2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba arkadaşlar, çok üzgün bir şekilde yazıyorum bu mesajı, Allah tabi ki daha büyük dert vermesin, dermansız dert vermesin ama bugün kızımın ikinci kalça usg’sinde açılardan biri olmadı gereken değerin altında çıktı ve yavruma tüm vücudu kaplayan bir bandaj takıldı. Bir ay kalacak, sonra tekrar kontrol edilecekmiş. Aranızda benzer durumu yaşayan var mı? Kalça usg lerinizi yaptırdınız mı?

Çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah minicik bedenler insan hiç kıyamıyor 2.usg ne zaman yapılıyor biz yaptırmadık

Çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah minicik bedenler insan hiç kıyamıyor 2.usg ne zaman yapılıyor biz yaptırmadık
Sizin ilki normal çıkmıştır, o nedenle ikinciyi istememiştir. Ben ilkini 1 buçuk aylıkken, ikinciyi de üç aylık yaptırdım. İlkinde de böyle çıkmıştı ama daha çok küçük üç aylık olunca tekrar gelin, muhtemelen düzelmiş olur dedi doktor, düzelmedi, bandaj takıldı.

Ayy canım öylemi çok sağol ya rahatlattın beni insan bilmediği bişeyden korkuyo valla bide konu canlarımız olunca daha tedirgin olunuyo
Yok yok canım rahat ol sen.. bizde o sistemde takılan aparat 3 gün kaldı sanırım çocuk büyüdükçe durdugu gün sayısı artıyor bunu ben düşündüm çünkü tanıdıklarımız var yapan daha büyüktü çocuk ve 10 gün kalmış Aparatın çıktığı ilk gün hariç sürekli duş aldırdık doktor oyle söyledi .. ilk çişinde çok ağladı ve üç dört saat acıdan çiş yapamadı calpol verdim ilk gün bide bir sıvı verdi o aparatın içine sıktık alt değiştirdikçe.. bide o aparat deriye yapıştığı için çıkarırken biraz ağladı ama kan yok pansuman yok enfeksiyon riski yok bu şekilde .. umarım sizde kolayca atlatırsınız

Ayy canım çok güzel anlatmışsın sağol içim rahatladı valla nasıl olcak falan diye ara ara aklıma geliyodu Bakalım bize de 2 doktor önerdi çocuk doktorumuz karar verip gidicez az kaldı heyecanlıyız

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa ihsan etsin kaç çıkmıştı bizde yaptırdık ama bişe demediler

Çok geçmiş olsun, en ufak sorunda bile kıyamıyoruz bebişlerimize. İnşallah kısa sürede geçer

Fiyatı da varmış epey. Bence de eksik kalsın

Çok geçmiş olsun, inşallah o bandajla düzelir sıkıntı.

Çok geçmiş olsun, su gibi geçsin zaman, düzelsin hemencik minik kuzu.

Yaa canım inşallah bizde kolayca atlatırız bakalım işte doktor 4. Ay deyince bekleyelim dedik 2 doktor ismi önerdi birine karar verip gidicez bakalım güzel olur her şey inşallah

Çok çok geçmiş olsun üzülmeyin inşallah hemencik geçer

Aynı durumdayız umarımı. Gecıcıdır

mumuberry kestane ve hindi de yasak mı acaba bize?
Hahah valla açtım baktım. Elma yiyince sıkıntı olmuyorsa kestane de temiz anladığım kadarıyla, ama lateksle aynı alerjen aileden diyor. Valla az olmak kaydıyla ben salabilirim biraz cuma günü. Ateşin nasıl oldu, daha iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…