2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebeğimin akşam öyle bir dış kaşıntısı tuttuki resmen dişliklere saldırdı deli gibi kemiriyor söyleniyor mızıldanıyor yarım saatte 3 tane önlük ıslattı dişlikleri kemirirken su gibi aktı salyası eşimle şok olduk çünkü birden bire oldu zaten bir aydır salyalıydı eli hep ağzındaydı ama ilk defa bu kadar şiddetli kaşındı ve huzursuzlandı baktık olmayacak bir çay kaşığı calpol verdik mamasını zorla içti uyudu çok yoruldu yavrum diş çıkacağı zaman kaç gün sürüyor acaba

Elma ile çapraz bağ mı varmış? biraz baktım kestane de alerjik gibi geldi. Hak ettin bunca zaman biraz kendini şımart bence de Çok yenmezse tolere edilebilir muhtemelen. Ben daha yolun başındayım. Annem kara kara düşünüyor ne pişircem diye bnm için
Ya çok şükür ateşim bir daha çıkmadı. Göğsüm biraz ağrıyor ama emdikçe geçer umarım

Kıyamam ne kadar sürüyor bilmiyorum malesef. Bizimki de kafayı elleriyle bozmuş durymda, eller sürekli ağızda. Daha diş kaşıyıcısu bile yok bebişimin

Ben de emzirme yastığını kullanıyorum iki tane var birini arkadaşım almıştı doğru düzgün bir ay bile emziremedim bari bu işe yarasınlar

Eklentiler

• IMG-20211228-WA0005.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 61
Herkese merhabalar,
Sünnet olan bebeklere geçmiş olsun, ben çok bunaldım birkaç haftadır. Bebeğimiz kalp ameliyatı olacak ertelendi, bekledikçe stres oluyor insan. Bu cuma kısmetse hasta yatışı yapıcaz sanırım.

Ayy canım çok güzel anlatmışsın sağol içim rahatladı valla nasıl olcak falan diye ara ara aklıma geliyodu Bakalım bize de 2 doktor önerdi çocuk doktorumuz karar verip gidicez az kaldı heyecanlıyız
Yaptırana kadar cok stres yapıyo insan canım. Bizim de bu yöntemle ilgili hic bilgimiz yoktu, biraz araştırdım ama yakınımda kimse bu yöntemle yaptırmadıgi icin cesaret edemedik biz normal dikişli yaptıralım en iyisi dedik en azından ablamın tecrübesi vardı. Sonra öğrendik ki bizim istediğimiz doktor sadece klipsli yapiyomus 10 yas altı çocuklara. Öyle yaptırdık gitti, 1 hafta yine stresli geçiyor aman acıtmayım şöyle tutuyum çocuğu böyle yapıyım diye ama Allah'tan cok cabuk iyilesiyolar ve sandığımızdan daha güçlüler bence

Rabbim acil sifalar versin, gördüğü göreceği tek sıkıntı bu olsun inşallah yavrunun. Dua edeceğim özellikle

Kolayca atlatırsınız inşallah bu süreci, iyi haberlerinizi bekliyoruz. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Kolay geçsin ve şifasına biran önce ulaşsın inşallah

Bian önce kolayca çıkarır inşallah
Bu arada dün baktım canım kilosuna evde. 700 gram almış gözüküyor. Artık artı eksi nasıl olur bilmiyorum. Aşıya gidince bakılır.

Geçmiş olsun. Bir an önce iyi olursunuz inşallah

Ben de bir kaç gündür yazmayınca oldunuz iyileşme sürecindesiniz diye düşünmüştüm. Allah şifa versin inşallah selametle gider gelir atlatırsınız bu süreci. Dualarım sizinle

Diş olayı o kadar farklı ki bazısı çok üst sınırlarda geçiriyor bu dönemleri. Bazısı su gibi hiç hissetmiyorsun.
Benim ilk kızım 8. Ayda çıkardı ilk dişini. Çıkaracağı zamana kadar hiç salyası olmadı. Ama son hafta çocuk çıldırdı. Günlerce huysuz ağlayan uyumayan emmeyen bir bebek oldu çıktı. diş çıktı o da rahatladı biz de. Ama o pik yaptığı dönem çok zordu. Anlarsın zaten baya zor geçiyor. inşallah hafif atlatırsınız.

Diğer topiclere de yazdın mı? Belki bizden önce doğum yapanlarda bilgisi olan vardır. Ben genelde 2 tane bez takarak bu süreci geçireni duydum. Bir de korse gibi bir şey takmıştı bir arkadaşım çocuğuna. Baska bir bilgim yok. Amin inşallah, bütün bebekler şifa bulsun.

Oy kıyamam. Nasıl çıkacak bu dişler bakalım. Benim kızım da 2 aydır salyalı, önlük yetişmiyor. 4.ay aşısını yaptıracaktınız Aslı, aşı sonrası ateş vs oldu mu yine? Salı günü de biz gideceğiz, beni yine stres aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…