2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de bir kaç gündür yazmayınca oldunuz iyileşme sürecindesiniz diye düşünmüştüm. Allah şifa versin inşallah selametle gider gelir atlatırsınız bu süreci. Dualarım sizinle
Sen neden Izmir de yaşıyorsun ki yaa. Şöyle Ankara'da senin gibi bir komsum olsa var ya, başka bir şey istemezdim herhalde Hayranlığımı artık gizleyemeyeceğim

Salı günü bizim de 4.ay aşımız var ve bende çok stresliyim

Elektrikli makina. Mamajoo markası. Medikal çok güçlü diye bu markayı tavsiye etmiş ama hiç sağım yapmıyor. Elimle sağım yapınca daha iyi çıkıyor. Acaba diyorum bide Manuel mi alsam?

Dün akşamdan beri huzursuz az önce de çok ağladı zorla mamasını yedi uyudu

Yaptırdık canım 4. ay aşılarını ateş huzursuzluk falan olmadı çok rahat geçti aşı olurken ağladı 5 dakka sonra sustu sitres yaptığı için uyudu ama baya uyudu o gún 4 saat falan gündüz çok nadir o kadar uyuduğu ama dediğim gibi ateş falan olmadı endişelenme asıl geçen ay vurulan özel aşılar çok ağırdı onda sabaha kadar inlemişti yavrum 5. ayda 2. dozları olacak şimdiden düşünüyorum

UkaderU nerelerdesin? Merak ettim, iyi misiniz?
Kız bacım zaman bulupta giremiyorum ki hala amnemdeyim tablo işlerimi yapıyorum bi yandan annem ben kıza bakıyoruz derken vakit bulamıyorum yaa sizleri özledim hatta bugün hiç ulaşamazsınız kv kişisine gitcem belki o zaman iyi olmayabilirim

Geçen ay rota hariç hangi aşıyı yaptırdın canım?

Hâlâ annende olduğunu tahmin edemedim, dönmüşsündür diyordum. Biz de seni özledik canım.

Nasıl geçiyor o gün kv gidince, sende benim gibi sinir küpü olarak dönüyor musun

UkaderU ucakla seyahat etmissiniz, topicte aratinca gördüm önümüzdeki günlerde bebeğimle uçakla seyahat düşüncem var. Tek olacağım. Tavsiyeleriniz var mi? Şunu mutlaka yap veya yapma diyeceğiniz? İniş kalkista emzirme veya emzik ile rahat etti mi sizinki, nasildi? Bir de bebek arabasini kapıda mi verdiniz? Puseti de alıyorlar mi?

Geçen ay rota hariç hangi aşıyı yaptırdın canım?
Rotavirüs (Rotarix) 3 ve 5. ayda 2 doz
Meningokok ( Nimenrix) 3-5-13. ayda 3 doz
Meningokok (Beksero) 2 yaş altına 2 ay arayla 2 doz
3. ayda bu aşılar yapıldı
5. ayda Rotarix in ve Nimenrix in 2. dozu yapılacak 6. ayda Beksero nun 2. dozu yapılacak 13. ayda Nimenrix in 3. dozu yapılacak
diğer devlet aşılarıyla çakışmasın diye bu şekilde planlandık doktor bir kağıt vermişti paylaşıyorum bak bir de bu karta işliyor

Eklentiler

• 16408620901842595126835273689497.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 16408621467757314581909705113079.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 33
Menenjit konusu neden bu kadar kafamı karıştırdı benim... Dr bana da bu takvimi hazırlamıştı. Ben önce 6 doz sandım, sonra iki farklı tip aşı var sanırım, hangisini yaptırırsam 3 doz aslında diye düşündüm. Keşke hemsireye sorsaydım. Sağ ol canım.

Eklentiler

• 20211230_141049.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
Nasılmış bebek gibi güzel annelerim ve onların tatlı bebişkoları bu aralar pek giremiyorum bir misafir silsilesidir gidiyor ki sormayın. Bir gün misafir geliyor bir gün davet ediliyoruz, bir de kv ye gittik geldik dün, yakında da onlar gelir (yarın öbür gün) yıl başına da beraber gireriz artık

Bu aralar günüm oldukça hareketli geçiyor ha bir de kakalı tabi bunu atlamayacagim bizim bebis her seferinde emerken oldukça gürültülü ve aşırı kaka yapıyor üstüm başım batıyor ya kendim çocukken bu kadar batırmamışımdır heralde sizin bebislerin kakası da belinden çıkıyor mu yoksa ben mi bu bezi bağlayamıyorum şuan bir sürü kaka yaptı ve derin uykuya geçti kaldırınca huzursuz oluyor ağlıyor ve yeni yediği için değiştirirken kusuyor, kaldırmasam pişik olacak diye korkuyorum böyle bir girdaptayım. Baya da yazdım valla özledim sizinle konuşmayı kimse sizin yerinizi tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…