- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #42.641
Elma ile çapraz bağ mı varmış?Hahah valla açtım baktım. Elma yiyince sıkıntı olmuyorsa kestane de temiz anladığım kadarıyla, ama lateksle aynı alerjen aileden diyor. Valla az olmak kaydıyla ben salabilirim biraz cuma günü. Ateşin nasıl oldu, daha iyisindir umarım
KıyamamBebeğimin akşam öyle bir dış kaşıntısı tuttuki resmen dişliklere saldırdı deli gibi kemiriyor söyleniyor mızıldanıyor yarım saatte 3 tane önlük ıslattı dişlikleri kemirirken su gibi aktı salyası eşimle şok olduk çünkü birden bire oldu zaten bir aydır salyalıydı eli hep ağzındaydı ama ilk defa bu kadar şiddetli kaşındı ve huzursuzlandı baktık olmayacak bir çay kaşığı calpol verdik mamasını zorla içti uyudu çok yoruldu yavrumdiş çıkacağı zaman kaç gün sürüyor acaba
Ben de emzirme yastığını kullanıyorum iki tane var birini arkadaşım almıştı doğru düzgün bir ay bile emziremedim bari bu işe yarasınlarİlk defa görüyorum cnm Ama almaktansa evdeki emzirme yastığını kullanırım çok benziyor çünkü
Ev gene tek kullanımlık eşya cennetine döndü elden çıkaracaklarım gittikçe birikiyor o yüzden yeni almak bana çok yük geliyor
Ellerini emmekten parmak uçları kızarıyordu artık izin vermiyorum elini emmesine bir sürü dişlik aldım onları emiyor kemiriyorKıyamamne kadar sürüyor bilmiyorum malesef. Bizimki de kafayı elleriyle bozmuş durymda, eller sürekli ağızda. Daha diş kaşıyıcısu bile yok bebişimin
Kesinlikle öyleBen de emzirme yastığını kullanıyorum iki tane var birini arkadaşım almıştı doğru düzgün bir ay bile emziremedim bari bu işe yarasınlar
Teşekkür ederim, sağ ve sol açılar 60’ın üzerinde çıkınca normal, bizim bir tanesi normal ama diğeri 58 çıktı.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa ihsan etsin kaç çıkmıştı bizde yaptırdık ama bişe demediler
Sağolun, inşallah.Çok geçmiş olsun, en ufak sorunda bile kıyamıyoruz bebişlerimize. İnşallah kısa sürede geçer
İnşallah, az rastlanan bir durum o nedenle benzer durumda olan kimse yok sanırım burada ama bir umut Bilgi alışverişi yaparız diye sorayım dedim. Tüm bebişlerin her türlü rahatsızlığı su gibi geçsin inşallah…Çok geçmiş olsun, inşallah o bandajla düzelir sıkıntı.
Yaptırana kadar cok stres yapıyo insan canım. Bizim de bu yöntemle ilgili hic bilgimiz yoktu, biraz araştırdım ama yakınımda kimse bu yöntemle yaptırmadıgi icin cesaret edemedik biz normal dikişli yaptıralım en iyisi dedik en azından ablamın tecrübesi vardı. Sonra öğrendik ki bizim istediğimiz doktor sadece klipsli yapiyomus 10 yas altı çocuklara. Öyle yaptırdık gitti, 1 hafta yine stresli geçiyor aman acıtmayım şöyle tutuyum çocuğu böyle yapıyım diye ama Allah'tan cok cabuk iyilesiyolar ve sandığımızdan daha güçlüler benceAyy canım çok güzel anlatmışsın sağol içim rahatladı valla nasıl olcak falan diye ara ara aklıma geliyoduBakalım bize de 2 doktor önerdi çocuk doktorumuz karar verip gidicez az kaldı heyecanlıyız
Rabbim acil sifalar versin, gördüğü göreceği tek sıkıntı bu olsun inşallah yavrunun. Dua edeceğim özellikleHerkese merhabalar,
Sünnet olan bebeklere geçmiş olsun, ben çok bunaldım birkaç haftadır. Bebeğimiz kalp ameliyatı olacak ertelendi, bekledikçe stres oluyor insan. Bu cuma kısmetse hasta yatışı yapıcaz sanırım.
Kolayca atlatırsınız inşallah bu süreci, iyi haberlerinizi bekliyoruz. Geçmiş olsunHerkese merhabalar,
Sünnet olan bebeklere geçmiş olsun, ben çok bunaldım birkaç haftadır. Bebeğimiz kalp ameliyatı olacak ertelendi, bekledikçe stres oluyor insan. Bu cuma kısmetse hasta yatışı yapıcaz sanırım.
Geçmiş olsun. Kolay geçsin ve şifasına biran önce ulaşsın inşallahHerkese merhabalar,
Bian önce kolayca çıkarır inşallahBebeğimin akşam öyle bir dış kaşıntısı tuttuki resmen dişliklere saldırdı deli gibi kemiriyor söyleniyor mızıldanıyor yarım saatte 3 tane önlük ıslattı dişlikleri kemirirken su gibi aktı salyası eşimle şok olduk çünkü birden bire oldu zaten bir aydır salyalıydı eli hep ağzındaydı ama ilk defa bu kadar şiddetli kaşındı ve huzursuzlandı baktık olmayacak bir çay kaşığı calpol verdik mamasını zorla içti uyudu çok yoruldu yavrumdiş çıkacağı zaman kaç gün sürüyor acaba
Geçmiş olsun. Bir an önce iyi olursunuz inşallahMerhaba arkadaşlar, çok üzgün bir şekilde yazıyorum bu mesajı, Allah tabi ki daha büyük dert vermesin, dermansız dert vermesin ama bugün kızımın ikinci kalça usg’sinde açılardan biri olmadı gereken değerin altında çıktı ve yavruma tüm vücudu kaplayan bir bandaj takıldı. Bir ay kalacak, sonra tekrar kontrol edilecekmiş. Aranızda benzer durumu yaşayan var mı? Kalça usg lerinizi yaptırdınız mı?
Ben de bir kaç gündür yazmayınca oldunuz iyileşme sürecindesiniz diye düşünmüştüm. Allah şifa versin inşallah selametle gider gelir atlatırsınız bu süreci. Dualarım sizinleHerkese merhabalar,
Diş olayı o kadar farklı ki bazısı çok üst sınırlarda geçiriyor bu dönemleri. Bazısı su gibi hiç hissetmiyorsun.Bebeğimin akşam öyle bir dış kaşıntısı tuttuki resmen dişliklere saldırdı deli gibi kemiriyor söyleniyor mızıldanıyor yarım saatte 3 tane önlük ıslattı dişlikleri kemirirken su gibi aktı salyası eşimle şok olduk çünkü birden bire oldu zaten bir aydır salyalıydı eli hep ağzındaydı ama ilk defa bu kadar şiddetli kaşındı ve huzursuzlandı baktık olmayacak bir çay kaşığı calpol verdik mamasını zorla içti uyudu çok yoruldu yavrumdiş çıkacağı zaman kaç gün sürüyor acaba
Diğer topiclere de yazdın mı? Belki bizden önce doğum yapanlarda bilgisi olan vardır. Ben genelde 2 tane bez takarak bu süreci geçireni duydum. Bir de korse gibi bir şey takmıştı bir arkadaşım çocuğuna. Baska bir bilgim yok. Amin inşallah, bütün bebekler şifa bulsun.İnşallah, az rastlanan bir durum o nedenle benzer durumda olan kimse yok sanırım burada ama bir umut Bilgi alışverişi yaparız diye sorayım dedim. Tüm bebişlerin her türlü rahatsızlığı su gibi geçsin inşallah…
Oy kıyamam. Nasıl çıkacak bu dişler bakalım. Benim kızım da 2 aydır salyalı, önlük yetişmiyor. 4.ay aşısını yaptıracaktınız Aslı, aşı sonrası ateş vs oldu mu yine? Salı günü de biz gideceğiz, beni yine stres aldı.Bebeğimin akşam öyle bir dış kaşıntısı tuttuki resmen dişliklere saldırdı deli gibi kemiriyor söyleniyor mızıldanıyor yarım saatte 3 tane önlük ıslattı dişlikleri kemirirken su gibi aktı salyası eşimle şok olduk çünkü birden bire oldu zaten bir aydır salyalıydı eli hep ağzındaydı ama ilk defa bu kadar şiddetli kaşındı ve huzursuzlandı baktık olmayacak bir çay kaşığı calpol verdik mamasını zorla içti uyudu çok yoruldu yavrumdiş çıkacağı zaman kaç gün sürüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?