmedi. Şu an titreme geldi. Öneriniz var mızz
Soğuk-ılık kompres asla sıcak değil ve memeyi sonuna kadar Boşaltmadan emzirme veya sağmak. Aksi halde tekrarlıyor. çok geçmiş olsun

Anneme anlatıyorum demek sana çok bağlı kıymetini bil bi kaç ay sonra kucağa gelmek istemeyecek sen peşinde koşacaksın dedi. Çok haklı aslında ancak uyumayınca sinirlenip yorulması ve katıla katıla ağlaması beni benden alıyor sanırsın kesiyoruz öyle bi ağlama

3-4 saattir 38 ateşleyim korkudan bi parol daha içemedim. Göğsüm biraz rahatladı gibi ama tam da değil. Göğsü sonuna kadar boşaltmayacak mıyız yani?
Bebeğimi bırakıp doktora da gidemem şaşırdım kaldım.

Benimde asıl neden covid değil bende takintiliyim sadece covidi bahane ediyorum etrafimdakilere. Öyle ki buna rağmen öpmek istiyorlar. Bende mücadele ediyorum. Güzel güzel anlattım ama buna rağmen opmuyorum deyip ( kv, hala ) kafasından öpüp burunlarıni boynundan cekmiyorlar. Yarım saatligine sevip giderler doğduğundan beri. Bana faydaları olmadı yani. Bu takıntım nedeniyle sorunlu ilan edildim. Bir benmiyim böyle diye buraya sormak istedim.

Yok asla değilsin kuzum sorunlu olanlarda küçük bebeği öpmekten mutluluk duyanlar. Benim kv doğum yaptım hastaneye geldi doğalı 2 saat olmamış bebeğin ağzının içine kadar girdi. Daha da bir şey demiyorum hatırladıkça sinirleniyorum..

Naptın nasıl oldun ben covidkrn hemşire bana parol istediğin kadar içebilirsin demişti

Şimdiye kadar uyku sorunu olmayan bebeklerde bile bu aylarda uyku sorunları başlayabiliyormuş Umarım geçicidir.
Akşam saatlerinde ışıkları kısmak, evdeki hareketi azaltmak ve uyku rutinleri işe yarıyormuş. Bir de kaç saat uyanık kaldığına dikkat et bakalım, uyku gerilemesi dönemi bu dönem. Belki daha uzun süre ayakta kalmak istiyordur veya son günlerde daha hareketli olduğu için fazla yorulup, daha erken uyumak istiyordur.
Bir de çok ağladığında becerebilirsek bir duş aldırıyoruz biz, hemen susuyor :) Sonra hızlı bir şekilde giydirip uyutmayı deneyebilirsin.
Son olarak, ben arada yanıma alıyordum. Bir ara gece uyanıp deli gibi ağlamaya başladı. Yanıma gelmek istiyormuş. Onu çözmemiz de 2-3 günümüzü almıştı. Belki öyle bir şey de olabilir, ona da dikkat et. İstediği bir şey vardır, onu anlatmaya çalışıyordur :)

Takip ettiğim emzirme hemşiresinin insta fotosunu paylaşıyorum

Eklentiler

• F56718B5-9D30-497D-8CF9-5D44AF4EF0AA.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 50
İlk bebekte ben de öyleydim İçim sızlardı resmen. Bir de öpmek şöyle dursun mesela eşim tarafı görmeye gelince bebek uyuyorsa kulağının içine içine seslenirlerdi uyansın diye, uyanınca da ayılmasını beklemeden kucaklarlar istop oynarlardı resmen kucaktan kucağa
Öyle zorlandım ki
Hatta Aileden biri Yemek yer elini ağzını yıkamadan bebeği kucaklar alır severdi çocuğu kucağıma alamazdım,öğürtü gelirdi üstüne sinen kokudan. Hiç şaşmaz her seferinde banyo yaptırır öyle öperdim yavrumu. Şimdi beni manyak bellediler, e tabi delirtirsen yeni anneyi olacağı bu. Şimdi yanaşsalar dahi uzaktan uzağa

Yarım saatligine sevip giderler doğduğundan beri. Bana faydaları olmadı yani. Bu takıntım nedeniyle sorunlu ilan edildim. Bir benmiyim böyle diye buraya sormak istedim.
Bence asıl sorun bu gibi. Bir sen böyle değilsin, emin ol. Benim kv ayda 1 gelir, görür gider. Halalar ve kp ortada yok. Ama bir gün hiçbir şey olmamış gibi gelecekler ve çocuğumu kucaklarına alacaklar. Ve ben o gün gıcık olacağım. Ilgilenmedikleri için sevmeye hakları yok diyor içimdeki bir ses, diğeri ise o gün geldiğinde karışma, bencillik yapma. Ilgisiz de olsa çocuğunun halası, babannesi, dedesi. Insallah araları iyi olur diyorum ( inanmayarak) Yalnız değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…